• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • goederentransport

Resultaten voor

Goederentransport - Import export

 1. PRAXAS B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Praxas is een bedrijf dat zijn klanten het hoogste niveau van veiligheid, efficiëntie en zekerheid wil bieden. Wij streven ernaar onze klanten de meest betrouwbare en beschermde omgeving te bieden voor hun goederen, mensen en bezittingen. Ons team van deskundigen zet zich in om onze klanten te allen tijde de best mogelijke service te bieden. Praxas gelooft dat we in een goede en veilige wereld kunnen leven door te meten en te beschermen.Ons assortiment producten en diensten is bestemd voor een breed scala aan industrieën en wij zijn er trots op dat wij aan hun unieke behoeften kunnen voldoen. Ons aanbod is uitgebreid en bestrijkt sectoren als ruimtevaart, automobielindustrie, gezondheidszorg, transport, chemische verwerking, productie- en bloemenindustrie en meer.Wij erkennen dat elke sector zijn eigen eisen heeft, en ons doel is de beste oplossingen te bieden om onze klanten te helpen concurrerend te blijven op hun respectieve markten. We zijn blij dat we een uitgebreide productlijn kunnen aanbieden voor bedrijven van elke omvang.Onze inventaris omvat geavanceerde technologieën zoals sensoren, controlesystemen, droogmiddelen, ethyleenfilters, panelen voor de productie van containers, ladingdeksels en nog veel meer. Dankzij onze expertise en geavanceerde technologie kunnen wij de productiviteit van onze klanten verhogen, de veiligheid verhogen en de kosten verlagen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. S.A.S ACTIV LINA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ActiV Lina werd opgericht in 2020 en is de specialist voor transport en levering. Wij voeren elk type levering en transport uit, met name verhuizingen. Wij leveren snel en kunnen ook over de grens leveren. Neem gerust een kijkje op onze website om een offerte aan te vragen. Onze onderneming heeft twee jaar ervaring in last mile leveringen. Ons team bestaat uit drie mannen en één vrouw, die hun bedrijfsauto op professionele en zorgvuldige wijze besturen om de te vervoeren ladingen niet te beschadigen. Wij zetten ons ook volledig in om de leveringstijden na te leven. Neem, om u van dit alles te overtuigen, gerust contact met ons op voor het vervoer van uw goederen over korte of lange afstanden. Met vriendelijke groet, het ActiV Lina team

 3. LS TRANSPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is LS TRANSPORT gespecialiseerd in goederentransport over de weg, lokaal en in het binnenland, met lichte voertuigen. De onderneming biedt transportservice voor goederen voor rekening van derden met behulp van voertuigen met een laadvermogen van minder dan 3, 5 ton, inclusief voertuigen met minder dan vier wielen. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. MT TRANSPORTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2019 is de firma MT Transports expert op het gebied van transport in Frankrijk en het buitenland en werkt samen met talloze bedrijven die ons hun documenten, pakketten of pallets of goederen toevertrouwen. Wij zijn 24u/24 en 7dagen/7 beschikbaar voor het in behandeling nemen, vervoeren, volgen en op tijd leveren van documenten, pakketten en pallets. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of een offerte. Wij zullen uw vragen met plezier en zo snel mogelijk beantwoorden.

 5. VIA DEL CAMPO

  Italië

  Verified by europages badge

  Via Del Campo houdt zich bezig met het vervoeren van goederen of passagiers met behulp van motorvoertuigen, zoals vrachtwagens, bestelwagens of bussen. Het bedrijf biedt transportdiensten aan op lokaal, regionaal, nationaal of internationaal niveau en werkt zowel in de private als in de publieke sector. Het bedrijf beheert een vloot van betrouwbare en veilige voertuigen, en verzekert onderhoud, reparaties en regelmatige inspecties van haar voertuigen. Ons team bestaat uitsluitend uit professionele chauffeurs die opgeleid zijn om de voertuigen veilig te besturen en aan de wet- en regelgeving op het gebied van verkeersveiligheid strikt in acht te nemen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PAGANELLA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij bieden transport-, opslag- en serviceoplossingen met toegevoegde waarde, in overeenstemming met de moderne logistieke normen. Vanuit het lokale wegvervoer heeft zich in de loop der jaren een stevig Europees netwerk gevormd, waarin het intermodaal vervoer, gevolgd door spoor en binnenvaart, een belangrijke rol speelt in de transitie naar "groen vervoer", zoals blijkt uit onze laatste investeringen, en intern hebben de verbindingen in het Valdaro Mantova-kantoor dit gemakkelijk toegankelijk en mogelijk gemaakt. Het magazijn is een voorbeeld van deze ontwikkeling. Uitgaande van de oorspronkelijke behoefte om de voorraadcapaciteit van lokale producenten uit te breiden, heeft deze activiteit zich ontwikkeld tot een verscheidenheid aan diensten met toegevoegde waarde, helemaal in lijn met de moderne logistieke normen en de vereisten van de globalisering. Dankzij onze achtergrond in de transportsector zijn wij in staat om met onze faciliteiten de productielocaties van de klant of alle grote havens met elkaar te verbinden.

 2. LTL EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LTL Express, gevestigd in Nancy, is uw partner bij uitstek voor al uw transport- en logistieke behoeften. Met meer dan tien jaar ervaring in de wegtransportsector bieden we oplossingen op maat voor zowel bedrijven als particulieren. Wij begrijpen het belang van betrouwbaarheid en veiligheid bij het vervoeren van uw goederen.Daarom zetten we ons in om diensten van hoge kwaliteit te leveren tegen concurrerende tarieven. Onze toegewijde teams zijn opgeleid om te zorgen voor een onberispelijk beheer van uw goederen, van een nauwgezette planning tot een vlekkeloze levering, zodat elk item zijn bestemming in perfecte staat bereikt. Onze diensten omvatten expresvervoer, algemeen vrachtvervoer, temperatuurgecontroleerd vervoer en ADR-transport voor gevaarlijke goederen. We hebben ook een beveiligd opslagmagazijn voor uw producten. LTL Express rijdt van Nancy naar alle steden in Frankrijk. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en staan altijd klaar om te reageren op uw meest dringende verzoeken. Onze flexibiliteit en ons vermogen om ons aan te passen aan de uiteenlopende en specifieke behoeften van onze klanten maken van ons een leider in de transportsector. Of u nu verhuist, bouwmaterialen, meubilair of zelfs levensmiddelen vervoert, LTL Express staat garant voor een optimale service.

 3. AGROAZ FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Bij AGROAZ FRANCE zijn we er trots op dat we Algerijnse dadels van topkwaliteit kunnen aanbieden. Onze toewijding aan kwaliteit is onwrikbaar en we begrijpen hoe belangrijk het is om onze klanten producten te leveren die absoluut foutloos zijn. Onze dadels worden geteeld op de vruchtbare grond van Algerije en zijn het resultaat van eeuwenoude knowhow die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Deze knowhow, gecombineerd met een ideaal klimaat en overvloedige zonneschijn, produceert dadels van uitzonderlijke kwaliteit. Elke dadel wordt zorgvuldig met de hand geselecteerd om een authentieke smaak, heerlijke textuur en ongeëvenaarde versheid te garanderen. Of u nu een doorgewinterde dadelliefhebber bent of deze heerlijke vrucht voor het eerst ontdekt, bij AGROAZ FRANCE vindt u zeker dadels die u zullen bekoren. De data van AGROAZ FRANCE zijn meer dan alleen een product, ze zijn een uitnodiging om te reizen. Laat u meevoeren door de betoverende smaken en romige texturen van onze dadels en ontdek een wereld van genot en verwennerij. U kunt erop vertrouwen dat AGROAZ FRANCE u de beste Algerijnse dadels op de markt aanbiedt.

 4. PLATINIUM TRANSPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Platinum Transport biedt eersteklas transportoplossingen om aan uw meest veeleisende logistieke eisen te voldoen. Met een betrouwbare service, ervaren professionals en een streven naar uitmuntendheid zijn wij uw vertrouwde partner voor veilige en efficiënte leveringen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw supply chain kunnen vereenvoudigen en uw transportactiviteiten kunnen optimaliseren.

 5. S.P.R. TRADEX

  Nederland

  Verified by europages badge

  S.P.R. TRADEX is de keuze bij uitstek voor uitzonderlijke handelsoplossingen en om gebruik te kunnen maken van en voordeel te halen uit onze ongeëvenaarde expertise. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van import-export diensten, promoot S.P.R. Tradex met trots vermaarde ambachtelijke merken door de internationale handel te faciliteren en tevens onberispelijke verzendingen en bijstand voor leveringen te garanderen. Vanaf het begin kenmerkt ons bedrijf zich door een omvangrijke rol binnen de internationale handelsmarkt en een onvermoeibare inzet voor klantenservice. Wij breiden onze ervaring uit om nog beter tot uw dienst te staan en bieden een groot assortiment producten van F&B producten en kleding tot moderne elektronica en geavanceerde apparatuur toegesneden op zowel de catering- als productiesectoren. Wij bieden uw bedrijf uitsluitend het allerbeste dankzij producten van topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen en zien nauwlettend toe op elke stap binnen de productie en de levering. Wij streven ernaar vermaarde ambachtelijke merken op de internationale markt te promoten. Wij zijn veel meer dan alleen een team professionals, wij delen eenzelfde visie en waarden en zetten ons in voor transparante en duurzame handelspraktijken. Zet uw behoeften uiteen opdat wij zowel de klanten als leveranciers naadloos kunnen begeleiden van de aankoop tot de levering en zo een voor iedereen interessante samenwerking kunnen opbouwen.

 1. MTA GOPIC FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MTA GOPIC FRANCE is een onderneming gespecialiseerd in nationaal en internationaal weg-, zee- en luchttransport. MTA GOPIC France werd opgericht in 2014 en is gevestigd te Roissy Charles de Gaulle. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van goederentransport en logistiek voor alle landen van de Europese Unie en bieden tevens diensten voor opslag en analyses en adviezen voor vervoer. Neem nu direct contact op met ons team, wij hebben een compleet aanbod dat alle types transport en goederenopslag dekt.

 2. GARANTIE TRANSPORTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  In de ontwikkelingsstrategie van GARANTIE TRANSPORT zijn markeren, refereren en business genereren sleutelelementen. Ons belangrijkste doel is om klanten aan te trekken en te behouden, en om vruchtbare partnerschappen aan te gaan. Om onze zichtbaarheid te maximaliseren zullen we effectieve showcase-strategieën opzetten, onze online referenties optimaliseren en initiatieven implementeren om ons profiel te verbeteren. Door onze zichtbaarheid aanzienlijk te verbeteren, kunnen we onze diensten beter profileren. Tegelijkertijd zetten we ons in om nieuwe klanten te winnen door middel van gerichte tactieken en een persoonlijke benadering. We bouwen sterke partnerschappen op met bedrijven die onze waarden delen en stimuleren wederzijdse groei. Om ons doel van 25 partnerschappen per jaar te bereiken, zullen we ons specifiek inspannen om potentiële partners te identificeren, met hen in contact te komen en duurzame relaties op te bouwen. Het opbouwen van loyaliteit is een prioriteit en garandeert langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en samenwerking. Kortom, onze algemene strategie is gericht op het verbeteren van onze zichtbaarheid, het werven van klanten, het aangaan van partnerschappen en het opbouwen van loyaliteit, met als doel onze aanwezigheid op de markt te versterken en groei te stimuleren.

 1. BNR TRANSPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  BNR Transport, uw vertrouwde partner voor al uw transportbehoeften.Wij zijn gevestigd in Toulouse en zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten, lokaal vrachtvervoer, verhuizingen en nationaal en internationaal expresvervoer. Met vijf jaar ervaring in het veld hebben we onze reputatie opgebouwd op onze snelheid, efficiëntie en toewijding aan de veiligheid van uw eigendommen. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom bieden we transportoplossingen op maat om aan uw specifieke eisen te voldoen.Of u nu een klein pakketje moet versturen of een heel huis moet verhuizen, ons toegewijde team staat klaar om u te helpen. Ons gevarieerde wagenpark, variërend van 4 m3 tot 20 m3, zorgt ervoor dat uw goederen veilig worden vervoerd, zowel lokaal, nationaal als internationaal. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw transportbehoeften kunnen vereenvoudigen. Bij BNR Transport zijn we toegewijd aan het leveren van betrouwbare en efficiënte diensten om het succes van uw leveringen te garanderen, of het nu voor zakelijke of persoonlijke behoeften is.

 2. DIRCO EXPRESS CARGO

  België

  Verified by europages badge

  DIRCOPHARMA LOGISTIQUES is gespecialiseerd in het vervoer van goederen, met name lucht-, zee- en wegtransport. Het is onze missie om goederen en diensten te leveren vanuit België en de Democratische Republiek Congo naar de hele wereld. Wij vervoeren en verdelen medisch materiaal en laboratoriummateriaal die een bijzondere logistiek vereisen om in volledige veiligheid en in optimale omstandigheden te worden geleverd. Wij vinden samen de snelste en mees efficiënte oplossing, aangepast aan uw producten. Wij hebben het vertrouwen van onze klanten gewonnen dankzij onze zorgvuldige organisatie en de perfecte coördinatie van onze teams, ver buiten de grenzen en tijdzones. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van agenten en kantoren. Wij zetten alles in het werk om onze klanten tevreden te stellen dankzij onze innoverende oplossingen en ons uitgebreid dienstenpakket. Wij bieden trouwens ook opslagdiensten of zelfs logistiekdiensten van deur tot deur.

 3. TBE -TRANS' BEAU EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Trans'Beau Express, gespecialiseerd in spoedtransport verzorgt alle dringende transportopdrachten in heel Frankrijk en Europa: : - algemene goederen, - medische goederen, - breekbare goederen, - vertrouwelijke documenten, - gevaarlijke goederen, - radioactieve goederen enz. Trans'Beau Express verzorgt het dringende transport van alle soorten goederen. Trans'Beau Express werkt voor particulieren en bedrijven, voor de industrie en voor administratieve instanties, afhankelijk van hun behoeften: - Spoedtransport, - Dringend transport van gevaarlijke goederen, - Transport op maat. Wij garanderen een onberispelijke servicekwaliteit bij iedere transportopdracht. Wij leveren de goederen in perfecte staat in schone en goed uitgeruste voertuigen. Dat is onze garantie voor betrouwbaarheid en professionalisme!

 4. SARL CL EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met 21 jaar ervaring heeft ons transportbedrijf, opgericht in juli 2003 door de heer LalLOZ, zich gevestigd als een belangrijke speler in de sector. Gesteund door de expertise die hij heeft opgedaan in heel Frankrijk en in verschillende Europese landen, houdt onze oprichter persoonlijk toezicht op onze activiteiten. We hebben momenteel een team van 2 tot 3 toegewijde medewerkers die nauw samenwerken met gerenommeerde partners zoals GEODIS en HK68. We onderscheiden ons door onze concurrerende prijzen en onze toewijding aan expresleveringen. Omdat we uitsluitend met voertuigen van minder dan 3, 5 ton werken, garanderen we optimale flexibiliteit om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Ons belangrijkste doel is om nieuwe terugkerende klanten aan te trekken die grote bestellingen willen plaatsen. Om dit te bereiken, hebben we de afgelopen vier jaar een gestaag werktempo aangehouden, waardoor we een constante activiteit en hoge klanttevredenheid konden garanderen.

 5. E-SPED OOD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  E-SPED heeft met trots een belangrijke plaats verworven binnen de sector voor logistiek en transportoplossingen en streeft ernaar uitmuntende diensten te verstrekken. Wij begrijpen de unieke eisen van onze klanten en geven de voorkeur aan een persoonlijke aanpak voor het verzorgen van hun behoeften op het gebied van logistiek en vervoer. Bij E-SPED, richten wij ons op het bieden van ongeëvenaarde service aan onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat door het verstrekken van uitmuntende diensten, onze klanten waardevolle tijd, energie en kosten besparen. Dit boost hun activiteit wat leidt tot gezamenlijke groeikansen. Ons oplossingen- en dienstenaanbod omvat: wegtransport, luchttransport, zeetransport, douaneformaliteiten. Wij zien het als een privilege dat wij een uitgebreide waaier van verzend- en transportdiensten kunnen bieden die toegesneden zijn op uiteenlopende handelsbehoeften. Door een nauwe samenwerking, kunnen wij de perfecte oplossing voor uw onderneming vinden.

 6. VITTORIO BOGAZZI E FIGLI

  Italië

  Verified by europages badge

  Bogazzi Agemar Srl is al vele jaren een toonaangevend bedrijf in verzending over zee, land, spoor en door de lucht. Het bedrijf beschikt over zeer ervaren en gekwalificeerd personeel voor het verzenden van allerlei soorten goederen. We zijn wereldwijd actief in zowel containervervoer als traditionele ruimen en werken samen met grote nationale en internationale spelers in de sector, toonaangevende scheepseigenaren en rederijen en haventerminals.

 7. LT TRANS'EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is LT TRANS’EXPRESS gespecialiseerd in expresleveringen en verhuizingen. De onderneming verzorgt spoedbestellingen, pallettransport, leveringen 24 uur per dag en 7 dagen per week, en verhuizingen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 8. ORTRANS S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Ortrans is vele jaren geleden opgericht om zijn klanten te ondersteunen bij het verlenen van alle soorten douaneverrichtingen bij de uitvoer van groenten en fruit. Ortrans investeert voortdurend om haar dienstenaanbod uit te breiden en technologisch geavanceerde systemen aan te schaffen voor de telematische overdracht van fundamentele gegevens in het vervoer en de internationale verzending van goederen van alle categorieën.

 1. PROTATRASPORTISRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Prota Trasporti s.r.l. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal wegtransport. Dankzij haar jarenlange ervaring biedt het bedrijf een kwalitatief hoge en betrouwbare service om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Prota verzorgt alle soorten transporten en garandeert maximale veiligheid en tijdige levering. Het team van Prota Trasporti bestaat uit hooggekwalificeerde professionals en het wagenpark wordt voortdurend up-to-date gehouden en uitgerust met de nieuwste technologie.

 2. MARVAL FOOD SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze liefde voor Italië en zijn enorme culinaire traditie komt tot uiting in onze rijke en nauwgezette selectie van de gastronomische specialiteiten van ons land.

 3. SERATRANS IBÉRICA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Seratrans Ibérica is een goederentransportagentschap. Onze professionals hebben een brede ervaring en zullen voor iedere probleem dat zich eventueel tijdens het vervoer kan voordoen een oplossing bieden. Wij verzorgen onder meer de volgende diensten: Internationaal vervoer. Vervoer van gekoelde producten. Volledige en gedeeltelijke belastingen.Wij zijn gespecialiseerd in goederentransport en internationaal transport.

 4. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STB TRANSPORT & LOGISTIQUE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expressbesteldiensten, Wegtransport, Koeltransport, Expressbesteldiensten, Wegtransport, Koeltransport, en logistiek. Het is gevestigd in Vendargues, Frankrijk.

 5. SINAX TRANS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SINAX TRANS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expressbesteldiensten, transport van meubels, meubeltransport, Expressbesteldiensten, en inrichting van kantoren. Het is gevestigd in Torcy, Frankrijk.

 6. BILOGISTIK, S.A.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BILOGISTIK, S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consignatiehouders, en Consignatiehouders. Het is gevestigd in Santurtzi (bizkaia), Spanje.

 7. TRANSPORT CHRIS EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSPORT CHRIS EXPRESS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederentransport, express levering, transportdienst, verhuur van voertuigen, en Goederentransport. Het is gevestigd in Verneuil-Grand, Frankrijk.

 8. EUROPE SERVICES TRANSPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROPE SERVICES TRANSPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transport - koel- en vriestransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationaal expediteur, Internationaal expediteur, transport van algemene stoffen, goederentransport, en internationaal transport. Het is gevestigd in Champigny-Sur-Marne, Frankrijk.

 9. RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, goederentransport, vervoer, Bouwliften, en verhuur van voertuigen. Het is gevestigd in Ragusa, Italië.

 10. EL ROMANO MEGA SOLUTIONS ROMAN SOBKOWIAK

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EL ROMANO MEGA SOLUTIONS ROMAN SOBKOWIAK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportkettingen, Wegtransport, Wegtransport - logistieke diensten, Luchtvrachttransport, Scheepsvracht, expressbesteldiensten, Speciale transporten, koeriersdienst, en Transport ADR. Het is gevestigd in Dominowo, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Goederentransport - Import export

Aantal resultaten

11.570 Bedrijven