• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietvormen en modellen

Resultaten voor

Gietvormen en modellen - Import export

 1. VOXELJET AG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Voxeljet is een leidende fabrikant van een in de industrie toepasbare 3-systemen en verkoopt servicecentra in Duitsland, de VS en de UK voor "Productie op aanvraag" van vormen en modellen voor de metaalgietindustrie. Voxeljet SYSTEMS ontwikkelt, produceert en verkoopt zelfstandig de snelste en meest doeltreffende 3-D drukssystemen die op de markt te verkrijgen zijn. In het servicecentrum van Voxeljet SERVICES worden op aanvraag vormen en modellen volgens CAD-gegevens geproduceerd.

  Website Open In New icon
 2. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

  Website Open In New icon
 3. LA MICROFUSIONE

  Italië

  Verified by Europages badge

  Het bedrijf houdt zich bezig met verlorenwasgietwerk van edelmetalen, messing, koper en brons. Identificatie en gebruik van legeringen, messing, brons en koper, gebruikt in voorwerpen bestemd voor bewerking zoals emailleren en niello-gieten met stenen. Wij maken afgietsels voor juwelen en zilverwerk en kunnen warm vulkaniseerbare siliconenmallen maken; zijn hebben de nodige uitrusting om koude rubbervormen te maken voor de productie van holle, cilindrische en door de klant ontworpen onderdelen.

  Website Open In New icon
 4. AMADOR VARAS SA

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Amador Varas, S.A. wordt vandaag bestuurd door de derde generatie en is de nummer 1 wereldwijd op het gebied van de fabricage van gereedschap. Matrijzen - Gereedschap - Machines. Ontwerp, vervaardiging en reparatie van matrijzen voor de verpakkingsindustrie.

  Website Open In New icon
 5. DECO RELIEF

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. CERESOLI SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. ROUXEL SA

  Frankrijk

  Sinds meer dan 43 jaar is ROUXEL gespecialiseerd in de vervaardiging van precisiematrijzen. Deze worden ontworpen voor spuitgietwerk voor de vervaardiging van plastic artikelen in grote oplagen. Dankzij onze expertise werken we samen met diverse sectoren, o.m. de voedingsindustrie, farmaceutische industrie en cosmetica-industrie, en kunnen we rekening houden met hun specifieke kenmerken en productieprocessen. Onze beheersing van het persgietproces garandeert de betrouwbaarheid van ons werk met een concurrerende kwaliteit-prijsverhouding. Dankzij ons technisch bureau waar alle R&D plaatsvindt, in combinatie met efficiënte productiemiddelen, hebben we de prestaties van onze matrijzen duurzaam kunnen verbeteren.

 3. MOTLES

  Spanje

  MOTLES, S.L. is een Valenciaanse onderneming in dienst van de autoindustrie sinds 2001. Wij ontwerpen en vervaardigen hoofdzakelijk matrijzen voor het spuitgieten van thermoplasten (PVC, TPE, TPU, PP, PA-6, enz.). Ons tekenbureau werkt en zoekt constant naar nieuwe oplossingen ter verbetering van de kwaliteit, steeds in overeenstemming met de norm ISO 9001-2008, waarvoor wij sinds 2003 zijn goedgekeurd door SGS. De gespecialiseerde en beproefde bronnen van Motles S.L. voldoen aan de vraag van de transportsector en aan die van de verpakking van auto-onderdelen. Verder beschikken wij over de beste technologische middelen om hoogprecieze taken uit te voeren: stempels, bewerkingscentra, injectoren, buigmachines, enz.

 4. MECAFORM CNC

  België

  Mecaform CNC is een toonaangevend precisie metaalverwerkingsbedrijf dat zijn diensten kan aanbieden aan bedrijven in diverse industrietakken. Het bedrijf bestaat reeds meer dan 30 jaar. Een groep van 20 sterk gespecialiseerde medewerkers staat borg voor : - Het ontwerpen, aanmaken en herstellen van matrijzen - Het bewerken van onderdelen voor de machinebouw. Voor deze activiteiten staat een uitstekend team en modern machinepark ter beschikking. De bedrijfsfilosofie is gericht op service en klantgericht meedenken bij nieuwe projecten of aanpassingen aan bestaande uitvoeringen.

 5. GEREEDSCHAPSMAKERIJ SIMONS

  België

  Gereedschapsmakerij Simons bouwt op jaarbasis een groot aantal matrijzen en gereedschappen, vooral voor de automobielsector. De core-business van Simons is de productie van precisieproducten in de toeleveringssector. De klante fabriceren met de door de Gereedschapsmakerij Simons vervaardigde gereedschappen o.a. voerderlijnen voor dieren, winkelrekken, steigers, onderdelen voor personenwagens, enz. Simons levert in heel België, maar ook internationaal zoals in Duitsland en Nederland. Het machinepark bestaat uit een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige machines. Waaronder freesmachines, slijpmachines, draaibanken, draadvonkers, ...

 1. ADOP FRANCE

  Frankrijk

  Adop France is werkzaam in het ontwerp en de vervaardiging van matrijzen voor de productie van plastic flessen voor alle productietechnieken: injectieblaasgieten, extrusieblaasgieten, injectie & rekfolie PVC. In Arques la Bataille beschikken wij over een afdeling voor proeven, R&D en assistentie voor prototypering, het maken van monsters, ondersteuning bij inbedrijfstelling & technologische innovatie. Adop France is wereldwijd leverancier van cilindervormige spuitmatrijzen voor de belangrijkste firma's actief in de sector van extrusie van PVC folie

 2. TRYON, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Productie van persgereedschap voor platvormen is één van onze hoofdactiviteiten. Deze productie is gebaseerd op de documentatie van de klant of onze eigen ontwerpen. We repareren eveneens gereedschap (medium reparatie, algemene reparatie en onderhoud). Precisiemachineverwerking, metaalbewerking en assemblage of subassemblage op aanvraag van de klant is onze tweede productie-activiteit. Een gedeelte van ons productieprogramma wordt gevormd door klemmings- en controle-apparatuur voor productie in series.

 3. MESIT FOUNDRY, A.S.

  Tsjechische Rep.

  MESIT foundry, a.s. is de producent van gietwerk van aluminium legeringen vervaardigd via precisiegietwerk, tevens bekend als verloren-wasmethode. Dit gietwerk wordt gebruik binnen de luchtvaart, gezondheidszorg, vervoer, enz. Het gietwerk kan voltooid worden met bewerkingen en oppervlaktebehandelingen. We voeren standaard 3D-metingen, FPI, X-ray, chemische en mechanische tests uit. Het bedrijf produceert tevens mallen voor spuitgieten. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de normen AS EN 9100 en ISO 9001.

 4. UITSLAG

  Nederland

  De oorsprong van solide precisie! Geavanceerde computertechnologie, gedegen vakkennis, creativiteit, ambachtelijke vaardigheid, een hypermodern machinepark én pure passie voor het vak vormen samen de solide basis waarmee Uitslag complete maatwerkoplossingen realiseert. Van een decoratief kunststof bijzettafeltje tot uiterst sterke diepzee-kabelprotectie; om twee uitersten te noemen. Uitslag engineert en realiseert modellen en matrijzen van excellente kwaliteit. Ongeacht de complexiteit van het ontwerp zorgt Uitslag voor een snelle, flexibele en precieze omzetting naar de gewenste vorm. De beschikbaarheid van de volautomatische 5-assige freesmachine in combinatie met de ambachtelijke en vakmatige kennis staat borg voor een adequate en snelle productie van optimale modellen en matrijzen.

 5. IGS GEBOJAGEMA

  Nederland

  GS GeboJagema ontwikkelt en produceert high-end matrijzen, productiemiddelen om kunststof producten te spuitgieten. Zij hebben ruim 65 jaar ervaring in precision tooling en behoren daarmee tot de top 5 van Europa. IGS GeboJagema is niet zomaar een matrijzenmaker, maar een bedrijf met kennis. IGS GeboJagema produceerde voorheen veel matrijzen voor onder andere automotive en food & packaging. Sinds 10 jaar richten ze zich vooral op medische en farmaceutische matrijzen. HTP Tooling maakte vooral opticles en spectacles, matrijzen voor bijvoorbeeld brillenglazen en contactlenzen. Sinds de overname ligt de hoofdfocus van IGS GeboJagema nu op medische en optische matrijzen.

 6. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tsjechische Rep.

  De firma TVD - Industrial production heeft een lange traditie. Niet alleen als fabrikant van zijn eigen producten, maar ook als een betrouwbare leverancier van consumptieartikelen die voldoen aan de eisen van binennlandse en buitenlandse partners.- Productie van controlepanelen, racks, HUP-panelen Poeder coating- Productie van metaal en componenten

 7. ALLAN DIECASTING

  België

  Uw betrouwbare partner voor aluminium gietwerk . Uw technisch idee gerealiseerd dankzij een aluminium gietstuk. We beperken onze activiteiten niet tot aluminium spuitgieten in onze geautomatiseerde gietproductie, maar verzorgen ook extra diensten zodat we een totaalpakket kunnen aanbieden: verspanende bewerkingen, lakwerk - poeder coating, hoogglanspolijsten, assemblage, coquille gieten, zandgietwerk, thermische behandeling.

 8. PLACISA

  Spanje

  Plastic matrijzen en injectie van plastic en transformatie van onderdelen van plastic via injectie.

 9. DISMAT

  Spanje

  Globale oplossing in verschillende domeinen van de bewerking die erop gericht is om de leveringstijden en de productie- en logistiekkosten tot een minimum te beperken.

 10. ANTOMA

  België

  Antoma is gespecialiseerd in matrijzenbouw en spuitgietwerk. Bij Antoma vind je alles onder één dak, van het design en de ontwikkeling tot en met de productie, verpakking en de verkoop ervan.

 1. MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH

  Frankrijk

 2. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Portugal

 3. HAZ MAKINA KALIP SANAYI

  Turkije

 4. NEW TRESING STAMPI

  Italië

 5. A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA

  Portugal

 6. MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO

  Italië

 7. DELTA RAFAL MIKKE

  Polen

 8. OFIMOLDE

  Portugal

 9. BOUDIN SAS

  Frankrijk

 10. KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY

  Turkije