• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal

Resultaten voor

Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal - Import export

 1. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  AICS BUSINESS SOLUTION is een onderneming gevestigd in Turkije, sinds 1994 gespecialiseerd in diensten zoals precisiegietwerk, draaiwerk, slijpwerk, zandgieten van aluminium, ijzer en staal, smeden, spuitgieten van plastic, persgieten van aluminium, lage druk gieten, spuitgieten van zink, lasersnijden, buigen en stempelen. Dankzij onze vakbekwame technici, maken wij gebruik van knowhow, vakkennis en marktkennis als dienst om u halfafgewerkte en afgewerkte producten te leveren. Onze bewerkingsafdelingen beschikken over moderne installaties met meer dan 30 5-assige slijpmachines. Wanneer wij uw producten uitvoeren, selecteren wij de beste zakelijke partner voor u en begeleiden wij u in uw projecten van het begin tot de assemblage. Met ons stevig netwerk van leveranciers in diverse gebieden en onze langjarige ervaring zijn wij in staat om op de beste manier aan uw behoeften en eisen te voldoen. Wij helpen u om markten te ontwikkelen en uit te breiden. Als experts op locatie, begeleiden wij u en waarborgen wij de implementatie van uw individuele vereisten. Met ons vakbekwaam team nemen wij uw werk over en maken een zorgvuldige selectie van geschikte leveranciers, van de opvolging van de productie tot de verzending en klantendienst. Welke productsegmenten, speciale grondstoffen of (half-)producten u nodig hebt, wij geven u toegang tot ons uitgebreid netwerk van leveranciers Met ons bent u aan de goede zijde voor uw aankoop, met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid van de levering, productkwaliteit en kostenefficiëntie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 2. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ervaar uitmuntendheid met TEMA METALÜRJI, een gerenommeerd Turks bedrijf opgericht in 1969. Als pionier op het gebied van geavanceerde giettechnieken in nodulair gietijzer, gietijzer, gelegeerd staal en staal, onderscheiden we ons wereldwijd door ongeëvenaarde gietoplossingen en hoogwaardige reserveonderdelen aan te bieden voor diverse industrieën, waarbij we de hoogste normen voor kwaliteit en innovatie garanderen. Onze productiefaciliteit bevindt zich in de Konya Organized Industrial Zone en beslaat 4.500 m2 gesloten ruimte, met een jaarlijkse capaciteit van 2.000 ton sinds het jaar 2000. Bij TEMA METALÜRJI wordt ons succes aangedreven door een deskundig team en geavanceerde technologie. Dit weerspiegelt onze toewijding aan een klantgerichte aanpak waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Als gerespecteerd marktleider met een nalatenschap die teruggaat tot 1969 in Turkije, overtreffen we consequent de verwachtingen en maken we gebruik van onze uitgebreide expertise om de succesvolle realisatie van uw projecten te garanderen. Van spuitgietwerk, grijs gietwerk tot reserveonderdelen voor staalgietwerk, onze focus strekt zich uit tot het leveren van een divers assortiment aan gegoten producten voor wereldwijde industrieën, waaronder de bouw, de auto-industrie, de energiesector, de landbouw en nog veel meer. Voor een gedetailleerd inzicht in hoe we ons aanbod kunnen afstemmen op uw specifieke gietbehoeften, nodigen we u uit contact met ons op te nemen. Uw tevredenheid blijft onze topprioriteit!

 3. FONDERIE PENA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FONDERIE PENA - Gieterij van staal, roestvrij staal, brons en aluminium. Bewerkingen en modellering. Controle van de metalen via spectrometer, ultrasonore trillingen, radiografie en beeldopnames. ISO, LLYOD'S, AD2000WO en PED certificatie. Sinds 1920 in Mérignac in het departement Gironde, staat Fonderie Péna aan de voorhoede van technologieën van de beroepen in de gieterij. Specialist in brons voor creatie, gieterij Péna heeft zich ontwikkeld en gemoderniseerd zijn productiehulpmiddelen om eveneens vandaag de dag staal, rvs en aluminium te smelten. Iedere dag gieten, draaien of frezen 50 professionals, met een grote precisie om ervoor te zorgen dat uw onderdelen perfect afgewerkt zijn. Van het gieten per stuk tot het gieten in serie, Gieterij Péna stelt de meest geavanceerde technische en menselijke middelen ter beschikking, om u werkzaamheden van grote kwaliteit te garanderen. Gieterij PENA, van ferrometaal tot non-ferro metaal, tot meer specifieke legeringen. Neem gerust contact met ons op.

 4. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1960 produceren wij in Radevormwald hoogwaardige componenten uit roestvast staal. Ons familiebedrijf is inmiddels gegroeid tot ongeveer 300 medewerkers. Met succes hebben wij ons op rotatiesymmetrische componenten gespecialiseerd die in het centrifugaal-gietproces worden geproduceerd. Door de uitgebreide productiemogelijkheden kunnen wij alle componenten individueel volgens de wens van de klant bewerken. Op basis van onze gezamenlijk gedefinieerde ondernemingswaarden produceren wij met onze medewerkers losse onderdelen of kleine series en onderscheiden wij ons door onze hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Innovatieve materiaalontwikkeling en eersteklas service zijn voor ons vanzelfsprekend. De componenten zijn wereldwijd in 40 branches onder extreme omstandigheden dagelijks in gebruik – economisch en veilig.

 5. LBI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) is een gieterij die zich bezig houdt met centrifugaal gieten. Onze capaciteit qua afmetingen dekt een breed diameterbereik van 80 tot 5000 mm en tot 20 ton in door ons zelf samengestelde legeringen. Onze catalogus omvat koperhoudende legeringen, roestvrij staal, speciaal staal en aluminium. Wij vervaardigen en bewerken ronde onderdelen (ringen, buizen en bussen) door gebruik te maken van de centrifugaalgiettechnieken. Wij leveren de onderdelen onbewerkt of volledig bewerkt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  België

  Verified by europages badge

  Uw leverancier in gegoten onderdelen van speciaal staal en speciaal gietijzer, een bedrijf met ervaring in dienst van zijn klanten. Meer dan 50 jaar ervaring maken het ons mogelijk u oplossingen voor uw mechanische problemen te bieden, die weerstand bieden aan schokken, slijtage, hoge temperaturen en chemische corrosie. JADOT Castings is uw leverancier in gegoten en bewerkte onderdelen in ieder type gietijzer, staal en nikkel-, chroom- en kobaltlegering.

 2. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, Afgewerkte producten van metaal, smelting van metalen, productie voor de rekening van derden van gietijzergietsels, grijs gietzijzer, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, gieterij rvs, Afgewerkte producten van metaal, en Gietwerk aluminium coquille. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. PINCZOLITSCH GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PINCZOLITSCH GES.M.B.H., is een Dienstverlener, en actief in de sector Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is gevestigd in Großhöflein, Oostenrijk.

 4. STADLER STAHLGUSS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STADLER STAHLGUSS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is gevestigd in Biel, Zwitserland.

 5. BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 1. KS INDUSTRIAL SUPPLY

  Nederland

  KS Industrial Supply is de strategische one-stop partner voor de uitbesteding van industriële maakdelen. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met de levering van enkelstuks tot kleine- en middelgrote series. Dit kunnen enkelvoudige producten zijn, maar ook complete samenstellingen. Bij KS Industrial Supply geloven wij dat we onze klanten kunnen helpen met slimme supply chain oplossingen. Door onze klanten te ontzorgen, kunnen zij zich richten op hun core business. Op basis van de klantvraag bepalen wij de oplossing. Wij zijn geheel onafhankelijk en kunnen daarom altijd de best passende oplossing bieden, gebaseerd op: Kwaliteit Betrouwbaarheid Schaalbaarheid Ondanks dat we pas in 2022 gestart zijn, kunnen we bouwen op een jarenlange ervaring in de maakindustrie en een uitgebreid netwerk aan toeleveranciers. Hoe kunnen we van dienst zijn? Laat het ons weten!

 2. DÖKÜMAŞ

  Turkije

  Malatya OSB ( Industrie terrein ) werd in 2007 opgericht met de naam Malatya Metaal en veranderde toen de officiële naam in. In 2016 verhuisde het bedrijf naar zijn nieuwe locatie met moderne faciliteit en verhoogde zijn capaciteit tot 4000 Ton op jaar basis. Het bedrijf heeft geprobeerd de technologie bij te houden door zichzelf binnen 10 jaar continu te vernieuwen. Momenteel exporteert het 80% van zijn productie. Ik werk met sterke partners in Europa en de producten die ik maak worden in veel delen van de wereld gebruikt. Sinds de oprichting heeft ons bedrijf de lijn en de doelstellingen niet gewijzigd. Het merendeel van de producten die het produceert, zijn reserveonderdelen voor hitte, slijtage en schokbestendig. Onze faciliteit is een gecompliceerde faciliteit en omvat modellen, giet- en bewerkingsafdelingen. Een onderdeel dat kan worden beschouwd als technisch teken of monster kan een eindproduct zijn. De kwaliteitscontrole-eenheid onafhankelijk van de productie; In overeenstemming met de vereisten van de specificatie, worden de producten geïnspecteerd door niet-destructieve en niet-destructieve testen. UT MT PT kan worden gemaakt door gecertificeerd personeel binnen de eenheid.

 1. H. DEREU & ZOON

  België

  Gieterij Dereu produceert veelzijdige onderdelen van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van grijs en nodulair gietijzer in de kwaliteiten EN-GJL-200 tot EN-GJL-300 (GG20 tot GG30) en EN-GJS-400-15 tot EN-GJS-700-2 (GGG40 tot GGG70) met gietgewicht van 0, 1kg tot 100kg. Onze afnemers zijn bedrijven gespecialiseerd in : Machine- en apparatenbouw, landbouwmachines, funderingen, riolering en straatmeubilair, kachels en verwarmingstoestellen, algemene siervoorwerpen. Reeds jaren is Gieterij Dereu gekend om zijn gietwerk met mooi en fijn gietoppervlak voor kachels en siervoorwerpen. Een jong en ambitieus team staat bij Gieterij Dereu garant voor flexibiliteit waardoor kwaliteitsgietwerk op een vaak verrassend korte tijd geleverd kan worden.

 2. ALLARD - EUROPE

  België

  Allard-Europe staat sterk. Wij gieten dagelijks hoogwaardige stalen en gietijzeren stukken voor partners over de hele wereld. Doordat we gespecialiseerd zijn in eenmalige stukken of kleine series, worden we verplicht steeds opnieuw te verbeteren, te ontwikkelen en scherp te blijven. Zo tasten we de grenzen van het mogelijke af en gaan we vaak nog een stap verder om voor u een perfect gietstuk af te leveren. Voor welke toepassing of sector we ook werken, we hebben alle kennis in huis om op uw vraag een passend antwoord te vinden.

 3. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italië

  I.C.I. srl INVESTMENT CASTING is een precisiegieterij gelegen in Leini, in de regio Turijn, en is sinds 1980 gespecialiseerd in de bewerking van staal, met een productiecapaciteit die aan de meest uiteenlopende verwachtingen kan voldoen. De onderneming spitst zich met name toe op: gietwerk van elementen van was en de assemblage van deze elementen tot standaardvormen, de vormgeving van keramiek, het smelten, het afbramen, de afwerking en kwaliteitscontroles.

 4. IRAZINC SL

  Spanje

  IRAZINC, S.L., onlangs opgericht, komt voort uit het voormalige bedrijf Fundiciones Irazu. Wat betreft de fabricage van kathodische bescherming, anodes en zink, kunnen wij dus reeds bogen op een jarenlange ervaring op de markt. Wij zijn gevestigd in de provincie Biscaye, te Erandio en gespecialiseerd in de vervaardiging van zink voor kathodische bescherming.

 5. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Polen

  Het bedrijf SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarmingsketels met biobrandstoffen, Gelegeerd gietijzer, ringen van non-ferro legeringen, en hittebestendig staal en gietijzer. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

 6. ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 7. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT, is een Multi-Category, en actief in de sector Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breek- en maalmachines, betoncentrales, Breek- en maalmachines, en Machines voor straatstenen. Het is gevestigd in CINTRE, Frankrijk.

 8. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FONDERIA AUGUSTA S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalgieterij, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, Staalgieterij, en Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is gevestigd in Costa Di Mezzate, Italië.

 1. FCMD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FCMD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 2. FONDERIE GIROUD INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE GIROUD INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, gieterijproducten vormen onder druk, precisiegietwerk, en Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is gevestigd in Barraux, Frankrijk.

 3. ACTECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ACTECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, prototypen, industriële prototypen, en snelle productie van prototypes. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

 4. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Polen

  Het bedrijf SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische industriële verwarmingsketels op biomassa, verwarmingsketels met biobrandstoffen, Gelegeerd gietijzer, en ringen van non-ferro legeringen. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

 5. FONDERIES DE SOUGLAND

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIES DE SOUGLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, ruw en speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalgieterij, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, Gelegeerd gietijzer, Staalgieterij, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, en speciaal plaatwerk. Het is gevestigd in Saint-Michel, Frankrijk.

 6. FONDESAL S.A.

  Spanje

  Het bedrijf FONDESAL S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, speciale legeringen, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, Afbramen van gegoten artikelen van roestvrij staal, en zandgieterij. Het is gevestigd in Rubi (barcelona), Spanje.

 7. WOIT

  België

  Het bedrijf WOIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, gieterij in schalen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en precisiegietwerk. Het is gevestigd in Herstal, België.

 8. OUTILLAGE PROGRESS

  Frankrijk

  Het bedrijf OUTILLAGE PROGRESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is gevestigd in Nazelles Negron, Frankrijk.

 9. FONDERIE RENOUARD

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE RENOUARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, ruw en speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzergieterij - kunst, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, IJzergieterij - kunst, precisiegietwerk, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, en artistieke en decoratieve smeedproducten. Het is gevestigd in Heric, Frankrijk.

 10. FONDAX

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDAX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal - speciaal, Zandstralen - staal en metalen, Staal - speciaal, en Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Bain De Bretagne, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis