• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • graan voor vee en pluimvee

Resultaten voor

Graan voor vee en pluimvee - Import export

 1. BERG TRADING COMPANY

  Nederland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich toelegt op het bieden van uitgebreide handelsoplossingen op de wereldmarkt. Met een sterke focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hebben we ons gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die de complexiteit van internationale handel willen navigeren. Bij Berg Trading Co. zijn we gespecialiseerd in het faciliteren van de uitwisseling van verschillende grondstoffen, waaronder landbouwproducten, energiebronnen, metalen en andere grondstoffen. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit een brede selectie fruit, groenten, granen, peulvruchten, diepgevroren/levend/vers zeevoedsel afkomstig van over de hele wereld. We bieden een uitgebreid assortiment verse producten van hoge kwaliteit, zoals appels, bananen, sinaasappels, bessen, tomaten, komkommers, sla, wortels, aardappelen, uien en nog veel meer. Als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming zetten we ons in voor duurzame praktijken en rentmeesterschap voor het milieu. We gaan actief op zoek naar leveranciers die voldoen aan strenge milieunormen en die duurzame inkoop en verantwoorde productiemethoden bevorderen. Of u nu producent, leverancier of inkoper bent, Berg Trading Co. biedt oplossingen op maat om aan uw unieke handelsbehoeften te voldoen. We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen door persoonlijke service, snelle uitvoering en superieure ondersteuning te bieden in elke fase van het handelsproces. Samen kunnen we ons een weg banen door de complexiteit van de wereldmarkt en duurzame groei en succes realiseren.

 2. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is in zijn 24-jarig bestaan opgeklommen tot de Top 3 van landbouwbedrijven in West-Oekraïne. De totale oppervlakte van de door Agroprodservice bewerkte vruchtbare grond beslaat circa 45.000 hectare. Wij verbouwen maïs, wintertarwe en -rogge, zonnebloempitten, sojabonen, lenterogge en -tarwe, koolzaad, erwten en suikerbieten. De veestapel telt meer dan 3.000 koppen. De dubbeldoeldieren leveren een jaarlijkse productie van 1.225 ton rundvlees op. De ervaring met bedrijven in Europa en internationaal vermaarde merken word benut voor een zo groot mogelijke opbrengst en kwaliteit van de granen en de groente- en de suikerbietgewassen. Het Agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is zich bewust van het belang van milieubescherming en één van de kernprincipes van het bedrijf is dan ook 'niet schaden'. Het bedrijf draagt zorg voor het milieu, steunt ecologische programma's en wijdt zich volop aan zijn taak.

 3. GROW THE WORLD

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  GTW is een groep familiebedrijven opgericht in 2018 om biologische Oekraïense landbouwers te ondersteunen bij het promoten en de directe verkoop aan de consumenten van hun gewassen. Naargelang van tijd zijn de vraag en de leveringen aanzienlijk gestegen waardoor GTW zijn betrokkenheid bij projecten die de biologische en GMO vrije sectoren promoten en steunen uitgebreid heeft. Dit omvat activiteiten zoals het vervaardigen van producten, het financieren van landbouwers en meer. Wij richten ons op de volgende categorieën: •Dierenvoeder• Zonnebloem & Soja•Zaden•Oliezaden •Peulen Onze diverse productreeksen omvatten biologische spelt, graansoorten voor dierenvoeder, biologische bonen, sojabonen, mosterdzaad, sojakoeken, maïs, vlaszaad, groene erwten, gele bonen mungbonen, soja-olie en tal van overige artikelen die u kunt bekijken op onze website. Door met ons samen te werken krijgt u toegang tot een brede selectie biologische en GMO vrije gewassen uit de hele wereld. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. KRUK LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  KRUK LLC is een gediversifieerd landbouwbedrijf hoofdzakelijk gespecialiseerd in de productie van mengvoer: het verwerken van sojaproducten zoals olie, meel en vette geëxtrudeerde soja. Soja, een calorierijk product met een hoog gehalte aan eiwitten, het is een universeel type voer voor allerlei dieren, vogels en vissen. Het verhoogt op aanzienlijke wijze de economische efficiëntie van fokkerijen. In 2018werd de slakkenkwekerij 'FERMA EKO' opgericht en gebaseerd op KRUK LLC. Het is gespecialiseerd in het kweken van eetbare slakken. Daarnaast hebben we een afdeling voor de productie van brandstof briketten met verkoop aan klanten in zowel Oekraïne als over de grens. Tijdens het 30-jarig bestaan heeft KRUK LLC op constante wijze zijn status al een betrouwbare fabrikant en partner bevestigd. Het hoogwaardige werkniveau wordt bevestigd door het ISO 22000 kwaliteitsmanagementssysteem en talloze awards waaronder:

 5. TORGOPTYUG LLC

  Rusland

  "TORGOPTYUG" is een handelsbedrijf dat landbouwproducten levert en internationale importen/exporten van levensmiddelen verzorgt. De onderneming heeft betrouwbare partners voor de gewasproductie: —oliehoudende gewassen (lijnzaad, zonnebloempitten, koolzaad, huttentut, mosterd, saffloer, oliezaden tuinradijs, enz.); —granen (tarwe, gerst, rogge, farro, haver, gele en rode gierst, maïs, witte en rode kafferkoren); —Boekweit "TORGOPTYUG" werkt regelmatig samen met producenten van verwerkte landbouwproducten (haver- en tarwezemelen, meel, kaf) en landbouwproducten voor veevoeder. De eigen opslagfaciliteiten van het bedrijf over heel Rusland, maken het mogelijk snel de gewenste hoeveelheid goederen naar elke locatie wereldwijd te verzenden. Lange ervaring in het importeren en exporteren van levensmiddelen en expertise helpen "TORGOPTYUG" succesvol samen te werken met landbouwers en klanten. De onderneming streeft ernaar wereldwijd gezonde en milieuvriendelijke landbouwproducten te leveren, de ecologische afdruk te beperken en de levenskwaliteit in de regio's waar het bedrijf aanwezig is te verbeteren. Het team van professionals van "TORGOPTYUG" staat open om te onderhandelen over specifieke leveringsvoorwaarden met de kopers. Om tot een win-winsituatie te komen, bouwt en ontwikkelt de onderneming samenwerkingen met diverse partijen binnen het internationale voedselvoorzieningssysteem. Wij staan open voor samenwerking en beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CLAESEN GRANEN

  België

  Granen Claesen NV is als familie bedrijf: -een producent van graanmengelingen en hobbyvoeders -een groothandel in hobby-& veevoeders en meststoffen & bodemverbeteraars Onze TROEVEN zijn: -Kwaliteitsvoeders tegen gunstige prijzen -Flexibele productievoorwaarden : mixen aangepast aan de vraag van de klant -Private labeling: etiketteren en verpakken volgens de wensen van de klant -Flexibele leveringsvoorwaarden : snelle levering en combinatiemogelijkheden van verschillende producten -Diverse verpakkingsmogelijkheden : bulk, bigbag, zakgoed in 10, 20, 25, 40 of 50 kg, ...

 2. GK KUSHPIT-AGRO

  Oekraïne

  KUSHPIT-AGRO is een vereniging van Oekraïense landbouwers (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), die voornamelijk werkzaam is in het kweken van zaden, technische gewassen en oliezaden. Wij slaan de zaden van gewassen voor de levensmiddelensector op en verkopen deze via een teams van ervaren en goed opgeleide werknemers en de laatste technologieën. GC KUSHPIT-AGRO is een familiebedrijf dat al reeds 30 jaar op de markt aanwezig is. Het bebouwde oppervlak telt circa 5.000 hectare. Wij verbouwen hoofdzakelijk: lentetarwe, wintertarwe, zonnebloem, maïs, sojabonen, boekweit. De boerderijen hebben hun eigen machine- en tractorpark. In 2020, werd er een reinigings- en droogcomplex voor zaden opgezet. De capaciteit van de elevator bedraagt 40 duizend ton. Wij hebben tevens ons eigen laboratorium en verzorgen ons eigen vervoer - graantrucks. U kunt beknopte informatie vinden op onze website: www.kushpit-agro.com We verkopen onze producten in zowel Oekraïne als het buitenland. Wij kunnen werken met DAP en CIF leveringen. Wij leveren producten met ons eigen graantrucks en kunnen tevens werken met container- en railtransport.

 3. VANDEN AVENNE-IZEGEM

  België

  Vanden Avenne Izegem is een familiebedrijf actief in verschillende segmenten van de agro-industrie. De kernactiviteit is de handel- en distributie van plantaardige grondstoffen. Vanden Avenne biedt een uitgebreide waaier van plantaardige grondstoffen aan, waarvan het grootste deel van buiten de EU geimporteerd wordt. Deze grondstoffen kunnen in bulk, beschikbaar of op termijn aangekocht worden. Het bedrijf levert logistieke maatoplossingen volgens de wensen van de klant. Grondstoffen worden just–in– time tot aan de fabriek van de veevoederproducent geleverd met lichter of vrachtwagen, of worden ter beschikking van de klant gesteld in een opslaglocatie. Het bedrijf biedt onder meer: sojameelpellets, koolzaadschroot, kokosschilfers, lijnzaadkoek, lijnzaad, mais, gerst, ...

 4. VOEDERS D'AUSSY

  België

  Veevoeders met ervaring en oog voor de toekomst. Wij zijn gespecialiseerd in samengestelde voeders voor varkens, rundvee, paarden, pluimvee en kleinvee. Als uw veevoederproducent trachten we elke dag opnieuw topkwaliteit te leveren voor uw dieren. Constant kan u op ons rekenen voor een uitgebreid programma aan veevoeders.

 5. NATURAL GRANEN

  België

  Natural Granen is de enige onderneming die uitsluitend gespecialiseerd in duivenvoer en wordt beheerd door echte duivenliefhebbers. Natural exporteert wereldwijd naar 46 landen en wordt terecht beschouwd als de nummer een specialist op de volgende gebieden: graanmengelingen voor sportduiven, complementaire producten voor sportduiven, duivensport apparatuur , fokken van postduiven en publicatie van de duivensport tijdschriften en boeken.

 1. BAERT MENGVOEDERS

  België

  N.V. Baert Mengvoeders is een familiaal bedrijf dat actief is in de productie en handel van mengvoeders , verkoop van meststoffen, sproeistoffen en zaaigranen.

 2. KIKAS OÜ

  Estland

  Vlees, vleesproducten. Detailhandel en groothandel in vleesproducten, pluimvee en culinaire producten.

 1. VULPEX KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf VULPEX KFT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graan voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren fazanten. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 2. MWC FEEDS

  Polen

  Het bedrijf MWC FEEDS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, Graan voor vee en pluimvee, dierenvoer, Vee en pluimvee - voeder, Voeder voor dierfokkerijen, en Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 3. INVASO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INVASO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Ergoldsbach, Duitsland.

 4. ALIRAÇÕES - RAÇÕES PARA ANIMAIS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf ALIRAÇÕES - RAÇÕES PARA ANIMAIS, S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, en Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Alcochete, Portugal.

 5. SORGAL - SOCIEDADE DE ÓLEOS E RAÇÕES, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf SORGAL - SOCIEDADE DE ÓLEOS E RAÇÕES, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, en Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Pardala, Portugal.

 6. SL COMMODITIES LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf SL COMMODITIES LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, en Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 7. A GRANJA - SOCIEDADE DE REPRESENTACOES DE PRODUTOS PARA A AGRICULTURA E PECUARIA, LDA

  Portugal

  Het bedrijf A GRANJA - SOCIEDADE DE REPRESENTACOES DE PRODUTOS PARA A AGRICULTURA E PECUARIA, LDA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, tuintrekkers voor de tuinbouw, en Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Ponta Delgada, Portugal.

 8. MOAÇOR RAÇÕES

  Portugal

  Het bedrijf MOAÇOR RAÇÕES, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, en Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Ponta Delgada, Portugal.

 1. LUSIAVES - FÁBRICA DE RAÇÕES DO CENTRO, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf LUSIAVES - FÁBRICA DE RAÇÕES DO CENTRO, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, en Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Monte Redondo, Portugal.

 2. LYSOFORM VETFARM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LYSOFORM VETFARM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graan voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - import-export, Veeteelt - import-export, farmaceutische producten voor gebruik bij dieren, en ontsmettingsmiddelen voor dieren. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 3. BEST EXPORT

  Oekraïne

  Het bedrijf BEST EXPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graan voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Eieren, Timmerhout, veevoeder, Slagerijvlees en vers pluimvee, Eieren, en Timmerhout. Het is gevestigd in Kherson, Oekraïne.

 4. AGRO ROST

  Oekraïne

  Het bedrijf AGRO ROST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Linnen - planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, linzen, koriander, mosterd, en Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 5. DE POORTERE JEAN

  België

  Het bedrijf DE POORTERE JEAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, Voeder voor dierfokkerijen, Mengvoeder voor vee en pluimvee, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Graan voor vee en pluimvee, Voeder voor dierfokkerijen, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is gevestigd in Blaugies, België.

 6. TEKLINE PE

  Oekraïne

  Het bedrijf TEKLINE PE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graan voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren gierst, sorghum, en import van voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 7. RAÇÕES ZÊZERE, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf RAÇÕES ZÊZERE, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graan voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, volledig voer voor dieren voor alle rassen, en Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Ferreira Do Zêzere, Portugal.

 8. NUTRICAMPO - PRODUÇÃO DE RAÇÕES, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf NUTRICAMPO - PRODUÇÃO DE RAÇÕES, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graan voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, Voeder voor dierfokkerijen, voeder voor schapen, en voedingscomponenten voor varkens. Het is gevestigd in Terrugem, Portugal.

 9. ALEDA

  Polen

  Het bedrijf ALEDA, is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, Kruiden en planten - medicinaal, Graan voor vee en pluimvee, graan voor zootechniek, Voeder voor dierfokkerijen, Kruiden en planten - medicinaal, en Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Przyłęk, Polen.

 10. BONGADO - SOCIEDADE PRODUTORA DE RAÇÕES, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf BONGADO - SOCIEDADE PRODUTORA DE RAÇÕES, S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, en Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Sobrosa, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis