• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietvormen en modellen

Resultaten voor

Gietvormen en modellen - Import export

 1. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 2. VOXELJET AG

  Duitsland

  Voxeljet is een leidende fabrikant van een in de industrie toepasbare 3-systemen en verkoopt servicecentra in Duitsland, de VS en de UK voor "Productie op aanvraag" van vormen en modellen voor de metaalgietindustrie. Voxeljet SYSTEMS ontwikkelt, produceert en verkoopt zelfstandig de snelste en meest doeltreffende 3-D drukssystemen die op de markt te verkrijgen zijn. In het servicecentrum van Voxeljet SERVICES worden op aanvraag vormen en modellen volgens CAD-gegevens geproduceerd.

 3. AMADOR VARAS SA

  Spanje

  Amador Varas, S.A. wordt vandaag bestuurd door de derde generatie en is de nummer 1 wereldwijd op het gebied van de fabricage van gereedschap. Matrijzen - Gereedschap - Machines. Ontwerp, vervaardiging en reparatie van matrijzen voor de verpakkingsindustrie.

 4. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italië

 5. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOTLES

  Spanje

  MOTLES, S.L. is een Valenciaanse onderneming in dienst van de autoindustrie sinds 2001. Wij ontwerpen en vervaardigen hoofdzakelijk matrijzen voor het spuitgieten van thermoplasten (PVC, TPE, TPU, PP, PA-6, enz.). Ons tekenbureau werkt en zoekt constant naar nieuwe oplossingen ter verbetering van de kwaliteit, steeds in overeenstemming met de norm ISO 9001-2008, waarvoor wij sinds 2003 zijn goedgekeurd door SGS. De gespecialiseerde en beproefde bronnen van Motles S.L. voldoen aan de vraag van de transportsector en aan die van de verpakking van auto-onderdelen. Verder beschikken wij over de beste technologische middelen om hoogprecieze taken uit te voeren: stempels, bewerkingscentra, injectoren, buigmachines, enz.

 2. TRYON, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Productie van persgereedschap voor platvormen is één van onze hoofdactiviteiten. Deze productie is gebaseerd op de documentatie van de klant of onze eigen ontwerpen. We repareren eveneens gereedschap (medium reparatie, algemene reparatie en onderhoud). Precisiemachineverwerking, metaalbewerking en assemblage of subassemblage op aanvraag van de klant is onze tweede productie-activiteit. Een gedeelte van ons productieprogramma wordt gevormd door klemmings- en controle-apparatuur voor productie in series.

 3. MESIT FOUNDRY, A.S.

  Tsjechische Rep.

  MESIT foundry, a.s. is de producent van gietwerk van aluminium legeringen vervaardigd via precisiegietwerk, tevens bekend als verloren-wasmethode. Dit gietwerk wordt gebruik binnen de luchtvaart, gezondheidszorg, vervoer, enz. Het gietwerk kan voltooid worden met bewerkingen en oppervlaktebehandelingen. We voeren standaard 3D-metingen, FPI, X-ray, chemische en mechanische tests uit. Het bedrijf produceert tevens mallen voor spuitgieten. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de normen AS EN 9100 en ISO 9001.

 4. ADOP FRANCE

  Frankrijk

  Adop France is werkzaam in het ontwerp en de vervaardiging van matrijzen voor de productie van plastic flessen voor alle productietechnieken: injectieblaasgieten, extrusieblaasgieten, injectie & rekfolie PVC. In Arques la Bataille beschikken wij over een afdeling voor proeven, R&D en assistentie voor prototypering, het maken van monsters, ondersteuning bij inbedrijfstelling & technologische innovatie. Adop France is wereldwijd leverancier van cilindervormige spuitmatrijzen voor de belangrijkste firma's actief in de sector van extrusie van PVC folie

 5. UITSLAG

  Nederland

  De oorsprong van solide precisie! Geavanceerde computertechnologie, gedegen vakkennis, creativiteit, ambachtelijke vaardigheid, een hypermodern machinepark én pure passie voor het vak vormen samen de solide basis waarmee Uitslag complete maatwerkoplossingen realiseert. Van een decoratief kunststof bijzettafeltje tot uiterst sterke diepzee-kabelprotectie; om twee uitersten te noemen. Uitslag engineert en realiseert modellen en matrijzen van excellente kwaliteit. Ongeacht de complexiteit van het ontwerp zorgt Uitslag voor een snelle, flexibele en precieze omzetting naar de gewenste vorm. De beschikbaarheid van de volautomatische 5-assige freesmachine in combinatie met de ambachtelijke en vakmatige kennis staat borg voor een adequate en snelle productie van optimale modellen en matrijzen.

 1. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tsjechische Rep.

  De firma TVD - Industrial production heeft een lange traditie. Niet alleen als fabrikant van zijn eigen producten, maar ook als een betrouwbare leverancier van consumptieartikelen die voldoen aan de eisen van binennlandse en buitenlandse partners.- Productie van controlepanelen, racks, HUP-panelen Poeder coating- Productie van metaal en componenten

 2. ALLAN DIECASTING

  België

  Uw betrouwbare partner voor aluminium gietwerk . Uw technisch idee gerealiseerd dankzij een aluminium gietstuk. We beperken onze activiteiten niet tot aluminium spuitgieten in onze geautomatiseerde gietproductie, maar verzorgen ook extra diensten zodat we een totaalpakket kunnen aanbieden: verspanende bewerkingen, lakwerk - poeder coating, hoogglanspolijsten, assemblage, coquille gieten, zandgietwerk, thermische behandeling.

 1. PLACISA

  Spanje

  Plastic matrijzen en injectie van plastic en transformatie van onderdelen van plastic via injectie.

 2. ANTOMA

  België

  Antoma is gespecialiseerd in matrijzenbouw en spuitgietwerk. Bij Antoma vind je alles onder één dak, van het design en de ontwikkeling tot en met de productie, verpakking en de verkoop ervan.

 3. MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH

  Frankrijk

 4. HAZ MAKINA KALIP SANAYI

  Turkije

 5. DECO RELIEF

  Frankrijk

 6. BASIC CARBIDE

  Verenigde Staten

 7. A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA

  Portugal

 8. NEW TRESING STAMPI

  Italië

 1. MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO

  Italië

 2. RAPID 3D SERVICE GMBH

  Duitsland

 3. OFIMOLDE

  Portugal

 4. BOUDIN SAS

  Frankrijk

 5. KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY

  Turkije

 6. FACOMPRIL - MOLDES E PLÁSTICOS, LDA.

  Portugal

 7. SCAMM SRL

  Italië

 8. FOUNDRY PATTERN MAKER TZOURKAS

  Griekenland

 9. ECOLOR

  Frankrijk

 10. EUGEN ROLD GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Gietvormen en modellen - Import export

Aantal resultaten

1.894 bedrijven