• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietvormen en modellen

Resultaten voor

Gietvormen en modellen - Import export

 1. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 2. VOXELJET AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Voxeljet is een leidende fabrikant van een in de industrie toepasbare 3-systemen en verkoopt servicecentra in Duitsland, de VS en de UK voor "Productie op aanvraag" van vormen en modellen voor de metaalgietindustrie. Voxeljet SYSTEMS ontwikkelt, produceert en verkoopt zelfstandig de snelste en meest doeltreffende 3-D drukssystemen die op de markt te verkrijgen zijn. In het servicecentrum van Voxeljet SERVICES worden op aanvraag vormen en modellen volgens CAD-gegevens geproduceerd.

 3. AMADOR VARAS SA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Amador Varas, S.A. wordt vandaag bestuurd door de derde generatie en is de nummer 1 wereldwijd op het gebied van de fabricage van gereedschap. Matrijzen - Gereedschap - Machines. Ontwerp, vervaardiging en reparatie van matrijzen voor de verpakkingsindustrie.

 4. OPTIMEL SCHMELZGUSSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OPTIMEL SCHMELZGUSSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CAD-ontwerp, en CAD-toepassingen voor platte metalen. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 5. MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, conceptie van vormen voor kunststoffen, constructie van gietvormen voor kunststoffen, vormen van metalen, mallen, injecteren, ontwerp en fabricage van matrijzen, Spuitgieten van rubber en kunststof, en plastic. Het is gevestigd in Marinha Grande, Portugal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf O.L.M.E.C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Gietvormen en modellen, Snijden - staal- en metaalbewerking, snijden en persen staalplaten, doortrekmatrijzen, Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, en vormen voor versnijding. Het is gevestigd in Grassobbio, Italië.

 2. MOTLES

  Spanje

  MOTLES, S.L. is een Valenciaanse onderneming in dienst van de autoindustrie sinds 2001. Wij ontwerpen en vervaardigen hoofdzakelijk matrijzen voor het spuitgieten van thermoplasten (PVC, TPE, TPU, PP, PA-6, enz.). Ons tekenbureau werkt en zoekt constant naar nieuwe oplossingen ter verbetering van de kwaliteit, steeds in overeenstemming met de norm ISO 9001-2008, waarvoor wij sinds 2003 zijn goedgekeurd door SGS. De gespecialiseerde en beproefde bronnen van Motles S.L. voldoen aan de vraag van de transportsector en aan die van de verpakking van auto-onderdelen. Verder beschikken wij over de beste technologische middelen om hoogprecieze taken uit te voeren: stempels, bewerkingscentra, injectoren, buigmachines, enz.

 3. ROUXEL SA

  Frankrijk

  Sinds meer dan 43 jaar is ROUXEL gespecialiseerd in de vervaardiging van precisiematrijzen. Deze worden ontworpen voor spuitgietwerk voor de vervaardiging van plastic artikelen in grote oplagen. Dankzij onze expertise werken we samen met diverse sectoren, o.m. de voedingsindustrie, farmaceutische industrie en cosmetica-industrie, en kunnen we rekening houden met hun specifieke kenmerken en productieprocessen. Onze beheersing van het persgietproces garandeert de betrouwbaarheid van ons werk met een concurrerende kwaliteit-prijsverhouding. Dankzij ons technisch bureau waar alle R&D plaatsvindt, in combinatie met efficiënte productiemiddelen, hebben we de prestaties van onze matrijzen duurzaam kunnen verbeteren.

 4. MESIT FOUNDRY, A.S.

  Tsjechische Rep.

  MESIT foundry, a.s. is de producent van gietwerk van aluminium legeringen vervaardigd via precisiegietwerk, tevens bekend als verloren-wasmethode. Dit gietwerk wordt gebruik binnen de luchtvaart, gezondheidszorg, vervoer, enz. Het gietwerk kan voltooid worden met bewerkingen en oppervlaktebehandelingen. We voeren standaard 3D-metingen, FPI, X-ray, chemische en mechanische tests uit. Het bedrijf produceert tevens mallen voor spuitgieten. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de normen AS EN 9100 en ISO 9001.

 5. GEREEDSCHAPSMAKERIJ SIMONS

  België

  Gereedschapsmakerij Simons bouwt op jaarbasis een groot aantal matrijzen en gereedschappen, vooral voor de automobielsector. De core-business van Simons is de productie van precisieproducten in de toeleveringssector. De klante fabriceren met de door de Gereedschapsmakerij Simons vervaardigde gereedschappen o.a. voerderlijnen voor dieren, winkelrekken, steigers, onderdelen voor personenwagens, enz. Simons levert in heel België, maar ook internationaal zoals in Duitsland en Nederland. Het machinepark bestaat uit een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige machines. Waaronder freesmachines, slijpmachines, draaibanken, draadvonkers, ...

 1. TRYON, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Productie van persgereedschap voor platvormen is één van onze hoofdactiviteiten. Deze productie is gebaseerd op de documentatie van de klant of onze eigen ontwerpen. We repareren eveneens gereedschap (medium reparatie, algemene reparatie en onderhoud). Precisiemachineverwerking, metaalbewerking en assemblage of subassemblage op aanvraag van de klant is onze tweede productie-activiteit. Een gedeelte van ons productieprogramma wordt gevormd door klemmings- en controle-apparatuur voor productie in series.

 2. ADOP FRANCE

  Frankrijk

  Adop France is werkzaam in het ontwerp en de vervaardiging van matrijzen voor de productie van plastic flessen voor alle productietechnieken: injectieblaasgieten, extrusieblaasgieten, injectie & rekfolie PVC. In Arques la Bataille beschikken wij over een afdeling voor proeven, R&D en assistentie voor prototypering, het maken van monsters, ondersteuning bij inbedrijfstelling & technologische innovatie. Adop France is wereldwijd leverancier van cilindervormige spuitmatrijzen voor de belangrijkste firma's actief in de sector van extrusie van PVC folie

 1. MECAFORM CNC

  België

  Mecaform CNC is een toonaangevend precisie metaalverwerkingsbedrijf dat zijn diensten kan aanbieden aan bedrijven in diverse industrietakken. Het bedrijf bestaat reeds meer dan 30 jaar. Een groep van 20 sterk gespecialiseerde medewerkers staat borg voor : - Het ontwerpen, aanmaken en herstellen van matrijzen - Het bewerken van onderdelen voor de machinebouw. Voor deze activiteiten staat een uitstekend team en modern machinepark ter beschikking. De bedrijfsfilosofie is gericht op service en klantgericht meedenken bij nieuwe projecten of aanpassingen aan bestaande uitvoeringen.

 2. UITSLAG

  Nederland

  De oorsprong van solide precisie! Geavanceerde computertechnologie, gedegen vakkennis, creativiteit, ambachtelijke vaardigheid, een hypermodern machinepark én pure passie voor het vak vormen samen de solide basis waarmee Uitslag complete maatwerkoplossingen realiseert. Van een decoratief kunststof bijzettafeltje tot uiterst sterke diepzee-kabelprotectie; om twee uitersten te noemen. Uitslag engineert en realiseert modellen en matrijzen van excellente kwaliteit. Ongeacht de complexiteit van het ontwerp zorgt Uitslag voor een snelle, flexibele en precieze omzetting naar de gewenste vorm. De beschikbaarheid van de volautomatische 5-assige freesmachine in combinatie met de ambachtelijke en vakmatige kennis staat borg voor een adequate en snelle productie van optimale modellen en matrijzen.

 3. IGS GEBOJAGEMA

  Nederland

  GS GeboJagema ontwikkelt en produceert high-end matrijzen, productiemiddelen om kunststof producten te spuitgieten. Zij hebben ruim 65 jaar ervaring in precision tooling en behoren daarmee tot de top 5 van Europa. IGS GeboJagema is niet zomaar een matrijzenmaker, maar een bedrijf met kennis. IGS GeboJagema produceerde voorheen veel matrijzen voor onder andere automotive en food & packaging. Sinds 10 jaar richten ze zich vooral op medische en farmaceutische matrijzen. HTP Tooling maakte vooral opticles en spectacles, matrijzen voor bijvoorbeeld brillenglazen en contactlenzen. Sinds de overname ligt de hoofdfocus van IGS GeboJagema nu op medische en optische matrijzen.

 4. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tsjechische Rep.

  De firma TVD - Industrial production heeft een lange traditie. Niet alleen als fabrikant van zijn eigen producten, maar ook als een betrouwbare leverancier van consumptieartikelen die voldoen aan de eisen van binennlandse en buitenlandse partners.- Productie van controlepanelen, racks, HUP-panelen Poeder coating- Productie van metaal en componenten

 5. ALLAN DIECASTING

  België

  Uw betrouwbare partner voor aluminium gietwerk . Uw technisch idee gerealiseerd dankzij een aluminium gietstuk. We beperken onze activiteiten niet tot aluminium spuitgieten in onze geautomatiseerde gietproductie, maar verzorgen ook extra diensten zodat we een totaalpakket kunnen aanbieden: verspanende bewerkingen, lakwerk - poeder coating, hoogglanspolijsten, assemblage, coquille gieten, zandgietwerk, thermische behandeling.

 6. PLACISA

  Spanje

  Plastic matrijzen en injectie van plastic en transformatie van onderdelen van plastic via injectie.

 7. DISMAT

  Spanje

  Globale oplossing in verschillende domeinen van de bewerking die erop gericht is om de leveringstijden en de productie- en logistiekkosten tot een minimum te beperken.

 8. ANTOMA

  België

  Antoma is gespecialiseerd in matrijzenbouw en spuitgietwerk. Bij Antoma vind je alles onder één dak, van het design en de ontwikkeling tot en met de productie, verpakking en de verkoop ervan.

 1. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Portugal

  Het bedrijf MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen en modellen, Precisie gietvormen, Gietvormen en modellen, vervaardiging van gietvormen, ontwerp van vormen, en Precisie gietvormen. Het is gevestigd in Pataias, Portugal.

 2. DECO RELIEF

  Frankrijk

  Het bedrijf DECO RELIEF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, cakevormen, Kleurstoffen voor voedingsmiddelen, en producten voor banketbakkerijen. Het is gevestigd in Talant, Frankrijk.

 3. MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH

  Frankrijk

  Het bedrijf MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH, is een Onderaannemer, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is gevestigd in Arches, Frankrijk.

 4. MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO

  Italië

  Het bedrijf MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is gevestigd in Civitanova Marche, Italië.

 5. SGA MODEL KALIP VE MAKINA SAN.TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf SGA MODEL KALIP VE MAKINA SAN.TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen en modellen, Automotive, Gietvormen en modellen, CNC boren, en CNC-4-assen-freeswerk. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk. Het is gevestigd in Arouca, Portugal.

 7. SIMULFLOW, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf SIMULFLOW, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 8. RAPID 3D SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RAPID 3D SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, en kunststof gietvormen. Het is gevestigd in Attendorn, Duitsland.

 9. OFIMOLDE

  Portugal

  Het bedrijf OFIMOLDE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is gevestigd in Escariz Arouca, Portugal.

 10. ON-TIME MOULDS - MANUEL CARLOS P. FERREIRA

  Portugal

  Het bedrijf ON-TIME MOULDS - MANUEL CARLOS P. FERREIRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunststof gietvormen. Het is gevestigd in Marinha Grande, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis