• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • goederenliften en hijstoestellen - bouw

Resultaten voor

Goederenliften en hijstoestellen - bouw - Import export

 1. AMMANN & ROTTKORD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMMANN & ROTTKORD GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Telgte, Duitsland.

 2. BAUMANN AUFZÜGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAUMANN AUFZÜGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Vaihingen, Duitsland.

 3. MEIER + CO. AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEIER + CO. AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Niedergosgen, Zwitserland.

 4. ETS ENTSORGUNGSTECHNIK SCHULTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ETS ENTSORGUNGSTECHNIK SCHULTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Bad Sassendorf, Duitsland.

 5. BROBEIL AUFZÜGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BROBEIL AUFZÜGE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Dürmentingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KRAN- & AUFZUGSSERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRAN- & AUFZUGSSERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Karsdorf, Duitsland.

 2. HACKENBERG LIFTSYSTEME

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HACKENBERG LIFTSYSTEME, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Neuhausen, Duitsland.

 3. TES STEUERUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TES STEUERUNGSTECHNIK, is een Distributeur, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Birkenhain, Duitsland.

 4. CCI FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CCI FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Waibstadt, Duitsland.

 5. BARTHS AUFZUGS-TECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BARTHS AUFZUGS-TECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 1. AUFZUGSDIENSTLEISTUNGEN TREMMEL GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUFZUGSDIENSTLEISTUNGEN TREMMEL GMBH & CO.KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Patersdorf, Duitsland.

 2. VICINI & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VICINI & C. SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Liften, Goederenliften, laadliften voor het hijsen van goederen, liftdeuren, Liften, Goederenliften, en metalen liftdeuren. Het is gevestigd in Concorezzo, Italië.

 1. AUFZUGDIENST VOGEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUFZUGDIENST VOGEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Köngen, Duitsland.

 2. EBD TECHNIEK

  Nederland

  Sinds haar oprichting in 1998, specialiseert EBD-Techniek BV zich in het ontwikkelen, leveren en onderhouden van installaties en gereedschappen welke worden toegepast bij “Lifting & Handling” van goederen en personen. EBD-Techniek BV is dé leverancier van humaniserende en ergonomische producten. Het leveringsprogramma van EBD-Techniek BV heeft drie hoofdsegmenten, t.w.: Lifttechnische producten om de toegankelijkheid van gebouwen voor mensen - al dan niet met een beperkte mobiliteit - en goederen te vergroten, Handling gereedschappen voor zware lasten en Ergonomische Tilhulpen.

 3. SANKOO MACHINEVERKOOP, VERHUUR EN SERVICE

  Nederland

  Sankoo Machineverkoop, Verhuur en Service BV is een innovatief bedrijf dat haar hart heeft verpand aan de mechanisering van zwaar handwerk. De kerntaken bestaan uit het verkopen, verhuren en onderhouden van een kwalitatief hoogstaand aanbod van o.a. minihijskranen, hoogwerkers en glasrobots. In ons bedrijf zijn vele jaren ervaring en deskundigheid samengebracht. De Sankoo BGLift Compactkranen zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen. Deze kranen lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van zware bouwmaterialen, zijn eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen. De hoogwerkers van Sankoo bieden de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Sankoo beschikt over een breed aanbod schaar-, auto- en spin-rupshoogwerkers (Cela, Platform Basket Spider, Bibi) die een hoogte kunnen bereiken tot wel 30 meter. De zijdelingse reikwijdte gaat tot 16 meter. Vanwege de compacte afmetingen geraken deze hoogwerkers tot op de meest onbereikbare plekken. Ons leveringsprogramma omvat de top van het compact werkmaterieel dat thans op de markt is. Dezelfde topkwaliteit geldt voor ons advies en voor onze service. Jarenlange kennis en ervaring op gebied van compact werkmaterieel zijn gebundeld in een professionele organisatie. Sankoo heeft voor iedere klus zijn eigen werkmaterieel."

 4. TCS

  België

  TCS levert industriële kranen, staalconstructies en industriële gebouwen voor klanten in alle takken van de industrie. Timmers Cranes and Steelworks – TCS – biedt een oplossing voor al uw staalstructuren, van enkele kilogrammen tot duizenden tonnen. TCS, uw partner voor goederenmanipulatie. Timmers Cranes and Steelworks - TCS - levert oplossingen voor de manipulatie van uw goederen van 100 kg tot 150 ton. Timmers Cranes and Steelworks – TCS – biedt een oplossing voor uw industriële gebouw van opslagplaats tot complete productie-eenheid. Een wind- en waterdicht project, een sleutel-op-de-deur project, … Profiteer van de gespecialiseerde diensten van TCS - ingenieurs, gespecialiseerd in bouwkunde, werktuigkunde en electronica !

 5. LIFTAL

  België

  Liftal is sinds 1997 een full service specialist in hef- en hijstechniek. Bij ons team van hoog opgeleide medewerkers kunt u terecht voor: - advies over al uw vraagstukken en uitdagingen op het gebied van hijsen, heffen en valbeveiliging - een breed scala aan producten en maatwerk - het installeren, onderhouden en repareren van uw hef- en hijsmaterialen - het testen, keuren en certificeren van uw materieel Ook zijn wij dealer van Abus-kranen. Liftal heeft een eigen magazijn met voorraden: dat maakt onze service snel en accuraat. Wij testen zowel in onze eigen werkplaatsen als op locatie. Bovendien zijn wij volledig geautomatiseerd, zodat u altijd bent voorzien van de vereiste documenten, certificaten en technische informatie.

 6. KONECRANES

  België

  Konecranes is een wereldwijd toonaangevende groep van Lifting Businesses™, die een uiteenlopende reeks van opdrachtgevers bedient, zoals de fabricage- en procesindustrie, scheepswerven, havens en terminals. Ongeacht uw hijsbehoeften, is Konecranes toegewijd om u van hijsapparatuur en services te voorzien die de waarde en effectiviteit van uw bedrijf verhogen.

 7. NEXTLEVEL ELEVATOR PARTS

  Griekenland

  Het bedrijf NEXTLEVEL ELEVATOR PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren trapliften, elektrische liften, onderhoud van liften, en installatie van mobiele trappen. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 8. ALIMAK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALIMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, Liften, heftrucks voor het optillen van goederen, Bouwliften, heftoestellen, en Liften. Het is gevestigd in Rushden, Verenigd Koninkrijk.

 1. FB-AUFZÜGE GMBH & CO KG - DRESDEN

  Duitsland

  Het bedrijf FB-AUFZÜGE GMBH & CO KG - DRESDEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 2. SERAPID DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SERAPID DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Bad Mergentheim, Duitsland.

 3. HK BALKONBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HK BALKONBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 4. GM MONTAGE UND LIFTSERVICE, INH. GIUSEPPE MIRAGLIA

  Duitsland

  Het bedrijf GM MONTAGE UND LIFTSERVICE, INH. GIUSEPPE MIRAGLIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Steinbach, Duitsland.

 5. ITALIAN TOP GEARS

  Italië

  Het bedrijf ITALIAN TOP GEARS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Borzano Di Albinea, Italië.

 6. GEORGI AUFZUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEORGI AUFZUGTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Lippetal, Duitsland.

 7. TRAVI LIFTS.CO

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf TRAVI LIFTS.CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren laadliften voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

 8. AYGUNRAY

  Turkije

  Het bedrijf AYGUNRAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Liften, goederenliften en roltrappen, liften met automatische deuren, liften voor sociale woningen, en Liften, goederenliften en roltrappen. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 9. 3S EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf 3S EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonne-installaties. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 10. MAKOS

  Tunesië

  Het bedrijf MAKOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, geluidwerend glas, en artikelen voor mechanicawerkplaatsen. Het is gevestigd in Korba, Tunesië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Goederenliften en hijstoestellen - bouw - Import export

Aantal resultaten

798 Bedrijven