• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • grafmonumenten

Resultaten voor

Grafmonumenten - Import export

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED is gespecialiseerd in de vervaardiging van stenen producten. Wij hebben meer dan 20 jaren ervaring op het gebied grafmonumenten en beelden. Ons productassortiment omvat monumenten, grafstenen, columbarium, mausoleum, stenen standbeelden, fontein, open haard, aanrechtblad, tegels, plavuizen, reling, trap, tempel beeldhouwwerk en tuinaanleg. Dankzij ons vakkundig team van beeldhouwers en CAD ontwerpers, bieden wij producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen u om modellen op maat te ontwerpen, die specifiek op basis van uw eisen worden uitgevoerd. Wij bieden ook vele verschillende soorten stenen grondstoffen, zoals graniet, marmer, kalksteen of travertijn en bieden daarom een grote flexibiliteit. Wij zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001, ISO14001 en OHSAS 18001 normen. Wij werken er ieder dag aan om de naleving van deze hoge kwaliteitsnormen te handhaven. Wij exporteren onze producten over de hele wereld, onder meer naar Amerikaanse landen en Europese landen, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië en Afrika.

 2. XIAMEN HERISING ARCHITECTURALS CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Xiamen Herising Architecturals Co, Ltd, gelijk aan deskundigen in monumenten metselaar, is genieten van benijdenswaardige reputatie in deze industrie voor meer dan 2 decennium in het leveren van diverse algemene granieten monumenten & op maat degenen wereldwijd als gevolg van onze goede vakmanschap, kortere levertijd, snelle & verzorgde services. Al onze huidige klanten, die voorheen monumentendetaillisten in hun land waren, zijn binnen de kortste keren groothandelaars geworden, omdat ze hun bestellingen bij ons hebben geplaatst. Kiezen voor Herising is een goede garantie & zonder zorgen, want we hebben altijd in gedachten dat uw succes ook het onze is.Neem vandaag nog contact met ons op!

 3. TH.VROHIDIS S.A

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TH.VROHIDIS S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Begrafenisartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Religieuze artikelen, Grafmonumenten, bloemenhouder van brons, Religieuze artikelen, graveerwerk op grafstenen, Grafmonumenten, accessoires brons, antieke bronzen voorwerpen, en Aluminiumspuitgietwerk. Het is gevestigd in Mandra, Griekenland.

 4. FRIEDHOFBAU PLUS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDHOFBAU PLUS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grafmonumenten. Het is gevestigd in Pfaffenweiler, Duitsland.

 5. MOSAICMETALART

  Duitsland

  Sinds 1970 bestaat in de voormalige cementfabriek de Kunst-Schmiede van de afgestudeerde designer (F.H.) en meester-ambachtsman Berndt Schweizer. In 2006 legde de samenwerking met de freelance kunstenares Irene Magdalena Orecher aan de mozaïek - metaal - sculptuur BRANDUNG de basis voor het nieuwe gemeenschappelijke dak: MosaicMetalArt met werkplaats, winkel, galerie en expositieruimte. Metaalkunst en -ambacht, mozaïek, beeldhouwkunst, schilderkunst worden in de ateliers gemaakt. De unieke combinatie van materialen en vakmanschap, maar ook de nauwe samenwerking met specialisten van uiteenlopende aard, maken individuele oplossingen mogelijk voor ongewone wensen - van het idee over het ontwerp tot de montage ter plaatse. Na talloze tentoonstellingen in binnen- en buitenland kwam zijn eigen atelier-galerie tot stand. De presentaties samen met gastartiesten zijn een succesvol concept gebleken, en gasten vertoeven ook graag in de idyllische tuin met buitenbar en kampvuurplaats. Rondleidingen duren ca. 1 uur. Graag van tevoren aanmelden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARIANNE VAN DEN HEUVEL, BEELDHOUWER

  Nederland

  Marianne van den Heuvel is beeldhouwer in steen. Zij maakt allerlei soorten stenen beelden: speciale grafbeelden in opdracht, grafkunst, grafmonumenten, gedenkbeelden, speciale urnen in opdracht die geplaatst kunnen worden in een columbarium, urnengraf, of in eigen tuin. Zij maakt ook bijzondere urnen voor thuis, waar een deel van de as in bewaard kan worden. Verder maakt zij tuinbeelden, beelden voor de openbare ruimte en monumenten. Een van de oprichters van dé Beeldhouwschool onder de Bogen in Amsterdam. Geeft beeldhouwles in steen aan dé Beeldhouwschool in Amsterdam, verzorgt workshops beeldhouwen in steen voor groepen en bedrijven. Zomerworkshops beeldhouwen van een week in Amsterdam. Maakt klein plastiek en heeft een online gallery met daarin werk uit haar permanente exposities in atelier en beeldentuin. Marianne woont en werkt in Amsterdam. Haar beelden zijn in heel Nederland maar ook daarbuiten te vinden. Zij nam deel aan diverse beeldhouwsymposia in het buitenland, w.o. in Changchun, China (2x), China, Yangchin, Colombia, Cuba, België. Is lid van Stichting Memento Gedenkbeelden en bestuurslid bij Homemade Productions.

 2. DEN HOLLANDSCHE GEDENKTEKENS

  Nederland

  Den Hollandsche Gedenktekens ontwerpt en maakt op ambachtelijke wijze persoonlijke gedenktekens. Bij ons kunt u in alle rust inspiratie opdoen in een prettige en warme sfeer om vervolgens een persoonlijk ontwerp te laten maken door een van onze adviseurs. Of het nu gaat om een grafsteen, grafmonument, urnenmonument of een kindergrafsteen, een gedenkteken ontwerpen en maken wij met de grootste zorg en aandacht. Een gedenkteken is een persoonlijk monument dat dient als herinnering voor alle nabestaanden. Daarom luisteren wij aandachtig naar al uw wensen en bieden wij tegelijkertijd zoveel mogelijk inspiratie en voorbeelden. Samen met u maken we vervolgens een schetsontwerp, zodat alle ideeën en inspiratie voor het gedenkteken op het graf van uw dierbare samenkomen in de gewenste vorm. Wilt u een idee krijgen van wat voor u kunnen realiseren? Bekijk de uiteenlopende voorbeelden van grafstenen, kindermonumenten, urnenmonumenten in allerlei ontwerpen en materialen op onze website en in onze inspiratietuin. Met de grootste zorg en aandacht ontwerpen en vervaardigen wij het gedenkteken voor uw dierbare en verzorgen de plaatsing. Dit is onze passie, al meer dan 70 jaar. U bent van harte welkom in onze inspiratiewinkel en inspiratietuin in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen."

 3. NATUURSTEEN HEYMANS

  België

  HEYMANS: PASSIE VOOR NATUURSTEEN Heymans Grafzerken Natuursteen is gevestigd te Liedekerke in Vlaams Brabant. We zijn actief in de bouwsector, interieurinrichting en grafmonumenten in heel België en verder. Natuursteen Heymans beschikt over een ruime toonzaal te Lennik waar de door ons vervaardigde producten op een fraaie wijze in de schijnwerpers worden gezet. Naast onze toonzaal met een 300-tal verschillende grafmonumenten zijn we ook gespecialiseerd in het creëren van unieke en persoonlijke concepten voor grafmonumenten. Ook voor onderhoud of renovatie van uw grafmonument of urnemonument kan u bij ons terecht. Onze visie op ons vak is gericht op vertrouwen, eerlijkheid en degelijkheid.

 4. VELUWEHOF NATUURSTEEN

  Nederland

  Een grafsteen ter herinnering Als u de taak heeft om de uitvaart te regelen, merkt u hoeveel er ineens op u afkomt. U beseft dat u uw dierbare nog een mooi laatste afscheid wilt geven. Een waardige grafsteen is onderdeel van dit afscheid. Wij kunnen u daarbij helpen en persoonlijk adviseren bij de keuze tussen de verschillende mogelijkheden van grafstenen voor uw dierbare. Het is u waarschijnlijk al opgevallen dat er vele variaties in grafstenen mogelijk zijn, elke graf steen heeft een eigen uitstraling. Wij kunnen u daarbij helpen met het juiste advies. In onze toonzaal en tuinen staan ruim 450 grafstenen opgesteld. Naast de bestaande modellen zijn ook eigen ontwerpen en ideeën mogelijk. Hierbij kunnen onze adviseurs u deskundig van dienst zijn. In onze steenhouwerij worden uw wensen op vakkundige wijze verwerkt. Graag geven we u een impressie. In de loop der jaren hebben wij duizenden grafstenen mogen plaatsen in heel Nederland en daarom mogen wij met recht specialist in grafstenen worden genoemd, luisteren naar uw wensen en deze op een juiste manier verwerken is belangrijk voor ons. Heeft u naar aanleiding van voorbeelden op onze website vragen? Of misschien heeft u andere vraag over een graf steen en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

 5. NORVOLD MEMORIALS

  Nederland

  n Soesterberg staat een enorme collectie bijzondere gedenkstenen uitgestald. Met bijna 1500 gedenkstenen heeft u bij ons een ruime keus. Wat dacht u van veertig verschillende soorten? Van de voorraad is geen gedenksteen gelijk, want na het splijten ontstaat een eenmalig, uniek exemplaar.Levering uitsluitend aan steenhouwerijenNorvold Memorials offreert en levert uitsluitend aan steenhouwerijen. Dit houdt o.a. in dat u als particulier geen prijzen of prijsindicaties krijgt bij ons. Wel is het mogelijk dat u zelf bij ons een gedenksteen komt uitzoeken en wij deze voor u reserveren. Door de grote sortering en verscheidenheid slaagt u gegarandeerd!

 1. KAMO

  België

  Kamo bestaat al 100 jaar als steenkapper in de regio en begon met de productie van onder meer grafmonumenten en zerken. 20 jaar terug breidde het werkgebied uit naar keukenwerkbladen en interieurinrichting. Kamo staat nu stevig in de interieurmarkt en combineert 100 jaar ervaring met een moderne visie. We beschikken over een eigen opmeting- en plaatsingsdienst en de vierde generatie staat aan het roer.

 2. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italië

  Marmostil Mancin Gino di Fietta Marinella is een marmerbedrijf dat marmer bewerkt. Vakkundigheid, ervaring en professionaliteit zijn gegarandeerd dankzij tientallen jaren ervaring in deze sector. Marmostil is gespecialiseerd in grafkunst en biedt een breed assortiment producten in verschillende prijscategorieën, uitgevoerd in verschillende kleuren en rond uiteenlopende thema's. Het bedrijf voert ook kwaliteitswerk uit volgens tekeningen. Marmostil maakt vooral grafstenen van marmer.

 1. BRECCIE BVBA

  België

  Maatwerk – massief werk in het bijzonder – is de specialisatie van Breccie. Ze trachten het verschil te maken door een persoonlijke opvolging van elk project.Dankzij hun gekwalificeerde werknemers en een modern machinepark realiseren zij voor u alle maatwerk in eigen atelier. Breccie doet aan exterieur, keukens, badkamer, trap, vloer, schouw, ...

 2. DOULTREMONT

  België

  Doultremont natuursteen is al meer dan 50 jaar een begrip in Hasselt. Al 3 generaties lang genieten onze klanten van onze kennis en ervaring. We bieden een ruim aanbod aan natuurstenen gaande van arduin, marmer, graniet tot grafstenen alsook maatwerk in composiet. Onze specialiteit is Belgische blauwe hardsteen.

 3. COCCATO & MEZZETTI SRL

  Italië

  Sinds 1978 producteert, verhandelt en verspreidt ons bedrijf artikelen voor overheidsinstellingen, ziekenhuizen en begrafenisondernemingen.

 4. GRANITE WORKS OTTEN

  België

  Alle maatwerk in natuursteen: blauwe steen, franse steen, graniet, marmer en composiet, kortom alle natuursteen, zowel voor binnen als buiten.

 5. LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE

  België

  Het bedrijf LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grafmonumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trappen - steen, Marmer en natuursteen, Trappen - steen, douchebakken, en Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Le Roeulx, België.

 6. HEINZELMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEINZELMANN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grafmonumenten. Het is gevestigd in Ulm, Duitsland.

 7. PAULUS STEINBAU GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PAULUS STEINBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grafmonumenten. Het is gevestigd in Gmunden, Oostenrijk.

 8. WEIHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEIHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Begrafenisartikelen, Grafmonumenten, Begrafenisartikelen, begrafeniswerken, en Grafmonumenten. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 1. NATURSTEIN VALENTIN

  Duitsland

  Het bedrijf NATURSTEIN VALENTIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grafmonumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren begrafeniswerken. Het is gevestigd in Linz Am Rhein, Duitsland.

 2. GRANITE MONUMENTS "PARADISE"

  Oekraïne

  Het bedrijf GRANITE MONUMENTS "PARADISE", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grafmonumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van grafmonumenten, en metalen omheiningen. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 3. GEBR. OPPERMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEBR. OPPERMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grafmonumenten. Het is gevestigd in Arholzen, Duitsland.

 4. METAMAR MARBLE

  Turkije

  Het bedrijf METAMAR MARBLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grafmonumenten, en Grafmonumenten. Het is gevestigd in Isparta, Turkije.

 5. ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC

  Italië

  Het bedrijf ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grafmonumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Begrafenistransport, Begrafenis - artikelen, Wegtransport - logistieke diensten, Informaticadiensten, Begrafenistransport, Begrafenis - artikelen, Wegtransport - logistieke diensten, en Informaticadiensten. Het is gevestigd in Caravaggio, Italië.

 6. SARL PICCINI

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL PICCINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grafmonumenten, Grafmonumenten, en graveren. Het is gevestigd in Villeneuve-D'ascq, Frankrijk.

 7. MÁRMOLES BLOQUE

  Spanje

  Het bedrijf MÁRMOLES BLOQUE, en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grafmonumenten, Marmer en natuursteen, Grafmonumenten, Marmer en natuursteen, schoorstenen, en werkbladen voor keukens en badkamers. Het is gevestigd in SALAMANCA, Spanje.

 8. LAMPERTZ

  Luxemburg

  Het bedrijf LAMPERTZ, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trappen - steen, Grafmonumenten, Trappen - steen, natuurstenen, Grafmonumenten, en bewerking van natuursteen. Het is gevestigd in Hosingen, Luxemburg.

 9. KONARK NATURSTEIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KONARK NATURSTEIN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Grafmonumenten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 10. PHILAE THONON-LES-BAINS

  Frankrijk

  Het bedrijf PHILAE THONON-LES-BAINS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor individuele hulpverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grafmonumenten, Grafmonumenten, en begrafenisonderneming. Het is gevestigd in Thonon-Les Bains, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis