• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • goud

Resultaten voor

Goud - Import export

 1. PROBAS.PLATING GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Innovatie en precisie zijn onze sterke punten.Als jong bedrijf produceren wij geavanceerde gegalvaniseerde producten voor de internationale markt.Wij zijn uw experts voor edelmetaalcoatings van de kleinste onderdelen tot grote, geometrisch veeleisende onderdelen op decoratief en technisch gebied.Met ons team rond Managing Director Daniel Proba, afkomstig van een traditioneel galvaniseerbedrijf in Zuid-Duitsland, voldoen we aan uw individuele eisen met behulp van de modernste procesprocessen en installatietechnologie. Ons hoofdkantoor van 5.800 m2 is gevestigd in Böbingen an der Rems, een locatie in Zuid-Duitsland met een optimale infrastructuur, midden in de gezonde natuur.Daar, op een productieruimte van 1.400 vierkante meter, met een van de grootste volautomatische galvanisatiesystemen voor edelmetaalcoatings op het frame in Europa, vervaardigen we een breed scala aan gouden en bronzen coatings met raamafmetingen tot 16 meter - op maat gemaakt voor uw projecten.

  Website Open In New icon
 2. GUDIEPA GHANA LIMITED

  Ghana

  Verified by Europages badge

  Gudiepa Ghana Limited, opgericht in 2016 in Accra, is een ideaal en veilig particulier goudhandel- en exportbedrijf in de branche. Wij zijn een betrouwbare partner die investeerders in staat stelt edelmetalen met vertrouwen en totale zekerheid te kopen en exporteren. We faciliteren de aankoop van goudstaven voor personen en entiteiten.We leiden ook individuen op over de processen die betrokken zijn bij het kopen van goudstaven en het aangaan van de goudhandel.We houden ons bezig met de productie en verkoop van goudstaven uit Ghana, West-Afrika. We produceren deze in 22+ karaats en met een zuiverheidsbereik van 92% - 94%.De mijnbouw speelt een belangrijke rol in Ghana, aangezien het goed is voor 5% van het BBP van het land en voor meer dan 90% bijdraagt aan de totale export van mineralen. Bovendien is voor goudwinning en -exploratie een vergunning vereist.Aarzel niet om contact met ons op te nemen of bezoek onze website voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. L'ECHOPPE D'OR

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  L'ECHOPPE D'OR, opgericht in 1976, is een online juwelierszaak en verkoopt Armeense sieraden. Ons team van juweliers zijn allemaal gediplomeerd in sieraden. Zo zijn wij experts in horlogemaken, sieraden en goudsmeden. Wij stellen onze beste vaardigheden tot uw dienst voor elke juwelenvraag. Onze nieuwste creaties zijn te zien op onze website en in onze winkel in 47 rue d'Endoume, 13007 Marseille. Wij zijn specialisten in Armeense kruisen en plaquettes met Armeens alfabet, in geelgoud, witgoud, 18-karaats roségoud en zilver. Wij zijn ook de officiële designers van de collectie medailles gewijd aan de liedjes van Aznavour in samenwerking met de Aznavour Foundation. Bovendien wordt 15% van de verkoopprijs gedoneerd aan de Aznavour Foundation. Al onze producten zijn gemaakt van 18-karaats goud of 925 zilver, en worden met de hand vervaardigd in ons atelier. Met onze 40 jaar knowhow kunnen wij u prachtige sieraden aanbieden. De levering is gratis voor bestellingen van meer dan € 100 voor nationale leveringen en € 30 voor internationale leveringen. Voor nadere informatie zijn wij altijd bereikbaar op 04-91-52-00-32 van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur.

  Website Open In New icon
 4. ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. TM-TRADE MINERALS

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. BRUNO WELZ GMBH

  Duitsland

  Bruno Welz GmbH sinds 1947 genieten we het vertrouwen van onze klanten als een eerlijke en competente partner in alle vragen over edelmetalen. Als middelgroot familiebedrijf kennen we de verwachtingen en behoeften van kleine en middelgrote bedrijven.Daarom besteden we speciale aandacht aan u.Bij ons bent u geen standaard "klantnummer", zelfs niet bij kleinere hoeveelheden en ons team adviseert u graag en begrijpt uw problemen. Kortom: Wij staan voor serieuze, persoonlijke verzorging met uitzonderlijke service en producten voor de hoogste eisen! Dat garanderen we al sinds 1947 met onze goede naam - Bruno Welz!

 2. HARTMANN & BENZ GMBH

  Duitsland

  Onze medewerkers handelen al meer dan 10 jaar in edelmetalen en luxe goederen.Veel van onze klanten hebben ons gevraagd wat de beste manier is om hun geld aantrekkelijk te beleggen.Daarom hebben we besloten om iets aan te bieden waarvan zowel u als klant en wij als bedrijf op de lange termijn kunnen profiteren. Tegelijkertijd was het belangrijk voor ons om een veilige investeringsmogelijkheid te vinden en niets is stabieler in waarde dan GOUD! Goud is een veilige haven als het oudste betaalmiddel ter wereld.Het beschermt activa al generaties lang en heeft altijd gediend als ruilmiddel en waarde.In tijden van zware inflatie, oorlogsjaren, valutahervorming of wanneer financiële systemen instorten, behoudt goud zijn waarde. Geen enkel ander beleggingsproduct kan u dit aanbieden.Goud maakt u onafhankelijk van negatieve rentetarieven of veel te lage rentetarieven op uw spaarkapitaal.Op onze website vindt u altijd de juiste oplossing voor uw beleggingsdoelen.

 3. XGOUD

  Nederland

  XGOUD.NL gaat open en transparant te werk bij het bepalen van de waarde van uw waardevolle eigendommen. De calculators op onze website stellen u zelf in staat om de waarde te berekenen. Hiervoor gebruiken wij actuele koersen van LBMA en Kitco.Onze ervaren taxateurs beoordelen en bevestigen kosteloos de prijs van het inkoop goud of sieraad dat u wilt aanbieden voor verkoop. Ook hiervoor gebruiken wij de actuele koersen. Klanten die hun goud willen verkopen ontvangen een vrijblijvende offerte waarop de waarde van hun eigendom nauwkeurig is vermeld. U zult nergens een betere prijs krijgen, maar wij bieden u voldoende tijd om de verkoop te overwegen. XGOUD.NL onderschrijft de beroepscode voor taxateurs en inkopers van edelmetalen en juwelen. Wij zijn tevens lid van de federatie van goud en zilver. U kunt er daarom op rekenen dat wij u een eerlijke prijs bieden en uw goud, munt of sieraad respectvol zullen behandelen. Behalve voor goud, kunt u tegenwoordig ook bij XGOUD.NL terecht voor de verkoop van zilver, diamanten, andere edelmetalen of exclusieve horloges. Onze experts zullen direct uw item beoordelen en u adviseren over de waarde. Wij ontvangen u graag in onze vestiging in Tilburg. XGOUD.NL is gevestigd aan de Besterdring 165 in het hartje van Tilburg. Onze winkel is eenvoudig vanuit alle grote omliggende steden te bereiken. U kunt ons zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereiken. De bushalte is recht voor onze deur en de station is vlakbij.

 4. ORMEA

  Frankrijk

  ORMEA is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de import en export van goud en diamanten. De oprichter, Nicolas GOGUILLON, is erkend op de beurs van Antwerpen.Haar portfolio strekt zich internationaal uit: in Parijs 8e, Zwitserland, Monaco, Duitsland en Dubai.Wij verkopen zowel goud als ruwe diamanten met Kimberlay certificaat, evenals geslepen diamanten. Wij bieden exclusief de Lotus-diamant, 105 facetten, met zijn GIA-certificaat aan.We bieden ook opleidingen aan in het beroep van wederverkoop van diamanten en goud.Daarnaast is Nicolas GOGUILLON ook vastgoedadviseur in partnership met Kt Immo Conseil op het vlak van de transactie van oude panden, met knowhow in de luxe en prestigieuze vastgoedsector.

 5. GOUDIO - INKOOP & VERKOOP

  Nederland

  Heeft u snel geld nodig of bezit u goud dat voor u niet langer een emotionele waarde heeft? Bezoek dan Goudio in Tilburg om een eerlijke prijs voor uw goud te ontvangen.Goudio koopt al generaties lang goud van particulieren. Wij kopen zowel munten, sierstukken als juwelen. Als familiebedrijf weten wij hoe waardevol goud kan zijn als edelmetaal, maar bovenal als emotionele herinnering aan een moment of dierbare. Goud inkoop is voor Goudio daarom meer dan een transactie alleen. Wij bieden een eerlijke prijs en gaan op transparante wijze te werk. Klanten kunnen zelf direct zien wat de waarde van hun item is en, dankzij onze calculator, zelf berekenen hoeveel zij zullen ontvangen.goud inkoop goudio Goud Inkoop Goudio: Iedereen welkom… Onze ervaren taxateurs beoordelen kosteloos de prijs van het inkoop goud of sieraad dat u wilt aanbieden voor verkoop. Op basis van de actuele waarde voor inkoop goud berekenen wij vervolgens de prijs. Wij hanteren daarbij de actuele koersen voor goud.

 1. BEHEYT JEWELS

  België

  Beheyt Jewels is inmiddels uitgegroeid tot de nummer één leverancier van gouden en zilveren sieraden in België en Luxemburg en is tevens een belangrijke speler geworden op de Franse markt. Vakmanschap en uitstekende kwaliteit zijn de kernwoorden voor Beheyt.

 2. OUD GOUD VERKOPEN

  Nederland

  De beste prijs voor uw edelmetaal. Daar zorgt PMT Recycling al jaren voor. Op de website oud goud verkopen kunt u direct de waarde van uw edelmetalen berekenen. Vervolgens kunt u op afspraak of via de post uw goud, zilver of ander edelmetaal verkopen en uitbetaald krijgen. Altijd betrouwbaar, veilig en voor de beste vergoeding. Bekijk de website op direct uw oud goud te verkopen!

 3. COMPRO ORO FRATTAMAGGIORE BANCA DE ORO

  Italië

  Ik koop goud en zilver gebruikte de beste goudaankoop in Italië

 4. RARECOIN - SELTENE MÜNZEN TRIAPRIMA GMBH

  Duitsland

 5. ORO Y PLATA MAJADAHONDA

  Spanje

 6. VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE

  Frankrijk

 7. M&M COMPRO ORO MAJADAHONDA

  Spanje

 8. TRAUSCHMUCK SPERLING GMBH

  Duitsland

 9. CZAR CAPITAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. NEW SYSTEM WORLD

  Spanje

 1. ACHAT OR CONSEIL

  Frankrijk

 2. DIE GOLDWAAGE - GOLDANKAUF / EDELMETALLHANDEL

  Duitsland

 3. GOLDTRANS EDELMETALLHANDEL E.K.

  Duitsland

 4. HISTORIA MÜNZHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 5. ACHAT OR CONSEIL MARTIGUES

  Frankrijk

 6. ACHAT OR CONSEIL ARLES

  Frankrijk

 7. COMPREM OR MERIDIANA

  Spanje

 8. ACHAT OR CONSEIL LA VALETTE

  Frankrijk

 9. PHYSICAL GOLD

  Verenigd Koninkrijk

 10. JEWEL'S KEYSER

  België

Filters

Resultaten voor

Goud - Import export

Aantal resultaten

2.898 bedrijven