• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • getijdencentrales

Resultaten voor

Getijdencentrales - Import export

 1. ÇELIK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ÇELIK MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Getijdencentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren maalmachine, gereedschap voor demolitiehamers, vervaardiging van machines, en Zeefmachines. Het is gevestigd in Aydın, Turkije.

 2. IM-TEK

  Turkije

  Het bedrijf IM-TEK, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Getijdencentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren import en export dienst. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 3. ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI., is een Dienstverlener, en actief in de sector Getijdencentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardolie, en smeermiddel. Het is gevestigd in Atasehir / Istanbul, Turkije.

 4. NFM MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf NFM MAKINA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Getijdencentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, reservoir, en Staal. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C.

  Italië

  Het bedrijf VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van energie en grondstoffen, Getijdencentrales, Import-export van energie en grondstoffen, en Getijdencentrales. Het is gevestigd in LAURIA, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NORWEGIAN OCEAN POWER AS

  Noorwegen

  Het bedrijf NORWEGIAN OCEAN POWER AS, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Getijdencentrales, en Getijdencentrales. Het is gevestigd in Drammen, Noorwegen.