• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gieterijen - koper- brons en messing

Resultaten voor

Gieterijen - koper- brons en messing - Import export

 1. HENKEL MODELLBAU GMBH

  Duitsland

  Uw partner voor de gehele productieprocesketen.HENKEL Modellbau® werd opgericht in 1959 en is nu in de derde generatie van de familie. In de eerste decennia lag de focus op het maken van modellen, voornamelijk in de gieterijsector.Na het uitbreiden van de kerncompetenties, ligt de focus op engineering, CNC-productie, gereedschapsbouw en assemblageproductie van complete onderdelen uit een grote verscheidenheid aan materialen. Vandaag de dag is HENKEL Modellbau® een gecertificeerde partner voor gerenommeerde bedrijven, voornamelijk voor gieterijen, machinebouwers, designobjecten en gereedschapmakerij. Een uittreksel uit onze diensten: Gieterijmodelbouw, vormgereedschappen, ontkistingsanalyse, gietstaal, componentmodificatie, ontwerpobjecten, armatuurconstructie, vormschema, optische meting, tactiele meting, hellingsmeettechniek / WYLER, assemblageproductie, 3-assig & 5-assig frezen, 3 -D constructies, aluminium, gereedschapsstaal, RVS, kunststof, messing, plexiglas etc., voor- en kleine series, prototypebouw.

 2. VALVOMEC SRL

  Italië

  Valvomec is een geconsolideerde productie, met 85 jaar ervaring in de sector van industriële kleppen van brons. Het is in dit moderne bedrijf met grote capaciteit dat in Valsesia is gevestigd, in het industriegebied van Roccapietra (Vercelli), werkt jong en dynamisch personeel, dat kan bogen op de ervaring dat het door de jaren heen heeft opgedaan.

 3. LBI

  Frankrijk

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) is een gieterij die zich bezig houdt met centrifugaal gieten. Onze capaciteit qua afmetingen dekt een breed diameterbereik van 80 tot 5000 mm en tot 20 ton in door ons zelf samengestelde legeringen. Onze catalogus omvat koperhoudende legeringen, roestvrij staal, speciaal staal en aluminium. Wij vervaardigen en bewerken ronde onderdelen (ringen, buizen en bussen) door gebruik te maken van de centrifugaalgiettechnieken. Wij leveren de onderdelen onbewerkt of volledig bewerkt.

 4. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrijk

  De gieterij Fonderie SRI, gevestigd in Commentry, maakt producten voor alle sectoren door middel van zandgieten: zelfhardend zuiver koper, structureel hardend koper met aluminium, brons met tin, brons met lood, HR messing. Saint Rémy Industrie (SRI) heeft een eigen werkplaats voor bewerkingen die voortdurend wordt aangepast. Zo kunnen gecontroleerde eindproducten worden gepresenteerd en hebben onze klanten slechts te maken met een en dezelfde contactpersoon per artikel.

 5. INOXYDA SA

  Frankrijk

  Inoxyda is een zandgieterij voor technische stukken van groot formaat (5 m x 5 m – 50 To) en roestbestendige legeringen : Inoxyda realiseert genormaliseerde en specifieke legeringen van aluminiumkoper of brons: Inoxyda 53H / 3P : gegoten stukken, Inoxyda 53 AMA : niet magnetische toepassingen-Inoxyda 154 : hoge weerstand. Dankzij de expertise van Inoxyda in stukken van groot formaatd kan het bedrijf alle soorten technische stukken realiseren voor kranenstelsels, pompen, turbines, enz.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VALFOND SRL

  Italië

 2. MODENA METALLI SRL

  Italië

 3. FONDERIA E. RIPAMONTI

  Italië

 4. PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italië

 5. FONDERIA METAL LEGHE SRL

  Italië

 1. ZWIEBEL

  Frankrijk

  ZWIEBEL is de eerste fabrikant van gewichten en precisiemassa's. Erkend COFRAC laboratorium. Gieterij van koperlegeringen. Dankzij onze ervaring en hoogwaardige vakmanschap zijn wij de Franse marktleider op het gebied van gewichten en keurgewichten. Tevens gespecialiseerd in de fabricage van specifieke gewichten, testgewichten en controlegewichten, gewichten van 1 mg tot 2t in alle precisieklassen: E0-E1-E2-F1-F2-M1-M2-M3 .ZWIEBEL, begeleidt u bij de bepaling, het onderzoek en het vervaardigen van al uw behoeften. Zwiebel stelt zijn ervaring en vakbekwaamheid ten dienste van zijn klanten door opleidingen over metrologie te verzorgen. We kunnen u tevens helpen bij de installatie van een ijklaboratorium. Speciale uitvoeringen ontworpen met computer gestuurde tools voor de productiebeheer, 2D of 3D afbeeldingen. ZWIEBEL is leverancier van sterk uiteenlopende sectors zoals de luchtvaart, de chemische of farmaceutische industrie.

 2. IRON SALE EUROPE

  België

  Iron Sale Europe is de Belgische wederverkoper en groothandelaar voor continu gegoten gietijzer en brons. Deze in 1990 opgerichte en te Hoei gevestigde onderneming voor de verkoop en de levering van continu gegoten gietijzer en brons, is de enige 100% Belgische firma met een grote voorraad gietijzer en brons evenals zelfsmerende lagerbussen. Deze onderneming verzorgt tevens het op maat snijden van onderdelen (zonder minimale hoeveelheid) en de levering. Een soepele en flexibele onderneming, met een uiterst snelle reactietijd opdat de klant snel een compleet pakket aankopen kan ontvangen dat in één enkele levering geleverd wordt. Voor Iron Sale Europe, is elke klant uniek. We stellen de mens altijd voorop en de voorraad, de service, het concurrentievermogen en het respect voor de klant zijn de drijfkrachten van onze onderneming! Uw Belgische partner voor gietijzer, messing, koper, aluminium, rvs, brons, kunststoffen, gesinterd brons evenals overige producten.

 1. ART CASTING

  België

  Bij Art Casting geloven wij dat vakmanschap in het gieten van kunstwerken van even groot belang is als de artistieke aspecten van het kunstwerk zelf. Daarom zoeken kunstenaars die zichzelf ernstig nemen een kunstgieterij met een uitstekende kwaliteit. De kunstenaar is immers afhankelijk van de kunstgieterij om zijn creatie in een afgewerkt, gegoten metaal te transformeren.Het gieten van : Kunstwerken (van enkele centimeters tot monumenten van 10m en meer), bustes, bas-reliëfs, medaillons, tekstplaten zoals inhuldigings- of herdenkingsplaten, letters, relatiegeschenken, awards...

 2. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Spanje

  Comercial de Fundiciones Galiport S.L.U. wijdt zich aan de ambachtelijke vervaardiging van artikelen met een exclusief ontwerp. Het zijn producten vervaardigd van gegoten edele materialen zoals ijzer, aluminium, brons, zilver, goud en kunsthars. De afwerking is elegant, nauwkeurig en custom made.

 3. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Gieterij voor continu en centrifugaal gieten in alle gegoten koperen en aluminium legeringen volgens DIN EN 1982 en DIN EN 1706, NE - metalen. Als grondstoffen van buizen, ringen, bussen, platte stangen, vierkante en zeshoekige stangen, platen voor de werktuigbouw, de chemische industrie, de scheepsbouwindustrie en in machinefabrieken. Het QS gecertificeerde bedrijf bezit een eigen laboratorium voor alle grondstoftesten alsook andere vergunningen en afnamemogelijkheden als grondstoffabrikant

 4. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

  Italië

  Fosforbrons, cupronikkel, door centrufugering gegoten onderdelen en coquillegietwerk, bewerking van koper, nikkel en legeringen, koperstaven, raffinage van metalen, bronsschroot, namaakgoud, tin, bronzen buizen, zirkonium.

 5. MODELLERIA FERRIERI SRL

  Italië

  Modelleria Ferrieri is gespecialiseerd in het gieten van metalen. Het is sinds 1970 actief in de sector, met drie verschillende productiegebieden: de modellerij, gieterij en mechanische werkplaats. Modelleria Ferrieri produceert mallen en modellen. Het hoofdkantoor heeft een oppervlakte van 2700 vierkante meter en beschikt over innovatieve uitrusting. In de modelbouwafdeling zijn zes vijfassige CNC-bewerkingscentra en een 3D-printer voor de productie van ABS-prototypes geïnstalleerd.

 6. FONDERIA RAVAZZOLO

  Italië

  Onze gieterij is in staat allerlei in zand gegoten onderdelen te leveren met een gewicht van 100 gram tot 1 kilo; Wij werken uitsluitend volgens modellen en tekeningen van de klant en voeren tevens specifieke producties voor alle types legeringen uit. Onze onderneming is uitgerust om aan tal van uiteenlopende behoeften te voldoen.

 7. RAMÓN LOZANO S.L.

  Spanje

 8. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrijk

 1. STG1 UG

  Duitsland

 2. SC PAJURCA METAL GROUP SRL

  Roemenië

 3. LBI FOUNDRIES

  Frankrijk

 4. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanje

 5. SCILLA MECCANICA SRL

  Italië

 6. METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION

  Italië

 7. BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI

  Turkije

 8. COPPER COM

  Servië

 9. TOUTALU

  Tunesië

 10. FAVI SA

  Frankrijk