• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschapsstaal

Resultaten voor

Gereedschapsstaal - Import export

 1. GÜNTER ISCHEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw gespecialiseerde bedrijf in Oberhausen-Rheinhausen voor de productie van gereedschappen voor metaalbewerking. Als een gespecialiseerd bedrijf dragen wij een hoge verantwoordelijkheid en accepteren ze graag. Kwaliteit tegen een eerlijke prijs is onze lijfspreuk. Alle bestellingen worden uitgevoerd tegen eerlijke prijzen. Ons dienstenaanbod. Een breed scala aan producten zorgt ervoor dat u bij ons alles krijgt wat u nodig hebt. We bieden u de volgende diensten: Gereedschapsproductie volgens tekening

 2. BARTSCH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Metaal- en verwerkende industrie. Handel in roestvast staal, stansgereedschap, kunststoffabrieken, installatiebouw, machinebouw, rubberindustrie, standaardonderdelen, eroderende bewerkingen, metaalpersende winkels, stempelsmessen 15 verschillende gereedschapsstaalkwaliteiten. Koud en warm staal voorraden. Meer dan 1.000.000 stuk. Meer dan 10.000 verschillende afmetingen van bewerkte staven en platen in 15 verschillende gereedschapsstaalkwaliteiten, koud en heet werkstaal. Fabrikant van precisie vlak staal en voorbewerkte gereedschapsstaalsoorten in materialen: 1.2842, 1.2510, 1.2379, 1.1730, 1.2312, 1.2343, 1.2083, 1.2085, 1.2162, 1.2210, 1.2990, 1.4112, ST52-3, HSS

 3. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervangings- en slijtageonderdelen voor straalinstallaties. Wij zijn een van de toonaangevende aanbieders van onderdelen voor straalinstallaties uit slijtagebestendig gietijzer van roestvrij staal en uit gehard gereedschapsstaal. Behalve directe vervangingsonderdelen van schoepenwielturbines omvat ons assortiment vrijwel alle slijtageonderdelen die in straalinstallaties nodig zijn. Straalhangers of ander opnamemateriaal voor te stralen goederen hebben door het stralen te maken met een extreme slijtage die de gebruiksduur tot soms maar een paar weken of maanden beperkt. Daarom ligt het voor de hand om deze producten uit zeer slijtagebestendig materiaal te fabriceren. Straalhangers uit mangaanstaal hebben een tot 20 keer langere standtijd dan hangers uit traditioneel staal. Hierdoor is een aanzienlijk effectievere gebruiksplanning mogelijk.

 4. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Hermann Stahlschmidt Stahlges. m.b.h., kortweg HERSTA, werd in 1932 opgericht door de broers Hermann en Walter Stahlschmidt in Düsseldorf en is sindsdien een familiebedrijf. In 1980 verhuisde het bedrijf naar Willich. We zijn de afgelopen decennia niet alleen qua oppervlakte gegroeid, maar hebben ons vooral als bedrijf verder kunnen ontwikkelen. Tegenwoordig zijn wij als specialist in hoogwaardig staal een vast aanspreekpunt voor bedrijven uit de machine- en installatiebouw, de verspanende industrie en de staalhandel - in de regio, in Duitsland, in Europa en in de rest van de wereld! Met 60 ervaren en hooggekwalificeerde medewerkers hebben we de slanke structuren en efficiënte processen van een middelgroot familiebedrijf behouden. De voorraad van ca.20.000 ton en de modernste technische systemen en software zijn daarentegen kenmerken van een groot bedrijf.

 5. BASEDO STEEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vijf redenen voor BASEDO STEEL: Knowhow: We kennen de specifieke situatie van staalverwerkende bedrijven. Ook wanneer uw vereisten nog zo hoog zijn en als materialen en afmetingen zo verschillend zijn: Wij zorgen ervoor. Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Onze diensten: Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Op onze krachtige automatische lintzaag zagen we uw staal op de gewenste vereiste lengte. Netwerk: Als we ter plaatse geen materiaal hebben, kunnen we vertrouwen op een groot internationaal netwerk van dealers, fabrikanten, smederijen en bewerkingsbedrijven. Dus uw verzoek blijft niet onbeantwoord. Logistiek: Of het nu koeriersdiensten, expediteurs, zeevracht, luchtvracht - we weten met wie we welke lading naar de bestemming sturen. Snel, betrouwbaar en tegen een goede prijs.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wat zestig jaar geleden begon in het Hessische Spangenberg met de productie van handzagen, is vandaag een wereldwijde gevraagde technologiepartner. WESPA is een van de leidende globale fabrikanten van zaaggereedschap.In het Duitse hoofdkantoor in Melsungen produceren meer dan 100 medewerkers een ongekende reeks van producten, die aan de eisen voldoen van verschillende industrieën . De producten van WESPA zijn optimaal afgestemd op de behoeften van de klanten van onze industrie en genieten het vertrouwen van vertegenwoordigers, distributeurs en industriële klanten wereldwijd.Als een full-service-dienstverlener leveren wij oplossingen op maat die het concurrentievermogen van onze klanten aanzienlijk verbeteren. Bekende Global Players vertrouwen op de zaagmachines van WESPA met inbegrip van de automobiel-, lucht-en ruimtevaart, de staal- en de installatie-en machinebouwindustrie.Dit vertrouwen dat klanten ten aanzien van onze producten uitspreken, betaalt zichzelf zo binnen de kortst mogelijke tijd.

 2. CARBO-WELD SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1977 ontwikkelt en produceert CARBO-WELD hoogwaardige lasadditieven. Onze portfolio bevat staafelektroden, vuldraad en massief draad: Gietijzer | Harde deklagen | Stalen gereedschap | op nikkel gebaseerde legeringen | op kobalt gebaseerde legeringen | hoog gelegeerd staal | slijtvastheid | wolfraamcarbide additieven. Onze kracht ligt in onze kennis en onze flexibiliteit – dit betekent voor onze klanten: individuele oplossingen, directe communicatie, snelle levertijden en concurrerende prijzen. Wij kunnen bijna alle wensen inwilligen - neem direct contact met ons op. We kijken ernaar uit u te ontmoeten! Carsten van Sambeck – directeur 02161 56483-14 of c.sambeck@carboweld.de. Ulrike Schmitz – Head of Customer Relations . 0049 2161 56483-21 of schmitz@carboweld.de. Wolfgang Bursy – technisch manager 0049 2161 56483-15 of bursy@carboweld.de.

 3. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  "Energietechnik Essen GmbH – lid van de Georgsmarienhütte Ondernemingsgroep – baseert zijn mogelijkheden en capaciteiten op continue research en ontwikkeling alsmede op een ervaring die terug te voeren is op het jaar 1811. Energietechnik Essen GmbH ontwikkelt, produceert en levert voor de beveiliging relevante hightech producten, vooral voor producenten van energiemachines. Toen de eerste turbogenerator aan het begin van de 20e eeuw werd gebouwd. leverde het bedrijf uit Essen de kapringen. Kapringen worden aan het uiteinde van rotoren geplaatst om de koperontwikkeling te fixeren tegen de vliedende krachten die door de hoge rotatiesnelheden worden veroorzaakt. De oudste documenten in het bedrijfsarchief over niet-magnetiseerbare kapringen stammen uit 1901. In twee omsmeltaggregaten, een installatie voor het omsmelten van elektroslakken en een installatie voor het omsmelten van drukelektroslakken produceert Energietechnik Essen GmbH grondstoffen voor kapringen.

 4. NLMK-EUROPE-PLATE

  België

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate vervaardigt een breed assortiment van sterke staalplaten en blokken. De productiecapaciteit van de firma is 1, 75 miljoen ton staal per jaar en het portfolio van producten in verband met staal bestaat uit producten met een hoge meerwaarde, zoals gehard staal et ontlaten staal, gereedschapstaal of staal voor offshore toepassingen. NLMK Plate is de specialist in GEWALST EN GESMEED STAAL: Bouwstaal Staal voor de scheepsbouw Offshore staal Staal voor windturbines Staal voor verwarmingsketels en druktoestellen Buisstaal Staal met hoog koolstofgehalte Staal met hoge rekgrens High Strength staal QUARD® (slijtvaste staal) QUEND® (staal met zeer hoge rekgrens) Gereedschapstaal Gesmede staven en blokken Vierkante staven Gesmede blokken

 5. IMS AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IMS AUSTRIA GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Inzersdorf Im Kremstal, Oostenrijk.

 1. PLATESTAHL UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLATESTAHL UMFORMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, Constructiestaal, Gereedschapsstaal, blank staal, draad voor veren, draad voor koorden, automatische staal, staaldraad, en aluminiumdraad. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 1. SAARSCHMIEDE GMBH

  Duitsland

  De firma Saarschmiede GmbH produceert zwaar belaste smeedstukken in een bijzonder breed smeedprogramma in diverse hardheden en behandelingsstaten – onbewerkte stukken, halffabricaten of al grotendeels bewerkte gerede producten met gecompliceerde vormgeving maken deel uit van ons productaanbod. Als omvormbedrijf kan de Saarschmiede daarnaast buiten het productaanbod om flexibel op alle klantaanvragen reageren. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen in diverse productiestadia volgens de wens van de klant, met daarnaast een deskundige technische advisering – van aanvraag tot levering. Daarnaast wordt ons productaanbod aangevuld met werkzaamheden voor derden. Op verzoek van de klant is de productie van werkstukken in een breed aanbod van gewichts- en groottebereiken tot 150 t en een lengte van 26 m mogelijk.

 2. NAGLER NORMALIEN GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een flexibel bedrijf en een sterk team. Al vele decennia groeien wij mee met de eisen van ons voortdurend groeiend aantal tevreden klanten. U heeft deze 3 voordelen als klant van Nagler Normalien: 1. Diversiteit van materiaal. Bespaar tijd en personeel voor beschikbaarheidsaanvragen van verschillende materialen. 2. Profiteer van ons technisch advies.Wij verkopen graag, maar er zijn meer geschikte materialen of halffabricaten voor een of andere toepassing. 3. In onze webshop vindt u vele staallegeringen of metalen. Een brede waaier van afmetingen en profielen. Ons doel is heel eenvoudig: Wij ondersteunen uw workflow.U kunt ook blanco's en tekeningonderdelen snel en gemakkelijk laten berekenen. Wij leveren niet alleen onze standaardafmetingen via de webshop.Wij werken met meer dan 10.000 klanten uit de machinebouw, de gereedschapsbouw, de matrijzenbouw, de kalibouw en de installatietechniek, alsmede met klanten uit de sectoren sorteer- en voedingstechnologie. Tot onze klanten behoren ook erosietechniek, slijperijen, draaierijen, lucht- en ruimtevaarttechniek, de automobielindustrie, scheepsbouw, universiteiten en onderzoekinstituten. Ons unieke netwerk is verbonden met het voorraadbeheer van de belangrijkste Europese fabrikanten en de verwerking van de bestellingen van de klanten gebeurt zonder tijdverlies. Kijk uit naar een snelle en ongecompliceerde levering.We maken het eenvoudiger.Certificaa)t(en): DIN EN ISO 9001

 3. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf is onder andere één van de grootste onafhankelijke opslagplaatsen voor plat precisiestaal en staal voor gereedschap in Europa. Sinds het jaar 2000 kennen deze producten een zeer groot succes. Sinds 2015 is Steel Service Krefeld GmbH ISO 9001: 2008 gecertificeerd. U vindt meer informatie op onze website. SSK heeft de beschikking, op de terreinen van Krefeld (Duitsland) en van Sheffield (Engeland) een grote voorraad aan plat precisiestaal en staal voor gereedschap van meer dan 1 500 ton. Verder bieden ze standaard P platen in de kwaliteiten 1.1730 en 1.2312. De producten kunnen online besteld worden voor onmiddellijk gebruik of voor de doorverkoop worden verkocht nadat u zich geregistreerd hebt op onze website www.stahl-shop.com. Daarnaast zijn wij in het bezit van een grote opslagplaats met staal voor gereedschap in de kwaliteiten 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, maar ook plaatstaal in 1.2312 en staalblokken van roestvrij staal in de materialen 1.4112.

 4. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Het bedrijf LLC werd opgericht in 2010 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in zijn sector in Rusland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van stofvrije industriële cirkelzaagbladen en cirkelzaagbladen voor minerale wol van verschillende soorten en dichtheden. Wij bieden onze klanten een ruime keuze aan cirkelmessen en -zagen die speciaal ontworpen zijn voor het snijden van minerale wol, glaswol en andere isolatiematerialen. Het snijden van isolatiemateriaal is een complex soort werk en vereist zagen en bladen van de hoogste kwaliteit. Wij bieden onze klanten producten van hoge kwaliteit en werken voortdurend aan de verbetering ervan. Wij zijn erin geslaagd de nieuwste technologieën te combineren met de tradities van de Russische industrie. Al onze messen en zaagbladen uit minerale wol kunnen op verzoek van de klant worden geleverd in elke diameter en afmeting tot 1000 mm., met of zonder koelsleuven. De door ons aangeboden bladen en zagen zijn voorzien van hardmetalen tanden en hebben geharde bladen.

 5. WEINMANN AACH AG

  Duitsland

  Als sterke partner leveren wij staal, roestvrij staal, aluminium en non-ferrometalen aan klanten uit de gehele metaalverwerkende industrie.Wij slaan een uitgebreid assortiment profielen, buizen, staven, balken, platen en platen op, op een totale opslagruimte van ongeveer 50.000 vierkante meterMet onze moderne band-, blokband-, cirkel- en aluminiumpaneelzagen vervullen wij ook individuele wensen van klanten op het gebied van op maat zagen en oppervlakteveredeling.De Weinmann Aach Group omvat naast de hoofdvestiging in Dornstetten ook de vestigingen Schwäbisch Gmünd en Straatsburg en onze verkoopkantoren in Stuttgart, Frankfurt, Bremen en Freiburg.

 6. TOP STEEL

  België

  Wij profileren ons als de verbindingspersoon tussen de staalindustrie en haar klanten. Wij brengen bedrijven dichter bij elkaar. TopSteel is fabrieksagent voor enkele grote vertegenwoordigers van de staalindustrie en de omringende toelevering : bandstaal, aluminiumband, gereedschapsstaal, profielwalsen, plaatwalsen, trekstenen, extrusie staalprofielen, kranen, smeedstukken, veren, papierpersen.

 7. BIEFFE ATTREZZERIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BIEFFE ATTREZZERIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies en ontwerp van gereedschapsmachines, klemelementen voor gereedschapswerktuigen, speciaal gereedschap, naar ontwerp, en fabricage speciaal gereedschap. Het is gevestigd in Prato Sesia, Italië.

 8. FRIEDRICH AMTENBRINK GMBH & CO. KG STAHL-SERVICE-CENTER

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH AMTENBRINK GMBH & CO. KG STAHL-SERVICE-CENTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Gütersloh, Duitsland.

 1. HUBEI RISING TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf HUBEI RISING TECHNOLOGY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Daye City, China.

 2. MENART D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf MENART D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - staal- en metaalbewerking, Frezen - gereedschapsmachines, Gereedschapsstaal, CAD/CAM - computer aided design and manufacturing, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Frezen - gereedschapsmachines, Gereedschapsstaal, en CAD/CAM - computer aided design and manufacturing. Het is gevestigd in Slovenske Konjice, Slovenië.

 3. HAMMERWERK KARL WIMPFF GMBH + CO

  Duitsland

  Het bedrijf HAMMERWERK KARL WIMPFF GMBH + CO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 4. UNI-WAY RESOURCE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf UNI-WAY RESOURCE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 5. VOESTALPINE HIGH PERFORMANCE METALS DEUTSCHLAND GMBH DIVISION UDDEHOLM

  Duitsland

  Het bedrijf VOESTALPINE HIGH PERFORMANCE METALS DEUTSCHLAND GMBH DIVISION UDDEHOLM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 6. GUANGDONG XIONGFENG SPECIAL STEEL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf GUANGDONG XIONGFENG SPECIAL STEEL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Shunde, China.

 7. ENSERVE COMPANY LIMITED

  Japan

  Het bedrijf ENSERVE COMPANY LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrij staal, koperlegeringen, medische hulpmiddelen, en Zeebakens. Het is gevestigd in Tokyo, Japan.

 8. SHENZHEN SEETOPTECHNOLOGY CO.,LIMITED.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf SHENZHEN SEETOPTECHNOLOGY CO.,LIMITED., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Texas, Verenigde Staten.

 9. FERRAGSIL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf FERRAGSIL, LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsstaal, Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor, doe-het-zelfartikelen, en Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Cantanhede, Portugal.

 10. ALMEIDA FERRAO - UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf ALMEIDA FERRAO - UNIPESSOAL, LDA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Gereedschapsstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwnijverheid - ijzerwaren. Het is gevestigd in Almada, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis