• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • graanproducten voor het ontbijt

Resultaten voor

Graanproducten voor het ontbijt - Import export

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Schaaf heeft zich altijd ingezet voor alle aspecten van voedselextrusie. Ons bedrijf heeft twee kerncompetenties: Enerzijds ontwikkelen we innovatieve toepassingen voor voedselextrusietechnologie en vervolgens de complete producten. Anderzijds ontwerpen en vervaardigen wij extruders voor voedingsmiddelen en de daarbij behorende machines die nodig zijn voor de productie van geëxtrudeerde snacks, ontbijtgranen, gecoëxtrudeerde producten, plat brood, instant meel, enz. We leveren volledig kant-en-klare systeemoplossingen voor geëxtrudeerde voedingsmiddelen op basis van een direct uitbreidingsproces. Bovendien komen de nieuwste ontwikkelingen in de gepatenteerde TURBO-extrusietechnologie exclusief van Schaaf. Traditiegetrouw ... gespecialiseerd in extrusie van voedselbereiding, wereldwijd geïdentificeerd met de doelstellingen van de klanten, innovatief, persoonlijk verbonden met de klanten, werknemers en familie, flexibel en toch ... ongecompliceerd en transparant!

 2. THE YUMMY COMPANY

  België

 3. MASELIS

  België

  In een dikke twee eeuwen tijd is Maselis uitgegroeid tot een belangrijke producent van 'health food' op basis van graan. Een gerespecteerde groep, die bestaat uit Maselis N.V. en de dochterbedrijven Maselis Hungaria en Mulder Breakfast Cereals. Maselis N.V. zelf heeft drie fabrieken, twee in België en één in Hongarije. De maïsmolen, één van de productielijnen in België, verwerkt maïs tot griesmeel en masameel, en dit voor diverse partners in de snack food. Daarnaast beschikt Maselis ook over een pellerij en vlokkerij, waar havermout, graanvlokken voor ontbijtgranen en voorgekookte geparelde tarwe worden geproduceerd. Bovendien is er een extrusieafdeling waar graan onder hoge druk en hoge temperatuur verwerkt wordt tot grondstoffen voor de meeste geavanceerde food- en non-foodtoepassingen. Deze producten worden doorgaans specifiek ontwikkeld op vraag van klanten. De eeuwenoude ervaring en de continue aandacht voor trends, geeft Maselis en zijn partners dan ook armslag en toegang tot niches als bio- en reformproducten.

 4. ENDAKSI (CALIMERA LLC)

  Rusland

  De firma Endaxi is sinds 2000 één van de snelst groeiende bedrijven op de Russische markt voor kruidenierswaren. Tijdens deze periode hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn met een breed productassortiment. De lijn omvat meer dan 110 SKU producten van onze eigen productie voor gezonde en diëtische voeding: Volkoren meel; Granen; Havermout; Riet- en kokossuiker; Himalaya zout; Exclusieve brood- en pannenkoekmixen; Ontwikkeld door onze technici. Constante uitbreiding van het assortiment. We streven ernaar om de weldadige effecten van de granen te behouden opdat je goed voor je gezondheid en die van je naasten kunt zorgen. Het motto voor ons werk is “Zorgen voor gezondheid”. Wij bieden onze klanten de meest natuurlijke en hoogwaardige producten. Succesvolle ervaring in het exporteren van Endaxi producten naar talloze landen overal ter wereld. Wij werken met veel plezier samen op een win-win basis. Wij staan open om uw wensen inzake de voorwaarden en prijzen te bespreken!

 5. IE SOLNYSHKINA M.V.

  Rusland

  Wij zijn sinds 2006 op de levensmiddelenmarkt en wij zijn begonnen met de productie van rijstmeel voor baby- en dieetvoeding. Vervolgens hebben we boekweit-, haver- en maïsmeel aan ons productassortiment toegevoegd en zijn we begonnen met de productie van graanvlokken. In 2019, nadat we gecertificeerd werden als een biologische producent, zijn we begonnen met het vervaardigen van meel en vlokken volgens de EU normen voor biologische producten. Tegenwoordig biedt ons bedrijf biologische en normale boekweit- en havermeel en vlokken. We gebruiken hoogwaardige Russische grondstoffen, geleverd door betrouwbare landbouwers en controleren de grondstoffen, de toeleveringsketen en de eindproducten op elk punt - van de het veld tot de silo's, tijdens de opslag en het laden, in onze opslagruimte en tijdens de productie evenals bij het transport naar de klant. Wij tellen de grootste Europese en Internationale producenten van babyvoeding onder onze klanten. Alle producten ondergaan verplichte tests in Europese laboratoria en elke levering gaat vergezeld van een testverslag.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TERRA LTD

  Oekraïne

  "Terra " produceert en verkoop granen en graanvlokken, granen met additieven, producten ter verbetering van de gezondheid. Onze producten bevatten geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO's), GG producten of derivaten.-ZIj bevatten geen chemische consereringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen en stabiliseringsmiddelen.-Zij worden geproduceerd zonder gebruik van schadelijke technieken (ultrasoon behandeling, fenolen voor chemische bewaring of bewerkings en surfactansen, kernsplijting en bestraling).

 2. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  "TPK" Varna" LLC is een voedingsmiddelenbedrijf gespecialiseerd in de toelevering van voedingsmiddelen van de volgende merken: "Tsar" (pasta, meel, grutten, meergranen vlokken, instantvlokken, pap, havervlokken, diepvriesdeeg, spijsolie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "Gezond menu” (GRAANVLOKKEN, PASTA, BESCHUIT, SPIJSOLIE, VOLKOREN GRAANVLOKKEN, PLANTAARDIGE DRANKEN). Het assortiment van de onderneming bestaat uit meer dan honderd productnamen die niet alleen bekend staan en gewaardeerd worden door klanten in de Russische Federatie en de landen van de Douane-unie, maar ook in de VS, China, Canada, Israël en Zuid-Korea. De fabrikant van de producten is geregistreerd in het Russische Register van Fabrikanten en Leveranciers van Natuurlijke en Milieuveilige Producten en heeft de hoogste onderscheidingen van het Internationaal Ecologisch Fonds ontvangen. Het gebruik van moderne installaties voor de productie maakt het mogelijk een productkwaliteit te bereiken die voldoet aan de strengste normen wereldwijd.

 3. MULDER NATURAL FOODS

  België

  Mulder Natural Foods N.V. is een toonaangevende Europese producent van Private Label Ontbijtgranen, met B2B-oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij produceren en verpakken een uitgebreid gamma ontbijtgranen, conventioneel en biologisch : muesli, crunchy, extrusie-ontbijtgranen, en flakes. Mulder Natural Foods is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ontbijtgranen onder uw eigen merk. Onze ontbijtgranen worden geproduceerd in een ultramoderne fabriek waar continu geïnvesteerd wordt in de modernste productietechnologieën. Mulder Natural Foods exporteert naar meer dan 60 landen over de hele wereld.

 4. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentinië

 5. NOALLES Y BALANZA SA

  Spanje

 1. SILMARK SK S.R.O.

  Slowakije

 2. DOBRODIYA FOODS LLC

  Oekraïne

 1. EATMYTRIP MADRID

  Spanje

 2. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Turkije

 3. ROMMAC TRADE SRL

  Roemenië

 4. CAFES SAN-RIVO

  Frankrijk

 5. BOSSY CÉRÉALES SA

  Zwitserland

 6. HARIVENASA S.L

  Spanje

 7. KOKOJI

  Frankrijk

 8. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Verenigd Koninkrijk

 1. PALASEJA, UAB

  Litouwen

 2. EKOFRUKT SLANY, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 3. LDS

  Frankrijk

 4. H. & J. BRÜGGEN KG

  Duitsland

 5. JORDANS FRANCE

  Frankrijk

 6. THE JORDANS & RYVITA COMPANY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 7. SNOOZE

  Frankrijk

 8. PRODUKCJA USLUGI HANDEL STANISLAW RYMUT

  Polen

 9. GERGE

  Rusland

 10. ALARA WHOLEFOODS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk