• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gieten van rubber - machines

Resultaten voor

Gieten van rubber - machines - Import export

 1. WINDUS ENTERPRISES INC.

  China

  Verified by europages badge

  WINDUS, opgericht in 1998, is een toonaangevend internationaal OEM/ODM, die uitmuntende kwaliteit biedt op het gebied van gietwerk, metaal stempelwerk, bewerkte en machineonderdelen evenals montage en tests voor diverse industrieën zoals waterzuivering, landbouw, offshore oliewinning, de bouw, spoorwegen en de auto-industrie. Onze inzet voor kwaliteit komt tot uiting door de ISO9001 certificatie door TUV in 2003. Het invoeren van een ERP-systeem en kantoorautomatisering heeft onze handel en werkflow gestroomlijnd waardoor de internationale efficiëntie en de reactiviteit voor klanten aanzienlijk verbeterd werden. Zorgvuldige controle-vereisten worden nauwkeurig geregistreerd in ons Kwaliteitsinformatiesysteem, waardoor we de performance kunnen meten en onze service op constante wijze kunnen verbeteren. WINDUS wordt ondersteund door een ervaren ingenieurs- en serviceteam om zo uw 'one-stop service' leverancier te zijn. Van bijstand voor het ontwerp en snelle 3D-prototyping tot productiemethodes, engineering en projectbeheer; wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Wij werken met flexibele bedrijfsstrategiëen zoals Kanban en Verzending, kunnen we op uw unieke behoeften inspringen. Dankzij onze onvermoeibare inzet voor kwaliteit en waarden door de jaren heen, hebben wij onze sporen en het vertrouwen van klanten, industriële groepen en gemeenschappen gewonnen.

 2. MAPLAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAPLAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Gieten van rubber - machines, Rubberindustrie - machines, compressiepersen, Gieten van rubber - machines, en het vormen van rubber. Het is gevestigd in Chambery, Frankrijk.

 3. HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Ebermannsdorf, Duitsland.

 4. MASCHINEN-HANDEL.EU

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINEN-HANDEL.EU, is een Distributeur, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Verstevigde plastiek - verwerking, Kunststofindustrie - machines, Spuitgietmachines - kunststof, Verstevigde plastiek - verwerking, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Schwaigern/stetten, Duitsland.

 5. MAPAG MASCHINEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf MAPAG MASCHINEN AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHRISTMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH SERVICE UND VERTRIEB BABYPLAST

  Duitsland

  Het bedrijf CHRISTMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH SERVICE UND VERTRIEB BABYPLAST, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Kierspe, Duitsland.

 2. INTERCARAT

  Frankrijk

  Het bedrijf INTERCARAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en derivaten, Gieten van rubber - machines, Rubber en derivaten, Gieten van rubber - machines, en rubberen membranen. Het is gevestigd in Duppigheim, Frankrijk.

 3. JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk, gereedschapsbouw, en spuitgietmatrijzen. Het is gevestigd in Empfingen, Duitsland.

 4. KC KESICI TAKIM

  Turkije

  Het bedrijf KC KESICI TAKIM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijgereedschap, boormachine, holpijpen, en vormcomponenten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. HANS ARNOLD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANS ARNOLD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Gieten van rubber - machines, plastic onderdelen, Plastic onderdelen voor de auto-industrie, Spuitgietmachines - kunststof, en Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Mühlhausen, Duitsland.

 1. SILGEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SILGEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber silicoonevoegen, silicoon, silicoonmembranen, en technische artikelen. Het is gevestigd in Val Della Torre, Italië.

 2. FERROMATIK MILACRON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FERROMATIK MILACRON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, spuitgieten van kunststoffen, Gieten van rubber - machines, en vorming van kunststoffen. Het is gevestigd in Malterdingen, Duitsland.

 1. WITTMANN BATTENFELD GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf WITTMANN BATTENFELD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Gieten van rubber - machines, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Spuitgietmachines - kunststof, Gieten van rubber - machines, Etiketteren en markeren - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Kottingbrunn, Oostenrijk.

 2. BERND GRIGAT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERND GRIGAT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, spuitgieten van kunststoffen, luchtverversende installaties, en Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Pegnitz, Duitsland.

 3. ROEMAC MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf ROEMAC MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. PROFILE DEFLASHING COMPOUNDS LTD (DIEBLAST)

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PROFILE DEFLASHING COMPOUNDS LTD (DIEBLAST), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in ELLESMERE PORT, Verenigd Koninkrijk.

 5. CEREN

  Turkije

  Het bedrijf CEREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren afgietsel, machines en uitrustingen voor vormgeving van rubber, machines en uitrustingen voor het vormen van rubber, en machines en uitrustingen voor de vormgeving van rubber. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

 6. CME

  Frankrijk

  Het bedrijf CME, is een Onderaannemer, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Compiegne, Frankrijk.

 7. PLASTICS INDUSTRIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PLASTICS INDUSTRIES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, en Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Irvine, Verenigd Koninkrijk.

 8. MARTIN'S RUBBER COMPANY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MARTIN'S RUBBER COMPANY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren gietwerk van rubber. Het is gevestigd in Southampton, Verenigd Koninkrijk.

 1. BLAS MOLINER S.L.

  Spanje

  Het bedrijf BLAS MOLINER S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, en Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Sant Adria De Besos, Spanje.

 2. EASTERN PLASTICS MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EASTERN PLASTICS MACHINERY LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, en Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Colchester, Verenigd Koninkrijk.

 3. AWM PLASTPACK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AWM PLASTPACK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Muri, Zwitserland.

 4. QINGDAO HIPARTER DIES & MOULDS CO., LTD.

  China

  Het bedrijf QINGDAO HIPARTER DIES & MOULDS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 5. ETS MANUTHIERS

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS MANUTHIERS, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, en Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Peschadoires, Frankrijk.

 6. ALAN YORKE ENGINEERING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALAN YORKE ENGINEERING LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, en Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Rushden, Verenigd Koninkrijk.

 7. FORMIX SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf FORMIX SAS, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, en Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in St Cyr En Val, Frankrijk.

 8. GDO B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GDO B.V., is een Distributeur, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vormgeving van rubber - machines, en Vormgeving van rubber - machines. Het is gevestigd in Eygelshoven, Nederland.

 9. BEAUBURY PRECISION MOULDS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BEAUBURY PRECISION MOULDS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, en Gieten van rubber - machines. Het is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk.

 10. WEENER PLASTICS LTD

  Ierland

  Het bedrijf WEENER PLASTICS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Latten voor inlijstingen, Lijsten en decorlijsten - hout, Latten voor inlijstingen, en Lijsten en decorlijsten - hout. Het is gevestigd in Rath Luirc, Ierland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis