• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • granuleren van kunststoffen - machines

Resultaten voor

Granuleren van kunststoffen - machines - Import export

 1. YUMEX PLASTIC

  Turkije

  Wij zijn een producent van Natuurlijk LDPE Granulaat in Turkije/ADANA. Wij zijn de firma met de grootste capaciteit in Turkije voor Natuurlijk LDPE Granulaat. Wij produceren rond de 1000-1100 ton per maand. De firma Yumex Plastic produceert met speciale productiesystemen. En wat de kwaliteit betreft, produceren wij de beste kwaliteit. Wij beschikken over een krachtige wasinstallatie en een dubbel filtersysteem. Wij gebruiken 100 maasfilters in extrusiemachines. Yumex Plastic heeft een dubbel sorteersysteem voor en na de wasfase. Zo komt er geen kleurverschil en geen contaminatieverschil in de vlokken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

 2. USG UWE STÜCKE GRANULIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  USG GmbH produceert granuleermessen en granuleerplaten voor een breed scala aan kunststoffen en onderwater-granuleermachines. We hebben ons gespecialiseerd in bimetaalmessen die vacuüm gesoldeerd zijn. De snijkant van een titaniumcarbide is gesoldeerd in een hoogwaardig roestvrijstalen basislichaam. Wij produceren platen met een hoge dichtheid van de "kleine", elektrisch verwarmde geperforeerde plaat, voor de productie van verbindingen, naar de grote olie- of stoomverwarmde geperforeerde plaat voor massakunststoffen zoals PE en PP granuleermessen voor granulators van verschillende machinefabrikanten. Ontwerp en productie van geperforeerde granulatieplaten. Messenhouder in flexibel of onbuigzaam ontwerp voor onderwatergranulatoren. Reserve- en slijtage-onderdelen en snijmotoren voor granulatietechnologie, granulatiesystemen en strenggranulatoren. Reparatie van geperforeerde granulatieplaten, regelmatige maalwerkzaamheden tot volledige revisie, inclusief het opnieuw platteren van het snijoppervlak.

 3. ORENDA AUTOMATION TECHNOLOGIES INC.

  Canada

  Het bedrijf ORENDA AUTOMATION TECHNOLOGIES INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Markham, Canada.

 4. MÜLLER MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MÜLLER MASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Frankfurt Am Main, Duitsland.

 5. COPERION PELLETIZING TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COPERION PELLETIZING TECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren gritstraalmachines, en het granuleren van kunststoffen. Het is gevestigd in Offenbach, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MACHTEK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MACHTEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Poole, Verenigd Koninkrijk.

 2. NORDSON BKG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NORDSON BKG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandradpompen, en Tandradpompen. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

 3. BRATKE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRATKE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunststoffen in korrelvorm, Verwerkingsprocessen, bijkomende - rubber en kunststof, en compound voor injectie. Het is gevestigd in Burgbernheim, Duitsland.

 4. BLACKFRIARS GRANULATORS SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLACKFRIARS GRANULATORS SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor het verkorrelen en de vermaling van rubber, machines en uitrustingen voor het korrelen en het malen van kunststoffen, en kunstof recyclage. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 5. MAAG GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAAG GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Großostheim, Duitsland.

 1. UNTHA SHREDDING TECHNOLOGY GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf UNTHA SHREDDING TECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Kuchl, Oostenrijk.

 2. SUMMIT SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SUMMIT SYSTEMS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granuleren van kunststoffen - machines, en Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Tamworth, Verenigd Koninkrijk.

 1. GALA KUNSTSTOFF- UND KAUTSCHUKMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GALA KUNSTSTOFF- UND KAUTSCHUKMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granulaten voor kunststofindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granuleren van kunststoffen - machines, Granuleren van kunststoffen - machines, afkoelers voor granulaat, granulatoren, en onderwatergranulators. Het is gevestigd in Xanten, Duitsland.

 2. A. KNORR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf A. KNORR GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van kunststoffen - machines, Granuleren van kunststoffen - machines, Extrusie van kunststoffen - machines, en Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Bocholt, Duitsland.

 3. EUROTEC IMPIANTI SRL

  Italië

  Het bedrijf EUROTEC IMPIANTI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Busto Arszio, Italië.

 4. CMG SPA

  Italië

  Het bedrijf CMG SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren granulatoren, en malers. Het is gevestigd in Budrio, Italië.

 5. PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Granuleren van kunststoffen - machines, Extrusie van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, Granuleren van kunststoffen - machines, en Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 6. GRUPO COMERCIALIZADOR JORANI SA DE CV

  Mexico

  Het bedrijf GRUPO COMERCIALIZADOR JORANI SA DE CV, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunststoffen in korrelvorm, en kunststof- en harsmaterialen. Het is gevestigd in León, Mexico.

 7. PLASTICOS BENEDICTO

  Spanje

  Het bedrijf PLASTICOS BENEDICTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 8. FEYDAS MAKINA&MUH LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf FEYDAS MAKINA&MUH LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 1. AOP INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf AOP INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en uitrustingen voor vermaling en pulverisatie, en messenslijpers. Het is gevestigd in Chateau Gaillard, Frankrijk.

 2. NINGBO BEILUN RHONG MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  China

  Het bedrijf NINGBO BEILUN RHONG MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 3. DE.GA. SPA

  Italië

  Het bedrijf DE.GA. SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granuleren van kunststoffen - machines, en Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Iseo (BS), Italië.

 4. FO SHAN SHUN DE JIA YUAN BO CHUANG PLASTICS MACHINERY COM.,LTD

  China

  Het bedrijf FO SHAN SHUN DE JIA YUAN BO CHUANG PLASTICS MACHINERY COM.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brekers. Het is gevestigd in SHUN DE, China.

 5. PLASTIC RECYCLING MACHINERY APS

  Denemarken

  Het bedrijf PLASTIC RECYCLING MACHINERY APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling - machines en installaties, en Recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Tranekaer, Denemarken.

 6. SKR

  Tunesië

  Het bedrijf SKR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren recycling. Het is gevestigd in sousse, Tunesië.

 7. NET PLASMAK PLASTIK MAKINA GIDA TEKSTIL INSAAT SANAYII TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf NET PLASMAK PLASTIK MAKINA GIDA TEKSTIL INSAAT SANAYII TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granuleren van kunststoffen - machines, en Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. NINGBO BEILUN ELH MACHINERY INTERNATIONAL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf NINGBO BEILUN ELH MACHINERY INTERNATIONAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 9. INPA LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf INPA LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granuleren van kunststoffen - machines, en Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 10. INAN MAKINA SAN TIC. LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf INAN MAKINA SAN TIC. LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granuleren van kunststoffen - machines, en Granuleren van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis