• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschapsmachines voor rondbuigen

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor rondbuigen - Import export

 1. PROMEX BG

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Promex, opgericht in 1990, is uitgegroeid tot een baanbrekend bedrijf in Bulgarije dat op behendige wijze koers wist te houden tijdens de bewogen overgangsjaren. Wij zijn uiterst bedreven in het vervaardigen van geavanceerde apparatuur voor de landbouw en de veefokkerij, naast een aanbod industriële producten. Gevestigd in het bruisende industriegebied van Sofia, voeren wij onze werkzaamheden uit in een omvangrijke bedrijfsruimte van 17.000 m². PROMEX werkt al meer dan dertig jaar nauw samen met MONOFLO, een in Duitsland gebaseerde tegenhanger. Deze samenwerking verbindt de collectieve krachten van beide bedrijven: Promex staat voor innovatieve uitrustingen en een bekwaam team van meer dan 150 werknemers, gericht op productiviteit en flexibiliteit voor de uitvoer van projecten op maat. MONOFLO levert op zijn beurt hoogwaardige grondstoffen tegen scherpe prijzen en faciliteert de internationale distributie van de eindproducten. Deze symbiotische samenwerking is cruciaal om onze concurrentiekracht op de internationale markt te behouden. Naast traditionele sporten zoals voetbal, fitness, tafeltennis en schaken, was het JEU DE BOULES halverwege 2015 een welkome aanvulling. Onze inzet uitte zich in het organiseren van toernooien inclusief het vermaarde Republikeinse kampioenschap. Wij werken nauw samen met de Bulgaarse Jeu de Boules bond, en hebben met trots het Europese kampioenschap Jeu de Boules gesteund en een gloednieuwe club opgericht.

 2. TRANSFLUID® MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  transfluid - De oplossing voor leidingen. Veel beloven oplossingen. Wij zijn de oplossing. Wij zijn transfluid®. De oplossing voor buizen. Om dit te bereiken werken wij continu aan de voortgang en ontwikkelen wij voor onze klanten buisbewerkingsmachines, buisbuigmachines, buisvormmachines, buissnijmachines en automatiseringssystemen die verder gaan dan de norm en nieuwe maatstaven stellen. Buizen in topvorm zijn nodig voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Alleen zij hebben een blijvend effect om uw ideeën tot het best mogelijke resultaat te brengen.Daarom ontwikkelen we voor onze klanten technologieën die gebruiksvriendelijk, duurzaam en precies op de respectievelijke eisen zijn afgestemd.Klanten over de hele wereld vertrouwen op onze knowhow. Profiteer van onze ervaring voor economische en vooruitstrevende oplossingen.Voor uw succes.

 3. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en toebehoren voor het ondergronds aanleggen en vernieuwen van pijpleidingen. Deze graafloze NODIG-technik wordt toegepast bij het aanleggen van leidingnetten voor water, gas, stroom, telecommunicatie, stadsverwarming, bij het koppelen van glasvezelkabels, bij het bouwen van pijpleidingen, alsmede bij de afvalwaterverwijdering. De klanten voor deze speciale machines komen hoofdzakelijk uit de sectoren diepbouw en speciale diepbouw, maar ook netwerkleveranciers en netbeheerders behoren tot de klanten. Bij alle productiehandelingen hecht TT waarde aan een perfecte productiekwaliteit. Reeds bij de inkoop van materialen richt TT zich op toeleveranciers met het hoogste kwaliteitsniveau. Met name de staalkwaliteit wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Deze lopen als een rode draad door het gehele productieproces. Ultramoderne productietechniek, in uiterst nauwkeurige CNC-gestuurde bewerkingscentra worden de werkstukken in de juiste vorm gedraaid, geboord, gefreesd en geslepen.

 4. BASAK LAZER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1983, heeft Basak Laser op constante wijze de industriestandaard bepaald daar het een premium fabrikant is gespecialiseerd in precisiebewerking en toepassingen van plaatwerk. Ons uiteenlopende dienstenpakket omvat: •Fiberlaser • Afkantpersen • Cilinderbuigen •Snijwerk •Argonlassen •Aluminumlassen •Gelaste productie •Lasersnijden van smeedijzer •Zie meer, inclusief modulaire smeedzijer, op onze website! Basak Laser breidt zijn uitmuntendheid uit naar de machinebouw en het vervaardigen van reserveonderdelen, geschikt voor uiteenlopende sectors zoals de auto- en scheepvaartindustire, lift-/roltrappenindustrie, via ons dochterbedrijf Basak Machine. Wij streven ernaar onze reputatie als een erkend premium bedrijf, dat bekend staat om de standvastige toewijding aan kwaliteit en efficiëntie, verder te verbeteren voor een optimale tevredenheid van onze werknemers, leveranciers en onze gewaardeerde klanten. Wij zetten ons volledig in om op de voorgrond te blijven van technologische ontwikkelingen. Innovatie heeft dan ook een centrale plaats binnen onze bedrijfscultuur. Daarnaast zijn wij er trots op campinguitrustingen te vervaardigen onder onze tweede merknaam, Basak Camping. Onze nauwe band en samenwerking met klanten vormen de hoeksteen voor het behalen van uitzonderlijke projectresultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een productief gesprek te starten over uw specifieke vragen.

 5. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf levert uitgebreide diensten aan een gevarieerde klantenkring, variërend van individuele klanten tot grote pan-Europese bedrijven, en is gespecialiseerd in precisiebewerking en metaalvorming, waaronder draaien, frezen, slijpen, walsen, draadsnijden en buigen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gniezno. Sinds onze oprichting in 1990 op de Poolse markt zijn we toegewijd gebleven aan het handhaven van de hoogste normen. Ons team bestaat uit doorgewinterde en uniek geschoolde professionals. We zijn trots op onze ambitie en creativiteit en zorgen ervoor dat onze diensten consequent de verwachtingen overtreffen en routine vermijden. We beschikken over meerassige frees- en draaibankmachines, wat de betrouwbare kwaliteit van onze producten garandeert. We kunnen onderdelen voor u produceren op basis van tekeningen of geselecteerde standaarden.We produceren consequent diverse onderdelen voor onze klanten, waaronder pennen, bussen, handgrepen, schroeven, moeren, assen en ringen in seriematige hoeveelheden. We bedienen bedrijven in sectoren zoals de auto-industrie, productie, spoorwegvervoer, maritiem transport en de productie van machines.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOGRAR METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOGRAR METAL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Plaatijzer en buizen, Profielen - ferro, Buigen - staal- en metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Ketelbouw, lasersnijden, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 2. SCHMALE MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMALE MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warm persen, herladingpersen, koud gieten, Warm persen, buisbewerking, Koudstuiken, Automatisering, en werktuigbouwkunde. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 3. CIDAN MACHINERY AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CIDAN MACHINERY AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is gevestigd in Feldkirch, Oostenrijk.

 4. MTS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MTS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervormingen buizen, snijbanken, buigen, kalanderen, cnc ponsen, boorbanken, en buigmachines voor buizen. Het is gevestigd in Provaglio D'iseo, Italië.

 5. GINDUMAC GMBH

  Duitsland

  WIE ZIJN GINDUMAC en zijn wereldwijd werkzaam vanuit Duitsland, Spanje en India.Ons internationale team van meer dan 20 medewerkers werkt met passie om de markt voor gebruikte machines in de digitale toekomst te brengen.We streven naar de hoogst mogelijke waarde voor verkopers en kopers van gebruikte industriële machines. GINDUMAC is ervan overtuigd dat het de toekomst van de wereldwijd gebruikte automarkt zal bepalen.We implementeren voortdurend nieuwe standaarden om gebruikte machinehandel gemakkelijk, transparant en economisch voor alle partijen te maken.We vertrouwen op nieuwe technologieën en een wereldwijd netwerk van experts op het gebied van gebruikte machines. ONS DOEL is om de gebruikte automatenhandel transparant, eerlijk en gemakkelijk te maken.Als u wilt verkopen of kopen, bieden we vanaf het begin een integrale service: U concentreert zich op uw bedrijf, wij zorgen voor de rest!

 1. BLECH-TEC GMBH

  Duitsland

  Om ook zeer kleine delen rationeel te kunnen buigen en om daarmee aan de eisen van de klant te voldoen, ontwikkelden wij voor extreem kleine delen een gestuurde buigmachine, de BT-150. Eindelijk kunnen ook zeer kleine buigdelen, zoals technische veren, contacten, afdekkingen, houders en behuizingen snel en goedkoop zonder speciale gereedschappen worden geproduceerd. De machine wordt vooral in de werktuigbouw, in de elektonica-industrie, in de fijnplaatverwerking, de medische techniek, maar ook in vele andere branches gebruikt. Omdat wij met onze BT-150 ook de problemen van andere firma's kunnen oplossen, maakte Blech-Tec snel naam als machinefabrikant. Onze vestiging in Sauerlach, stadsdeel Altkirchen, ligt ten zuiden van München, buiten de stadsgrens en is bijzonder verkeersgunstig gelegen. Door de ligging aan de A8 en A99 is onze firma niet alleen van buiten, maar ook vanuit bijna elk stadsdeel van München snel en eenvoudig te bereiken.

 2. JORNS AG

  Zwitserland

  Sinds 1973 zijn wij gespecialiseerd in de productie van buigmachines, dubbele buigmachines en accessoires voor plaatbewerking. We ontwerpen en bouwen dit alles - in Zwitserse kwaliteit. Met ons zeer gemotiveerde team van 70 professionals produceren we 120 buigmachines per jaar, waarvan 40 dubbelbuigmachines; Ze worden internationaal verkocht, geïnstalleerd en onderhouden door onze partners, onafhankelijke verkoop- en servicebureaus. Tegenwoordig werken 5500 Jorn-buigmachines voor loodgieters, hal- en gevelbouwers over de hele wereld om nieuwe hallen en daken te maken. Om mensen, dieren en goederen te beschermen. We gaan altijd nieuwe wegen in, denken vooruit, ontwikkelen onszelf en onze producten voor de toekomst. Altijd volgens de nieuwste technologie van onze klanten en de markt. We zijn altijd flexibel, maar niet in één ding: Wat functionaliteit betreft. Qua functionaliteit zijn we koppig geïnteresseerd in de hoogste nauwkeurigheid en de grootst mogelijke efficiëntie.

 1. PROFILBIEGETECHNIK AG

  Zwitserland

  Met de hoogste precisieprofiellen van alle soorten wetenschappelijk en doeltreffende buigwerkzaamheden, korte productietermijnen, productie van speciale werktuigen voor staal, inox en aluminium. Prestatiegerichte buigmachines, die zich vanwege hun veelzijdigheid kenmerken, snelle programmering, verhoogde productiviteit, flexibiliteit en eenvoudig te bedienen, ongecompliceerd en gemakkelijk omwisselen van werktuigen, gemakkelijke bouwwijze met onveranderlijke prestatie, fabricage van speciale machines.

 2. EHRT MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 50 jaar produceert en ontwikkelt EHRT pons- en buigmachines voor rails van koper, aluminium en staal.Geïnspireerd door de wensen van onze klanten en onze motivatie om nieuwe functionaliteiten te integreren, hebben we onze machines ontwikkeld.De nadruk lag op speciale modulariteit om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van elke klant.

 3. GELBER-BIEGER GMBH

  Duitsland

  Innovatieve fabrikant van alle gangbare buigmachinewerkzaamheden.We buigen platijzer, vastematerialen, buizen, plaatstaal

 4. JUTEC BIEGESYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf JUTEC BIEGESYSTEME GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren buisbuigmachines, Buigen van pijpen en buizen, rolbuigen, en profielbuigmachines. Het is gevestigd in Limburg An Der Lahn, Duitsland.

 5. FINPROFILE

  Oekraïne

  Het bedrijf FINPROFILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is gevestigd in Pechenegi, Oekraïne.

 6. ZERTEC UG WERKZEUGE UND MASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf ZERTEC UG WERKZEUGE UND MASCHINEN, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is gevestigd in Altötting, Duitsland.

 7. AMOB - MAQUINAS E FERRAMENTAS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf AMOB - MAQUINAS E FERRAMENTAS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen, hydraulisch, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Persen, hydraulisch, en Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is gevestigd in Louro, Portugal.

 8. MEMOLI

  Italië

  Het bedrijf MEMOLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is gevestigd in Concorezzo, Italië.

 1. AWS SCHÄFER TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AWS SCHÄFER TECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, machines voor de afwerking van buizen, en buisbewerking. Het is gevestigd in Siegen, Duitsland.

 2. DINAMIC LINE

  Servië

  Het bedrijf DINAMIC LINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor plooien, buigmachines voor de bewerking van plaat, en Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Cacak, Servië.

 3. JMT

  Turkije

  Het bedrijf JMT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor rondbuigen, installaties en machines voor het snijden van metalen, gereedschapsmachines voor het ponsen van metalen, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, en kalanders. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 4. REDDEN MARIUSZ NOWOTNIK

  Polen

  Het bedrijf REDDEN MARIUSZ NOWOTNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren buigmachines, buigmachines voor staven en profielen, buigmachines voor de bewerking van plaat, en profielbuigmachines. Het is gevestigd in Bydgoszcz, Polen.

 5. STIERLI-BIEGER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf STIERLI-BIEGER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielgelijkrichters, horizontale persen voor het vlakmaken, en richtapparatuur. Het is gevestigd in Sursee, Zwitserland.

 6. FILO STEEL ROLL FORMING MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf FILO STEEL ROLL FORMING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren werken van gipskartonplaat. Het is gevestigd in Karaman, Turkije.

 7. REHBERG INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REHBERG INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is gevestigd in Büttelborn, Duitsland.

 8. FACCIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FACCIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Centrifugale gieterijmachines - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Gereedschapsmachines voor plooien, Reprografie - machines en materialen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Gereedschapsmachines voor plooien, Reprografie - machines en materialen, en Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Sprockhövel, Duitsland.

 9. FACCIN GROUP

  Italië

  Het bedrijf FACCIN GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is gevestigd in Visano, Italië.

 10. FABRICA FERRARIA

  Oekraïne

  Het bedrijf FABRICA FERRARIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielbuigmachines, en persmachines. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis