• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • grafmonumenten

Resultaten voor

Grafmonumenten - Import export

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  China

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED is gespecialiseerd in de vervaardiging van stenen producten. Wij hebben meer dan 20 jaren ervaring op het gebied grafmonumenten en beelden. Ons productassortiment omvat monumenten, grafstenen, columbarium, mausoleum, stenen standbeelden, fontein, open haard, aanrechtblad, tegels, plavuizen, reling, trap, tempel beeldhouwwerk en tuinaanleg. Dankzij ons vakkundig team van beeldhouwers en CAD ontwerpers, bieden wij producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen u om modellen op maat te ontwerpen, die specifiek op basis van uw eisen worden uitgevoerd. Wij bieden ook vele verschillende soorten stenen grondstoffen, zoals graniet, marmer, kalksteen of travertijn en bieden daarom een grote flexibiliteit. Wij zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001, ISO14001 en OHSAS 18001 normen. Wij werken er ieder dag aan om de naleving van deze hoge kwaliteitsnormen te handhaven. Wij exporteren onze producten over de hele wereld, onder meer naar Amerikaanse landen en Europese landen, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië en Afrika.

 2. FRIEDHOFBAU PLUS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDHOFBAU PLUS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grafmonumenten. Het is gevestigd in Pfaffenweiler, Duitsland.

 3. HEINZELMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEINZELMANN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grafmonumenten. Het is gevestigd in Ulm, Duitsland.

 4. MOSAICMETALART

  Duitsland

  Sinds 1970 bestaat in de voormalige cementfabriek de Kunst-Schmiede van de afgestudeerde designer (F.H.) en meester-ambachtsman Berndt Schweizer. In 2006 legde de samenwerking met de freelance kunstenares Irene Magdalena Orecher aan de mozaïek - metaal - sculptuur BRANDUNG de basis voor het nieuwe gemeenschappelijke dak: MosaicMetalArt met werkplaats, winkel, galerie en expositieruimte. Metaalkunst en -ambacht, mozaïek, beeldhouwkunst, schilderkunst worden in de ateliers gemaakt. De unieke combinatie van materialen en vakmanschap, maar ook de nauwe samenwerking met specialisten van uiteenlopende aard, maken individuele oplossingen mogelijk voor ongewone wensen - van het idee over het ontwerp tot de montage ter plaatse. Na talloze tentoonstellingen in binnen- en buitenland kwam zijn eigen atelier-galerie tot stand. De presentaties samen met gastartiesten zijn een succesvol concept gebleken, en gasten vertoeven ook graag in de idyllische tuin met buitenbar en kampvuurplaats. Rondleidingen duren ca. 1 uur. Graag van tevoren aanmelden.

 5. REGION K

  Rusland

  Regio K is een fabrikant van granieten grafstenen, blanks voor monumenten, steles, sokkels, bloemenhouders, vazen en andere begrafenisaccessoires. Het bedrijf maakt producten van hoge kwaliteit van Karelische gabbro-diabase, Vinga, Dymovsky, en Mansurovsky graniet: conventionele rechthoekige blanks van granieten monumenten; granieten hekken; gedenkplaatsen; granieten vazen en bollen. Regio K biedt ook groothandel in granieten tegels, straatstenen, trottoirtegels en andere artikelen en bouwmaterialen van graniet. Regio K onderscheidt zich door haar producten van hoge kwaliteit: graniet is gepolijst zonder krassen, er zijn geen scheuren, barsten, stukjes. Alle bouwmaterialen en funeraire producten hebben een precieze vorm en grootte. De kwaliteit wordt in alle stadia gecontroleerd, van het snijden tot de eindverpakking. Regio K is een team van steenverwerkende professionals! Wij maken verstandig gebruik van de natuurlijke hulpbronnen van Karelië en maken een product waar onze klanten tevreden over zijn.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEN HOLLANDSCHE GEDENKTEKENS

  Nederland

  Den Hollandsche Gedenktekens ontwerpt en maakt op ambachtelijke wijze persoonlijke gedenktekens. Bij ons kunt u in alle rust inspiratie opdoen in een prettige en warme sfeer om vervolgens een persoonlijk ontwerp te laten maken door een van onze adviseurs. Of het nu gaat om een grafsteen, grafmonument, urnenmonument of een kindergrafsteen, een gedenkteken ontwerpen en maken wij met de grootste zorg en aandacht. Een gedenkteken is een persoonlijk monument dat dient als herinnering voor alle nabestaanden. Daarom luisteren wij aandachtig naar al uw wensen en bieden wij tegelijkertijd zoveel mogelijk inspiratie en voorbeelden. Samen met u maken we vervolgens een schetsontwerp, zodat alle ideeën en inspiratie voor het gedenkteken op het graf van uw dierbare samenkomen in de gewenste vorm. Wilt u een idee krijgen van wat voor u kunnen realiseren? Bekijk de uiteenlopende voorbeelden van grafstenen, kindermonumenten, urnenmonumenten in allerlei ontwerpen en materialen op onze website en in onze inspiratietuin. Met de grootste zorg en aandacht ontwerpen en vervaardigen wij het gedenkteken voor uw dierbare en verzorgen de plaatsing. Dit is onze passie, al meer dan 70 jaar. U bent van harte welkom in onze inspiratiewinkel en inspiratietuin in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen."

 2. VELUWEHOF NATUURSTEEN

  Nederland

  Een grafsteen ter herinnering Als u de taak heeft om de uitvaart te regelen, merkt u hoeveel er ineens op u afkomt. U beseft dat u uw dierbare nog een mooi laatste afscheid wilt geven. Een waardige grafsteen is onderdeel van dit afscheid. Wij kunnen u daarbij helpen en persoonlijk adviseren bij de keuze tussen de verschillende mogelijkheden van grafstenen voor uw dierbare. Het is u waarschijnlijk al opgevallen dat er vele variaties in grafstenen mogelijk zijn, elke graf steen heeft een eigen uitstraling. Wij kunnen u daarbij helpen met het juiste advies. In onze toonzaal en tuinen staan ruim 450 grafstenen opgesteld. Naast de bestaande modellen zijn ook eigen ontwerpen en ideeën mogelijk. Hierbij kunnen onze adviseurs u deskundig van dienst zijn. In onze steenhouwerij worden uw wensen op vakkundige wijze verwerkt. Graag geven we u een impressie. In de loop der jaren hebben wij duizenden grafstenen mogen plaatsen in heel Nederland en daarom mogen wij met recht specialist in grafstenen worden genoemd, luisteren naar uw wensen en deze op een juiste manier verwerken is belangrijk voor ons. Heeft u naar aanleiding van voorbeelden op onze website vragen? Of misschien heeft u andere vraag over een graf steen en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

 3. NATUURSTEEN HEYMANS

  België

  HEYMANS: PASSIE VOOR NATUURSTEEN Heymans Grafzerken Natuursteen is gevestigd te Liedekerke in Vlaams Brabant. We zijn actief in de bouwsector, interieurinrichting en grafmonumenten in heel België en verder. Natuursteen Heymans beschikt over een ruime toonzaal te Lennik waar de door ons vervaardigde producten op een fraaie wijze in de schijnwerpers worden gezet. Naast onze toonzaal met een 300-tal verschillende grafmonumenten zijn we ook gespecialiseerd in het creëren van unieke en persoonlijke concepten voor grafmonumenten. Ook voor onderhoud of renovatie van uw grafmonument of urnemonument kan u bij ons terecht. Onze visie op ons vak is gericht op vertrouwen, eerlijkheid en degelijkheid.

 4. MARIANNE VAN DEN HEUVEL, BEELDHOUWER

  Nederland

  Marianne van den Heuvel is beeldhouwer in steen. Zij maakt allerlei soorten stenen beelden: speciale grafbeelden in opdracht, grafkunst, grafmonumenten, gedenkbeelden, speciale urnen in opdracht die geplaatst kunnen worden in een columbarium, urnengraf, of in eigen tuin. Zij maakt ook bijzondere urnen voor thuis, waar een deel van de as in bewaard kan worden. Verder maakt zij tuinbeelden, beelden voor de openbare ruimte en monumenten. Een van de oprichters van dé Beeldhouwschool onder de Bogen in Amsterdam. Geeft beeldhouwles in steen aan dé Beeldhouwschool in Amsterdam, verzorgt workshops beeldhouwen in steen voor groepen en bedrijven. Zomerworkshops beeldhouwen van een week in Amsterdam. Maakt klein plastiek en heeft een online gallery met daarin werk uit haar permanente exposities in atelier en beeldentuin. Marianne woont en werkt in Amsterdam. Haar beelden zijn in heel Nederland maar ook daarbuiten te vinden. Zij nam deel aan diverse beeldhouwsymposia in het buitenland, w.o. in Changchun, China (2x), China, Yangchin, Colombia, Cuba, België. Is lid van Stichting Memento Gedenkbeelden en bestuurslid bij Homemade Productions.

 5. KAMO

  België

  Kamo bestaat al 100 jaar als steenkapper in de regio en begon met de productie van onder meer grafmonumenten en zerken. 20 jaar terug breidde het werkgebied uit naar keukenwerkbladen en interieurinrichting. Kamo staat nu stevig in de interieurmarkt en combineert 100 jaar ervaring met een moderne visie. We beschikken over een eigen opmeting- en plaatsingsdienst en de vierde generatie staat aan het roer.

 1. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italië

  Marmostil Mancin Gino di Fietta Marinella is een marmerbedrijf dat marmer bewerkt. Vakkundigheid, ervaring en professionaliteit zijn gegarandeerd dankzij tientallen jaren ervaring in deze sector. Marmostil is gespecialiseerd in grafkunst en biedt een breed assortiment producten in verschillende prijscategorieën, uitgevoerd in verschillende kleuren en rond uiteenlopende thema's. Het bedrijf voert ook kwaliteitswerk uit volgens tekeningen. Marmostil maakt vooral grafstenen van marmer.

 2. COCCATO & MEZZETTI SRL

  Italië

  Sinds 1978 producteert, verhandelt en verspreidt ons bedrijf artikelen voor overheidsinstellingen, ziekenhuizen en begrafenisondernemingen.

 1. GRANITE WORKS OTTEN

  België

  Alle maatwerk in natuursteen: blauwe steen, franse steen, graniet, marmer en composiet, kortom alle natuursteen, zowel voor binnen als buiten.

 2. LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE

  België

 3. WEIHER GMBH

  Duitsland

 4. PAULUS STEINBAU GMBH

  Oostenrijk

 5. NATURSTEIN VALENTIN

  Duitsland

 6. GRANITE MONUMENTS "PARADISE"

  Oekraïne

 7. GEBR. OPPERMANN GMBH

  Duitsland

 8. METAMAR MARBLE

  Turkije

 1. ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC

  Italië

 2. SARL PICCINI

  Frankrijk

 3. MARBRERIE SCHOTT

  Luxemburg

 4. XIAMEN MRD STONE CO.,LTD

  China

 5. SC NE&RO INVEST SRL

  Roemenië

 6. KONARK NATURSTEIN GMBH

  Duitsland

 7. MARBRERIE HARY

  Luxemburg

 8. LUXSTONE GRANITY

  Polen

 9. ZAKŁAD KAMIENIARSKI STANISŁAW GUZIK

  Polen

 10. KEFELI GRANITE STONES

  Turkije

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis