• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • goederentransport

Resultaten voor

Goederentransport - Import export

 1. PRAXAS B.V.

  Nederland

  Praxas is een bedrijf dat zijn klanten het hoogste niveau van veiligheid, efficiëntie en zekerheid wil bieden. Wij streven ernaar onze klanten de meest betrouwbare en beschermde omgeving te bieden voor hun goederen, mensen en bezittingen. Ons team van deskundigen zet zich in om onze klanten te allen tijde de best mogelijke service te bieden. Praxas gelooft dat we in een goede en veilige wereld kunnen leven door te meten en te beschermen.Ons assortiment producten en diensten is bestemd voor een breed scala aan industrieën en wij zijn er trots op dat wij aan hun unieke behoeften kunnen voldoen. Ons aanbod is uitgebreid en bestrijkt sectoren als ruimtevaart, automobielindustrie, gezondheidszorg, transport, chemische verwerking, productie- en bloemenindustrie en meer.Wij erkennen dat elke sector zijn eigen eisen heeft, en ons doel is de beste oplossingen te bieden om onze klanten te helpen concurrerend te blijven op hun respectieve markten. We zijn blij dat we een uitgebreide productlijn kunnen aanbieden voor bedrijven van elke omvang.Onze inventaris omvat geavanceerde technologieën zoals sensoren, controlesystemen, droogmiddelen, ethyleenfilters, panelen voor de productie van containers, ladingdeksels en nog veel meer. Dankzij onze expertise en geavanceerde technologie kunnen wij de productiviteit van onze klanten verhogen, de veiligheid verhogen en de kosten verlagen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. S.A.S ACTIV LINA

  Frankrijk

  ActiV Lina werd opgericht in 2020 en is de specialist voor transport en levering. Wij voeren elk type levering en transport uit, met name verhuizingen. Wij leveren snel en kunnen ook over de grens leveren. Neem gerust een kijkje op onze website om een offerte aan te vragen. Onze onderneming heeft twee jaar ervaring in last mile leveringen. Ons team bestaat uit drie mannen en één vrouw, die hun bedrijfsauto op professionele en zorgvuldige wijze besturen om de te vervoeren ladingen niet te beschadigen. Wij zetten ons ook volledig in om de leveringstijden na te leven. Neem, om u van dit alles te overtuigen, gerust contact met ons op voor het vervoer van uw goederen over korte of lange afstanden. Met vriendelijke groet, het ActiV Lina team

 3. PAGANELLA SPA

  Italië

  Wij bieden transport-, opslag- en serviceoplossingen met toegevoegde waarde, in overeenstemming met de moderne logistieke normen. Vanuit het lokale wegvervoer heeft zich in de loop der jaren een stevig Europees netwerk gevormd, waarin het intermodaal vervoer, gevolgd door spoor en binnenvaart, een belangrijke rol speelt in de transitie naar "groen vervoer", zoals blijkt uit onze laatste investeringen, en intern hebben de verbindingen in het Valdaro Mantova-kantoor dit gemakkelijk toegankelijk en mogelijk gemaakt. Het magazijn is een voorbeeld van deze ontwikkeling. Uitgaande van de oorspronkelijke behoefte om de voorraadcapaciteit van lokale producenten uit te breiden, heeft deze activiteit zich ontwikkeld tot een verscheidenheid aan diensten met toegevoegde waarde, helemaal in lijn met de moderne logistieke normen en de vereisten van de globalisering. Dankzij onze achtergrond in de transportsector zijn wij in staat om met onze faciliteiten de productielocaties van de klant of alle grote havens met elkaar te verbinden.

 4. ALTRANS FRANCHE COMTE

  Frankrijk

  ALTRANS, transport- en logistiekbedrijf, biedt zijn klanten een brede waaier diensten: - 1/ Binnenlands en Buitenlands transport: wij vervoeren uw verpakte producten overal in Frankrijk en Europa (Complete ladingen van 33 pallets en/of 25 ton), - 2/ Binnenlandse Groepage van 5 pallets tot complete vrachtwagens: Ongeacht het type vervoer (op pallets, lengtes, ...), wij ontfermen ons over uw goederen vanaf uw sites om uw klanten in heel Frankrijk te leveren, - 3/ Gepalettiseerde distributie van 1 tot 10 pallets: Met onze eigen middelen en de binnen het POLE netwerk gedeelde middelen, vervoeren wij uw pallets in 24 tot 48 uur in heel Europa, - 4/ Opslag en Logistiek: Wij beschikken over meer dan 40.000 m² opslagruimte. Stroomopwaartse en -afwaartse transporten, voorraadbeheer, geavanceerde leveranciers magazijnen, verwerking van bestellingen en picking, kaban beheer, EDI verbindingen... wij garanderen een constante en geoptimaliseerde uitvoer van de operationele logistiek aangepast op uw behoeften, - 5/ Verhuur met of zonder chauffeur: U behoudt het beheer over uw transport zonder de problemen. ALTRANS verzorgt het sociale beheer van de chauffeurs, het technische onderhoud van de voertuigen, de follow-up en de toepassingen van de geldende normen, enz... U beschikt over een transparant transportbudget, een contractuele en kwalitatieve verbintenis, u beheert uw kosten en optimaliseert uw klantenservice, - 6/ Charter.

 5. LS TRANSPORT

  Frankrijk

  Sinds 2022 is LS TRANSPORT gespecialiseerd in goederentransport over de weg, lokaal en in het binnenland, met lichte voertuigen. De onderneming biedt transportservice voor goederen voor rekening van derden met behulp van voertuigen met een laadvermogen van minder dan 3, 5 ton, inclusief voertuigen met minder dan vier wielen. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MT TRANSPORTS

  Frankrijk

  Sinds 2019 is de firma MT Transports expert op het gebied van transport in Frankrijk en het buitenland en werkt samen met talloze bedrijven die ons hun documenten, pakketten of pallets of goederen toevertrouwen. Wij zijn 24u/24 en 7dagen/7 beschikbaar voor het in behandeling nemen, vervoeren, volgen en op tijd leveren van documenten, pakketten en pallets. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of een offerte. Wij zullen uw vragen met plezier en zo snel mogelijk beantwoorden.

 2. VIA DEL CAMPO

  Italië

  Via Del Campo houdt zich bezig met het vervoeren van goederen of passagiers met behulp van motorvoertuigen, zoals vrachtwagens, bestelwagens of bussen. Het bedrijf biedt transportdiensten aan op lokaal, regionaal, nationaal of internationaal niveau en werkt zowel in de private als in de publieke sector. Het bedrijf beheert een vloot van betrouwbare en veilige voertuigen, en verzekert onderhoud, reparaties en regelmatige inspecties van haar voertuigen. Ons team bestaat uitsluitend uit professionele chauffeurs die opgeleid zijn om de voertuigen veilig te besturen en aan de wet- en regelgeving op het gebied van verkeersveiligheid strikt in acht te nemen.

 3. EU-ROAD LOGISTIQUE

  Frankrijk

  Sinds 2017 is EU-ROAD Logistique gespecialiseerd in internationaal wegtransport met een normale transit time of snelvervoer. Dankzij onze ervaring en knowhow bieden wij u service op maat, ongeacht de verpakking van uw producten, vanaf één pallet tot een complete vrachtwagen. Wij verzorgen al uw transport in Europa! Wij onderhouden dagelijks verbindingen met de volgende landen dankzij ons netwerk regelmatige en betrouwbare partners, geselecteerd in de loop van onze jarenlange samenwerking: Zwitserland - België - Nederland - Duitsland - Denemarken - Polen - Oostenrijk - Tsjechische Republiek - Slowakije - Hongarije - Kroatië - Slovenië - Roemenië - Estland - Letland - Litouwen - Noorwegen - Zweden - Finland - Portugal - Spanje - Italië - Engeland - Ierland. Ons team is bijzonder vanwege zijn reactiviteit en zijn vermogen om de meest adequate oplossingen te vinden om de klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen. De kwaliteit van onze service is ons doel om ervoor te zorgen dat de geadresseerden weten dat hun bestellingen precies zo zullen aankomen zoals afgesproken met hun leverancier en om een vertrouwenssfeer te scheppen voor een serene toekomst. Wij staan dagelijks tot uw dienst om uw markten samen te onderzoeken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. DIRCO EXPRESS CARGO

  België

  DIRCOPHARMA LOGISTIQUES is gespecialiseerd in het vervoer van goederen, met name lucht-, zee- en wegtransport. Het is onze missie om goederen en diensten te leveren vanuit België en de Democratische Republiek Congo naar de hele wereld. Wij vervoeren en verdelen medisch materiaal en laboratoriummateriaal die een bijzondere logistiek vereisen om in volledige veiligheid en in optimale omstandigheden te worden geleverd. Wij vinden samen de snelste en mees efficiënte oplossing, aangepast aan uw producten. Wij hebben het vertrouwen van onze klanten gewonnen dankzij onze zorgvuldige organisatie en de perfecte coördinatie van onze teams, ver buiten de grenzen en tijdzones. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van agenten en kantoren. Wij zetten alles in het werk om onze klanten tevreden te stellen dankzij onze innoverende oplossingen en ons uitgebreid dienstenpakket. Wij bieden trouwens ook opslagdiensten of zelfs logistiekdiensten van deur tot deur.

 5. TBE -TRANS' BEAU EXPRESS

  Frankrijk

  Trans'Beau Express, gespecialiseerd in spoedtransport verzorgt alle dringende transportopdrachten in heel Frankrijk en Europa: : - algemene goederen, - medische goederen, - breekbare goederen, - vertrouwelijke documenten, - gevaarlijke goederen, - radioactieve goederen enz. Trans'Beau Express verzorgt het dringende transport van alle soorten goederen. Trans'Beau Express werkt voor particulieren en bedrijven, voor de industrie en voor administratieve instanties, afhankelijk van hun behoeften: - Spoedtransport, - Dringend transport van gevaarlijke goederen, - Transport op maat. Wij garanderen een onberispelijke servicekwaliteit bij iedere transportopdracht. Wij leveren de goederen in perfecte staat in schone en goed uitgeruste voertuigen. Dat is onze garantie voor betrouwbaarheid en professionalisme!

 1. ORTRANS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf Ortrans is vele jaren geleden opgericht om zijn klanten te ondersteunen bij het verlenen van alle soorten douaneverrichtingen bij de uitvoer van groenten en fruit. Ortrans investeert voortdurend om haar dienstenaanbod uit te breiden en technologisch geavanceerde systemen aan te schaffen voor de telematische overdracht van fundamentele gegevens in het vervoer en de internationale verzending van goederen van alle categorieën.

 2. LT TRANS'EXPRESS

  Frankrijk

  Sinds 2022 is LT TRANS’EXPRESS gespecialiseerd in expresleveringen en verhuizingen. De onderneming verzorgt spoedbestellingen, pallettransport, leveringen 24 uur per dag en 7 dagen per week, en verhuizingen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 1. PROTATRASPORTISRL

  Italië

  Prota Trasporti s.r.l. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal wegtransport. Dankzij haar jarenlange ervaring biedt het bedrijf een kwalitatief hoge en betrouwbare service om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Prota verzorgt alle soorten transporten en garandeert maximale veiligheid en tijdige levering. Het team van Prota Trasporti bestaat uit hooggekwalificeerde professionals en het wagenpark wordt voortdurend up-to-date gehouden en uitgerust met de nieuwste technologie.

 2. SERATRANS IBÉRICA

  Spanje

  Seratrans Ibérica is een goederentransportagentschap. Onze professionals hebben een brede ervaring en zullen voor iedere probleem dat zich eventueel tijdens het vervoer kan voordoen een oplossing bieden. Wij verzorgen onder meer de volgende diensten: Internationaal vervoer. Vervoer van gekoelde producten. Volledige en gedeeltelijke belastingen.Wij zijn gespecialiseerd in goederentransport en internationaal transport.

 3. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf STB TRANSPORT & LOGISTIQUE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expressbesteldiensten, Wegtransport, Koeltransport, Expressbesteldiensten, Wegtransport, Koeltransport, en logistiek. Het is gevestigd in Vendargues, Frankrijk.

 4. BILOGISTIK, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf BILOGISTIK, S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consignatiehouders, en Consignatiehouders. Het is gevestigd in Santurtzi (bizkaia), Spanje.

 5. RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, goederentransport, vervoer, Bouwliften, en verhuur van voertuigen. Het is gevestigd in Ragusa, Italië.

 6. EXACONTACT

  Frankrijk

  Het bedrijf EXACONTACT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internationaal vrachttransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expressbesteldiensten, Goederentransport, landtransport, expediteur, Expressbesteldiensten, en Goederentransport. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 7. STRANZINGER LOGISTIK SERVICE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf STRANZINGER LOGISTIK SERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is gevestigd in Eberschwang, Oostenrijk.

 8. MIMO BY PD.MEDIENLOGISTIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MIMO BY PD.MEDIENLOGISTIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 1. RESPED LOGISTIKA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf RESPED LOGISTIKA D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakhuizen en opslagplaatsen, Wegtransport, Goederentransport, Transport - zware objecten, Scheepvaartmaatschappijen - lijnvaart, Logistiek en opslag, Pakhuizen en opslagplaatsen, internationaal wegtransport, en Wegtransport. Het is gevestigd in Šempeter Pri Gorici, Slovenië.

 2. SOMMER KRANVERLEIH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SOMMER KRANVERLEIH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 3. THYSSENKRUPP MILLSERVICES & SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THYSSENKRUPP MILLSERVICES & SYSTEMS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

 4. H.A. DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf H.A. DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is gevestigd in Butzbach, Duitsland.

 5. TRANSPORTES MIAJADAS, S.C.L. - TRANSMIAJADAS

  Spanje

  Het bedrijf TRANSPORTES MIAJADAS, S.C.L. - TRANSMIAJADAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport - internationaal vrachtverkeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren GOEDERENTRANSPORT, internationale transport, nationale transport, logistiek, OPSLAG, parkeerplaats voor vrachtwagens, en DISTRIBUTIE. Het is gevestigd in Miajadas-Cáceres, Spanje.

 6. LTI - LOGISTIQUE TRANSPORT INFORMATIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf LTI - LOGISTIQUE TRANSPORT INFORMATIQUE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expressbesteldiensten, Speciaal autotransport, wegtransport van goederen, Expressbesteldiensten, en transportbedrijf. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 7. D-TRANS EXPRESS

  Frankrijk

  Het bedrijf D-TRANS EXPRESS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expressbesteldiensten, bijzonder vervoer, Expressbesteldiensten, Breakbulk transport, en transport service express. Het is gevestigd in Mérignac, Frankrijk.

 8. SGT TRANSPORTS

  Frankrijk

  Het bedrijf SGT TRANSPORTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederentransport, Expressbesteldiensten, Goederentransport, Expressbesteldiensten, vrachttransport en verzendingen van goederen, en transport van algemene stoffen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 9. ALESSIO FINARDI

  Italië

  Het bedrijf ALESSIO FINARDI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vervoer per uitzonderlijk transport, en vrachtwagenvervoer. Het is gevestigd in Casalmaggiore, Italië.

 10. TRANSPORT EXPRESS VARIOT

  Frankrijk

  Het bedrijf TRANSPORT EXPRESS VARIOT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Expressbesteldiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederentransport, Goederentransport, waren op pallets, spoedtransport, en transportbedrijf. Het is gevestigd in Aiglemont, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Goederentransport - Import export

Aantal resultaten

11.578 Bedrijven