• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • griesmeel

Resultaten voor

Griesmeel - Import export

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrijk

  Wij zijn leveranciers van: oliezaden, zonnebloemolie, koolzaadolie, soja-olie, maïsolie, canola-olie. Zuivelproducten, poeders, UHT Europese productie en peulvruchten van landbouwcoöperaties. Wij zijn de eigenaars van de handelsmerken: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France is een in Nice gevestigd voedingsmiddelenbedrijf aan de legendarische Promenade des Anglais (UNESCO-werelderfgoed). Wij zijn geen multinational, maar een maatschappelijk verantwoorde onderneming die de ontwikkeling ondersteunt van de gemeenschappen waarmee wij samenwerken, met name in Afrika en in ontwikkelingslanden. Wij streven immers naar duurzame relaties met zowel onze klanten als onze leveranciers door begrip te hebben voor hun wensen en elkaar eerlijk en met respect te behandelen. Wij zijn geen producenten, maar bestellers, en als zodanig hebben wij onze eigen handelsmerken. Wij besteden bijzondere aandacht aan de selectie van de producenten met wie wij strenge specificaties opstellen. Mercurya France maakt er een erezaak van zijn klanten een kwaliteitsservice te bieden. We zijn ons bewust van de behoefte aan snelheid en flexibiliteit in de internationale handel, en we doen ons uiterste best om aan deze behoeften te voldoen. Onze uitgebreide ervaring op dit gebied is de basis van ons motto "Bien faire et le faire savoir".

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrijk

  SAS VENTOUX EPEAUTRE produceert 100% Frans eenkoren (traditionele productie). Het eenkoren dat wij produceren en ophalen is afkomstig uit het gebied dat de bakermat is van dit graangewas (rondom de Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Het eenkoren wordt geteeld afwisselend met planten voor de parfumindustrie of voor veevoeder, en zo zijn geen andere productiemiddelen nodig. Zo verkrijgen we een compleet natuurlijke productie. Na de oogst worden de korrels zonder additieven opgeslagen in silo's. Daarop volgt het pellen waarbij gewoon het vliesje rond de korrel verwijderd wordt. Om een zo schoon mogelijk product te verkrijgen wordt het kaf en alles wat lichter is dan de korrel, afgezogen. De sorteermachines verwijderen vervolgens alles wat langer en korter is dan de korrel. Ten slotte haalt een optische sorteermachine nog de laatste ongewenste korrels weg. Als laatste fase volgt nog de kwaliteitscontrole!

 3. GARNEC LLC

  Rusland

  «Garnec» is een leider in de productie van glutenvrij meel en bakmixen. We waren de eersten in Rusland die het recht kregen om onze producten te labelen met het “Crossed Grain Trademark”. Dit handelsmerk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Association of European Celiac Societies, erkend in de meeste ontwikkelde landen. We gebruiken ook groene technologieën: onze producten worden vervaardigd op milieuvriendelijke apparatuur met behulp van koudfreestechnologie. Koud malen is malen bij een temperatuur van minder dan 40 ° C, waardoor het meel de meeste vitamines en mineralen behoudt. Bovendien hebben we volledig geweigerd raffinage in onze productie te gebruiken, evenals smaakversterkers en conserveermiddelen. We produceren een breed scala aan gezonde voedingsproducten - voor iedereen is er iets naar zijn smaak. Garnec: Ander voedsel voor het hele gezin.

 4. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanje

  Meel en griesmeel. Harinas de pelegrín, Halasa.

 5. OLI SEMOLINA

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SIPA INTERNATIONAL SRL

  Italië

 2. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Wit Rusland

 3. LANGLEY S.A.

  Ecuador

 4. ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S

  Turkije

 5. PASTA FOODS

  Verenigd Koninkrijk

 1. CEREFORM LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. CALDERONE S.R.L.

  Italië

 1. WESSEX MILL

  Verenigd Koninkrijk

 2. FILANGIERI CARMELO

  Italië

 3. MOLINO AGUGIARO S.P.A.

  Italië

 4. DACSA LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. MOLINO GALLEU S.R.L.

  Italië

 6. FRATELLI CASTELLINO S.R.L.

  Italië

 7. FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO

  Spanje

 8. WILLIAM NELSTROP & CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. HARINERAS VILLAMAYOR SA

  Spanje

 2. CEREALI BRIANZA DI LAMBRI LUIGI

  Italië

 3. NATIONAL TRUST

  Verenigd Koninkrijk

 4. MOLINO COSMA

  Italië

 5. PRO ROLL LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

  Italië

 7. CALDARONI MARIA DONATA

  Italië

 8. MOLINI AGOSTINI S.R.L.

  Italië

 9. KROPFITSCH - MUHLE INH. DI MARTIN KROPFITSCH

  Oostenrijk

 10. MOLINO ROCCASALVA GAETANO S.R.L.

  Italië

Filters

Resultaten voor

Griesmeel - Import export

Aantal resultaten

1.742 bedrijven