• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • goederentransport

Resultaten voor

Goederentransport - Import export

 1. ALTRANS FRANCHE COMTE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALTRANS, transport- en logistiekbedrijf, biedt zijn klanten een brede waaier diensten: - 1/ Binnenlands en Buitenlands transport: wij vervoeren uw verpakte producten overal in Frankrijk en Europa (Complete ladingen van 33 pallets en/of 25 ton), - 2/ Binnenlandse Groepage van 5 pallets tot complete vrachtwagens: Ongeacht het type vervoer (op pallets, lengtes, ...), wij ontfermen ons over uw goederen vanaf uw sites om uw klanten in heel Frankrijk te leveren, - 3/ Gepalettiseerde distributie van 1 tot 10 pallets: Met onze eigen middelen en de binnen het POLE netwerk gedeelde middelen, vervoeren wij uw pallets in 24 tot 48 uur in heel Europa, - 4/ Opslag en Logistiek: Wij beschikken over meer dan 40.000 m² opslagruimte. Stroomopwaartse en -afwaartse transporten, voorraadbeheer, geavanceerde leveranciers magazijnen, verwerking van bestellingen en picking, kaban beheer, EDI verbindingen... wij garanderen een constante en geoptimaliseerde uitvoer van de operationele logistiek aangepast op uw behoeften, - 5/ Verhuur met of zonder chauffeur: U behoudt het beheer over uw transport zonder de problemen. ALTRANS verzorgt het sociale beheer van de chauffeurs, het technische onderhoud van de voertuigen, de follow-up en de toepassingen van de geldende normen, enz... U beschikt over een transparant transportbudget, een contractuele en kwalitatieve verbintenis, u beheert uw kosten en optimaliseert uw klantenservice, - 6/ Charter.

  Website Open In New icon
 2. NOORD CONNECT LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  NORD CONNECT LLC is een internationale expediteur die een volledig scala aan diensten biedt voor de opslag, verwerking, transport en douane-inklaring van goederen van verschillende categorieën. Nord Connect LLC biedt vrachtverzekeringen, adviesdiensten op het gebied van logistiek, levering van vliegtuigonderdelen en componenten voor vliegtuigen en helikopters. De belangrijkste specialisatie van het bedrijf is export door de lucht en multimodaal transport naar de landen van Azië en Afrika, wegtransport van goederen van de landen van de Europese Unie naar Rusland, de landen van Centraal-Azië en het Midden-Oosten. NORD CONNECT LLC heeft uitgebreide ervaring met transport naar moeilijk bereikbare en impopulaire regio's. Tot op heden heeft het bedrijf verschillende soorten vracht vervoerd naar 184 bestemmingen in 84 landen over de hele wereld. NORD CONNECT LLC werkt samen met een netwerk van agenten dat bijna 90% van alle luchthavens en vliegvelden ter wereld bestrijkt.

  Website Open In New icon
 3. TRANSPORTS PROXI-VOYAGES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TRANSPORTS PROXI-VOYAGES, een koeriersdienst tot uw dienst! De te Ermont in de Val-d’Oise gevestigde onderneming TRANSPORTS PROXI-VOYAGES biedt persoonlijk afgestemde oplossingen voor het expressvervoer van uw pakketten en pallets. In normale omstandigheden of urgente situaties zal TRANSPORTS PROXI-VOYAGES aan al uw express behoeften kunnen voldoen en uw levering in heel Frankrijk uitvoeren, ongeacht de afstanden. Specialist binnen koeriersdiensten met lichte bedrijfsauto's, richt het bedrijf TRANSPORTS PROXI-VOYAGES zich zowel tot particulieren als vakspecialisten. Ons team staat 7 dagen per week tot uw dienst, neem gerust contact op voor uw urgente verzendingen van pakketten tot pallets. Als pakkettaxti vervoert het bedrijf TRANSPORTS PROXI-VOYAGES uw pakketten dankzij krachtige voertuigen met: een opslagcapaciteit tot 12 m3; een maximumhoogte van 175 cm; een nuttige bodemlengte van maximum 1.5 m; een nuttige lading tot 1.200 kg. Wij vervoeren al uw algemene goederen. U kunt zo het vervoer van pallets aanvragen en onze teams zullen u de geaccepteerde afmetingen bevestigen. TRANSPORTS PROXI-VOYAGES werken overal in Frankrijk, vanuit Le Val-d’Oise. Onze chauffeurs staan klaar om overal vandaan en op elk moment te vertrekken opdat uw goederen op tijd geleverd worden. Onze chauffeurs-bezorgers zijn ware experts op het gebied van express transporten.

 4. S.A.S ACTIV LINA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ActiV Lina werd opgericht in 2020 en is de specialist voor transport en levering. Wij voeren elk type levering en transport uit, met name verhuizingen. Wij leveren snel en kunnen ook over de grens leveren. Neem gerust een kijkje op onze website om een offerte aan te vragen. Onze onderneming heeft twee jaar ervaring in last mile leveringen. Ons team bestaat uit drie mannen en één vrouw, die hun bedrijfsauto op professionele en zorgvuldige wijze besturen om de te vervoeren ladingen niet te beschadigen. Wij zetten ons ook volledig in om de leveringstijden na te leven. Neem, om u van dit alles te overtuigen, gerust contact met ons op voor het vervoer van uw goederen over korte of lange afstanden. Met vriendelijke groet, het ActiV Lina team

  Website Open In New icon
 5. EU-ROAD LOGISTIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2017 is EU-ROAD Logistique gespecialiseerd in internationaal wegtransport met een normale transit time of snelvervoer. Dankzij onze ervaring en knowhow bieden wij u service op maat, ongeacht de verpakking van uw producten, vanaf één pallet tot een complete vrachtwagen. Wij verzorgen al uw transport in Europa! Wij onderhouden dagelijks verbindingen met de volgende landen dankzij ons netwerk regelmatige en betrouwbare partners, geselecteerd in de loop van onze jarenlange samenwerking: Zwitserland - België - Nederland - Duitsland - Denemarken - Polen - Oostenrijk - Tsjechische Republiek - Slowakije - Hongarije - Kroatië - Slovenië - Roemenië - Estland - Letland - Litouwen - Noorwegen - Zweden - Finland - Portugal - Spanje - Italië - Engeland - Ierland. Ons team is bijzonder vanwege zijn reactiviteit en zijn vermogen om de meest adequate oplossingen te vinden om de klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen. De kwaliteit van onze service is ons doel om ervoor te zorgen dat de geadresseerden weten dat hun bestellingen precies zo zullen aankomen zoals afgesproken met hun leverancier en om een vertrouwenssfeer te scheppen voor een serene toekomst. Wij staan dagelijks tot uw dienst om uw markten samen te onderzoeken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DELTA GROUP LTD

  Rusland

  Verified by europages badge

  Delta Group Ltd. is een expeditiebedrijf dat een volledig gamma diensten aanbiedt voor de import en export van goederen van en naar Rusland. Delta Group Ltd. versnelt de inklaring van vracht en verlaagt de logistieke kosten. Delta Group Ltd. is een expeditiebedrijf dat een volledig gamma diensten aanbiedt voor de import en export van goederen van en naar Rusland. De volledige lijst van Delta Group Ltd. diensten omvat: Inklaring onder contract van een klant of een expeditiebedrijf.Snelle douane-inklaring: vanaf 2 uur.Vervoer van goederen door de lucht, over zee, over de weg en per spoor naar elk punt in Rusland en de douane-unie, consolidatie van groepagevracht. Verklaring van overeenstemming met de technische voorschriften van de douane-unie. Vrachtverzekering. Consolidatie van goederen, herverpakking ervan, markering, weging en papierwerk. Uitbesteding van export- en importactiviteiten: het opstellen en sluiten van contracten, financiële transacties, het passeren van bankcontroles op valuta, expeditiediensten.

  Website Open In New icon
 2. ALBERANI LOGISTICS LTD.

  Rusland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Alberani Logistics is een betrouwbaar transportbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in vrachtvervoer. We voeren de volgende types werkzaamheden uit: Alle types vrachtvervoer via diverse methodes: lucht, weg, zee, spoor; In- en uitklaring; Vrachtverzekering; Fysieke vrachtbegeleiding via gewapend beveiligingspersoneel; Levering van groepage vracht; Transport van bulk en zware vrachten; Transport van gevaarlijke goederen. Dankzij de door de jaren opgebouwde ervaring via uitgebreide handelscontacten en een team van ervaren en hoogopgeleide specialisten, kunnen we u de optimale oplossing bieden voor het leveren van uw vracht onder de afgesproken voorwaarden en de huidige omstandigheden. Goederenvervoer via onze transportmiddelen staat voor garantie, betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Ons succes blijkt uit het feit dat de onderneming die voorheen van onze diensten gebruikmaakte nu één van onze permanente partners is.

  Website Open In New icon
 3. RACH TRANSPORT LOGISTIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RACH TRANSPORT LOGISTIQUE is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de sector Internationaal exprestransport. De activiteiten van de onderneming betreffen ook: - Verzendingen en groepage - Douaneformaliteiten en internationaal transport - Wegtransport van containers - Wegtransport van goederen en groepageDe onderneming is in Frankrijk gevestigd. RACH TRANSPORT LOGISTIQUE is gespecialiseerd in transport in binnen- en buitenland maar verzorgt ook al uw expresleveringen. RACH TRANSPORT LOGISTIQUE staat in voor groepagetransport van bestellingen die hoofdzakelijk bestemd zijn voor Frankrijk en Afrika (een tiental verbindingen per week). Leveringen met andere bestemmingen kunnen op verzoek georganiseerd worden. RACH TRANSPORT LOGISTIQUE transporteert alle pakketten, hoe klein ook, pallets, buizenbundels en diverse vloeren alsook gevaarlijke stoffen (ADR-transport), binnen de beste tijden. De installaties van RACH TRANSPORT vormen een heus logistiek platform, ideaal gelegen in hartje Frankrijk. Aarzel niet en bel ons op om zo snel mogelijk advies en een offerte te krijgen.

 4. OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Oceans Group, een onderneming die stevig op weg is om een van de marktleiders te worden in Turkije, verleent sinds 2016 in- en uitklaringsdiensten, producttoelevering, wereldwijd vrachtvervoer, zeevrachtvervoer, wegvrachtvervoer en projecttransport. Sinds 2016 verzorgt Oceans Group in- en uitklaringsdiensten, producttoelevering, wereldwijd vrachtvervoer, zeevrachtvervoer, wegvrachtvervoer en projecttransport. Wij zijn uw strategische zakenpartner met regionale en sectoriële oplossingen. De firma Oceans Group heeft een groot aantal verschillende in- en uitklarings- en logistiekactiviteiten en vakbekwaamheid in verschillende sectoren, inclusief Luchtvaart, FMCG (consumptiegoederensector), Gezondheidszorg en Textiel. Wij zetten de activiteit van onze firma voort met 100% Turks kapitaal en zijn georganiseerd om ieder jaar meer dan 2.000 verzendingen voor onze klanten wereldwijd te verzorgen. Wij werken met de voornaamste Turkse merken en klanten met een ontwikkelings- en groeipotentieel waarin zij vertrouwen hebben, met flexibele, snel beslissende processen en goedkope ladingsoplossingen. Onze missie is om innoverende en kostengerichte oplossingen te bieden via onze ervaren medewerkers en professionele zakenpartners wereldwijd, zelfs voor de meest complexe logistiekprocessen. U kunt vertrouwen op Oceans Group voor een veilig en efficiënt vervoer van uw meest waardevolle vrachten. Neem gauw contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 5. JLPTRANSPORT

  België

  Verified by europages badge

  JLP transport is een Belgisch transportbedrijf dat gevestigd is in Verlaine in de provincie Luik. Deze Waalse onderneming verzorgt alle soorten wegvervoer (behalve ADR) voor zowel professionals als particulieren: -Goederentransport -Spoedtransport -Dringend transport -Transport van pakketten allerlei -Verzenden van poststukken JLP transport werkt nationaal en internationaal. Het bedrijf bestrijkt heel België, de provincie Luxemburg en de aangrenzende landen: Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland, maar ook andere landen in Europa: Italië, Spanje, Zwitserland, Finland… JLP transport staat 24/24 - 7/7 voor u klaar met verschillende soorten voertuigen, naargelang de lading, heen en terug. Neem gerust contact op met JLP TRANSPORT voor meer informatie over onze diensten of voor de aanvraag van een offerte. De heer Julio Lopez Perez zal u graag zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Website Open In New icon
 1. DIRCO EXPRESS CARGO

  België

  Verified by europages badge

  DIRCOPHARMA LOGISTIQUES is gespecialiseerd in het vervoer van goederen, met name lucht-, zee- en wegtransport. Het is onze missie om goederen en diensten te leveren vanuit België en de Democratische Republiek Congo naar de hele wereld. Wij vervoeren en verdelen medisch materiaal en laboratoriummateriaal die een bijzondere logistiek vereisen om in volledige veiligheid en in optimale omstandigheden te worden geleverd. Wij vinden samen de snelste en mees efficiënte oplossing, aangepast aan uw producten. Wij hebben het vertrouwen van onze klanten gewonnen dankzij onze zorgvuldige organisatie en de perfecte coördinatie van onze teams, ver buiten de grenzen en tijdzones. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van agenten en kantoren. Wij zetten alles in het werk om onze klanten tevreden te stellen dankzij onze innoverende oplossingen en ons uitgebreid dienstenpakket. Wij bieden trouwens ook opslagdiensten of zelfs logistiekdiensten van deur tot deur.

  Website Open In New icon
 2. TBE -TRANS' BEAU EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Trans'Beau Express, gespecialiseerd in spoedtransport verzorgt alle dringende transportopdrachten in heel Frankrijk en Europa: : - algemene goederen, - medische goederen, - breekbare goederen, - vertrouwelijke documenten, - gevaarlijke goederen, - radioactieve goederen enz. Trans'Beau Express verzorgt het dringende transport van alle soorten goederen. Trans'Beau Express werkt voor particulieren en bedrijven, voor de industrie en voor administratieve instanties, afhankelijk van hun behoeften: - Spoedtransport, - Dringend transport van gevaarlijke goederen, - Transport op maat. Wij garanderen een onberispelijke servicekwaliteit bij iedere transportopdracht. Wij leveren de goederen in perfecte staat in schone en goed uitgeruste voertuigen. Dat is onze garantie voor betrouwbaarheid en professionalisme!

  Website Open In New icon
 3. ORTRANS S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Ortrans is vele jaren geleden opgericht om zijn klanten te ondersteunen bij het verlenen van alle soorten douaneverrichtingen bij de uitvoer van groenten en fruit. Ortrans investeert voortdurend om haar dienstenaanbod uit te breiden en technologisch geavanceerde systemen aan te schaffen voor de telematische overdracht van fundamentele gegevens in het vervoer en de internationale verzending van goederen van alle categorieën.

  Website Open In New icon
 4. AVTO KOČEVJE D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Avto Kočevje is een internationaal transportbedrijf opgericht in 1949. De basisprincipes zijn snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van de goederen. Wij houden ons bezig met de organisatie en uitvoering van transport met onze eigen en gehuurde voertuigen, opslag, distributie en douanevertegenwoordiging. In 2010 hebben we alle interne en externe kwaliteitscontroles ingevoerd. De externe kwaliteitscontrole werd uitgevoerd volgens de norm ISO 9001: 2008. Later hebben we deze aangepast aan de huidige norm ISO 9001: 2015.

  Website Open In New icon
 5. LT TRANS'EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is LT TRANS’EXPRESS gespecialiseerd in expresleveringen en verhuizingen. De onderneming verzorgt spoedbestellingen, pallettransport, leveringen 24 uur per dag en 7 dagen per week, en verhuizingen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 6. NEXT TO BUSINESS SRLS

  Italië

  Verified by europages badge

  Next to Business is een dienstverlenend bedrijf dat is opgericht om de ontwikkeling van Siciliaanse kmo's te ondersteunen die op de nationale en internationale markt willen opereren en tegelijkertijd een referentiepunt worden voor alle Italiaanse en / of buitenlandse bedrijven die behoefte hebben samen te werken met het Siciliaanse grondgebied. De enige beheerder Romina Roccasalvo leidt het bedrijf, met haar ervaring in het buitenland (in Duitsland) op het gebied van transport en verkoop.

  Website Open In New icon
 7. SEŠLAR FRANCI S.P., SEFRATRANS

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Sefratrans is een familiebedrijf met een traditie van meer dan 50 jaar. Door hard te werken zijn wij een vertrouwde partner geworden voor diverse transportdiensten. Onze basisdiensten zijn het vervoer van alle soorten bulkgoederen, zowel lokaal als internationaal, groepagevervoer (LTL) en volle containerzendingen (FTL) internationaal. In ons moderne wagenpark hebben we negen vrachtwagens, waarvan de meeste voldoen aan de nieuwste EURO6-normen. Onze belangrijkste deugden zijn betrouwbaarheid en stiptheid.

  Website Open In New icon
 8. SERATRANS IBÉRICA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Seratrans Ibérica is een goederentransportagentschap. Onze professionals hebben een brede ervaring en zullen voor iedere probleem dat zich eventueel tijdens het vervoer kan voordoen een oplossing bieden. Wij verzorgen onder meer de volgende diensten: Internationaal vervoer. Vervoer van gekoelde producten. Volledige en gedeeltelijke belastingen.Wij zijn gespecialiseerd in goederentransport en internationaal transport.

  Website Open In New icon
 9. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 10. BILOGISTIK, S.A.

  Spanje

  Verified by europages badge
 1. MS ALLIANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. SOMMER KRANVERLEIH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. STRANZINGER LOGISTIK SERVICE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 4. MIMO BY PD.MEDIENLOGISTIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. THYSSENKRUPP MILLSERVICES & SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. SP TRANSPORT EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 7. LTI - LOGISTIQUE TRANSPORT INFORMATIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 8. DIAMOND LOGISTICS

  Ivoorkust

  Verified by europages badge
 9. SGT TRANSPORTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 10. C.D. TRANSPORT S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
Filters

Resultaten voor

Goederentransport - Import export

Aantal resultaten

12.201 bedrijven