• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • goederentransport

Resultaten voor

Goederentransport - Import export

 1. NOORD CONNECT LLC

  Rusland

  NORD CONNECT LLC is een internationale expediteur die een volledig scala aan diensten biedt voor de opslag, verwerking, transport en douane-inklaring van goederen van verschillende categorieën. Nord Connect LLC biedt vrachtverzekeringen, adviesdiensten op het gebied van logistiek, levering van vliegtuigonderdelen en componenten voor vliegtuigen en helikopters. De belangrijkste specialisatie van het bedrijf is export door de lucht en multimodaal transport naar de landen van Azië en Afrika, wegtransport van goederen van de landen van de Europese Unie naar Rusland, de landen van Centraal-Azië en het Midden-Oosten. NORD CONNECT LLC heeft uitgebreide ervaring met transport naar moeilijk bereikbare en impopulaire regio's. Tot op heden heeft het bedrijf verschillende soorten vracht vervoerd naar 184 bestemmingen in 84 landen over de hele wereld. NORD CONNECT LLC werkt samen met een netwerk van agenten dat bijna 90% van alle luchthavens en vliegvelden ter wereld bestrijkt.

 2. ALTRANS FRANCHE COMTE

  Frankrijk

  ALTRANS, transport- en logistiekbedrijf, biedt zijn klanten een brede waaier diensten: - 1/ Binnenlands en Buitenlands transport: wij vervoeren uw verpakte producten overal in Frankrijk en Europa (Complete ladingen van 33 pallets en/of 25 ton), - 2/ Binnenlandse Groepage van 5 pallets tot complete vrachtwagens: Ongeacht het type vervoer (op pallets, lengtes, ...), wij ontfermen ons over uw goederen vanaf uw sites om uw klanten in heel Frankrijk te leveren, - 3/ Gepalettiseerde distributie van 1 tot 10 pallets: Met onze eigen middelen en de binnen het POLE netwerk gedeelde middelen, vervoeren wij uw pallets in 24 tot 48 uur in heel Europa, - 4/ Opslag en Logistiek: Wij beschikken over meer dan 40.000 m² opslagruimte. Stroomopwaartse en -afwaartse transporten, voorraadbeheer, geavanceerde leveranciers magazijnen, verwerking van bestellingen en picking, kaban beheer, EDI verbindingen... wij garanderen een constante en geoptimaliseerde uitvoer van de operationele logistiek aangepast op uw behoeften, - 5/ Verhuur met of zonder chauffeur: U behoudt het beheer over uw transport zonder de problemen. ALTRANS verzorgt het sociale beheer van de chauffeurs, het technische onderhoud van de voertuigen, de follow-up en de toepassingen van de geldende normen, enz... U beschikt over een transparant transportbudget, een contractuele en kwalitatieve verbintenis, u beheert uw kosten en optimaliseert uw klantenservice, - 6/ Charter.

 3. S.A.S ACTIV LINA

  Frankrijk

  ActiV Lina werd opgericht in 2020 en is de specialist voor transport en levering. Wij voeren elk type levering en transport uit, met name verhuizingen. Wij leveren snel en kunnen ook over de grens leveren. Neem gerust een kijkje op onze website om een offerte aan te vragen. Onze onderneming heeft twee jaar ervaring in last mile leveringen. Ons team bestaat uit drie mannen en één vrouw, die hun bedrijfsauto op professionele en zorgvuldige wijze besturen om de te vervoeren ladingen niet te beschadigen. Wij zetten ons ook volledig in om de leveringstijden na te leven. Neem, om u van dit alles te overtuigen, gerust contact met ons op voor het vervoer van uw goederen over korte of lange afstanden. Met vriendelijke groet, het ActiV Lina team

 4. TRANSPORTS PROXI-VOYAGES

  Frankrijk

  TRANSPORTS PROXI-VOYAGES, een koeriersdienst tot uw dienst! De te Ermont in de Val-d’Oise gevestigde onderneming TRANSPORTS PROXI-VOYAGES biedt persoonlijk afgestemde oplossingen voor het expressvervoer van uw pakketten en pallets. In normale omstandigheden of urgente situaties zal TRANSPORTS PROXI-VOYAGES aan al uw express behoeften kunnen voldoen en uw levering in heel Frankrijk uitvoeren, ongeacht de afstanden. Specialist binnen koeriersdiensten met lichte bedrijfsauto's, richt het bedrijf TRANSPORTS PROXI-VOYAGES zich zowel tot particulieren als vakspecialisten. Ons team staat 7 dagen per week tot uw dienst, neem gerust contact op voor uw urgente verzendingen van pakketten tot pallets. Als pakkettaxti vervoert het bedrijf TRANSPORTS PROXI-VOYAGES uw pakketten dankzij krachtige voertuigen met: een opslagcapaciteit tot 12 m3; een maximumhoogte van 175 cm; een nuttige bodemlengte van maximum 1.5 m; een nuttige lading tot 1.200 kg. Wij vervoeren al uw algemene goederen. U kunt zo het vervoer van pallets aanvragen en onze teams zullen u de geaccepteerde afmetingen bevestigen. TRANSPORTS PROXI-VOYAGES werken overal in Frankrijk, vanuit Le Val-d’Oise. Onze chauffeurs staan klaar om overal vandaan en op elk moment te vertrekken opdat uw goederen op tijd geleverd worden. Onze chauffeurs-bezorgers zijn ware experts op het gebied van express transporten.

 5. MT TRANSPORTS

  Frankrijk

  Sinds 2019 is de firma MT Transports expert op het gebied van transport in Frankrijk en het buitenland en werkt samen met talloze bedrijven die ons hun documenten, pakketten of pallets of goederen toevertrouwen. Wij zijn 24u/24 en 7dagen/7 beschikbaar voor het in behandeling nemen, vervoeren, volgen en op tijd leveren van documenten, pakketten en pallets. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of een offerte. Wij zullen uw vragen met plezier en zo snel mogelijk beantwoorden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LS TRANSPORT

  Frankrijk

  Sinds 2022 is LS TRANSPORT gespecialiseerd in goederentransport over de weg, lokaal en in het binnenland, met lichte voertuigen. De onderneming biedt transportservice voor goederen voor rekening van derden met behulp van voertuigen met een laadvermogen van minder dan 3, 5 ton, inclusief voertuigen met minder dan vier wielen. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. EU-ROAD LOGISTIQUE

  Frankrijk

  Sinds 2017 is EU-ROAD Logistique gespecialiseerd in internationaal wegtransport met een normale transit time of snelvervoer. Dankzij onze ervaring en knowhow bieden wij u service op maat, ongeacht de verpakking van uw producten, vanaf één pallet tot een complete vrachtwagen. Wij verzorgen al uw transport in Europa! Wij onderhouden dagelijks verbindingen met de volgende landen dankzij ons netwerk regelmatige en betrouwbare partners, geselecteerd in de loop van onze jarenlange samenwerking: Zwitserland - België - Nederland - Duitsland - Denemarken - Polen - Oostenrijk - Tsjechische Republiek - Slowakije - Hongarije - Kroatië - Slovenië - Roemenië - Estland - Letland - Litouwen - Noorwegen - Zweden - Finland - Portugal - Spanje - Italië - Engeland - Ierland. Ons team is bijzonder vanwege zijn reactiviteit en zijn vermogen om de meest adequate oplossingen te vinden om de klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen. De kwaliteit van onze service is ons doel om ervoor te zorgen dat de geadresseerden weten dat hun bestellingen precies zo zullen aankomen zoals afgesproken met hun leverancier en om een vertrouwenssfeer te scheppen voor een serene toekomst. Wij staan dagelijks tot uw dienst om uw markten samen te onderzoeken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY

  Turkije

  Oceans Group, een onderneming die stevig op weg is om een van de marktleiders te worden in Turkije, verleent sinds 2016 in- en uitklaringsdiensten, producttoelevering, wereldwijd vrachtvervoer, zeevrachtvervoer, wegvrachtvervoer en projecttransport. Sinds 2016 verzorgt Oceans Group in- en uitklaringsdiensten, producttoelevering, wereldwijd vrachtvervoer, zeevrachtvervoer, wegvrachtvervoer en projecttransport. Wij zijn uw strategische zakenpartner met regionale en sectoriële oplossingen. De firma Oceans Group heeft een groot aantal verschillende in- en uitklarings- en logistiekactiviteiten en vakbekwaamheid in verschillende sectoren, inclusief Luchtvaart, FMCG (consumptiegoederensector), Gezondheidszorg en Textiel. Wij zetten de activiteit van onze firma voort met 100% Turks kapitaal en zijn georganiseerd om ieder jaar meer dan 2.000 verzendingen voor onze klanten wereldwijd te verzorgen. Wij werken met de voornaamste Turkse merken en klanten met een ontwikkelings- en groeipotentieel waarin zij vertrouwen hebben, met flexibele, snel beslissende processen en goedkope ladingsoplossingen. Onze missie is om innoverende en kostengerichte oplossingen te bieden via onze ervaren medewerkers en professionele zakenpartners wereldwijd, zelfs voor de meest complexe logistiekprocessen. U kunt vertrouwen op Oceans Group voor een veilig en efficiënt vervoer van uw meest waardevolle vrachten. Neem gauw contact met ons op voor verdere informatie!

 4. ALBERANI LOGISTICS LTD.

  Rusland

  Het bedrijf Alberani Logistics is een betrouwbaar transportbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in vrachtvervoer. We voeren de volgende types werkzaamheden uit: Alle types vrachtvervoer via diverse methodes: lucht, weg, zee, spoor; In- en uitklaring; Vrachtverzekering; Fysieke vrachtbegeleiding via gewapend beveiligingspersoneel; Levering van groepage vracht; Transport van bulk en zware vrachten; Transport van gevaarlijke goederen. Dankzij de door de jaren opgebouwde ervaring via uitgebreide handelscontacten en een team van ervaren en hoogopgeleide specialisten, kunnen we u de optimale oplossing bieden voor het leveren van uw vracht onder de afgesproken voorwaarden en de huidige omstandigheden. Goederenvervoer via onze transportmiddelen staat voor garantie, betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Ons succes blijkt uit het feit dat de onderneming die voorheen van onze diensten gebruikmaakte nu één van onze permanente partners is.

 5. JLPTRANSPORT

  België

  JLP transport is een Belgisch transportbedrijf dat gevestigd is in Verlaine in de provincie Luik. Deze Waalse onderneming verzorgt alle soorten wegvervoer (behalve ADR) voor zowel professionals als particulieren: -Goederentransport -Spoedtransport -Dringend transport -Transport van pakketten allerlei -Verzenden van poststukken JLP transport werkt nationaal en internationaal. Het bedrijf bestrijkt heel België, de provincie Luxemburg en de aangrenzende landen: Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland, maar ook andere landen in Europa: Italië, Spanje, Zwitserland, Finland… JLP transport staat 24/24 - 7/7 voor u klaar met verschillende soorten voertuigen, naargelang de lading, heen en terug. Neem gerust contact op met JLP TRANSPORT voor meer informatie over onze diensten of voor de aanvraag van een offerte. De heer Julio Lopez Perez zal u graag zo spoedig mogelijk antwoorden.

 1. DIRCO EXPRESS CARGO

  België

  DIRCOPHARMA LOGISTIQUES is gespecialiseerd in het vervoer van goederen, met name lucht-, zee- en wegtransport. Het is onze missie om goederen en diensten te leveren vanuit België en de Democratische Republiek Congo naar de hele wereld. Wij vervoeren en verdelen medisch materiaal en laboratoriummateriaal die een bijzondere logistiek vereisen om in volledige veiligheid en in optimale omstandigheden te worden geleverd. Wij vinden samen de snelste en mees efficiënte oplossing, aangepast aan uw producten. Wij hebben het vertrouwen van onze klanten gewonnen dankzij onze zorgvuldige organisatie en de perfecte coördinatie van onze teams, ver buiten de grenzen en tijdzones. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van agenten en kantoren. Wij zetten alles in het werk om onze klanten tevreden te stellen dankzij onze innoverende oplossingen en ons uitgebreid dienstenpakket. Wij bieden trouwens ook opslagdiensten of zelfs logistiekdiensten van deur tot deur.

 2. TBE -TRANS' BEAU EXPRESS

  Frankrijk

  Trans'Beau Express, gespecialiseerd in spoedtransport verzorgt alle dringende transportopdrachten in heel Frankrijk en Europa: : - algemene goederen, - medische goederen, - breekbare goederen, - vertrouwelijke documenten, - gevaarlijke goederen, - radioactieve goederen enz. Trans'Beau Express verzorgt het dringende transport van alle soorten goederen. Trans'Beau Express werkt voor particulieren en bedrijven, voor de industrie en voor administratieve instanties, afhankelijk van hun behoeften: - Spoedtransport, - Dringend transport van gevaarlijke goederen, - Transport op maat. Wij garanderen een onberispelijke servicekwaliteit bij iedere transportopdracht. Wij leveren de goederen in perfecte staat in schone en goed uitgeruste voertuigen. Dat is onze garantie voor betrouwbaarheid en professionalisme!

 1. ORTRANS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf Ortrans is vele jaren geleden opgericht om zijn klanten te ondersteunen bij het verlenen van alle soorten douaneverrichtingen bij de uitvoer van groenten en fruit. Ortrans investeert voortdurend om haar dienstenaanbod uit te breiden en technologisch geavanceerde systemen aan te schaffen voor de telematische overdracht van fundamentele gegevens in het vervoer en de internationale verzending van goederen van alle categorieën.

 2. NEXT TO BUSINESS SRLS

  Italië

  Next to Business is een dienstverlenend bedrijf dat is opgericht om de ontwikkeling van Siciliaanse kmo's te ondersteunen die op de nationale en internationale markt willen opereren en tegelijkertijd een referentiepunt worden voor alle Italiaanse en / of buitenlandse bedrijven die behoefte hebben samen te werken met het Siciliaanse grondgebied. De enige beheerder Romina Roccasalvo leidt het bedrijf, met haar ervaring in het buitenland (in Duitsland) op het gebied van transport en verkoop.

 3. LT TRANS'EXPRESS

  Frankrijk

  Sinds 2022 is LT TRANS’EXPRESS gespecialiseerd in expresleveringen en verhuizingen. De onderneming verzorgt spoedbestellingen, pallettransport, leveringen 24 uur per dag en 7 dagen per week, en verhuizingen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 4. SEŠLAR FRANCI S.P., SEFRATRANS

  Slovenië

  Sefratrans is een familiebedrijf met een traditie van meer dan 50 jaar. Door hard te werken zijn wij een vertrouwde partner geworden voor diverse transportdiensten. Onze basisdiensten zijn het vervoer van alle soorten bulkgoederen, zowel lokaal als internationaal, groepagevervoer (LTL) en volle containerzendingen (FTL) internationaal. In ons moderne wagenpark hebben we negen vrachtwagens, waarvan de meeste voldoen aan de nieuwste EURO6-normen. Onze belangrijkste deugden zijn betrouwbaarheid en stiptheid.

 5. SERATRANS IBÉRICA

  Spanje

  Seratrans Ibérica is een goederentransportagentschap. Onze professionals hebben een brede ervaring en zullen voor iedere probleem dat zich eventueel tijdens het vervoer kan voordoen een oplossing bieden. Wij verzorgen onder meer de volgende diensten: Internationaal vervoer. Vervoer van gekoelde producten. Volledige en gedeeltelijke belastingen.Wij zijn gespecialiseerd in goederentransport en internationaal transport.

 6. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Frankrijk

 7. MS ALLIANCE

  Frankrijk

 8. BILOGISTIK, S.A.

  Spanje

 1. EXACONTACT

  Frankrijk

 2. SOMMER KRANVERLEIH GMBH

  Duitsland

 3. MIMO BY PD.MEDIENLOGISTIK GMBH

  Duitsland

 4. RESPED LOGISTIKA D.O.O.

  Slovenië

 5. STRANZINGER LOGISTIK SERVICE GMBH

  Oostenrijk

 6. TRANSPORTES MIAJADAS, S.C.L. - TRANSMIAJADAS

  Spanje

 7. THYSSENKRUPP MILLSERVICES & SYSTEMS GMBH

  Duitsland

 8. LTI - LOGISTIQUE TRANSPORT INFORMATIQUE

  Frankrijk

 9. SP TRANSPORT EXPRESS

  Frankrijk

 10. SGT TRANSPORTS

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Goederentransport - Import export

Aantal resultaten

12.118 bedrijven