• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • glazen en lenzen - optiek

Resultaten voor

Glazen en lenzen - optiek - Import export

 1. CARL ZEISS JENA GMBH

  Duitsland

  ZEISS is een wereldwijde technologiegroep in de optische en opto-elektronische industrie.De ZEISS Groep ontwikkelt, produceert en verkoopt meettechnologie, microscopen, medische technologie, brillenglazen en foto- en filmlenzen, verrekijkers en halfgeleiderproductie-apparatuur.Met zijn oplossingen blijft de Groep de wereld van optica vooruit helpen en draagt hij bij tot technologische vooruitgang.ZEISS is onderverdeeld in de vier afdelingen Research & Quality Technology, Medical Technology, Vision Care / Consumer Products en Semiconductor Manufacturing Technology.De ZEISS Groep is vertegenwoordigd in meer dan 40 landen en heeft meer dan 50 verkoop- en servicelocaties over de hele wereld, meer dan 30 productiesites en ongeveer 25 onderzoeks- en ontwikkelingslocaties.

 2. TOKAI

  België

  Tokai Optecs, een Belgisch-Japanse joint venture, werd opgericht in 1995. De nauwe samenwerking tussen Tokai Optecs en Tokai Optical Japan stimuleert de continue ontwikkeling van nieuwe materialen, ontwerpen, behandelingen en hoogtechnologische vervaardigingsprocessen. Het bedrijf biedt een omvangrijk en uniek aanbod aan brillenglazen op maat van iedere klant. Inslijpatelier Tokai Optecs verzorgt voor de opticiens, indien zij dit wensen, de volledige montages (geboord, gegroefd, traditioneel, gewelfd) maar biedt eveneens de mogelijkheid om het glas alleen in de juiste vorm te slijpen (de montage gebeurt dan door de opticien zelf). ICTokai bestel software Tokai beschikt over een on-line bestel systeem dat meteen ook de dikte en gewicht van het glas berekent en vergelijkingen maakt tussen verschillende materialen, enz … BS productie software De Freeform technologie vereist krachtige computers met een speciaal ontworpen freeform software. Tokai heeft zijn eigen software pakket ontwikkeld : Personal Design System (PDS).

 3. BEN VAN DER HEIDEN ZIEN & HOREN

  Nederland

  Stijlvol, goede service en klantgericht. Dat is Ben van der Heiden Zien, Zorg & horen. In Halsteren en Tholen verwelkomen wij u voor alle vragen op gebied van oogmode en oogzorg. U heeft maar twee ogen en daar wilt u graag zorgvuldig mee omgaan. Daar is natuurlijk goede oogzorg voor nodig. Maar die kunt u niet zomaar op elke straathoek krijgen, wat er door sommige brillenwinkels wel wordt beweerd. Want goede oogzorg vereist échte opticiens. Goed opgeleide professionals met hart voor hun vak. Gediplomeerde opticiens, optometristen (HBO- opgeleide opticiens) en contactlensspecialisten die exact weten waarover ze praten. Die de tijd nemen om uw ogen zorgvuldig en met kennis van zaken te meten - en u vervolgens zo goed mogelijk onafhankelijk adviseren. Ben van der Heiden is zo'n opticien. Wij staan voor oogzorg en producten van hoge kwaliteit. En omdat uw ogen het nu eenmaal echt verdienen! Wij werken met passie, deskundigheid en interesse. Iedereen met een kijk-of hoorprobleem kan direct of indirect bij Ben van der Heiden geholpen worden. We willen mensen op een persoonlijke, verrassende en modische manier helpen om optimaal te zien en te horen. Een hartelijk welkom, klantgerichte aandacht, en een passend advies maakt duidelijk wat een erkende optiekzaakt u kan bieden. Graag tot ziens! ~Team Ben van der Heiden~

 4. MOBIELE OPTIEKSERVICE

  Nederland

  Mijn naam is Danny Sangen. Geboren in Geleen, opgegroeid in Guttecoven en momenteel woonachtig in Born. Mijn loopbaan als opticien is begonnen in 1989 in de werkplaats van een gerenommeerd opticien te Sittard. In 1990 ben ik gestart met de officiële opleiding tot opticien. Deze duurde destijds 9 jaar en bestond uit vakbekwaam opticien, MBO optometrist en contactlensspecialist. Deze opleiding heb ik met goed gevolg mogen afsluiten met een officiële diploma's. Na 10 jaar werkzaam te zijn als opticien in Sittard kon ik mijn ervaring uitbreiden door bedrijfsleider te worden van een bekende franchise optiek. Vanwege mijn voorkeur met échte kwaliteitsproducten te willen werken ben ik toch weer voor een particuliere opticien in Echt gaan werken en door mijn interesse in het ondernemerschap ben ik tevens in 2005 Mobiele Optiekservice gestart. In 2012 ben ik gestopt met de combinatie met loondienst en kan ik alle tijd stoppen in Mobiele Optiekservice. Er is een steeds groter groeiende groep mensen die moeite hebben om naar de opticien toé te gaan. De één wegens gezondheidsredenen, de ander wegens een te drukke agenda. Steeds meer mensen gaan voor gemak en kiezen voor Mobiele Optiekservice. Daar hoeft men niet heen te gaan en op zijn beurt te wachten. Mobiele Optiekservice komt bij u thuis en er wordt nog écht aandacht aan u, als klant geschonken. Da's pas service.

 5. MAISON LUNETTES

  België

  Bij Maison Lunettes kan u terecht voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Wij hebben een groot assortiment kwalitatieve en stijlvolle monturen. Wij geven deskundig advies bij elke aankoop. De oogmetingen gebeuren met de modernste apparaturen. Bovendien streven wij naar perfectie op het gebied van oogzorg en oogmode! Vroeger moest een bril vooral functioneel zijn. Tegenwoordig zijn de brildragers op zoek naar iets unieks. Bij Maison Lunettes vind je tijdloze, eigentijdse en trendy brillen van hippe ontwerpers. De collecties dat je bij Maison Lunettes vindt, groeit nog steeds. Wij bieden een mooi assortiment aan met merken zoals Anne et Valentin, Blake Kuwahara, Götti, Odette Lunettes, Tom Ford, Etnia en Kuboraum. Daarnaast kan je bij Maison Lunettes ook terecht voor zonnebrillen en sportzonnebrillen op sterkte. De ervaren optometristen voeren oogmetingen en contactlensaanpassingen uit met de meest moderne meetapparatuur. Een nieuwe bril afstellen is een kunst. Het slijpen van de glazen en de herstellingen gebeuren vakkundig in ons atelier. Ben je op zoek naar een nieuwe montuur? Via de website kan je onze collecties bewonderen. De vestiging van Maison Lunettes, de optiek in Oostende is gevestigd op de Nieuwpoortsesteenweg 150 te Oostende. We zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, de wagen, de fiets of te voet. Ons team is steeds beschikbaar om je te helpen bij de keuze van een nieuwe bril.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARL ZEISS

  België

  ZEISS is een internationaal leider op het gebied van optica en opto-elektronica. ZEISS levert al meer dan 160 jaar een bijdrage aan de technologische vooruitgang – met oplossingen voor de halfgeleider-, auto- en werktuigbouwkundige industrie, biomedisch onderzoek en medische technologie evenals brillenglazen, camera- en filmlenzen, verrekijkers en planetariums.

 2. ALCON

  België

  Alcon ontwikkelt en produceert innovatieve geneesmiddelen en apparaten om de volledige levenscyclus van oogzorg behoeften te dienen. Wij bieden het breedste spectrum van chirurgische, farmaceutische en producten om veel oogziekten en aandoeningen te behandelen, waaronder de cataract, glaucoom, leeftijdsgebonden maculaire degeneratie, retinale ziektes, droge ogen, ooginfectie en oogontsteking, oculaire allergieën, de behandeling van refractieafwijkingen, en andere oculaire problemen.

 3. GROEP MSI

  België

  Groep MSI staat voor medische-sociale initiatieven van CM Limburg. De activiteiten van alle ondernemingen binnen Groep MSI situeren zich in de sfeer van gezondheid.

 4. SCHERPESTEEN

  België

  Optieker.

 5. LENZEN VERGELIJKEN

  Nederland

  Lenzen vergelijken laat u in een keer zien waaar contactlenzen het goedkoopst kunnen worden besteld online.

 1. LENSFACTORY

  België

  Lensfacctory produceert daglenzen, maandlenzen, maar ook vloeistoffen, oogstoffen, verschillende leesbrillen en eyepads. Deze producten zijn alleen verkocht in de farmaceutische sector.

 2. SIMPELEBRIL.NL

  Nederland

  Simpelebril.nl de online brillen winkel voor al uw brillen op sterkte

 1. KARAT OPTIC

  Turkije

  Het bedrijf KARAT OPTIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, Brillen - accessoires, briletuis, Glazen en lenzen - optiek, Brillen - accessoires, en brillenvoorraad. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. INNOVISION DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INNOVISION DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glazen en lenzen - optiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren soepele contactlenzen. Het is gevestigd in Eschborn, Duitsland.

 3. BLINK VISION CENTRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLINK VISION CENTRE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Glazen en lenzen - optiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren optometristen, contactologie, meer- en riviertransporten met passagiers met huurboten, en optometrie. Het is gevestigd in Kidderminster, Verenigd Koninkrijk.

 4. ACE EYEWEAR - BOUTIQUE OPTICIANS WIMBLEDON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ACE EYEWEAR - BOUTIQUE OPTICIANS WIMBLEDON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Glazen en lenzen - optiek. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. VEGAS VISIÓN

  Spanje

  Het bedrijf VEGAS VISIÓN, is een Distributeur, en actief in de sector Glazen en lenzen - optiek. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 6. COOLVISION PORTUGAL, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf COOLVISION PORTUGAL, LDA., is een Groothandelaar, en actief in de sector Medische en chirurgische optiek - instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, apparaten voor de optiek, lensglazen, oogglas, en Glazen en lenzen - optiek. Het is gevestigd in Rio De Mouro, Portugal.

 7. UMICORE COATING SERVICES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf UMICORE COATING SERVICES LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glazen en lenzen - optiek. Het is gevestigd in Dundee, Verenigd Koninkrijk.

 8. OCNA KUCA SFERA

  Servië

  Het bedrijf OCNA KUCA SFERA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brillen - accessoires, Brilleglazen, Glazen en lenzen - optiek, contactologie, Brillen - accessoires, Brilleglazen, en Glazen en lenzen - optiek. Het is gevestigd in Belgrade, Servië.

 1. NOVA SFERA

  Servië

  Het bedrijf NOVA SFERA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Glazen en lenzen - optiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren optieken, oogheelkundige chirurgie, oogdruk, en droog oog. Het is gevestigd in Kragujevac, Servië.

 2. VISION CENTER MAJA

  Servië

  Het bedrijf VISION CENTER MAJA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Klinieken en ziekenhuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, oogheelkunde, en Glazen en lenzen - optiek. Het is gevestigd in Nis, Servië.

 3. BARRY WASSERMAN,M.D.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf BARRY WASSERMAN,M.D., is een Dienstverlener, en actief in de sector Glazen en lenzen - optiek. Het is gevestigd in Princeton, Verenigde Staten.

 4. BODART OPTICIENS

  België

  Het bedrijf BODART OPTICIENS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Glazen en lenzen - optiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brilmonturen en accessoires, Brilleglazen, Brilmonturen en accessoires, lenzen en optische glazen, Brilleglazen, en sportbril. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 5. FAKOIEPAFHS.COM

  Cyprus

  Het bedrijf FAKOIEPAFHS.COM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Glazen en lenzen - optiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren contactologie, maandelijkse wegwerplenzen, en cosmetische contactlenzen. Het is gevestigd in Paralimni, Cyprus.

 6. ELEKTRO REIBER

  Duitsland

  Het bedrijf ELEKTRO REIBER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - intelligente navigatiesystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, Optiek - instrumenten, Optische meetapparaten en instrumenten, Laser - apparatuur en instrumenten, Glazen en lenzen - optiek, Optiek - instrumenten, Optische meetapparaten en instrumenten, en Laser - apparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Aalen, Duitsland.

 7. PI MICOS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PI MICOS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - intelligente navigatiesystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Glas - industrieel, Glazen en lenzen - optiek, Optiek - instrumenten, Kunststofproducten voor de industrie, Glas - industrieel, Glazen en lenzen - optiek, en Optiek - instrumenten. Het is gevestigd in Eschbach, Duitsland.

 8. DIE BRILLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIE BRILLE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, Foto- en filmmaterialen, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, en Foto- en filmmaterialen. Het is gevestigd in Trappenkamp, Duitsland.

 9. NEOSTYLE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf NEOSTYLE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, Foto- en filmmaterialen, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, en Foto- en filmmaterialen. Het is gevestigd in Leonberg, Duitsland.

 10. INTEROP W. NAGEL

  Zwitserland

  Het bedrijf INTEROP W. NAGEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brillen - accessoires, Glazen en lenzen - optiek, Optiek - instrumenten, Kantoorartikelen - papierwaren, Brillen - accessoires, Glazen en lenzen - optiek, Optiek - instrumenten, en Kantoorartikelen - papierwaren. Het is gevestigd in Oetwil An Der Limmat, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis