• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gewasbeschermende producten

Resultaten voor

Gewasbeschermende producten - Import export

 1. LAMBIOTTE & CIE

  België

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. is wereldwijd marktleider in de productie van een categorie van chemische stoffen die men acetalen noemt. Hun fysieke en chemische eigenschappen en geringe toxicologische en ecotoxicologische waarden bieden gezochte alternatieven voor de industrie ter formulering van innoverende en veiligere producten, zowel voor de professionele gebruikers als voor het algemene publiek. Dankzij hun veelzijdigheid, kunnen acetalen worden gebruikt in talrijke eindproducten en toepassingen, zoals afbijtmiddelen en allerlei andere soorten industriële of huishoudelijke reinigingsproducten; cosmetische of technische sprays; kunststoffen, composieten en polyurethaanschuim; verf, inkt en kleefmiddelen; farmaceutische synthese, op diergeneeskundig gebied en agrochemicaliën. Via ons distributienetwerk verlaat 98% van onze jaarlijkse productie België, waaronder meer dan 30% bestemd zijn voor markten buiten Europa (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azië).

  Alle producten voor "gewasbeschermende producten"

 2. GECHEM GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabricage, verwerking en distributie van chemisch-technische producten op het gebied van was- en reinigingsmiddelen, automobielchemie, persoonlijke verzorging, bouwchemie en landbouwchemie. In het bijzonder: Mix, maal, zeef en formuleer volgens specificaties of eigen receptMix, maal, zeef en formuleer volgens specificaties of eigen recept: •licht tot viskeuze producten • Poeder en granulaat Pers, wikkel of blister en pak tabletten in - bijvoorbeeld: •Vaatwastabletten (ook in wateroplosbare folie) • Toilettabletten • Ontkalkertabletten • Oxi-tabs • Reinigerstabs voor koffiemachines.Afvullen en verpakken van poeders en granulaten (van 2 g tot 1 ton) in: • Vouwdozen • blikken • emmers • buiszakken, vierzijdig verzegelde zakken • zakken • en nog veel meer.Afvullen en verpakken van vloeibare producten (50 ml tot 1.000 l) in: •Blikken • canisters • blikken • vaten • containers • en nog veel meer.Laboratoriumondersteuning, ondersteuning bij formuleringsontwikkeling, inkoop van grondstoffen en verpakkingen en nog veel meer.

 3. SAIGNER ADIEGO

  Spanje

  Een onderneming gespecialiseerd in de fabricage, de verkoop, en meer precies, de distributie op nationaal en internationaal niveau, van specifieke, technische, nutritionele producten en overige materialen voor de landbouw, dierenvoeding, menselijke consumptie, plantenvoeding, evenals voor de levensmiddelen- en farmaceutische industrie, de waterzuivering en de industrie in het algemeen. De onderneming beschikt tevens over een dienst voor milieubeheer. Chemische producten, bio nutriënten, organische en anorganische aminozuren, eiwitten, mineralen, zouten, zuren, basen, biotechnologie, enz.

 4. BELCHIM CROP PROTECTION

  België

  Belchim Crop Protection NV Since 1987 Belchim Crop Protection NV has empowered farmers through innovative crop protection products and high-end technical support. Founded in Belgium, it is a globally expanding company with sales of €460 Mio in 2016. With innovative products, a high level of technical support and a focus on development, registration and commercialization, Belchim offers unique agrochemical solutions for today and tomorrow. To learn more about Belchim, please visit www.belchim.com in het Nederlands Sinds de oprichting in 1987 ondersteunt Belchim Crop Protection NV land- en tuinbouwers met innovatieve gewasbeschermingsmiddelen en hoogwaardige technische kennis. Deze onderneming is een wereldwijd groeiend bedrijf met een omzet van € 460 miljoen in 2016. Door zijn focus op ontwikkeling, registratie en commercialisering, biedt Belchim unieke agrochemische oplossingen voor de nabije en verre toekomst. Meer informatie vindt u op: www.belchim.com

 5. QUÍMICAS ORO S.A.U.

  Spanje

  Wij houden ons bezig met de fabricage en de verkoop van onderhoudsproducten voor thuis, huishoudinsecticiden, vloeibare detergenten, cosmetica en fytosanitaire producten (insecticiden, schimmelwerende middelen en onkruidverdelgers).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STOLLER EUROPE SLU

  Spanje

  Stoller is een multinational, gespecialiseerd in de fysiologie en plantenvoeding. Sinds meer dan 42 jaar ontwikkelt en biedt het innovatieve oplossingen in termen van kwaliteit gericht op verbeterde productiviteit van planten.

 2. AGROSAVFE

  België

  AgroSavfe ontwikkelt innoverende technologie voor duurzame gewasbescherming, via de Agrobody-technologie. Het voordeel: ze kunnen in een lagere dosis gebruikt worden of een langdurigere werking hebben zonder herhaalde applicaties, en kunnen zo dus bijdragen tot een verbeterde en meer duurzame landbouwproductie, en zijn milieuvriendelijker. Bovendien is het een product van dierlijke afkomst en dus zelf bio-based!

 3. DE PROFT AGROTECHNIE

  België

  Groothandel in chemische producten voor industrieel gebruik.

 4. ATOMIZADORES SCHWARZ DRAGON

  Spanje

  Het bedrijf ATOMIZADORES SCHWARZ DRAGON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gewasbeschermende producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstuivers - landbouw, en Verstuivers - landbouw. Het is gevestigd in Terrassa, Spanje.

 5. SC EVER TRADE SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC EVER TRADE SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gewasbeschermende producten, en Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Iasi, Roemenië.

 1. AGROMARKET SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf AGROMARKET SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Natuurlijke meststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, Gewasbeschermende producten, Landbouwmachines en accessoires, Gewasbeschermende producten, meststoffen voor tuiniers, en graan. Het is gevestigd in Węgorzyno, Polen.

 2. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Gewasbeschermende producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, Planten, Bloemplanten, Kruiden en planten - medicinaal, Bodembewerking, Planten, Bloemplanten, en Kruiden en planten - medicinaal. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 1. MOLINA AGRO

  Spanje

  Het bedrijf MOLINA AGRO, is een Distributeur, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gewasbeschermende producten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, insecticide, insectendodende middelen voor de landbouw, Gewasbeschermende producten, en Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Jaén, Spanje.

 2. LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T

  Polen

  Het bedrijf LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T, is een Dienstverlener, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinmeubels, Gewasbeschermende producten, Tuinmeubels, en Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Myślenice, Polen.

 3. LIPHATECH SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf LIPHATECH SAS, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gewasbeschermende producten, antistollingsmiddelen, parasieten bestrijdend, Gewasbeschermende producten, en pesticiden. Het is gevestigd in PONT DU CASSE, Frankrijk.

 4. COOPERATIVA AGRÍCOLA SANT BARTOMEU

  Spanje

  Het bedrijf COOPERATIVA AGRÍCOLA SANT BARTOMEU, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gewasbeschermende producten, Oliën en vetten voor de voeding, olijfolien eerste kwaliteit extra, Gewasbeschermende producten, distributeur van olijfolie, en Oliën en vetten voor de voeding. Het is gevestigd in Vilanova D'alcolea-Castellón, Spanje.

 5. TRIFOLIO-M GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRIFOLIO-M GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biotechnologie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biochemie - producten, Gewasbeschermende producten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Biochemie - producten, Gewasbeschermende producten, Verzorgingsartikelen voor dieren, en Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Lahnau, Duitsland.

 6. AGRICOAL PRIME SL

  Spanje

  Het bedrijf AGRICOAL PRIME SL, is een Distributeur, en actief in de sector Gewasbeschermende producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektronische uitgeverijproducten en multimedia, mest, eenkleurige stof, en ijzerwaren. Het is gevestigd in Totana, Spanje.

 7. A.-H. HOLZFORUM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf A.-H. HOLZFORUM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Gewasbeschermende producten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, en Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

 8. WEBER & DESCHLE GESELLSCHAFT FÜR UMWELTBIOLOGIE

  Duitsland

  Het bedrijf WEBER & DESCHLE GESELLSCHAFT FÜR UMWELTBIOLOGIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Insecticiden, Gewasbeschermende producten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Insecticiden, en Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Ammerbuch, Duitsland.

 1. INSECTENFREI HANDELS KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf INSECTENFREI HANDELS KG, is een Distributeur, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Gewasbeschermende producten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, en Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Winden Am See, Oostenrijk.

 2. RIMKO SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RIMKO SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNGS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Insecticiden, Gewasbeschermende producten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Insecticiden, en Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Ochtendung, Duitsland.

 3. FRIEDERIKE KOLB KOSMOBIOLOGIE UND ESOTERIK

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRIEDERIKE KOLB KOSMOBIOLOGIE UND ESOTERIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Chemische industrie - machines en materialen, Gewasbeschermende producten, Parfums en schoonheidsproducten, Dieet- en biologische voeding, Chemische industrie - machines en materialen, Gewasbeschermende producten, en Parfums en schoonheidsproducten. Het is gevestigd in St. Stefan, Oostenrijk.

 4. HAWLIK & HAWLIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAWLIK & HAWLIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Insecticiden, Gewasbeschermende producten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Insecticiden, en Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Gablingen, Duitsland.

 5. HOFER & CO GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HOFER & CO GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Gewasbeschermende producten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, en Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 6. FÜRST SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FÜRST SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Gewasbeschermende producten, Wegtransport, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Gewasbeschermende producten, en Wegtransport. Het is gevestigd in Kaufbeuren, Duitsland.

 7. MET PLUMBING STUFF

  Turkije

  Het bedrijf MET PLUMBING STUFF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gewasbeschermende producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren handzeep, en waterinstallaties. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 8. BAYER CROPSCIENCE BIOLOGICS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAYER CROPSCIENCE BIOLOGICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gewasbeschermende producten, en Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Malchow/poel, Duitsland.

 9. NUTRISWEET SL

  Spanje

  Het bedrijf NUTRISWEET SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 10. INNVIGO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf INNVIGO SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis