• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • graszaad

Resultaten voor

Graszaad - Import export

 1. FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. AGRI-TECH

  België

  Agri-Tech is leverancier van zaden voor land- en tuinbouw (maïs - granen - groenbemesting - voederbieten - uien - weidegras - gazon – veldbloemen). Agri-Tech helpt u graag bij het maken van de juiste keuze tussen de verschillende variëteiten in functie van de grondsoort, zaaitijdstip, gebruiksdoel van de grassen enz. De firma wordt hierin ondersteund door de verschillende zaadhuizen dankzij een doorgedreven selectie en vele onderzoeken gedurende de jaren. Het bedrijf biedt ook gewasbeschermingsmiddelen en hygiëneproducten (stalhygiënemelk- en uierhygiënetot reinigingsproducten voor machines, voertuigen en huishouden) en diensten als consulting.

 4. FRANKEN AGRO

  België

  Franken Agro is een gespecialiseerd akkerbouwbedrijf, gelegen in Postel. Er zijn 3 voorname productie bedrijfstakken: graszoden (sier, sport en recreatie gazon), aardappelen en frietjes, groenten en fruit. Het bedrijf heeft ook zijn eigen winkel en versnijdt zijn groeten zelf.

 5. VAN ISRAEL

  België

  De nv Van Israel uit Geraardsbergen is fabrikant, importeur en exporteur van: potgrond, vaste en vloeibare minerale meststoffen en organische meststoffen, boomschors, turf, bodemverbeterende middelen, graszaad, aarde en lava.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. BARENBRUG BELGIUM

  België

  De Koninklijke Barenbrug Groep is wereldwijd toonaangevend in recreatiegrassen, voedergrassen en vlinderbloemige voedergewassen. Wij hebben ons gespecialiseerd in plantenveredeling, graszaadproductie en de internationale marketing en verkoop van innovatieve rassen.

 2. MEVOGRO PRODUCTS

  België

  Mevogro Products is een groothandel in meststoffen, houtskool, graszoden & zaden, dooizout en anderen producten, zowel in kleine of grotere verpakking, alsook los. Het bedrijf richt zich voornamelijk op tuincentra's en grote ketens maar ook tuinaanleggers behoren tot de klanten van het bedrijf.

 3. GRASLEVEREN.NL

  Nederland

  Grasleveren.nl houdt van groene tuinen! Bij Grasleveren.nl kunt u eenvoudig graszoden kopen / bestellen en thuis laten bezorgen! Gaat u een nieuw gazon aanleggen, dan bestelt u de grasmatten bij Grasleveren.nl! Als uw gazon toe is aan vervanging bestelt u eenvoudig grasmatten online bij Grasleveren. Wij leveren graszoden direct vanaf het land, vacuum gekoeld, af bij particulieren en hoveniers.

 4. PHILIP SEEDS

  België

  De N.V. PHILIP-SEEDS ging van start in juli '94 met de bedoeling zo snel mogelijk een vaste waarde te worden binnen de sector van de landbouwzaden. Daarom werd onmiddellijk geopteerd om met een breed gamma van kwalitatieve producten de landbouw tegemoet te treden. Het productgamma gaat over zaaigranen, maïs- en bietenzaden, gras- en gazonzaden, witloofzaden tot plantaardappelen.

 5. MOBAU BAUZENTRUM GMBH

  Duitsland

 1. HERMANN MEYER KG

  Duitsland

 2. HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH

  Duitsland

 3. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Polen

 4. PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA

  Polen

 5. AL MARRYAM INTERNATIONAL

  Pakistaan

 6. ZULUETA

  Spanje

 7. TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK

  Polen

 8. SEMBELTRAV

  Wit Rusland

 9. OOO CMP

  Rusland

 10. P.P.H. AGRONAS SP. Z O.O.

  Polen

 1. PRIMO SEED

  Italië

 2. AGROSEMTORG

  Wit Rusland

 3. BEMS VENTURES GMBH

  Duitsland

 4. SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O.

  Slovenië

 5. SOVAROG

  Oekraïne

 6. KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA

  Polen

 7. IVISONS SEEDS

  Verenigd Koninkrijk

 8. BROWN AND BROWN FARMS

  Verenigde Staten

 9. LLC "FORMEL DES WACHSTUMS"

  Wit Rusland

 10. BELSEMTORG

  Wit Rusland