• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • glijlagers

Resultaten voor

Glijlagers - Import export

 1. ASKUBAL - ASK-KUGELLAGERFABRIK ARTUR SEYFERT GMBH

  Duitsland

  Meer dan 86 jaar traditie en innovatie hebben ASKUBAL tot een uitmuntend merk gemaakt. Het door de eigenaar beheerde familiebedrijf is nu in zijn vierde generatie goed voorbereid op de toekomst. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op 3 pijlers: HOGE PRODUCTIEKWALITEIT, SNELLE, WERELDWIJDE DISTRIBUTIE OP MAAT. Onze eigen focus ligt op het bereiken van uitmuntendheid op alle gebieden. De flexibele productie op de locatie in Stuttgart maakt het mogelijk om meer dan 6000 standaardversies te produceren, evenals de productie van speciale onderdelen op maat en just-in-time. De basis voor dit succes is de decennia-lange ervaring van onze ontwikkelingsafdeling, die nauw samenwerkt met nationale onderzoeksinstellingen. De veiligheid van mens en milieu is altijd onze prioriteit. Onze ambitie: Toekomstige generaties een intacte ecologische, sociale en economische onderneming doorgeven.

 2. GLT BEARINGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf Hallauer Gruppe GLT Gleitlagertechnik und LHG Gleitlagerkomponenten is al 40 jaar werkzaam in de ontwikkeling, de productie en de handel van glijlagers en -componenten.

 3. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Duitsland

  Ons uitgebreide, gebruikersgerichte serviceconcept ABEG is de doorbraak in de selectie en aanschaf van wentellagers en alle gerelateerde componenten: We maken de wereldmarkt niet alleen transparant volgens technische, maar ook volgens economische criteria en bieden nieuwe perspectieven voor ondernemers, ontwerpers en kopers. Analyse en evaluatie van alle rollagers die op de wereldmarkt beschikbaar zijn op basis van prestaties en prijs, classificatie in de vier productlijnen Premium, Supra, Eco en EasyRoll, gratis online zoekfunctie (Quickfinder) met geïntegreerde levensduurberekening, professionele selectie- en berekeningssoftware voor ontwerpers (ABEG Quickfinder professional), Een direct overzicht van het magazijn, rekening houdend met prestaties, bruikbaarheid, beschikbaarheid en productprijs, kwaliteitsborging door cross-fabrikant kwaliteitsbeheer en certificering volgens DIN ISO 9001: 2015 en DIN ISO 14001: 2.

 4. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG heeft in de 80 jaar van haar bestaan naam gemaakt als gespecialiseerde technische handelaar voor aandrijf- en industriële techniek met productcompetentie en compromisloze klantgerichtheid. Schübel staat tegenwoordig voor de oplossing van alle problemen in de industriële techniek waarmee gerenommeerde klanten uit industrie, handel, dienstverlening en de publieke sector bij materiaalvoorzieningsonderwerpen worden geconfronteerd. Schübel is gespecialiseerd in industrietechnische taken waarmee bijzondere aandacht uitgaat naar aandrijvings- en transporttechnische problemen waarvoor Schübel een compleet leverassortiment aanbiedt. Wij bieden onze klanten een breed gesorteerd en zeer uitgebreid magazijnbeheer. Schübel voert klantspecifieke confectionerings- en bewerkingsdiensten (bijv.: mechanische bewerkingen, snijwerk) zelf uit. Het productprogramma wordt gecompleteerd met een omvangrijke onderhoudsservice.

 5. SL GLEITLAGERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  SL Gleitlagertechnik GmbH houdt zich bezig met de ontwikkeling, het ontwerp, de advisering en de distributie van zelfsmerende, onderhoudsvrije glijlagers van metaal, metaallegeringen, gesinterde metaallegeringen, kunststoffen en de combinatie van deze materialen. Het productengamma van het bedrijf varieert van conventionele glijlagers tot bronzen lagers. Op basis van smeermiddeldepots en verschillende smeermiddelcombinaties, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, tot nieuw ontwikkelde producten met 99, 9% hoge zuiverheid en chemisch neutraal grafiet om elektrolytische corrosie uit te sluiten. SL Gleitlagertechnik GmbH levert wereldwijd, de export vormt meer dan 60%. Speciale producten zijn glijlagers gemaakt van hoogzuiver nikkel met droog smeermiddel voor de chemische industrie voor gebruik in agressieve media en radioactiviteit en hoge temperatuur glijlagers die onder bepaalde bedrijfsomstandigheden bij temperaturen tot 850 ° C worden gebruikt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GLEITLAGERTECHNIK ESSEN GMBH

  Duitsland

  Naast de nieuwe productie en regeneratie van glijlagers en componenten, bieden wij ook complete assemblages of speciale oplossingen aan. Bij ons zijn uw lagers in goede handen. We zijn er trots op dat we een groot aantal bekende bedrijven uit een grote verscheidenheid aan industrieën tot onze klanten mogen rekenen en hoogwaardige glijlagers kunnen ontwerpen, bouwen en produceren in overeenstemming met hun speciale vereisten. We zijn herhaaldelijk gecertificeerd door DNV volgens EN ISO 9001: 2008 en worden ook gecontroleerd door belangrijke klanten. Als lid van DGzfP zijn we ook betrokken bij het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe niet-destructieve testmethoden. Samen met KST GmbH in Berlijn en TKG GmbH in Görlitz vormt Gleitlagertechnik Essen GmbH een sterke bedrijvengroep. De combinatie van de verschillende vaardigheden en prioriteiten van deze drie bedrijven stelt ons in staat u oplossingen op maat te bieden, flexibeler en nauwkeuriger te reageren

 2. GGB

  Duitsland

  GGB helpt een wereld van beweging te creëren met minimaal wrijvingsverlies door glijlagers en oppervlaktetechnologieën. Met onderzoeks- en ontwikkelings-, test- en productie-installaties in de VS, Duitsland, Frankrijk, Brazilië, Slowakije en China werkt GGB nauw samen met klanten wereldwijd aan klantspecifieke tribologische ontwerpoplossingen die efficiënt en milieuvriendelijk zijn. GGB-ingenieurs delen hun expertise en passie voor tribologie met verschillende industrieën, waaronder de automobiel-, ruimtevaart- en industriële maakindustrie. Ga voor meer informatie over GGB-oppervlaktetribologie naar www.ggbearings.com. GGB is een bedrijf van EnPro Industries (NYSE): NPO).

 3. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Duitsland

  Bijna een eeuw ervaring.In de vierde generatie hebben we ons gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van hoogwaardige reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren.We brengen technologische vooruitgang over vanuit het ontwikkelingscentrum.Onze directe industriële verbindingen, gekoppeld aan hoge flexibiliteit op alle gebieden, zijn uw voordeel.Onze producten omvatten: Reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren, aanhangende eenheden en reserveonderdelen, componenten voor besturing, regeling en bewaking, aandrijftechnologie, productie van afdichtingen.

 4. ZANUSO KUGELLAGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZANUSO KUGELLAGER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, naaldlagers, Glijlagers, Kegelrollagers, en schuifrollen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 5. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italië

  Melucci srl, opgericht door Giovanni Melucci, is al sinds de jaren 1950 actief in de verkoop van lagers. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld door zich te specialiseren op het gebied van aandrijvingen en door het vervaardigen van eigen producten zoals riemen, riemschijven, kroonwielen e.d., in samenwerking met leidende bedrijven op het gebied van industriële benodigdheden. SKF, Timken, Ina en Nadella zijn de onomstreden marktleiders binnen hun eigen marktsegment.

 1. IGUS® GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IGUS® GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteitssnoeren met aangevulcaniseerde stekkers, 3D printer lineaire techniek, Aandrijftechniek, Energievoorzieningen, Energieketting, Pendels, Aandrijfwerken, In serie geproduceerde aandrijvingen, en In serie geproduceerde energiekettingsystemen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. KS GLEITLAGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KS GLEITLAGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren lagerschalen, smeltingen met continu gietstroom, lagerbussen, ringen, en Non-ferro metalen. Het is gevestigd in St. Leon-Rot, Duitsland.

 1. LAMA BUSHINGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAMA BUSHINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, ringen van brons, Pendels, gelede koppen, ringen uit twee metalen, glijplaten, hoogwaardige kunststof, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. SINTERSHOP

  Duitsland

  Het bedrijf SINTERSHOP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Glijlagers. Het is gevestigd in Grainet, Duitsland.

 3. BLOMBACH SCHLEIFSPINDELN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BLOMBACH SCHLEIFSPINDELN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 4. LBI GUSS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LBI GUSS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 5. ITV SINTERMETALLE GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf ITV SINTERMETALLE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Sinteren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, Glijlagers, glijlagers van sintermetaal, gesinterde metalen producten, sintering staal en metalen, lagerschalen, Filters en filterelementen, percolators, en ITV Sintermetalle Switzerland. Het is gevestigd in Lachen, Zwitserland.

 6. CSB GLEITLAGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CSB GLEITLAGER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Glijlagers. Het is gevestigd in Hiddenhausen, Duitsland.

 7. DRESSLER HARTMETALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRESSLER HARTMETALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is gevestigd in Heppenheim, Duitsland.

 8. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, Dichtingsringen, Pendels, Glijlagers, Kogellagers, naaldlagers, rollagers, scharnierogen, en Kogelbussen. Het is gevestigd in Waiblingen, Duitsland.

 1. MECO METALLWERK GEBR. SCHOLTEN-LUCHSEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MECO METALLWERK GEBR. SCHOLTEN-LUCHSEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische pijpverbindingen, slangenpersen, Opzetstukken, speciale materialen, glijlagers, verbindingsstukken voor buizen, en gevormde ijzerwaren. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 2. GLEITLAGER UND METALLVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GLEITLAGER UND METALLVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is gevestigd in Osterwieck, Duitsland.

 3. PAN-METALLGESELLSCHAFT BAUMGÄRTNER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf PAN-METALLGESELLSCHAFT BAUMGÄRTNER GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Glijlagers. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 4. MIBA INDUSTRIAL BEARINGS

  Duitsland

  Het bedrijf MIBA INDUSTRIAL BEARINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsringen, lagerbussen, lagerschalen, en Dichtingsringen. Het is gevestigd in Osterode, Duitsland.

 5. BEARING SERVICE WÄLZLAGER-VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEARING SERVICE WÄLZLAGER-VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Glijlagers. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 6. SCHULER DUROCOMM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHULER DUROCOMM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

 7. BERGMANS KOGELLAGERTECHNIEK

  België

  Bergmans lagertechniek BVBA is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het leveren van kogellagers, Durbal stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, gluibussen en hittebestendige kogellagers. Wij zijn werkzaam als distributeur voor o.a. Durbal, Nadella en A&S Fersa. Onze klanten bevinden zich in elke industrie zoals machinefabrieken, productiebedrijven machinebouwers en engineerings-bureau’s. Naast de levering van standaard lagers zijn wij gespecialiseerd in het leveren van speciaal lagers en wielen volgens tekening voor uw specifieke behoefte. Onze producten: Durbal stangkoppen onderhoudsvrij, Durbal gewrichtslagers, Durbal gaffelkoppen, Durbal stangkoppen kogelgelagerd, Durbal stangkoppen tongelagerd, Durbal INOX stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, actuators, draaikransen, tandkranslagers, miniatuurlagers, hittebestendige lagers, kogels, Glijbussen, filters etc. www.bergmans.net

 8. GGB FRANCE

  Frankrijk

  GGB draagt bij aan de creatie van een bewegende wereld, dankzij de technologie van oppervlakte-engineering en glijlager die wrijvingsverliezen vermindert. Met onderzoekscentra, testbanken en productielocaties in de Verenigde Staten, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Slowakije en China, werkt GGB nauw samen met klanten over de hele wereld om ontwerp tribologische oplossingen die op maat gemaakt, efficiënt en milieuvriendelijk zijn. De GGB-ingenieurs werken met passie aan hun tribologische expertise voor een breed scala van industrieën, waaronder de automobiel-, ruimtevaart- en industriële productie. Bezoek onze website op www.ggbearings.com voor meer informatie over de expertise van GGB op het gebied van oppervlaktetechnologie voor tribologische prestaties.

 9. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS- GMBH

  Duitsland

  WAELAG Wälzlager Vertriebs GmbH is een leverancier voor machinegereedschapsbouw, speciale machinebouw, elektromotorconstructie, alsmede voor meet- en regeltechniek, luchtvaarttechnologie en reparatietechnologie, lineaire geleiding en spleetafdichtingen. Ons productengamma in de sector van antifrictielagers en pakkingen omvat: antifrictielagers (metrisch en inch), miniatuur kogellagers, NIRO-lagers, askogellagers, machine-assen, schroefklemvrijwielen, labyrint en spleetpakkingen en smeermiddelen.

 10. CASPAR GLEITLAGER GMBH

  Duitsland

  Caspar Gleitlager is de toonaangevende Duitse fabrikant van speciale glijlagers. We zijn in staat om klantspecifieke glijlagers te maken van alle gangbare materialen binnen korte productietijden. Wanneer een standaardproduct of catalogusartikel niet aan de vereisten voldoet, staan wij aan uw zijde. Groot voordeel voor u Klant: -Een gemotiveerd team - Wij zijn er voor u. - Eigen productie - Alleen op deze manier kunnen we in korte tijd hoge kwaliteit leveren. - Moderne machines - Hooggekwalificeerde medewerkers op moderne machines die voor u in gebruik zijn. - Standaardonderdelen ook uit voorraad leverbaar synergie-gebruik - Bundelcompetenties Om onze productportfolio perfect aan te vullen, werken we samen met Poggi transmissioni meccaniche uit Italië.Wij verkopen distributieriemen en riemschijven, V-riemen en riemschijven, kegelwielen en andere aandrijfcomponenten.Speciale componenten, zoals tandriemschijven, zijn ook beschikbaar en kunnen worden aangeboden.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis