• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • griesmeel

Resultaten voor

Griesmeel - Import export

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wij zijn leveranciers van: oliezaden, zonnebloemolie, koolzaadolie, soja-olie, maïsolie, canola-olie. Zuivelproducten, poeders, UHT Europese productie en peulvruchten van landbouwcoöperaties. Wij zijn de eigenaars van de handelsmerken: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France is een in Nice gevestigd voedingsmiddelenbedrijf aan de legendarische Promenade des Anglais (UNESCO-werelderfgoed). Wij zijn geen multinational, maar een maatschappelijk verantwoorde onderneming die de ontwikkeling ondersteunt van de gemeenschappen waarmee wij samenwerken, met name in Afrika en in ontwikkelingslanden. Wij streven immers naar duurzame relaties met zowel onze klanten als onze leveranciers door begrip te hebben voor hun wensen en elkaar eerlijk en met respect te behandelen. Wij zijn geen producenten, maar bestellers, en als zodanig hebben wij onze eigen handelsmerken. Wij besteden bijzondere aandacht aan de selectie van de producenten met wie wij strenge specificaties opstellen. Mercurya France maakt er een erezaak van zijn klanten een kwaliteitsservice te bieden. We zijn ons bewust van de behoefte aan snelheid en flexibiliteit in de internationale handel, en we doen ons uiterste best om aan deze behoeften te voldoen. Onze uitgebreide ervaring op dit gebied is de basis van ons motto "Bien faire et le faire savoir".

 2. TERRA LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TERRA LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, Griesmeel, Meel en griesmeel, Soepen, Graanproducten voor het ontbijt, Granen en graangewassen, graan, griesmeel van graan, en haverzaad. Het is gevestigd in Pervomaysky, Oekraïne.

 3. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrijk

  SAS VENTOUX EPEAUTRE produceert 100% Frans eenkoren (traditionele productie). Het eenkoren dat wij produceren en ophalen is afkomstig uit het gebied dat de bakermat is van dit graangewas (rondom de Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Het eenkoren wordt geteeld afwisselend met planten voor de parfumindustrie of voor veevoeder, en zo zijn geen andere productiemiddelen nodig. Zo verkrijgen we een compleet natuurlijke productie. Na de oogst worden de korrels zonder additieven opgeslagen in silo's. Daarop volgt het pellen waarbij gewoon het vliesje rond de korrel verwijderd wordt. Om een zo schoon mogelijk product te verkrijgen wordt het kaf en alles wat lichter is dan de korrel, afgezogen. De sorteermachines verwijderen vervolgens alles wat langer en korter is dan de korrel. Ten slotte haalt een optische sorteermachine nog de laatste ongewenste korrels weg. Als laatste fase volgt nog de kwaliteitscontrole!

 4. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanje

  Meel en griesmeel. Harinas de pelegrín, Halasa.

 5. SIPA INTERNATIONAL SRL

  Italië

  Het bedrijf SIPA INTERNATIONAL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren gezond en natuurlijk voedsel. Het is gevestigd in Termoli, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OLI SEMOLINA

  Turkije

  Het bedrijf OLI SEMOLINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren maïsgriesmeel, maïsmeel, en maïs. Het is gevestigd in Mardin, Turkije.

 2. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Wit Rusland

  Het bedrijf JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Griesmeel, graan, geparelde gerst, Griesmeel, en Koolzaadolie. Het is gevestigd in Slutsk, Wit Rusland.

 3. ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S

  Turkije

  Het bedrijf ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Griesmeel. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 4. PASTA FOODS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PASTA FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Griesmeel, borrelhapje, en Griesmeel. Het is gevestigd in Norwich, Verenigd Koninkrijk.

 5. MOLINO GRASSI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MOLINO GRASSI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meel en griesmeel, Griesmeel, Meel en griesmeel, en Griesmeel. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 1. FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO

  Spanje

  Het bedrijf FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren durumtarwemeel. Het is gevestigd in El Puerto De Santa Maria, Spanje.

 2. MOLINO GAIERO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MOLINO GAIERO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meel en griesmeel, Griesmeel, Meel en griesmeel, en Griesmeel. Het is gevestigd in Carru', Italië.

 1. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

  Italië

  Het bedrijf GIOVANNI FRANCESCONI SRL., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren meel of griesmeel van durumtarwe, biologische pasta, aroma's voor snoepgoed, en amandelcrème. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. MOLINO AGUGIARO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MOLINO AGUGIARO S.P.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Griesmeel, Meelfabriek, Griesmeel, en Meelfabriek. Het is gevestigd in Curtarolo, Italië.

 3. DACSA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DACSA LTD, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Liverpool, Verenigd Koninkrijk.

 4. PRO ROLL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PRO ROLL LTD, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 5. MINCHEM HMP LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MINCHEM HMP LTD, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Stoke-On-Trent, Verenigd Koninkrijk.

 6. WESSEX MILL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WESSEX MILL, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Wantage, Verenigd Koninkrijk.

 7. ALLIED MILLS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALLIED MILLS LTD, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Salford, Verenigd Koninkrijk.

 8. GAYLE MILL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GAYLE MILL, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Hawes, Verenigd Koninkrijk.

 1. S & B HERBA FOODS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf S & B HERBA FOODS LTD, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

 2. JOHN HOGARTH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JOHN HOGARTH LTD, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Kelso, Verenigd Koninkrijk.

 3. HARINERAS VILLAMAYOR SA

  Spanje

  Het bedrijf HARINERAS VILLAMAYOR SA, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Griesmeel, en Griesmeel. Het is gevestigd in Plasencia Del Monte - Huesca, Spanje.

 4. NATIONAL TRUST

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NATIONAL TRUST, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Callington, Verenigd Koninkrijk.

 5. FILANGIERI CARMELO

  Italië

  Het bedrijf FILANGIERI CARMELO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meel en griesmeel, Griesmeel, Meel en griesmeel, en Griesmeel. Het is gevestigd in Campobasso, Italië.

 6. G R WRIGHT & SONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G R WRIGHT & SONS LTD, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Enfield, Verenigd Koninkrijk.

 7. MOLINO GALLEU S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MOLINO GALLEU S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meel en griesmeel, Griesmeel, Meel en griesmeel, en Griesmeel. Het is gevestigd in Ozieri, Italië.

 8. GLENLYON TWEED MILL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GLENLYON TWEED MILL LTD, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Aberfeldy, Verenigd Koninkrijk.

 9. WHITES SPEEDICOOK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WHITES SPEEDICOOK LTD, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Craigavon, Verenigd Koninkrijk.

 10. WILLIAM NELSTROP & CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WILLIAM NELSTROP & CO LTD, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Griesmeel, Meelfabriek, en Griesmeel. Het is gevestigd in Stockport, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis