• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gist en giststoffen voor voeding

Resultaten voor

Gist en giststoffen voor voeding - Import export

 1. TOMEGA SA

  België

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. Fabrikant van machines voor de verwerking van zuivelproducten. Uw partner binnen de zuivelverwerking. Onze machines worden op maat gebouwd en aan uw wensen en behoeften aangepast. Hoogwaardige materialen (uitsluitende Europese uitrustingen). Wij distribueren producten als, vruchten op suiker voor yoghurt, giststoffen, stremsel, kaaswei, zeefdoek, accessoires voor het maken van kaas, meetinstrumenten, enz.

 2. ALGIST BRUGGEMAN

  België

  Algist Bruggeman produceert bakkersgist, zowel voor traditionele en industriële bakkerijen, als voor de particuliere thuisbakker. De bakkersgist wordt verkocht in verse, vloeibare of droge vorm. Wij zijn een Belgisch bedrijf, gelegen in de Gentse kanaalzone. Algist Bruggeman is sinds zijn ontstaan in 1949 uitgegroeid tot een toonaangevende producent van bakkersgist. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we een sterke productiekennis en procesbeheersing opgebouwd, wat resulteert in een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Daarnaast zijn wij een pionier in het ontwikkelen van nieuwe gistproducten en toepassingen, zodat we steeds tegemoet komen aan de snel veranderende behoeften van de bakkers en industriële bakkerijen.

 3. SPL INTERNATIONAL LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPL INTERNATIONAL LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Ellesmere Port, Verenigd Koninkrijk.

 4. BIOAGRO SRL

  Italië

  Het bedrijf BIOAGRO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Thiene, Italië.

 5. MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD.

  Turkije

  Het bedrijf MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA.

  Portugal

  Het bedrijf PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA., is een Dienstverlener, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Canelas, Portugal.

 2. FALA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FALA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Taarten en cakes - bakmix, Taarten en cakes - bakmix, patisserie, gist, en banketindustrie en deegwaren. Het is gevestigd in Bühl, Duitsland.

 3. PATISFRANCE - PURATOS

  Frankrijk

  Het bedrijf PATISFRANCE - PURATOS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gist en giststoffen voor voeding, biologische voeding groothandel, gist voor banketbakkerijen, Gist en giststoffen voor voeding, en meel. Het is gevestigd in Rungis, Frankrijk.

 4. F.X. WIENINGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf F.X. WIENINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren bakkersgist, gist, chemisch en natuurlijk gist, en gist voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie. Het is gevestigd in Passau, Duitsland.

 5. LAFFORT ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LAFFORT ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren oenologische additieven, producten voor de wijnindustrie, tannine voor wijn, en enzymen. Het is gevestigd in Tortona, Italië.

 1. BIOTEC FERMENTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BIOTEC FERMENTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren melkzuurgiststoffen, en natuurlijk stremsel. Het is gevestigd in Cornegliano Laudense, Italië.

 2. SACCO SYSTEM

  Italië

  Het bedrijf SACCO SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren melkzuurgiststoffen, melkzuurgiststoffen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, natuurlijk stremsel in poedervorm, en melkgistmiddelen. Het is gevestigd in Cadorago, Italië.

 1. PEYRE

  Frankrijk

  Het bedrijf PEYRE, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Aumont Aubrac, Frankrijk.

 2. CROP IBERICA SA

  Spanje

  Het bedrijf CROP IBERICA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Essences en aroma's - ongeschikt voor voeding, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Essences en aroma's - ongeschikt voor voeding, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Arganda, Spanje.

 3. BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Rueil Malmaison, Frankrijk.

 4. MIELLERIE ESTIVAMIELS

  Frankrijk

  Het bedrijf MIELLERIE ESTIVAMIELS, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Estivareilles, Frankrijk.

 5. LA FERME VIGNECOISE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA FERME VIGNECOISE, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Vignec, Frankrijk.

 6. ACTIDIET

  Frankrijk

  Het bedrijf ACTIDIET, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in La Broque, Frankrijk.

 7. VORONEZHSKIE YEAST LLC

  Turkije

  Het bedrijf VORONEZHSKIE YEAST LLC, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

 8. ISERNHÄGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ISERNHÄGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gist en giststoffen voor voeding, Automatisering van productiesites, aroma's voor de banketbakkerij-industrie, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Isernhagen, Duitsland.

 1. BIOCEANE

  Frankrijk

  Het bedrijf BIOCEANE, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in St Herblain, Frankrijk.

 2. NATUREGE

  Frankrijk

  Het bedrijf NATUREGE, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Jassans Riottier, Frankrijk.

 3. ATECNOS

  Italië

  Het bedrijf ATECNOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Oderzo, Italië.

 4. YEAST PLANT OJSC

  Wit Rusland

  Het bedrijf YEAST PLANT OJSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 5. PE "SLAVUTYCH-TARA"

  Oekraïne

  Het bedrijf PE "SLAVUTYCH-TARA", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Zaporozhye, Oekraïne.

 6. HABRE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HABRE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren bakkersgist, en gist. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 7. JOINT VENTURE " ODESSA YEAST "

  Oekraïne

  Het bedrijf JOINT VENTURE " ODESSA YEAST ", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gist en giststoffen voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren bakkersgist, en export naar het buitenland. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 8. HISTOIRE D'OEUF

  Frankrijk

  Het bedrijf HISTOIRE D'OEUF, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Gennes Sur Seiche, Frankrijk.

 9. MADRAS

  Frankrijk

  Het bedrijf MADRAS, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Pertuis, Frankrijk.

 10. FUTUR OEUF

  Frankrijk

  Het bedrijf FUTUR OEUF, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Lanouee, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis