• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gieten van rubber - machines

Resultaten voor

Gieten van rubber - machines - Import export

 1. PHILPLAST LTD.

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Philplast Ltd. is een full-service-producent van plastic spuitgietproducten en stevige verpakkingen met behulp van injectiegieten en extrusie via blaasgiettechnologieën. Ons ervaren team van ingenieurs biedt ontwerp en ontwikkeling van kunststofartikelen en productie van injectiemallen en extrusie-geblazen mallen. Ons bedrijf werd opgericht in 1993 en is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije. Wij zijn een lange termijn leverancier voor grote internationale bedrijven in verschillende sectoren, zoals Continental, Liebherr en Mechanor.

 2. MAPLAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAPLAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Gieten van rubber - machines, Rubberindustrie - machines, compressiepersen, Gieten van rubber - machines, en het vormen van rubber. Het is gevestigd in Chambery, Frankrijk.

 3. HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Ebermannsdorf, Duitsland.

 4. QINGDAO XINCHENG YIMING RUBBER MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO XINCHENG YIMING RUBBER MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 5. MASCHINEN-HANDEL.EU

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINEN-HANDEL.EU, is een Distributeur, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Verstevigde plastiek - verwerking, Kunststofindustrie - machines, Spuitgietmachines - kunststof, Verstevigde plastiek - verwerking, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Schwaigern/stetten, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAPAG MASCHINEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf MAPAG MASCHINEN AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

 2. CHRISTMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH SERVICE UND VERTRIEB BABYPLAST

  Duitsland

  Het bedrijf CHRISTMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH SERVICE UND VERTRIEB BABYPLAST, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Kierspe, Duitsland.

 3. ABDECT

  Marokko

  Het bedrijf ABDECT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber, en persen voor het vulcaniseren van rubber. Het is gevestigd in El Jadida, Marokko.

 4. SILGEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SILGEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber silicoonevoegen, silicoon, silicoonmembranen, en technische artikelen. Het is gevestigd in Val Della Torre, Italië.

 5. HANS ARNOLD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANS ARNOLD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Gieten van rubber - machines, plastic onderdelen, Plastic onderdelen voor de auto-industrie, Spuitgietmachines - kunststof, en Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Mühlhausen, Duitsland.

 1. INTERCARAT

  Frankrijk

  Het bedrijf INTERCARAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en derivaten, Gieten van rubber - machines, Rubber en derivaten, Gieten van rubber - machines, en rubberen membranen. Het is gevestigd in Duppigheim, Frankrijk.

 2. JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk, gereedschapsbouw, en spuitgietmatrijzen. Het is gevestigd in Empfingen, Duitsland.

 1. QINGDAO ENCHENG RUBBER CO., LTD

  Verenigde Staten

  Het bedrijf QINGDAO ENCHENG RUBBER CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor vormgeving van rubber, en machines en uitrustingen voor het vermengen van rubber. Het is gevestigd in Qingdao, Verenigde Staten.

 2. KC KESICI TAKIM

  Turkije

  Het bedrijf KC KESICI TAKIM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijgereedschap, boormachine, holpijpen, en vormcomponenten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, Gieten van kunststof materialen, Verstevigde plastiek - verwerking, Precisie gietvormen, Gieten van rubber - machines, Gieten van kunststof materialen, Verstevigde plastiek - verwerking, en Precisie gietvormen. Het is gevestigd in Zhangjiagang City, China.

 4. FERROMATIK MILACRON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FERROMATIK MILACRON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, spuitgieten van kunststoffen, Gieten van rubber - machines, en vorming van kunststoffen. Het is gevestigd in Malterdingen, Duitsland.

 5. WITTMANN BATTENFELD GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf WITTMANN BATTENFELD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Gieten van rubber - machines, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Spuitgietmachines - kunststof, Gieten van rubber - machines, Etiketteren en markeren - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Kottingbrunn, Oostenrijk.

 6. BERND GRIGAT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERND GRIGAT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, spuitgieten van kunststoffen, luchtverversende installaties, en Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Pegnitz, Duitsland.

 7. ROEMAC MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf ROEMAC MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 8. PROFILE DEFLASHING COMPOUNDS LTD (DIEBLAST)

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PROFILE DEFLASHING COMPOUNDS LTD (DIEBLAST), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in ELLESMERE PORT, Verenigd Koninkrijk.

 1. CEREN

  Turkije

  Het bedrijf CEREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren afgietsel, machines en uitrustingen voor vormgeving van rubber, machines en uitrustingen voor het vormen van rubber, en machines en uitrustingen voor de vormgeving van rubber. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

 2. TIANJIN JINFAN MOULD CO., LTD.

  China

  Het bedrijf TIANJIN JINFAN MOULD CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Tianjin, China.

 3. SUMMIT ENGINEERS AND CONSULTANTS PVT LTD

  India

  Het bedrijf SUMMIT ENGINEERS AND CONSULTANTS PVT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Nashik, India.

 4. ZHEJIANG ZHONGYA INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG ZHONGYA INDUSTRIAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Taizhou, China.

 5. KAIAO RAPID MANUFACTURING CO., LIMITED

  China

  Het bedrijf KAIAO RAPID MANUFACTURING CO., LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in ShenZhen City, China.

 6. DAYWELL MOULD CO., LTD

  China

  Het bedrijf DAYWELL MOULD CO., LTD, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp gietvormen voor persgietwerk, en volle staven van kunststof. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 7. CME

  Frankrijk

  Het bedrijf CME, is een Onderaannemer, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Compiegne, Frankrijk.

 8. AWM PLASTPACK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AWM PLASTPACK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Muri, Zwitserland.

 9. DONGGUAN PALUM CO.,LTD

  China

  Het bedrijf DONGGUAN PALUM CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 10. GDO B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GDO B.V., is een Distributeur, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vormgeving van rubber - machines, en Vormgeving van rubber - machines. Het is gevestigd in Eygelshoven, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis