• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • goederen behandeling - rollend materieel

Resultaten voor

Goederen behandeling - rollend materieel - Import export

 1. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laad- en losinstallaties, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, roltafels, pallettransporteurs, Draagrollen, gelede hefplatforms, luchtvaartplatformen, en Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 2. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en industrieaanhangers. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 3. OFFICINE BERTOLI VINCENZO & FIGLIO SNC

  Italië

  Officine Bertoli is marktleider op het gebied van intern transport. Het bedrijf biedt zijn klanten een uitgebreid assortiment modellen. Van eenvoudig handbediend wagentje tot grote aanhangwagen met een vermogen van meerdere tienduizenden kilo's. Alle modellen hebben gemeen dat zij unieke technologische oplossingen bieden die ze functioneel en efficiënt maken, met een rendement qua motorenergie uniek ter wereld. De huidige productie bestaat uit ongeveer 650 types wagens bestemd voor alle bedrijfstakken.

 4. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

  Duitsland

  Transportsystemen voor intern gebruik: Van plaatklemwagens via transport- en hefrollen, zwenkwagens, harpcars, spiraalgeleiding tot aan verfdraaitafels, Ernst Zieker GmbH bezit alle denkbare vloertransportapparatuur. Bankschroeven: Pneumatische klembankschroeven voor uitwendige opspanningen; Snel, krachtig vastzetten; Precieze spankracht door traploze regeling van de luchtdruk. Trapliften voor vrachttransporten: Met de elektrische traplift is het mogelijk om zware goederen over trappen heen en weer te bewegen via één enkele persoon. Ook op wendeltrappen te gebruiken! Onze producten: transportmiddelen voor transporten binnen het bedrijf, transporthulpmiddelen, bankschroeven / klem bankschroeven, trapschroeven, handwagens (transportapparatuur), rollen voor transportmachines, trappen voor vrachttransport, transportwagens met trap, klemtangen, speciale transporttoestellen.

 5. METALWAGEN

  België

  METALWAGEN NV is een leverancier van producten en diensten, zoals trolleys en vrachtwagens, transport - rollend materieel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Karren en steekwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Transportsystemen, Transportwagens, industriële wielen, Goederen behandeling - rollend materieel, Transportsystemen, en Transportwagens. Het is gevestigd in Coruche, Portugal.

 2. H & H VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H & H VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsuitrusting, en vervoer. Het is gevestigd in Ibbenbüren, Duitsland.

 3. BHS INTRALOGISTICS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BHS INTRALOGISTICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Heftruck zonder bestuurder, Automatisering van productiesites, en plc software. Het is gevestigd in Mintraching, Duitsland.

 4. COUTIER INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf COUTIER INDUSTRIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, en Stadsmeubilair. Het is gevestigd in Basse Ham, Frankrijk.

 5. TAKKT AG

  Duitsland

  Het bedrijf TAKKT AG, is een Distributeur, en actief in de sector Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, Goederen behandeling - rollend materieel, Boekenrekken en archiefsystemen, en Kantoormachines en accessoires. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 1. EUROGAMMA SPA

  Italië

  Het bedrijf EUROGAMMA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, reparatie industriële voertuigen, grondverzetmachines, en Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Calenzano, Italië.

 2. KAISER+KRAFT S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf KAISER+KRAFT S.P.A., is een Distributeur, en actief in de sector Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, Goederen behandeling - rollend materieel, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, en fietsenstanders. Het is gevestigd in Lomazzo (Co), Italië.

 1. YAGIZLAR METAL

  Turkije

  Het bedrijf YAGIZLAR METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, diverse producten en materialen voor de bouwindustrie, Goederen behandeling - rollend materieel, Onderaanneming in fijn plaatwerk, en mezzanines. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. AGAMED TRANS SP.J.

  Polen

  Het bedrijf AGAMED TRANS SP.J., is een Multi-Category, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervoer van senioren, Transport van medisch materiaal, vervoer gehandicapten, en vervoer van gehandicapten per minibus. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 3. GRAMMER AG

  Duitsland

  Het bedrijf GRAMMER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, en armleuningen. Het is gevestigd in Amberg, Duitsland.

 4. FRANKEL S.A.S

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANKEL S.A.S, is een Distributeur, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Boekenrekken en archiefsystemen, Kantoormachines en accessoires, en fietsenstanders. Het is gevestigd in Morangis Cedex, Frankrijk.

 5. A2B MOVING AND STORAGE

  Verenigde Staten

  Het bedrijf A2B MOVING AND STORAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Alexandria, Va, Verenigde Staten.

 6. J. HOFMANN TRANSPORTGERÄTE

  Duitsland

  Het bedrijf J. HOFMANN TRANSPORTGERÄTE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren opslagwagens. Het is gevestigd in Heusenstamm, Duitsland.

 7. TOMBOX TOMASZ GORKA

  Duitsland

  Het bedrijf TOMBOX TOMASZ GORKA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, Pallets, Containers, Hout - onbewerkt, Opslagsystemen en materialen, Pallets, Containers, en Hout - onbewerkt. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 8. MAIER HANDELSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf MAIER HANDELSGES.M.B.H., is een Distributeur, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Houtwaren, Kantoorartikelen - papierwaren, Speelgoed, Goederen behandeling - rollend materieel, Houtwaren, Kantoorartikelen - papierwaren, en Speelgoed. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 1. TELLURE ROTA

  Italië

  Het bedrijf TELLURE ROTA, is een Distributeur, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Formigine, Italië.

 2. VIADUKT POSTAL ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VIADUKT POSTAL ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Wielen en rollen, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Bouwbeslag, Wielen en rollen, Intern transport - rollend materieel, en Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 3. HOHENESTER FAHRWERK UND MOTORENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOHENESTER FAHRWERK UND MOTORENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, en Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Gaimersheim, Duitsland.

 4. KL IDEE UND HANDEL E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf KL IDEE UND HANDEL E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, Pallets, Rekken en bakken, Containers, Opslagsystemen en materialen, Pallets, Rekken en bakken, en Containers. Het is gevestigd in Ascholding, Duitsland.

 5. THILO RICHTER

  Duitsland

  Het bedrijf THILO RICHTER, is een Distributeur, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Heftrucks, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Heftrucks, Intern transport - rollend materieel, en Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 6. MARTINA WINKLER

  Oostenrijk

  Het bedrijf MARTINA WINKLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Meubelen - horeca, Wielen en rollen, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, en Meubelen - horeca. Het is gevestigd in Böheimkirchen, Oostenrijk.

 7. FRIEDRICH W. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH W. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - metaal, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Huishoudelijke artikelen - metaal, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, en Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is gevestigd in Reinbek, Duitsland.

 8. KÖGEL FAHRZEUGWERKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÖGEL FAHRZEUGWERKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, en Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Burtenbach, Duitsland.

 9. H. PÖCHHACKER & CO

  Oostenrijk

  Het bedrijf H. PÖCHHACKER & CO, is een Distributeur, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Mödling, Oostenrijk.

 10. GREINER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GREINER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Goederen behandeling - rollend materieel, Metaalconstructies - licht, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, en Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Neuenstein, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis