• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • graanproducten voor het ontbijt

Resultaten voor

Graanproducten voor het ontbijt - Import export

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Schaaf heeft zich altijd ingezet voor alle aspecten van voedselextrusie. Ons bedrijf heeft twee kerncompetenties: Enerzijds ontwikkelen we innovatieve toepassingen voor voedselextrusietechnologie en vervolgens de complete producten. Anderzijds ontwerpen en vervaardigen wij extruders voor voedingsmiddelen en de daarbij behorende machines die nodig zijn voor de productie van geëxtrudeerde snacks, ontbijtgranen, gecoëxtrudeerde producten, plat brood, instant meel, enz. We leveren volledig kant-en-klare systeemoplossingen voor geëxtrudeerde voedingsmiddelen op basis van een direct uitbreidingsproces. Bovendien komen de nieuwste ontwikkelingen in de gepatenteerde TURBO-extrusietechnologie exclusief van Schaaf. Traditiegetrouw ... gespecialiseerd in extrusie van voedselbereiding, wereldwijd geïdentificeerd met de doelstellingen van de klanten, innovatief, persoonlijk verbonden met de klanten, werknemers en familie, flexibel en toch ... ongecompliceerd en transparant!

 2. LES FRUITS DETENDUS - JOODY

  Frankrijk

 3. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  "TPK" Varna" LLC is een voedingsmiddelenbedrijf gespecialiseerd in de toelevering van voedingsmiddelen van de volgende merken: "Tsar" (pasta, meel, grutten, meergranen vlokken, instantvlokken, pap, havervlokken, diepvriesdeeg, spijsolie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "Gezond menu” (GRAANVLOKKEN, PASTA, BESCHUIT, SPIJSOLIE, VOLKOREN GRAANVLOKKEN, PLANTAARDIGE DRANKEN). Het assortiment van de onderneming bestaat uit meer dan honderd productnamen die niet alleen bekend staan en gewaardeerd worden door klanten in de Russische Federatie en de landen van de Douane-unie, maar ook in de VS, China, Canada, Israël en Zuid-Korea. De fabrikant van de producten is geregistreerd in het Russische Register van Fabrikanten en Leveranciers van Natuurlijke en Milieuveilige Producten en heeft de hoogste onderscheidingen van het Internationaal Ecologisch Fonds ontvangen. Het gebruik van moderne installaties voor de productie maakt het mogelijk een productkwaliteit te bereiken die voldoet aan de strengste normen wereldwijd.

 4. MASELIS

  België

  In een dikke twee eeuwen tijd is Maselis uitgegroeid tot een belangrijke producent van 'health food' op basis van graan. Een gerespecteerde groep, die bestaat uit Maselis N.V. en de dochterbedrijven Maselis Hungaria en Mulder Breakfast Cereals. Maselis N.V. zelf heeft drie fabrieken, twee in België en één in Hongarije. De maïsmolen, één van de productielijnen in België, verwerkt maïs tot griesmeel en masameel, en dit voor diverse partners in de snack food. Daarnaast beschikt Maselis ook over een pellerij en vlokkerij, waar havermout, graanvlokken voor ontbijtgranen en voorgekookte geparelde tarwe worden geproduceerd. Bovendien is er een extrusieafdeling waar graan onder hoge druk en hoge temperatuur verwerkt wordt tot grondstoffen voor de meeste geavanceerde food- en non-foodtoepassingen. Deze producten worden doorgaans specifiek ontwikkeld op vraag van klanten. De eeuwenoude ervaring en de continue aandacht voor trends, geeft Maselis en zijn partners dan ook armslag en toegang tot niches als bio- en reformproducten.

 5. TERRA LTD

  Oekraïne

  "Terra " produceert en verkoop granen en graanvlokken, granen met additieven, producten ter verbetering van de gezondheid. Onze producten bevatten geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO's), GG producten of derivaten.-ZIj bevatten geen chemische consereringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen en stabiliseringsmiddelen.-Zij worden geproduceerd zonder gebruik van schadelijke technieken (ultrasoon behandeling, fenolen voor chemische bewaring of bewerkings en surfactansen, kernsplijting en bestraling).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MULDER NATURAL FOODS

  België

  Mulder Natural Foods N.V. is een toonaangevende Europese producent van Private Label Ontbijtgranen, met B2B-oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij produceren en verpakken een uitgebreid gamma ontbijtgranen, conventioneel en biologisch : muesli, crunchy, extrusie-ontbijtgranen, en flakes. Mulder Natural Foods is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ontbijtgranen onder uw eigen merk. Onze ontbijtgranen worden geproduceerd in een ultramoderne fabriek waar continu geïnvesteerd wordt in de modernste productietechnologieën. Mulder Natural Foods exporteert naar meer dan 60 landen over de hele wereld.

 2. THE YUMMY COMPANY

  België

 3. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentinië

 4. NOALLES Y BALANZA SA

  Spanje

 5. SILMARK SK S.R.O.

  Slowakije

 1. EATMYTRIP MADRID

  Spanje

 2. DOBRODIYA FOODS LLC

  Oekraïne

 1. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Turkije

 2. ROMMAC TRADE SRL

  Roemenië

 3. CAFES SAN-RIVO

  Frankrijk

 4. HARIVENASA S.L

  Spanje

 5. BOSSY CÉRÉALES SA

  Zwitserland

 6. KOKOJI

  Frankrijk

 7. PALASEJA, UAB

  Litouwen

 8. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Verenigd Koninkrijk

 1. ALARA WHOLEFOODS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 2. CERERA FOODS, UAB

  Litouwen

 3. SNOOZE

  Frankrijk

 4. H. & J. BRÜGGEN KG

  Duitsland

 5. THE JORDANS & RYVITA COMPANY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 6. LDS

  Frankrijk

 7. PRODUKCJA USLUGI HANDEL STANISLAW RYMUT

  Polen

 8. EKOFRUKT SLANY, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 9. JAROSLAVA PLUSKALOVÁ

  Tsjechische Rep.

 10. CHHOUMI&CIE

  Tunesië