• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • graanproducten voor het ontbijt

Resultaten voor

Graanproducten voor het ontbijt - Import export

 1. NERANO GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  NERANO GROUP is een baanbrekend Pools bedrijf met twee decennia ervaring in het leveren van hoogwaardige glutenvrije producten. Wat ons onderscheidt, is onze niet aflatende inzet om de markt niet alleen vanuit zakelijk oogpunt te begrijpen, maar ook vanuit het oogpunt van de consument. Het is onze missie om de behoeften van consumenten om te zetten in realiteit en ervoor te zorgen dat glutenvrije producten niet slechts een wensdroom zijn, maar een toegankelijke realiteit. De collectieve ervaring van ons team in de sector stelt ons in staat om producten te identificeren die voorbestemd zijn om succesvol te zijn op de markt, waarbij we de hele verkoopcyclus voor onze rekening nemen, van groothandelaars tot individuele klanten. Onze niet aflatende toewijding aan de hoogste productkwaliteit is duidelijk zichtbaar in elk artikel dat we aanbieden. We breiden ons bereik wereldwijd uit en verwelkomen partnerschappen met klanten over de hele wereld. De ervaring van de consument staat bij ons voorop en het is nooit een uitdaging om onze producten te vinden. NERANO GROUP is actief via zijn online winkel en werkt samen met verschillende verkooppunten, waaronder kleine winkels, delicatessenwinkels, super- en hypermarktketens en benzinestations. We maken gebruik van innovatieve marketingoplossingen die de voordelen van deze tijd benutten en ervoor zorgen dat onze producten niet alleen beschikbaar, maar ook zichtbaar zijn. Hoewel onze wortels in de Poolse markt liggen, reiken onze ambities verder dan de landsgrenzen. We streven ernaar om onze ooster- en zuiderburen te helpen bij het navigeren door de dynamische glutenvrije industrie, zodat onze gezamenlijke aspiraties werkelijkheid worden.

 2. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schaaf heeft zich altijd ingezet voor alle aspecten van voedselextrusie. Ons bedrijf heeft twee kerncompetenties: Enerzijds ontwikkelen we innovatieve toepassingen voor voedselextrusietechnologie en vervolgens de complete producten. Anderzijds ontwerpen en vervaardigen wij extruders voor voedingsmiddelen en de daarbij behorende machines die nodig zijn voor de productie van geëxtrudeerde snacks, ontbijtgranen, gecoëxtrudeerde producten, plat brood, instant meel, enz. We leveren volledig kant-en-klare systeemoplossingen voor geëxtrudeerde voedingsmiddelen op basis van een direct uitbreidingsproces. Bovendien komen de nieuwste ontwikkelingen in de gepatenteerde TURBO-extrusietechnologie exclusief van Schaaf. Traditiegetrouw ... gespecialiseerd in extrusie van voedselbereiding, wereldwijd geïdentificeerd met de doelstellingen van de klanten, innovatief, persoonlijk verbonden met de klanten, werknemers en familie, flexibel en toch ... ongecompliceerd en transparant!

 3. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graanproducten voor het ontbijt, Olijfolie, Snoepgoed zonder chocolade, Granen en graangewassen, brood voor personen met coeliakie, biscuits en koekjes zonder gluten, maaltijden zonder gluten, pasta zonder gluten, en glutenvrij. Het is gevestigd in Novomoskovsk, Oekraïne.

 4. LES FRUITS DETENDUS - JOODY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LES FRUITS DETENDUS - JOODY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is tevens aanwezig in de sectoren muesli, crackers, en aperitieven. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. TERRA LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TERRA LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, Griesmeel, Meel en griesmeel, Soepen, Graanproducten voor het ontbijt, Granen en graangewassen, graan, griesmeel van graan, en haverzaad. Het is gevestigd in Pervomaysky, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  "TPK" Varna" LLC is een voedingsmiddelenbedrijf gespecialiseerd in de toelevering van voedingsmiddelen van de volgende merken: "Tsar" (pasta, meel, grutten, meergranen vlokken, instantvlokken, pap, havervlokken, diepvriesdeeg, spijsolie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "Gezond menu” (GRAANVLOKKEN, PASTA, BESCHUIT, SPIJSOLIE, VOLKOREN GRAANVLOKKEN, PLANTAARDIGE DRANKEN). Het assortiment van de onderneming bestaat uit meer dan honderd productnamen die niet alleen bekend staan en gewaardeerd worden door klanten in de Russische Federatie en de landen van de Douane-unie, maar ook in de VS, China, Canada, Israël en Zuid-Korea. De fabrikant van de producten is geregistreerd in het Russische Register van Fabrikanten en Leveranciers van Natuurlijke en Milieuveilige Producten en heeft de hoogste onderscheidingen van het Internationaal Ecologisch Fonds ontvangen. Het gebruik van moderne installaties voor de productie maakt het mogelijk een productkwaliteit te bereiken die voldoet aan de strengste normen wereldwijd.

 2. MASELIS

  België

  In een dikke twee eeuwen tijd is Maselis uitgegroeid tot een belangrijke producent van 'health food' op basis van graan. Een gerespecteerde groep, die bestaat uit Maselis N.V. en de dochterbedrijven Maselis Hungaria en Mulder Breakfast Cereals. Maselis N.V. zelf heeft drie fabrieken, twee in België en één in Hongarije. De maïsmolen, één van de productielijnen in België, verwerkt maïs tot griesmeel en masameel, en dit voor diverse partners in de snack food. Daarnaast beschikt Maselis ook over een pellerij en vlokkerij, waar havermout, graanvlokken voor ontbijtgranen en voorgekookte geparelde tarwe worden geproduceerd. Bovendien is er een extrusieafdeling waar graan onder hoge druk en hoge temperatuur verwerkt wordt tot grondstoffen voor de meeste geavanceerde food- en non-foodtoepassingen. Deze producten worden doorgaans specifiek ontwikkeld op vraag van klanten. De eeuwenoude ervaring en de continue aandacht voor trends, geeft Maselis en zijn partners dan ook armslag en toegang tot niches als bio- en reformproducten.

 3. TERRA LTD

  Oekraïne

  "Terra " produceert en verkoop granen en graanvlokken, granen met additieven, producten ter verbetering van de gezondheid. Onze producten bevatten geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO's), GG producten of derivaten.-ZIj bevatten geen chemische consereringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen en stabiliseringsmiddelen.-Zij worden geproduceerd zonder gebruik van schadelijke technieken (ultrasoon behandeling, fenolen voor chemische bewaring of bewerkings en surfactansen, kernsplijting en bestraling).

 4. MULDER NATURAL FOODS

  België

  Mulder Natural Foods N.V. is een toonaangevende Europese producent van Private Label Ontbijtgranen, met B2B-oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij produceren en verpakken een uitgebreid gamma ontbijtgranen, conventioneel en biologisch : muesli, crunchy, extrusie-ontbijtgranen, en flakes. Mulder Natural Foods is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ontbijtgranen onder uw eigen merk. Onze ontbijtgranen worden geproduceerd in een ultramoderne fabriek waar continu geïnvesteerd wordt in de modernste productietechnologieën. Mulder Natural Foods exporteert naar meer dan 60 landen over de hele wereld.

 5. THE YUMMY COMPANY

  België

  Het bedrijf THE YUMMY COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedings supplementen, graan, Voedings supplementen, gezond en natuurlijk voedsel, en verkoop van natuurlijke producten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. ALIKRIS LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf ALIKRIS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graanproducten voor het ontbijt, en Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 2. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentinië

  Het bedrijf GLOBAL INTER ARGENTINA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoute koekjes en zoutjes, Koekjes en cakejes, Graanproducten voor het ontbijt, Zoute koekjes en zoutjes, Koekjes en cakejes, en Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Buenos Aires, Argentinië.

 1. NOALLES Y BALANZA SA

  Spanje

  Het bedrijf NOALLES Y BALANZA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Carrascosa Del Campo-Cuenca, Spanje.

 2. SILMARK SK S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf SILMARK SK S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandkasten. Het is gevestigd in Veľký Krtíš, Slowakije.

 3. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Turkije

  Het bedrijf MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. EATMYTRIP MADRID

  Spanje

  Het bedrijf EATMYTRIP MADRID, is een Dienstverlener, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is tevens aanwezig in de sectoren organisatie van brunch, gebak voor het ontbijt, graanproducten voor cocktailhapjes ontbijt tussendoortjes, en productie van vieruurtjes. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. DOBRODIYA FOODS LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf DOBRODIYA FOODS LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Granen en graangewassen, Dieet- en biologische voeding, graan, Granen en graangewassen, en haverzaad. Het is gevestigd in Mykhailo-Kotsyubynske Township, Oekraïne.

 6. NORDGETREIDE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf NORDGETREIDE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 7. STEFFEN'S GMBH FOOD PRODUCTS

  Zwitserland

  Het bedrijf STEFFEN'S GMBH FOOD PRODUCTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Graanproducten voor het ontbijt, Meel en griesmeel, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Dieet- en biologische voeding, Graanproducten voor het ontbijt, Meel en griesmeel, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Grünenmatt, Zwitserland.

 8. BOSSY CÉRÉALES SA

  Zwitserland

  Het bedrijf BOSSY CÉRÉALES SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde vruchten, Dieet- en biologische voeding, Koekjes en cakejes, Graanproducten voor het ontbijt, Gedroogde vruchten, Dieet- en biologische voeding, Koekjes en cakejes, en Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Cousset, Zwitserland.

 1. HARIVENASA S.L

  Spanje

  Het bedrijf HARIVENASA S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Noain, Spanje.

 2. CAFES SAN-RIVO

  Frankrijk

  Het bedrijf CAFES SAN-RIVO, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graanproducten voor het ontbijt, en Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. ARTENAY BARS

  Frankrijk

  Het bedrijf ARTENAY BARS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Artenay, Frankrijk.

 4. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PEPPERCORN'S NATURAL FOODS, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtensappen, Graanproducten voor het ontbijt, Vruchtensappen, en Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. PALASEJA, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf PALASEJA, UAB, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, en Dieet- en biologische voeding. Het is gevestigd in Neveronys, Kauno R., Litouwen.

 6. JOSE ENRIQUE MALAGA MALAGA SRL

  Peru

  Het bedrijf JOSE ENRIQUE MALAGA MALAGA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Arequipa, Peru.

 7. CERBONA ELELMISZERIPARI ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG

  Hongarije

  Het bedrijf CERBONA ELELMISZERIPARI ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koekjes en cakejes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graanproducten voor het ontbijt, Deegwaren, Graanproducten voor het ontbijt, en Deegwaren. Het is gevestigd in Szekesfehervar, Hongarije.

 8. SA DES ETS FAVRICHON ET VIGNON

  Frankrijk

  Het bedrijf SA DES ETS FAVRICHON ET VIGNON, en actief in de sector Koekjes en cakejes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graanproducten voor het ontbijt, en Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Saint-Symphorien-De-Lay, Frankrijk.

 9. STRUER BROED A/S

  Denemarken

  Het bedrijf STRUER BROED A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koekjes en cakejes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graanproducten voor het ontbijt, en Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Struer, Denemarken.

 10. ALARA WHOLEFOODS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALARA WHOLEFOODS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koekjes en cakejes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graanproducten voor het ontbijt, en Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis