• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • goederenliften en hijstoestellen - bouw

Resultaten voor

Goederenliften en hijstoestellen - bouw - Import export

 1. GEORGI AUFZUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. AMMANN & ROTTKORD GMBH

  Duitsland

 3. BROBEIL AUFZÜGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. ETS ENTSORGUNGSTECHNIK SCHULTE GMBH

  Duitsland

 5. MEIER + CO. AG

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KRAN- & AUFZUGSSERVICE GMBH

  Duitsland

 2. HK BALKONBAU GMBH

  Duitsland

 3. BAUMANN AUFZÜGE GMBH

  Duitsland

 4. HACKENBERG LIFTSYSTEME

  Duitsland

 5. NIEDERRHEINISCHER AUFZUGBAU

  Duitsland

 1. AUFZUGTECHNIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

 2. CCI FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. TES STEUERUNGSTECHNIK

  Duitsland

 2. BARTHS AUFZUGS-TECHNIK

  Duitsland

 3. AUFZUGSDIENSTLEISTUNGEN TREMMEL GMBH & CO.KG

  Duitsland

 4. ORBA - LIFT AUFZUGSDIENST GMBH

  Duitsland

 5. AUFZUGDIENST VOGEL GMBH

  Duitsland

 6. VICINI & C. SRL

  Italië

 7. TCS

  België

  TCS levert industriële kranen, staalconstructies en industriële gebouwen voor klanten in alle takken van de industrie. Timmers Cranes and Steelworks – TCS – biedt een oplossing voor al uw staalstructuren, van enkele kilogrammen tot duizenden tonnen. TCS, uw partner voor goederenmanipulatie. Timmers Cranes and Steelworks - TCS - levert oplossingen voor de manipulatie van uw goederen van 100 kg tot 150 ton. Timmers Cranes and Steelworks – TCS – biedt een oplossing voor uw industriële gebouw van opslagplaats tot complete productie-eenheid. Een wind- en waterdicht project, een sleutel-op-de-deur project, … Profiteer van de gespecialiseerde diensten van TCS - ingenieurs, gespecialiseerd in bouwkunde, werktuigkunde en electronica !

 8. SANKOO MACHINEVERKOOP, VERHUUR EN SERVICE

  Nederland

  Sankoo Machineverkoop, Verhuur en Service BV is een innovatief bedrijf dat haar hart heeft verpand aan de mechanisering van zwaar handwerk. De kerntaken bestaan uit het verkopen, verhuren en onderhouden van een kwalitatief hoogstaand aanbod van o.a. minihijskranen, hoogwerkers en glasrobots. In ons bedrijf zijn vele jaren ervaring en deskundigheid samengebracht. De Sankoo BGLift Compactkranen zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen. Deze kranen lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van zware bouwmaterialen, zijn eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen. De hoogwerkers van Sankoo bieden de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Sankoo beschikt over een breed aanbod schaar-, auto- en spin-rupshoogwerkers (Cela, Platform Basket Spider, Bibi) die een hoogte kunnen bereiken tot wel 30 meter. De zijdelingse reikwijdte gaat tot 16 meter. Vanwege de compacte afmetingen geraken deze hoogwerkers tot op de meest onbereikbare plekken. Ons leveringsprogramma omvat de top van het compact werkmaterieel dat thans op de markt is. Dezelfde topkwaliteit geldt voor ons advies en voor onze service. Jarenlange kennis en ervaring op gebied van compact werkmaterieel zijn gebundeld in een professionele organisatie. Sankoo heeft voor iedere klus zijn eigen werkmaterieel."

 1. EBD TECHNIEK

  Nederland

  Sinds haar oprichting in 1998, specialiseert EBD-Techniek BV zich in het ontwikkelen, leveren en onderhouden van installaties en gereedschappen welke worden toegepast bij “Lifting & Handling” van goederen en personen. EBD-Techniek BV is dé leverancier van humaniserende en ergonomische producten. Het leveringsprogramma van EBD-Techniek BV heeft drie hoofdsegmenten, t.w.: Lifttechnische producten om de toegankelijkheid van gebouwen voor mensen - al dan niet met een beperkte mobiliteit - en goederen te vergroten, Handling gereedschappen voor zware lasten en Ergonomische Tilhulpen.

 2. LIFTAL

  België

  Liftal is sinds 1997 een full service specialist in hef- en hijstechniek. Bij ons team van hoog opgeleide medewerkers kunt u terecht voor: - advies over al uw vraagstukken en uitdagingen op het gebied van hijsen, heffen en valbeveiliging - een breed scala aan producten en maatwerk - het installeren, onderhouden en repareren van uw hef- en hijsmaterialen - het testen, keuren en certificeren van uw materieel Ook zijn wij dealer van Abus-kranen. Liftal heeft een eigen magazijn met voorraden: dat maakt onze service snel en accuraat. Wij testen zowel in onze eigen werkplaatsen als op locatie. Bovendien zijn wij volledig geautomatiseerd, zodat u altijd bent voorzien van de vereiste documenten, certificaten en technische informatie.

 3. KONECRANES

  België

  Konecranes is een wereldwijd toonaangevende groep van Lifting Businesses™, die een uiteenlopende reeks van opdrachtgevers bedient, zoals de fabricage- en procesindustrie, scheepswerven, havens en terminals. Ongeacht uw hijsbehoeften, is Konecranes toegewijd om u van hijsapparatuur en services te voorzien die de waarde en effectiviteit van uw bedrijf verhogen.

 4. NEXTLEVEL ELEVATOR PARTS

  Griekenland

 5. ALIMAK

  Verenigd Koninkrijk

 6. FB-AUFZÜGE GMBH & CO KG - DRESDEN

  Duitsland

 7. ITALIAN TOP GEARS

  Italië

 8. SERAPID DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 9. GM MONTAGE UND LIFTSERVICE, INH. GIUSEPPE MIRAGLIA

  Duitsland

 10. AYGUNRAY

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Goederenliften en hijstoestellen - bouw - Import export

Aantal resultaten

843 bedrijven