• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • goederen behandeling - rollend materieel

Resultaten voor

Goederen behandeling - rollend materieel - Import export

 1. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laad- en losinstallaties, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, roltafels, pallettransporteurs, Draagrollen, gelede hefplatforms, luchtvaartplatformen, en Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 2. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en industrieaanhangers. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 3. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

  Duitsland

  Transportsystemen voor intern gebruik: Van plaatklemwagens via transport- en hefrollen, zwenkwagens, harpcars, spiraalgeleiding tot aan verfdraaitafels, Ernst Zieker GmbH bezit alle denkbare vloertransportapparatuur. Bankschroeven: Pneumatische klembankschroeven voor uitwendige opspanningen; Snel, krachtig vastzetten; Precieze spankracht door traploze regeling van de luchtdruk. Trapliften voor vrachttransporten: Met de elektrische traplift is het mogelijk om zware goederen over trappen heen en weer te bewegen via één enkele persoon. Ook op wendeltrappen te gebruiken! Onze producten: transportmiddelen voor transporten binnen het bedrijf, transporthulpmiddelen, bankschroeven / klem bankschroeven, trapschroeven, handwagens (transportapparatuur), rollen voor transportmachines, trappen voor vrachttransport, transportwagens met trap, klemtangen, speciale transporttoestellen.

 4. OFFICINE BERTOLI VINCENZO & FIGLIO SNC

  Italië

  Officine Bertoli is marktleider op het gebied van intern transport. Het bedrijf biedt zijn klanten een uitgebreid assortiment modellen. Van eenvoudig handbediend wagentje tot grote aanhangwagen met een vermogen van meerdere tienduizenden kilo's. Alle modellen hebben gemeen dat zij unieke technologische oplossingen bieden die ze functioneel en efficiënt maken, met een rendement qua motorenergie uniek ter wereld. De huidige productie bestaat uit ongeveer 650 types wagens bestemd voor alle bedrijfstakken.

 5. METALWAGEN

  België

  METALWAGEN NV is een leverancier van producten en diensten, zoals trolleys en vrachtwagens, transport - rollend materieel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Karren en steekwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Transportsystemen, Transportwagens, industriële wielen, Goederen behandeling - rollend materieel, Transportsystemen, en Transportwagens. Het is gevestigd in Coruche, Portugal.

 2. H & H VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H & H VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsuitrusting, en vervoer. Het is gevestigd in Ibbenbüren, Duitsland.

 3. BHS INTRALOGISTICS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BHS INTRALOGISTICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Heftruck zonder bestuurder, Automatisering van productiesites, en plc software. Het is gevestigd in Mintraching, Duitsland.

 4. KAISER+KRAFT S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf KAISER+KRAFT S.P.A., is een Distributeur, en actief in de sector Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, Goederen behandeling - rollend materieel, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, en fietsenstanders. Het is gevestigd in Lomazzo (Co), Italië.

 5. EUROGAMMA SPA

  Italië

  Het bedrijf EUROGAMMA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, reparatie industriële voertuigen, grondverzetmachines, en Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Calenzano, Italië.

 1. TAKKT AG

  Duitsland

  Het bedrijf TAKKT AG, is een Distributeur, en actief in de sector Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, Goederen behandeling - rollend materieel, Boekenrekken en archiefsystemen, en Kantoormachines en accessoires. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 2. COUTIER INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf COUTIER INDUSTRIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, en Stadsmeubilair. Het is gevestigd in Basse Ham, Frankrijk.

 1. FRANKEL S.A.S

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANKEL S.A.S, is een Distributeur, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, en fietsenstanders. Het is gevestigd in Morangis Cedex, Frankrijk.

 2. YAGIZLAR METAL

  Turkije

  Het bedrijf YAGIZLAR METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, diverse producten en materialen voor de bouwindustrie, Goederen behandeling - rollend materieel, Onderaanneming in fijn plaatwerk, en mezzanines. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. GRAMMER AG

  Duitsland

  Het bedrijf GRAMMER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, en armleuningen. Het is gevestigd in Amberg, Duitsland.

 4. J. HOFMANN TRANSPORTGERÄTE

  Duitsland

  Het bedrijf J. HOFMANN TRANSPORTGERÄTE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren opslagwagens. Het is gevestigd in Heusenstamm, Duitsland.

 5. AGAMED TRANS SP.J.

  Polen

  Het bedrijf AGAMED TRANS SP.J., is een Multi-Category, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervoer van senioren, Transport van medisch materiaal, vervoer gehandicapten, en vervoer van gehandicapten per minibus. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 6. SANO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SANO DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, Medische en chirurgische instrumenten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, en Medische en chirurgische instrumenten. Het is gevestigd in Oberaudorf, Duitsland.

 7. RATIOPLAN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RATIOPLAN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Opslagsystemen en materialen, Pallets, Rekken en bakken, Goederen behandeling - rollend materieel, Opslagsystemen en materialen, Pallets, en Rekken en bakken. Het is gevestigd in Raisting, Duitsland.

 8. KAISER+KRAFT, S.A. UNIPERSONAL

  Spanje

  Het bedrijf KAISER+KRAFT, S.A. UNIPERSONAL, is een Distributeur, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, en fietsenstanders. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 1. TOMBOX TOMASZ GORKA

  Duitsland

  Het bedrijf TOMBOX TOMASZ GORKA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, Pallets, Containers, Hout - onbewerkt, Opslagsystemen en materialen, Pallets, Containers, en Hout - onbewerkt. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 2. ES ELÉVATEURS SERVICE SÀRL

  Zwitserland

  Het bedrijf ES ELÉVATEURS SERVICE SÀRL, is een Distributeur, en actief in de sector Intern transport - gemotoriseerde voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Heftrucks, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Heftrucks, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, en Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is gevestigd in Montagny-Près-Yverdon, Zwitserland.

 3. BETEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BETEX GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Wielen en rollen, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Metaalconstructies - licht, Wielen en rollen, Intern transport - rollend materieel, en Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Bad Essen, Duitsland.

 4. WAGEN.COM E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf WAGEN.COM E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Bad Salzuflen, Duitsland.

 5. BTSU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BTSU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Goederen behandeling - rollend materieel, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Wielen en rollen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Goederen behandeling - rollend materieel, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Kiefersfelden, Duitsland.

 6. KL IDEE UND HANDEL E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf KL IDEE UND HANDEL E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, Pallets, Rekken en bakken, Containers, Opslagsystemen en materialen, Pallets, Rekken en bakken, en Containers. Het is gevestigd in Ascholding, Duitsland.

 7. THILO RICHTER

  Duitsland

  Het bedrijf THILO RICHTER, is een Distributeur, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Heftrucks, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Heftrucks, Intern transport - rollend materieel, en Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 8. KAMINSKI TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KAMINSKI TRANSPORTGERÄTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Heftrucks, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Heftrucks, Intern transport - rollend materieel, en Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Steinhagen, Duitsland.

 9. METALLVERARBEITUNG VOLKER HUNKE

  Duitsland

  Het bedrijf METALLVERARBEITUNG VOLKER HUNKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Heftrucks, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Heftrucks, Intern transport - rollend materieel, en Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 10. LOGISTIK OPTIMIERUNG SUPPER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LOGISTIK OPTIMIERUNG SUPPER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Liften, goederenliften en roltrappen, Meubelen - fabriek en werkplaats, Goederen behandeling - rollend materieel, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Liften, goederenliften en roltrappen, en Meubelen - fabriek en werkplaats. Het is gevestigd in Böblingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis