• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • graniet

Resultaten voor

Graniet - Import export

 1. XIAMEN HERISING ARCHITECTURALS CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Xiamen Herising Architecturals Co, Ltd, gelijk aan deskundigen in monumenten metselaar, is genieten van benijdenswaardige reputatie in deze industrie voor meer dan 2 decennium in het leveren van diverse algemene granieten monumenten & op maat degenen wereldwijd als gevolg van onze goede vakmanschap, kortere levertijd, snelle & verzorgde services. Al onze huidige klanten, die voorheen monumentendetaillisten in hun land waren, zijn binnen de kortste keren groothandelaars geworden, omdat ze hun bestellingen bij ons hebben geplaatst. Kiezen voor Herising is een goede garantie & zonder zorgen, want we hebben altijd in gedachten dat uw succes ook het onze is.Neem vandaag nog contact met ons op!

 2. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italië

  Verified by europages badge

  O.M.G. is een bedrijf dat op nationale en internationale schaal actief is in de steensector, gespecialiseerd in de winning, vormgeving en verkoop van natuurstenen uit Val d'Ossola: palissander, serizzo en beola marmer. Binnen- en buitenmeubilair en straatmeubilair. De materialen, afkomstig uit onze steengroeven, vertonen variaties van aderen en kleuren die ze uniek maken en onderscheiden van kunstmatige producten die identiek zijn aan elkaar.

 3. SEMKON STONE GRANITE SINK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEMKON STONE GRANITE SINK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graniet. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanrechten, tegels voor de badkamer, en werkbladen voor badkamers. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. MÜLLER NATURSTEINWERK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÜLLER NATURSTEINWERK AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Graniet. Het is gevestigd in Neuhaus, Zwitserland.

 5. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steen en mineralen, Maalstenen, Graniet, verkoop van graniet, onderaanbesteding personeelsbeheer, natuurstenen, internationale natuurstenen, Steen en mineralen, en bewerking van natuursteen. Het is gevestigd in Penafiel, Portugal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Graniet. Het is gevestigd in Groß-Enzersdorf, Oostenrijk.

 2. GRANITI BUA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRANITI BUA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graniet. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granito, open haarden van graniet, kolom, Granito, ambachtelijke bewerking van graniet, granietblokken voor bestrating, granietcurve, graniet granulaat, en civiel plaveisel voor binnen van graniet. Het is gevestigd in Budduso', Italië.

 3. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graniet, Granito, natuurstenen, Graniet, internationale natuurstenen, Granito, bewerking marmer en graniet, granietvloeren, en nationale graniet. Het is gevestigd in Cavaion Veronese, Italië.

 4. HAIGIS & SCHULTZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAIGIS & SCHULTZ GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graniet. Het is gevestigd in Otterndorf, Duitsland.

 5. THOMASTONE

  Frankrijk

  Marmerbewerking THOMASTONE bewerkt al 4 generaties lang natuursteen, marmer en graniet. THOMASTONE is gevestigd in Mondelange en Moselle, en is gespecialiseerd in kunstwerken, binnenshuisdecoratie en tuininrichting van steen.Het bedrijf richt zich tot vakmensen en particulieren met services op maat zoals binnenshuisdecoratie van natuursteen: keukens, badkamers, keukenbladen, vensterbanken, bevloering, trappen, meubels van steen en tuinrinrichting: terrassen, trappen, straatjes, hekwerk, omheiningen, tuinmeubelen. Thomastone biedt u een nieuw en exclusief productgamma (PARCLOS): moduleerbare bouwelementen van steen voor de uitvoering van omheiningen, meubelen, aankleding van zwembaden... Gratis en gepersonaliseerd onderzoek en offerte op aanvraag (met 3D-project, metingen, AUTOCAD tekening).Werkgebieden: Moselle, Meurthe et Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Luxemburg, Frankrijk.

 1. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italië

  M.G.F., gevestigd in Motta di Livenza, is gespecialiseerd in de bewerking van marmer en graniet. Onder de zorgvuldig met materialen van de allerbeste kwaliteit vervaardigde producten treft u bekledingen aan voor badkamers en muren, trappen, vloerbekledingen van marmer of steen, vensterbanken, schoorsteenmantels, uitvaartobjecten en keukenbladen, bladen voor bars en open keukens. Alle artikelen zijn te verkrijgen in diverse stijlen, van klassiek tot modern, zonder de rustieke stijl te vergeten. M.G.F. gebruikt materialen met een EEG-label.

 2. MESKA HARTGESTEIN-PRÜFPLATTEN GMBH

  Duitsland

  Meska Präzisionswerk Hartgestein-Prüfplatten GmbH: precisiegraniet, speciale machinebouw tot 7 m lengte, meet- en controleplaten, hoeken, meettafels, revisies, certificaten. Productie van onbewerkt blok tot precisiegraniet uit één hand! Onze dienstverlening begint met de keuze van het graniet op locatie. Elk onbewerkt blok wordt op scheurtjes of aders gecontroleerd. Wij garanderen dat alleen het beste materiaal wordt verwerkt. Wij voeren Gabbro en Diabas hardsteen tot groottes van 6500*2800 mm. Door onze uitgebreide magazijnvoorraad met ca. 3000 t garanderen wij korte levertijden. Wij sparen zodoende tijd en transporttrajecten. Door de toepassing van CNC-techniek worden de blokken met maximale materiaalbenutting gesneden. Groottes 7500*2800 mm grof en fijn slijpen met hoogste precisie. Plaatdoorbraken, schroefdraadinzetten in elke grootte, moeren in de gewenste precisie en positionering. Modernste CAD-CAM-techniek in de gewenste productiediepte.

 1. KINDT GERARD

  België

  Kasseien Kindt bestaat sinds 1979 en is gespecialiseerd in oude en nieuwe kasseien. Onze activiteiten: Aan- en verkoop van alle soorten kasseien, oud en nieuw. Rechtstreekse import zonder tussenpersonen voor onder andere: Kandla Grez ; Basaltplatines ; Portugees graniet. Dit in verschillende kleuren en formaten. Oude arduinen en granieten boordstenen. Erg snelle levering mogelijk in heel België, tegen gunstige voorwaarden. Gratis advies voor zelfplaatsers. Eigen plaatsingsdienst van kasseien, met meewerkende patron op de werf met meer dan 35 jaar ervaring in het plaatsen van kasseien.

 2. NASIMO

  België

  Uw natuursteen op maat van ontwerp tot plaatsing Wilt u volop genieten van de natuurlijke pracht van natuursteen? Dan is het cruciaal dat die uw woning of bedrijf als een tweede huid past. Daarom maakt Nasimo al uw natuursteen op maat. En dat maatwerk, dat krijgt u in elke fase van uw aankoop: - In onze showroom begeleiden we u bij uw keuze en het ontwerp van uw project. - In ons atelier maken we uw natuursteen op maat. Volledig tot in de kleinste details. - Met onze stock aan tegels en onbewerkte platen spelen we snel op uw vragen in. - Onze plaatsingsdienst legt uw natuursteen volledig volgens uw plan en werkt af tot u tevreden bent. Natuursteen op úw maat Van een natuursteen geniet u uw leven lang. Daarom helpen wij u bij elke stap van uw beslissing. Want natuursteen op maat, dat betekent kiezen uit: - een steensoort die de ruimte op het lijf geschreven is - een kleur die uw interieur of buitenomgeving als gegoten zit - een grootte die het ruimtegevoel vergroot of verkleint - een afwerking die volledig aangepast is aan het doel en het gebruik van de ruimte

 3. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrijk

  De marmerbewerkerij van La Crau is gespecialiseerd in de levering en het bewerken van marmer, onyx, graniet, natuursteen, kwarts, keramiek... Door het bewerken van deze materialen, heeft de onderneming diverse branches ontwikkeld zoals binnen- en buitentegels, bekledingen (tappen, gevels, muurtjes, trappen, muurbedekkingen, dorpels, ..), Keukens en badkamers (keukenbladen, wastafelbladen, wastafels en massieve badkuipen, ..), Aanpassing (met meer dan 18 jaar ervaring in de gravure en fotogravure, biedt onze werkplaats u authentiek vakmanschap voor het vervaardigen van uithangborden, bewegwijzering, …) De onderneming vervaardigt tevens luxe villa's of appartementen evenals winkels wereldwijd, met name voor een vermaard merk van de Groep LVMH. De reputatie en het imago van de marmerwerkplaats La Crau berust op drie belangrijke pijlers: de kwaliteit van het werk, de keuze van het materiaal en de geboden service.

 4. MULTI STONE

  België

  In twintig jaar tijd groeide het natuursteenbedrijf Multi Stone NV in Stekene uit tot één van de toonaangevende bedrijven in zijn genre in Vlaanderen. Dat is te danken aan het dynamisme en de creativiteit van de ondernemers en hun bekwaam personeel. Met als doel tevreden klanten in binnen- en buitenland verzorgen wij al uw wensen op natuursteengebied. Of het nu gaat om raam en deurdorpels voor uw nieuwe of uw te verbouwen woning, een passende deuromlijsting geheel in de stijl van uw woning, dit alles wordt uitgevoerd volgens uw wensen met een duidelijk advies en een correcte prijsafspraak. Ook voor de binnenafwerking zoals vloeren, vensterbanken, trappen, keukenbladen, massieve spoelbakken in blauwe hardsteen, badkamerinrichting, alle maatwerk.....te veel om op te noemen. ONZE PRODUCTEN vloeren trappen dorpels deuromlijstingen brievenbussen gevelbekleding sierschouwen vensterbanken keukenbladen tafels terrastegels spoelbakken huisnummers grafmonumenten ...

 5. T.V.H.

  België

  Via deze weg willen we U laten kennis maken met hetgeen T.V.H. nv Natuursteen & Tegelhandel voor U zou kunnen betekenen in de wondere wereld van natuursteen en keramische tegels. In onze steenhouwerij wordt natuursteen en composiet verwerkt tot de mooiste realisaties, gaande van dorpels en omlijstingen tot keukentabletten, trappen enz. Onze vakmensen zorgen voor de beste afwerking. Ondanks de nieuwste machines is er nog steeds de nodige ambacht en passie voor natuursteen nodig om uw droomrealisatie te vervaardigen. Hamer en beitel zijn dus nooit ver uit de buurt in ons werkatelier. Verder kan U In onze showroom terecht voor een uitgebreid assortiment aan keramische vloer- & wandtegels. Wij volgen de "modetrends" op de voet en stellen steeds de nieuwste collecties voor. Uiteraard bieden wij de grootste en meest bekende merken aan, aangevuld met enkele eigen merknamen, rechtstreeks van bij de producent. Ook de plaatsing van bovenstaande materialen kan door onze zorgen uitgevoerd worden. Van opmeting tot plaatsing, alles gebeurt door vakbekwame mensen met de nodige ervaring. Kortom, vergeet dus niet even binnen te komen in onze showroom indien U denkt aan bouwen of verbouwen. Wij zorgen voor een warme ontvangst, een goede uitleg én een vrijblijvende offerte op maat. De service na verkoop is misschien nog wel onze grootste troef!

 6. MARIS

  België

  Maris importeert rechtstreeks vanuit de grootste steengroeven uit de wereld. We staan garant voor de beste prijs/kwaliteit-verhouding. We gaan prat op jarenlange ervaring in de sector. Onze know-how vertaalt zich in deskundig advies. Wij werken voor particulieren en in opdracht van openbare besturen, studiebureaus en architecten. We zijn tevens groothandel voor bedrijven in natuursteen. Maris Natuursteen heeft een grootschalig aanbod, uniek in de Benelux. Elke steensoort heeft zijn specifieke kenmerken en doeleinden: kleiklinkers, blauwe steen, Belgische arduin, blauwe natuursteen, Oosterse blauwe hardsteen, graniet Chinese, graniet Portugese, graniet Indische, graniet, Zweedse graniet, Indische zandsteen, Belgische zandsteen, Chinese zandsteen, Vietnamese basalt, herbruik natuursteen...

 7. GRANIET EN MARMER

  België

  G&M specialiseerde zich sinds zijn oprichting in 1991 in het leveren (en plaatsen) van op maat gezaagde natuursteen. Dankzij ons gespecialiseerd en ervaren personeel, onze zoektocht naar gezonde en mooie materialen en ons hypermodern machinepark hebben wij in de loop der jaren het vertrouwen gekregen van vele (internationale) klanten. Wij staan vrijblijvend ter beschikking om voor u de mooiste steen uit te zoeken en samen een prachtig project te bouwen. Belgische Blauwe Steen: Wij hebben een eigen productielijn tegels voor binnen- en buitengebruik. Marmocino: keramiek met natuursteen-oppervlak.

 8. DEN DAM

  België

  Reeds meer dan 30 jaar verwerkt Den Dam, met de modernste machines en een team vakbekwame medewerkers, natuursteen en composiet afkomstig van over de hele wereld. Door permanente innovatie en investeringen, volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op de markt. In onze platenhal kunt u uw werkkeuze maken uit meer dan 100 soorten natuursteen en composiet. Naast onze uitgebreide voorraad kunnen wij speciale en zeldzame steensoorten bestellen via onze contacten in de sector. Onze specialisten staan u graag bij in de keuze van het materiaal en de technische uitwerking van al uw maatwerkrealisaties. Wij dragen service en klantgerichtheid immers hoog in het vaandel. Graniet, marmer,  blauwe hardsteen, composiet, ...

 1. AZIENDA MOHAMED CHABAANE

  Oostenrijk

  Uw wensen zijn belangrijk voor ons. Heeft u meer gedetailleerde informatie nodig of heeft u een speciaal verzoek? Bel ons in dit geval of vertel ons uw behoeften via e-mail. Als flexibel bedrijf staan we altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties. Uw AZIENDA-Team

 2. LYM JAR

  Spanje

  LYM JAR NATURAL STONE is een onderneming gewijd aan de winning en de bewerking van natuursteen. Eigenaars van een steengroeve voor crema marfil, blokken, zuilen en plavuizen. Wij hebben de beschikking over high-tech installaties en zeer gekwalificeerd personeel, wat zich weerspiegelt in de kwaliteit van onze materialen.

 3. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spanje

  Bedrijf dat gespecialiseerd is in de export van marmer en graniet. Crème ivoire, Dark Emperador, Light Emperador, Rood Alicante, Geel Mares, Zwart Marquina, Kalk Capri, Island Beig, Island Blue, Crème Valence.

 4. MÁRMOLES FORMAS & DISEÑO

  Spanje

  Onze onderneming heeft als voornaamste doelstelling aan de behoeften van haar klanten te voldoen. Wij onderscheiden ons door onze service en de kwaliteit van ons werk. Werkplaats voor het ontwerpen, verplaatsen en monteren van marmer, kwarts en graniet. Silestone ontwerp. Distributeur Techlam, Compac...

 5. ROTIM STEENBOUW

  Nederland

  Rotim - Grondstoffen voor Infrastructuur levert groevematerialen welke vooral in de wegenbouw, betonindustrie, waterbouw, spoorwegbouw en recreatieve toepassingen worden verwerkt. Producten: Cloburn red, Reflexing white, Noors wit, Gele Eifeldolomiet, Spoorballast, Waterbouwsteen, Schanskorf materialen, Gravier d'Or, Kalksteen, Zwerfkeien, Findlingen, Siersplitten.

 6. MARBOR

  België

  Marbor : - opgericht in 1967 en uitgebreid tot een toonaangevend natuursteenverwerkend bedrijf. - productie - maatwerk - plaatsing en verkoop van natuursteen - arduin - witsteen - marmer - graniet - composiet en leisteen - erkend vakmanschap - uitgebreid en modern machinepark - eigen plaatsingsdienst met 46 jaar ervaring - eigen transport

 7. FAYT

  België

  Fayt biedt alle maatwerk in blauwe hardsteen, granietmarmer, franse steen, kunststeen, arduin graf, monumenten, zerken op maat, dorpels, vensterbanken, trappen, plinten, werkblad keuken, tafelblad, wastafel, douche, kuipen, gevels, brievenbussen.

 8. MÁRMOLES Y GRANITOS PABLO GARCÍA SL

  Spanje

  Specialist in artistieke werkzaamheden voor begraafplaatsen. Gevels, werkbladen, schoorstenen, trappen. Offerte en advies thuis zonder verplichting.

 9. FOMENTO DE MÁRMOLES

  Spanje

  Extractie en bewerking van marmer en van steen, crème en ivoor.

 10. CANTEROS DE LA SEGARRA SL

  Spanje

  Steengroeven, natuursteen, marmer en graniet. Steengroeve op maat. Ramen, portalen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis