• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietijzer- ruw en speciaal

Resultaten voor

Gietijzer- ruw en speciaal - Import export

 1. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Wie zien ons als systeempartner van onze klanten en ondersteunen u van de constructie tot de levering van voor inbouw gerede bouwgroepen. Wij zoeken voortdurend naar efficiënte processen en zorgen met de precieze productie van gietdelen voor optimale, hoogwaardige productieresultaten. Met behulp van preventieve methoden worden fouten vroegtijdig vermeden. Door deze competenties zijn wij een toegewijde partner voor ondernemingen uit de branches verwarmingstechniek, spoorwegtechniek, landbouwmachines, aandrijvings- en motorenbouw, koeltechniek, scheepsbouw, pompen- en armaturenbouw. Wij weten wat goede medewerkers waard zijn, want goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde medewerkers zijn de basis van ons succes. Daarom communiceren wij open en vol vertrouwen met elkaar en bieden hun door afgestemde bijscholingen goede persoonlijke en vakkundige ontwikkelingskansen. Sinds jaren behoren wij tot de top-opleidingsbedrijven in de branche en stimuleren jonge mensen in studieplus-programma's.

  Website Open In New icon
 2. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Onze gieterij heeft een lange traditie, want die gaat terug naar de machinefabriek Schütz & Hertel, of kortweg Mafa Wurzen, opgericht in 1879.Dit werd 74 jaar later gevolgd door het bedrijf VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, dat in 1991 eigendom werd van Esterer AG en sindsdien opereert als "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH".Samen met het zusterbedrijf in Altötting, de Esterer Gießerei GmbH, werd de Wurzener gieterij in 2008 overgenomen door de holding Topol GmbH. Samen met de Esterer-gieterij Altötting is ons bedrijf tegenwoordig een van de toonaangevende systeemleveranciers in Europa.Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van geometrisch complexe en kernintensieve producten.Maar ook dubbelwandige gietstukken, die met kleine wanddiktes en grote componenten met een gewicht tot vier ton behoren tot onze sterke punten.Wij garanderen onze klanten de grootst mogelijke procesbetrouwbaarheid, ook bij veeleisende componenten.

  Website Open In New icon
 3. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De kernactiviteit van Süther & Schön GmbH omvat: de verkoop van kabeleindbevestigingen voor transportinstallaties, met name liften en allerlei railbevestigingen, gietonderdelen van diverse kwaliteiten, klemplaten van staal speciaal voor de machinebouw en railvoertuigen. Tot ons assortiment behoort: Kabeleindbevestigingen voor transportinstallaties, liften, railbevestigingen, gaffels voor bovengrondse leidingen, bevestigingen voor alternatieve draagmiddelen, schijven voor veerbuffers en nog veel meer.

  Website Open In New icon
 4. FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Onze onderneming, opgericht in 1958 en gevestigd in Durango (Biscaje), beslaat een oppervlakte van 30 000 m² en spitst zich toe op de productie van grijs lamellair en nodulair ijzer d.m.v. het handmatig gieten. Artikelen voor het handmatig gieten van onderdelen van machines op basis van modellen van hout en polystyreen. Van 1 000 kg tot 35 000 kg. Onze producten: tafels voor bewerkingscentra, machinetafels en zuilen, tafels enz.

  Website Open In New icon
 5. NET-COMPONENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. KNOEPFEL AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 2. PINTER GUSS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. GIESSEREI HEUNISCH GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. KONSTRUKTIONSBÜRO BUSEK INH. (DIPL.-ING.) MARTIN RAIS

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. KOLBUS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. QUINÄRTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. GONTERMANN-PEIPERS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. JÜRGENS GIESSEREI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. VAUTID AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 6. BFG FEINGUSS HESSEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. EMG CASTING AG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 8. SCHMIEDEBERGER GIESSEREI GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 9. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 10. GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. GUSS-SCHILDER-FABRIK GERHARD PÜRSCHEL INH. UWE VOSS E.K.

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. CONTIFONTE

  Frankrijk

  De gieterij CONTIFONTE produceert en verhandelt gegoten producten en continu gegoten spuiten en profielen; van gietijzer bolvormig, lamellair en vermiculair grafiet. ISO9001 V2008 certificatie. CONTIFONTE is de eerste Franse producent van continu gietwerk. Filiaal van het concern KUHN SA, fabrikant van landbouwmachines, gevestigd in Saverne (ELZAS). De hoge kwaliteit en de moderniteit van onze installaties, stelt ons in staat een flexibele en reactieve tool aan te bieden voor alle activiteitensectors, in kleine, middelgrote en grote series. CONTIFONTE heeft zich gespecialiseerd in complexe gegoten onderdelen met bijzondere kenmerken. De meerderheid van de door CONTIFONTE geproduceerde onderdelen wordt bewerkt volgens de eisen van de klanten. CONTIFONTE ontwerpt en tekent uw onderdelen van gietijzer. CONTIFONTE simuleert en valideert uw onderdelen voordat ze geproduceerd worden. Onze technici staan altijd voor u klaar om u te ondersteunen.

 3. WATERSCHOOT METALS

  België

  Waterschoot metals is toeleverancier voor verscheidene producten in metaal: Gietstukken - Draadvormen - Verkoopstandaards (Displays) - Maatwerk in metaal. Wij zetten uw idee om in een tastbaar product en zoeken hiervoor samen met u naar de beste vormgeving, productietechniek en materiaal om u een kwaliteitsproduct te leveren tegen een competitieve prijs. Niet enkel leveren wij geplooide draadvormen (shaped wire), maar ook gelast in combinatie met platen of buizen allerhande. VAN IDEE TOT DISPLAY Wij ontwerpen en produceren vloerdisplays, kaartenmolens, folderhouders, toonbankdisplays, muurdisplays op maat om uw product te etaleren zodat u meer omzet maakt! Wij werken ook voor interieurbouwers en winkelinrichters: authentiek maatwerk voor uw interieur, winkel of toonzaal. Wij produceren van begin- tot eindproduct. Alles gebeurt in ons eigen atelier. Beginnend van het ontwerpen, een mal maken, lassen en nadien poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.

 4. IJZER EN METAALGIETERIJ DE SWEEMER

  België

  Diverse soorten ruwijzer worden afgewogen voor het samenstellen van de juiste smelt. Na controle op de samenstelling wordt het gietijzer bij ca. 1500°C in de magnesiumpan gegoten. Het behandelde gietijzer wordt vergoten bij 1400°C. Sturingnok in GG 25. Dimensionale controle van een frame 6, 2 ton in GG30. Om nog beter onze gietijzers te controleren werd een spectrometer van de nieuwste generatie met automatische hercalibratie in gebruik genomen. Het toestel laat ons toe om heel snel zeer precieze analyses uit te voeren.

 5. CAST IRON

  België

  Missie Marktleider zijn in kleine en middelgrote series van zwaardere stukken in gietijzer. Cast Iron maakt hoogwaardige gietstukken voor de industrie. Visie Een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een deskundige oranisatie met klantgerichte service. Een bedrijfscultuur die onze waarden weerspiegelt, waar mensen hun verantwoordelijkheid nemen en ideeën naar voren brengen. Klanten en leveranciers erkennen dat Cast Iron een professioneel bedrijf is. Waarden Wij zijn integer en professioneel, zowel in onze externe alsook in onze interne contacten. Alle werknemers worden correct en fair behandeld. Wij zijn eerlijk met onze klanten en leveranciers. Wij behandelen de eigendommen van het bedrijf (zoals bv. klanten, leveranciers, producten, ...) met respect. Het welzijn en de veiligheid van het personeel is van het grootste belang. Wij nemen alle redelijke stappen om schade aan het milieu te beperken.

 6. SANHA FITTINGS

  België

  SANHA is één van de toonaangevende Duitse ondernemingen voor buisleidingen en verbindingsstukken bij de sanitair- en klimaattechniek voor woon- en industriegebouwen en in de scheepsbouw. Producten van SANHA worden in talloze gebouwen in Duitsland en heel Europa, Scandinavië en Rusland gebruikt. Fittingen en buisleidingen voor water, gas, verwarming, zonnesystemen, perslucht en industriële toepassingen en van alle materialen om te schroeven, te solderen, te steken of te persen: SANHA productlijnen biedt voor elke installatieklus de passende oplossing! De uitgebreide assortimenten van conventionele fittingen van de productlijnen van koper en rood messing (serie 3000, serie 4000, serie 5000) alsook de draadfittingen van smeedbaar gietijzer worden door de systeempersfittingen van koper (SANHA Press), edelstaal (NiroSan Press) en gelaagde materialen (3fit-Press) en het steeksysteem 3fit-Push aangevuld.

 7. EISENGIESSEREI BAUMGARTE GMBH

  Duitsland

  Eisengiesserei Baumgarte GmbH in Bielefeld behoort al meer dan 80 jaar tot de toonaangevende Duitse ijzergieterijen. Met 220 personeelsleden en bijna 30.000 ton per jaar aan geproduceerde gietijzeren producten staat de onderneming midden in de globale markt. Er wordt gesmolten met ultramoderne middenfrequente elektro-ovens en zodoende met een groot aandeel aan duurzame energie. Het bedrijf produceert met drie ultramoderne vormlijnen gietstukken voor de meest uiteenlopende sectoren, zoals: pompbehuizingen, wasmachineonderdelen, bus- en treingeledingen, textielmachineonderdelen, transmissies, deursluitingen en onderdelen voor houtbewerkingsmachines. Door de eigen bewerking en eigen spuiterij worden ook uitgebreide klanteisen vervuld. Zo ontstaan door gezamenlijke constructie met de opdrachtgevers gegoten delen met de hoogste precisie en functionaliteit.

 8. HIMATEK GMBH

  Duitsland

  HiMaTEK GmbH is een competente leverancier van gietstukken, smeedstukken en standaardonderdelen voor buissystemen gemaakt van verschillende materialen zoals gietijzer, staal, roestvrij staal, aluminium, messing, broze, superlegering, enz.Op basis van onze professionele ervaring als Chinese gieterij bieden we sinds 2000 onze producten aan klanten uit Europa, Australië en de VS. volgens de tekeningen en klantenverzoeken.We weten precies welk materiaal bij welk proces, welke fabriek en welke diensten past. De toepassingsgebieden zijn machinebouw, chemie, automotive, geneeskunde, voeding, chemie, elektronica, elektra, scheepsbouw, bouw, luchtvaart, ruimtevaart, pijpleidingbouw, etc. Een ISO 9001 certificaat: 2008 brengt ons meetbare kwaliteit. Persoonlijk contact met onze klanten speelt een grote rol bij de orderverwerking: We doen alles van inkoop van materialen tot eerste monsters, kleine en grote series en logistiek en bieden een snelle, vlotte en professionele service.

 9. ALU-PLUS

  België

  Aluplus is een familiebedrijf gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van ramen en deuren in aluminium. Meer dan 25 jaar staat Aluplus garant voor aluminium buitenschrijnwerk van de beste kwaliteit. Het bedrijf beschikt over een eigen productieafdeling met high-tech machinepark en een eigen montageteam. Kwaliteit staat bovenaan het lijstje, vandaar dat er exclusief gewerkt wordt met aluminium profielen van Alcoa. Deze hebben de beste aluminium legering en de beste isolatiewaarde van de markt. Meer informatie hierover kan u terugvinden bij onze producten.

 10. AJK

  België

  Het logo van AJK is een bekend gegeven in het straatbeeld. Zowel containers, opleggers als kippers zijn internationaal gekend bij het professionele publiek. Sinds de oprichting in 1962 is AJK dan ook uitgegroeid tot specialist op vlak van containers en afvalpersen, containersystemen, kippers en -opleggers en gronddumpers. Dankzij de grote flexibiliteit als fabrikant zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Een voorstel wordt dan ook steeds op maat gemaakt en opgevolgd. Hiervoor staat een ervaren team ter uwer beschikking, van sales tot (mobiele) service en van engineering tot productie. Ook voor snelle oplossingen of een financieel lichtere formule bieden we u de mogelijkheid om aanhangwagens, kipperopleggers of afvalpersen te huren via AJK Renting. Kortom, ontdek AJK en laat u inspireren door onze boeiende wereld in recyclingmanagement en transport.