• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietijzer- speciaal

Resultaten voor

Gietijzer- speciaal - Import export

 1. IRAZINC SL

  Spanje

  IRAZINC, S.L., onlangs opgericht, komt voort uit het voormalige bedrijf Fundiciones Irazu. Wat betreft de fabricage van kathodische bescherming, anodes en zink, kunnen wij dus reeds bogen op een jarenlange ervaring op de markt. Wij zijn gevestigd in de provincie Biscaye, te Erandio en gespecialiseerd in de vervaardiging van zink voor kathodische bescherming.

 2. FONDERIE E OFFICINE MECCANICHE TACCONI SPA

  Italië

  De Gieterij Tacconi werkt in de sector van de metaalindustrie en zoekt constant nieuwe conceptuele oplossingen om aan de eisen van haar klanten te voldoen, waarbij zij zeer alert is op energiebesparing en recycling van grondstoffen. Kies voor artikelen van de Gieterij Tacconi.

 3. VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Handel van fijne gietonderdelen van staal en roestvrij staal in wassmeltwerkzaamheden of in water-glas-werkzaamheden, hoge-precisie kleine onderdelen in het sinteren van ertsen en MIM (metal injection mould), RVS flenzen, smeden van staal, gesinterde filters en vlamafsluiters, onderdelen en componenten voor de ijzer-en staalindustrie (afkoelstraten enz.)

 4. ELECTROACEROS SA

  Spanje

  Vervaardiging door gieten van onderdelen van gietstaal met een laag, middelhoog en hoog koolstofgehalte. Procédé's: shell gieten, gietwerk in groene zandvormen en handmatig gietwerk.

 5. DOGANCI DOKUM

  Turkije

  Het bedrijf DOGANCI DOKUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren grijs gietzijzer, nodulair gietijzer, en staal gietwerk. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FONDERIE MORA GAVARDO SPA

  Italië

  Het bedrijf FONDERIE MORA GAVARDO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, ruw en speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, speciaal, Staalgieterij, Gietijzer, speciaal, en Staalgieterij. Het is gevestigd in Gavardo, Italië.

 2. TEKDOKSAN FOUNDRY

  Turkije

  Het bedrijf TEKDOKSAN FOUNDRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren kijkgaten. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 3. NDC FOUNDRY

  Frankrijk

  Het bedrijf NDC FOUNDRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is gevestigd in Rochefort-sur-mer, Frankrijk.

 4. FONDERIE D'ABILLY

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE D'ABILLY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, ruw en speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, speciaal, Ovens voor thermische behandeling, Gietijzer, speciaal, en Ovens voor thermische behandeling. Het is gevestigd in Abilly, Frankrijk.

 5. FONDERIES DE SOUGLAND

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIES DE SOUGLAND, is een Multi-Category, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, gehard staal, staal, Gelegeerd gietijzer, en Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is gevestigd in Saint Michel, Frankrijk.

 1. SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, ruw en speciaal, Gietijzer, speciaal, Gietijzer, ruw en speciaal, Gietijzer, speciaal, staal gietwerk, en Afwerking van metalen. Het is gevestigd in Dammarie-Sur-Saulx, Frankrijk.

 2. NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT

  Oekraïne

  Het bedrijf NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is gevestigd in Nikopol, Dnepropetrovsk, Oekraïne.

 1. BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bewegwijzering - materialen en borden, Kantoorartikelen - papierwaren, Kantoorartikelen, Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen, Bewegwijzering - materialen en borden, Kantoorartikelen - papierwaren, Kantoorartikelen, en Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen. Het is gevestigd in Sankt Veit An Der Glan, Oostenrijk.

 2. INDUSA ASESORES, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf INDUSA ASESORES, S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is gevestigd in Salinas. Castrillon. Asturias. Spain, Spanje.

 3. SACHSEN GUSS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SACHSEN GUSS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, ruw en speciaal, Gietijzer, ruw, Gietijzer, speciaal, Edelmetalen en speciale metalen, Gietijzer, ruw en speciaal, Gietijzer, ruw, Gietijzer, speciaal, en Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 4. COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH

  Oostenrijk

  Het bedrijf COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bewegwijzering - materialen en borden, Kantoorartikelen - papierwaren, Kantoorartikelen, Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen, Bewegwijzering - materialen en borden, Kantoorartikelen - papierwaren, Kantoorartikelen, en Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen. Het is gevestigd in Strannersdorf, Oostenrijk.

 5. WB WHITE FOUNDRY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WB WHITE FOUNDRY, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzergieterij - kunst, Gietijzer, speciaal, Gietijzer, ruw en speciaal, Buizen en pijpen - gietijzer, IJzergieterij - kunst, Gietijzer, speciaal, Gietijzer, ruw en speciaal, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Brighouse, Verenigd Koninkrijk.

 6. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA FONDERIE CHAROLLAISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, ruw, Gietijzer, speciaal, Tempergietijzer, Gietijzer, ruw, Gietijzer, speciaal, en Tempergietijzer. Het is gevestigd in Genelard, Frankrijk.

 7. FONDERIE GHIRINGHELLI SRL

  Italië

  Het bedrijf FONDERIE GHIRINGHELLI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische gieterij nodulair gietijzer. Het is gevestigd in Besnate, Italië.

 8. CHESHMEHSAR

  Iran

  Het bedrijf CHESHMEHSAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is gevestigd in Zanjan, Iran.

 1. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT

  Oekraïne

  Het bedrijf PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is gevestigd in Kirovograd, Oekraïne.

 2. ESCORIAS MEXICO

  Mexico

  Het bedrijf ESCORIAS MEXICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is gevestigd in Queretaro, Mexico.

 3. GARFELLA CARSI SL

  Spanje

  Het bedrijf GARFELLA CARSI SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 4. DMT TEKNIK

  Turkije

  Het bedrijf DMT TEKNIK, is een Onderaannemer, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is gevestigd in Karatay/Konya, Turkije.

 5. FUMOAL 96, SL.

  Spanje

  Het bedrijf FUMOAL 96, SL., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is gevestigd in Sentmenat (barcelona), Spanje.

 6. U.C.B. FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf U.C.B. FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Gietijzer, ruw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, speciaal, ruw gietijzer, Gietijzer, speciaal, en internationale groothandel in metalen. Het is gevestigd in Communay, Frankrijk.

 7. KEMPTENER EISENGIEßEREI ADAM HÖNIG AG

  Duitsland

  Het bedrijf KEMPTENER EISENGIEßEREI ADAM HÖNIG AG, en actief in de sector Gietijzer, ruw en speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, speciaal, en Gietijzer, speciaal. Het is gevestigd in Kempten , Duitsland.

 8. BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING

  Spanje

  Het bedrijf BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is gevestigd in Arrigorriaga, Spanje.

 9. ALLROUND BUTTONS HÄSELI & HILTI GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf ALLROUND BUTTONS HÄSELI & HILTI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bewegwijzering - materialen en borden, Kunststofproducten voor de industrie, Kantoorartikelen - papierwaren, Kantoorartikelen, Bewegwijzering - materialen en borden, Kunststofproducten voor de industrie, Kantoorartikelen - papierwaren, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Basel, Zwitserland.

 10. MDZ DÖKÜM LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf MDZ DÖKÜM LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren stadsmeubilair van gietijzer, machines en uitrustingen voor de productie van producten die vervaardigd zijn uit gewapend beton en beton, smeedstaal, en afsluiters. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Gietijzer- speciaal - Import export

Aantal resultaten

2.412 Bedrijven