• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gieterijen - koper- brons en messing

Resultaten voor

Gieterijen - koper- brons en messing - Import export

 1. HENKEL MODELLBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw partner voor de gehele productieprocesketen.HENKEL Modellbau® werd opgericht in 1959 en is nu in de derde generatie van de familie. In de eerste decennia lag de focus op het maken van modellen, voornamelijk in de gieterijsector.Na het uitbreiden van de kerncompetenties, ligt de focus op engineering, CNC-productie, gereedschapsbouw en assemblageproductie van complete onderdelen uit een grote verscheidenheid aan materialen. Vandaag de dag is HENKEL Modellbau® een gecertificeerde partner voor gerenommeerde bedrijven, voornamelijk voor gieterijen, machinebouwers, designobjecten en gereedschapmakerij. Een uittreksel uit onze diensten: Gieterijmodelbouw, vormgereedschappen, ontkistingsanalyse, gietstaal, componentmodificatie, ontwerpobjecten, armatuurconstructie, vormschema, optische meting, tactiele meting, hellingsmeettechniek / WYLER, assemblageproductie, 3-assig & 5-assig frezen, 3 -D constructies, aluminium, gereedschapsstaal, RVS, kunststof, messing, plexiglas etc., voor- en kleine series, prototypebouw.

 2. KIGEMA SP. Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij zijn een team van ingenieurs, technici en eersteklas experts met 30 jaar ervaring in gieten en machinale bewerking. Ons doel is om een langdurige samenwerking en relatie op te bouwen op basis van wederzijds respect en we willen de 1e keuze leverancier zijn we streven ernaar om scherp geprijsde producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. BRONSGIETERIJ: KIGEMA is gespecialiseerd in centrifugaal gieten voor de productie van bussen, ringen en moffen met behulp van een uitgebreide reeks koperlegeringen die voldoen aan internationale en lokale gietnormen (zoals DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) en speciale legeringen. Onze aangeboden materialen omvatten brons, aluminiumbrons, brons in lood, speciaalbrons, messing en aangepaste legeringen. CNC-VERSPANING: Volledige bewerkingsoplossingen in staal, gietijzer, non-ferrometalen en technische kunststoffen. We voeren opdrachten uit voor hoge precisie, middelgrote en kleine series in een breed scala aan afmetingen. We hanteren kwaliteitssystemen zoals iso 9001: 2009, iso 18001-2004 en iso 14001-2005. IGEMA beschikt over een laboratorium om de mechanische eigenschappen van producten te testen, zoals hardheid, rek, micrometer. KIGEMA voert ook penetratie- en ultrasoontesten uit en geeft conformiteitscertificaten af volgens EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Daarnaast beschikt het bedrijf over een meetkamer met airconditioning en hoogwaardige meetapparatuur.

 3. VALVOMEC SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Valvomec is een geconsolideerde productie, met 85 jaar ervaring in de sector van industriële kleppen van brons. Het is in dit moderne bedrijf met grote capaciteit dat in Valsesia is gevestigd, in het industriegebied van Roccapietra (Vercelli), werkt jong en dynamisch personeel, dat kan bogen op de ervaring dat het door de jaren heen heeft opgedaan.

 4. LBI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) is een gieterij die zich bezig houdt met centrifugaal gieten. Onze capaciteit qua afmetingen dekt een breed diameterbereik van 80 tot 5000 mm en tot 20 ton in door ons zelf samengestelde legeringen. Onze catalogus omvat koperhoudende legeringen, roestvrij staal, speciaal staal en aluminium. Wij vervaardigen en bewerken ronde onderdelen (ringen, buizen en bussen) door gebruik te maken van de centrifugaalgiettechnieken. Wij leveren de onderdelen onbewerkt of volledig bewerkt.

 5. INOXYDA SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Inoxyda is een zandgieterij voor technische stukken van groot formaat (5 m x 5 m – 50 To) en roestbestendige legeringen : Inoxyda realiseert genormaliseerde en specifieke legeringen van aluminiumkoper of brons: Inoxyda 53H / 3P : gegoten stukken, Inoxyda 53 AMA : niet magnetische toepassingen-Inoxyda 154 : hoge weerstand. Dankzij de expertise van Inoxyda in stukken van groot formaatd kan het bedrijf alle soorten technische stukken realiseren voor kranenstelsels, pompen, turbines, enz.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De gieterij Fonderie SRI, gevestigd in Commentry, maakt producten voor alle sectoren door middel van zandgieten: zelfhardend zuiver koper, structureel hardend koper met aluminium, brons met tin, brons met lood, HR messing. Saint Rémy Industrie (SRI) heeft een eigen werkplaats voor bewerkingen die voortdurend wordt aangepast. Zo kunnen gecontroleerde eindproducten worden gepresenteerd en hebben onze klanten slechts te maken met een en dezelfde contactpersoon per artikel.

 2. VALFOND SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VALFOND SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterijen - koper, brons en messing, smelting van metalen, zandgietwerk, en Gieterijen - koper, brons en messing. Het is gevestigd in Varallo, Italië.

 3. MODENA METALLI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MODENA METALLI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brons, bronzen staven, aluminiumbrons, Brons, en tinbrons. Het is gevestigd in Torrile, Italië.

 4. PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren precisiegietwerk. Het is gevestigd in Bione, Italië.

 5. FONDERIA E. RIPAMONTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FONDERIA E. RIPAMONTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeltingen in gietschalen, zandgietwerk, verspaning mechanica volgens tekening, en aluminiumbrons. Het is gevestigd in Sesto San Giovanni, Italië.

 1. FONDERIA METAL LEGHE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FONDERIA METAL LEGHE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren smelting van metalen, roestvrij staal, Veredeling metalen, capillaire buizen, bronsafval, smeltingen met continu gietstroom, zilver en -legeringen, koper smeden, en wit metaal. Het is gevestigd in Urgnano, Italië.

 2. ZWIEBEL

  Frankrijk

  ZWIEBEL is de eerste fabrikant van gewichten en precisiemassa's. Erkend COFRAC laboratorium. Gieterij van koperlegeringen. Dankzij onze ervaring en hoogwaardige vakmanschap zijn wij de Franse marktleider op het gebied van gewichten en keurgewichten. Tevens gespecialiseerd in de fabricage van specifieke gewichten, testgewichten en controlegewichten, gewichten van 1 mg tot 2t in alle precisieklassen: E0-E1-E2-F1-F2-M1-M2-M3 .ZWIEBEL, begeleidt u bij de bepaling, het onderzoek en het vervaardigen van al uw behoeften. Zwiebel stelt zijn ervaring en vakbekwaamheid ten dienste van zijn klanten door opleidingen over metrologie te verzorgen. We kunnen u tevens helpen bij de installatie van een ijklaboratorium. Speciale uitvoeringen ontworpen met computer gestuurde tools voor de productiebeheer, 2D of 3D afbeeldingen. ZWIEBEL is leverancier van sterk uiteenlopende sectors zoals de luchtvaart, de chemische of farmaceutische industrie.

 1. IRON SALE EUROPE

  België

  Iron Sale Europe is de Belgische wederverkoper en groothandelaar voor continu gegoten gietijzer en brons. Deze in 1990 opgerichte en te Hoei gevestigde onderneming voor de verkoop en de levering van continu gegoten gietijzer en brons, is de enige 100% Belgische firma met een grote voorraad gietijzer en brons evenals zelfsmerende lagerbussen. Deze onderneming verzorgt tevens het op maat snijden van onderdelen (zonder minimale hoeveelheid) en de levering. Een soepele en flexibele onderneming, met een uiterst snelle reactietijd opdat de klant snel een compleet pakket aankopen kan ontvangen dat in één enkele levering geleverd wordt. Voor Iron Sale Europe, is elke klant uniek. We stellen de mens altijd voorop en de voorraad, de service, het concurrentievermogen en het respect voor de klant zijn de drijfkrachten van onze onderneming! Uw Belgische partner voor gietijzer, messing, koper, aluminium, rvs, brons, kunststoffen, gesinterd brons evenals overige producten.

 2. ART CASTING

  België

  Bij Art Casting geloven wij dat vakmanschap in het gieten van kunstwerken van even groot belang is als de artistieke aspecten van het kunstwerk zelf. Daarom zoeken kunstenaars die zichzelf ernstig nemen een kunstgieterij met een uitstekende kwaliteit. De kunstenaar is immers afhankelijk van de kunstgieterij om zijn creatie in een afgewerkt, gegoten metaal te transformeren.Het gieten van : Kunstwerken (van enkele centimeters tot monumenten van 10m en meer), bustes, bas-reliëfs, medaillons, tekstplaten zoals inhuldigings- of herdenkingsplaten, letters, relatiegeschenken, awards...

 3. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Spanje

  Comercial de Fundiciones Galiport S.L.U. wijdt zich aan de ambachtelijke vervaardiging van artikelen met een exclusief ontwerp. Het zijn producten vervaardigd van gegoten edele materialen zoals ijzer, aluminium, brons, zilver, goud en kunsthars. De afwerking is elegant, nauwkeurig en custom made.

 4. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Gieterij voor continu en centrifugaal gieten in alle gegoten koperen en aluminium legeringen volgens DIN EN 1982 en DIN EN 1706, NE - metalen. Als grondstoffen van buizen, ringen, bussen, platte stangen, vierkante en zeshoekige stangen, platen voor de werktuigbouw, de chemische industrie, de scheepsbouwindustrie en in machinefabrieken. Het QS gecertificeerde bedrijf bezit een eigen laboratorium voor alle grondstoftesten alsook andere vergunningen en afnamemogelijkheden als grondstoffabrikant

 5. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

  Italië

  Fosforbrons, cupronikkel, door centrufugering gegoten onderdelen en coquillegietwerk, bewerking van koper, nikkel en legeringen, koperstaven, raffinage van metalen, bronsschroot, namaakgoud, tin, bronzen buizen, zirkonium.

 6. FONDERIA RAVAZZOLO

  Italië

  Onze gieterij is in staat allerlei in zand gegoten onderdelen te leveren met een gewicht van 100 gram tot 1 kilo; Wij werken uitsluitend volgens modellen en tekeningen van de klant en voeren tevens specifieke producties voor alle types legeringen uit. Onze onderneming is uitgerust om aan tal van uiteenlopende behoeften te voldoen.

 7. MODELISTAS CODINA

  Spanje

  Alle soorten houten mallen voor de gietindustrie.

 8. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrijk

  Het bedrijf LEBRONZE ALLOYS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterijen - koper, brons en messing, Buizen en pijpen - koper, Gieterijen - koper, brons en messing, Buizen en pijpen - koper, koperlegeringen, en buizen van messing. Het is gevestigd in Suippes, Frankrijk.

 1. STG1 UG

  Duitsland

  Het bedrijf STG1 UG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren sojazaad, en brandstof. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. RAMÓN LOZANO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf RAMÓN LOZANO S.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Verlichting - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterijen - koper, brons en messing, Aluminiumgieterij, Gieterijen - koper, brons en messing, Aluminiumgieterij, spuitgietwerk, en Uitbesteding gieterijen. Het is gevestigd in Monserrat (valencia), Spanje.

 3. EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Aluminiumgieterij, Zandgietstukken van non-ferrometalen, Aluminium en -legeringen, Aluminiumgieterij, en snelle productie van prototypes. Het is gevestigd in Schwäbisch Gmünd, Duitsland.

 4. SC PAJURCA METAL GROUP SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC PAJURCA METAL GROUP SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is gevestigd in Oradea, Roemenië.

 5. LBI FOUNDRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf LBI FOUNDRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren centrifugale smeltingen, gieterij, en zandgietwerk. Het is gevestigd in Amneville, Frankrijk.

 6. SCILLA MECCANICA SRL

  Italië

  Het bedrijf SCILLA MECCANICA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren verspaning van niet ijzerhoudende legeringen, bewerking van koper, verspaning mechanica volgens tekening, en ringen van brons. Het is gevestigd in Ghedi, Italië.

 7. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterijen - koper, brons en messing, Gasappendages, warmsmeedwerk, Gieterijen - koper, brons en messing, vespaning non-ferrometalen en legeringen, en Gasappendages. Het is gevestigd in Sant Feliu De Llobregat, Spanje.

 8. BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluitingen en gespen, precisiegietwerk, zandgietwerk, Sluitingen en gespen, en zamakinjectie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION

  Italië

  Het bedrijf METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumbrons, koper-nikkellegering, bronzen staven, en warmtewisselaars met platen. Het is gevestigd in San Vittore Olona, Italië.

 10. FONDERIE MERCURE

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE MERCURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren precisiegietwerk, en Gieterij voor aluminiumlegeringen. Het is gevestigd in Angers, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis