• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • graszaad

Resultaten voor

Graszaad - Import export

 1. FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Uetze, Duitsland.

 2. AGRI-TECH

  België

  Agri-Tech is leverancier van zaden voor land- en tuinbouw (maïs - granen - groenbemesting - voederbieten - uien - weidegras - gazon – veldbloemen). Agri-Tech helpt u graag bij het maken van de juiste keuze tussen de verschillende variëteiten in functie van de grondsoort, zaaitijdstip, gebruiksdoel van de grassen enz. De firma wordt hierin ondersteund door de verschillende zaadhuizen dankzij een doorgedreven selectie en vele onderzoeken gedurende de jaren. Het bedrijf biedt ook gewasbeschermingsmiddelen en hygiëneproducten (stalhygiënemelk- en uierhygiënetot reinigingsproducten voor machines, voertuigen en huishouden) en diensten als consulting.

 3. FRANKEN AGRO

  België

  Franken Agro is een gespecialiseerd akkerbouwbedrijf, gelegen in Postel. Er zijn 3 voorname productie bedrijfstakken: graszoden (sier, sport en recreatie gazon), aardappelen en frietjes, groenten en fruit. Het bedrijf heeft ook zijn eigen winkel en versnijdt zijn groeten zelf.

 4. VAN ISRAEL

  België

  De nv Van Israel uit Geraardsbergen is fabrikant, importeur en exporteur van: potgrond, vaste en vloeibare minerale meststoffen en organische meststoffen, boomschors, turf, bodemverbeterende middelen, graszaad, aarde en lava.

 5. BARENBRUG BELGIUM

  België

  De Koninklijke Barenbrug Groep is wereldwijd toonaangevend in recreatiegrassen, voedergrassen en vlinderbloemige voedergewassen. Wij hebben ons gespecialiseerd in plantenveredeling, graszaadproductie en de internationale marketing en verkoop van innovatieve rassen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEVOGRO PRODUCTS

  België

  Mevogro Products is een groothandel in meststoffen, houtskool, graszoden & zaden, dooizout en anderen producten, zowel in kleine of grotere verpakking, alsook los. Het bedrijf richt zich voornamelijk op tuincentra's en grote ketens maar ook tuinaanleggers behoren tot de klanten van het bedrijf.

 2. GRASLEVEREN.NL

  Nederland

  Grasleveren.nl houdt van groene tuinen! Bij Grasleveren.nl kunt u eenvoudig graszoden kopen / bestellen en thuis laten bezorgen! Gaat u een nieuw gazon aanleggen, dan bestelt u de grasmatten bij Grasleveren.nl! Als uw gazon toe is aan vervanging bestelt u eenvoudig grasmatten online bij Grasleveren. Wij leveren graszoden direct vanaf het land, vacuum gekoeld, af bij particulieren en hoveniers.

 3. PHILIP SEEDS

  België

  De N.V. PHILIP-SEEDS ging van start in juli '94 met de bedoeling zo snel mogelijk een vaste waarde te worden binnen de sector van de landbouwzaden. Daarom werd onmiddellijk geopteerd om met een breed gamma van kwalitatieve producten de landbouw tegemoet te treden. Het productgamma gaat over zaaigranen, maïs- en bietenzaden, gras- en gazonzaden, witloofzaden tot plantaardappelen.

 4. HERMANN MEYER KG

  Duitsland

  Het bedrijf HERMANN MEYER KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Rellingen, Duitsland.

 5. MOBAU BAUZENTRUM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOBAU BAUZENTRUM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Nickenich, Duitsland.

 1. NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Northeim, Duitsland.

 2. HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Sandhagen, Duitsland.

 1. AL MARRYAM INTERNATIONAL

  Pakistaan

  Het bedrijf AL MARRYAM INTERNATIONAL, is een Distributeur, en actief in de sector Graszaad. Het is tevens aanwezig in de sectoren sesamzaad. Het is gevestigd in Hyderabad, Pakistaan.

 2. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Polen

  Het bedrijf ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, is een Multi-Category, en actief in de sector Graszaad. Het is tevens aanwezig in de sectoren Agrarische diensten, Mengvoeder voor vee en pluimvee, Agrarische diensten, grasplant, macedoines (gemengde groenten of vruchten°, en Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Załom, Polen.

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA, is een Multi-Category, en actief in de sector Graszaad. Het is tevens aanwezig in de sectoren zaaigoed, basilicumzaad, granen voor fruitbloemen en fruitplanten, en Peulvruchtenzaad. Het is gevestigd in Kujakowice Górne, Polen.

 4. SEMBELTRAV

  Wit Rusland

  Het bedrijf SEMBELTRAV, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 5. TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK

  Polen

  Het bedrijf TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Rybna, Polen.

 6. ZULUETA

  Spanje

  Het bedrijf ZULUETA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Navarra, Spanje.

 7. PRIMO SEED

  Italië

  Het bedrijf PRIMO SEED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graszaad. Het is tevens aanwezig in de sectoren granen voor gazons en bloembollen. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

 8. BEMS VENTURES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEMS VENTURES GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Ratzeburg, Duitsland.

 1. SOVAROG

  Oekraïne

  Het bedrijf SOVAROG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 2. NOVOGREEN CESPED NATURAL SA

  Spanje

  Het bedrijf NOVOGREEN CESPED NATURAL SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graszaad. Het is tevens aanwezig in de sectoren graslanden, en tuin. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 3. AGROSEMTORG

  Wit Rusland

  Het bedrijf AGROSEMTORG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 4. KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA

  Polen

  Het bedrijf KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA, is een Multi-Category, en actief in de sector Graszaad. Het is tevens aanwezig in de sectoren graan, maïs, koolzaadzaad, en aardappelen. Het is gevestigd in Kalisz, Polen.

 5. SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graszaad, landbouwzaden, Graszaad, en zaaigoed voor de landbouw. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 6. LLC "FORMEL DES WACHSTUMS"

  Wit Rusland

  Het bedrijf LLC "FORMEL DES WACHSTUMS", is een Groothandelaar, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Mozyr, Wit Rusland.

 7. BELSEMTORG

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELSEMTORG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graszaad. Het is tevens aanwezig in de sectoren radijszaad, en klaverzaad. Het is gevestigd in Vitebsk, Wit Rusland.

 8. SEED ME OUT

  Italië

  Het bedrijf SEED ME OUT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Graszaad. Het is tevens aanwezig in de sectoren zaaizaad, en ruwe hennep. Het is gevestigd in Carpenedolo, Italië.

 9. GERMINAL AMENITY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GERMINAL AMENITY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Lincoln, Verenigd Koninkrijk.

 10. CORPAL S.A.C.

  Peru

  Het bedrijf CORPAL S.A.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graszaad. Het is gevestigd in Tocache, Peru.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis