• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • groenten - diepvries

Resultaten voor

Groenten - diepvries - Import export

 1. EXOTIC CITY

  België

  Verified by europages badge

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 2. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Cavas International BV – uw partner bij uitstek op de internationale markt voor ingrediënten voor etenswaren. Wij zijn gevestigd in Nederland en zetten uitmuntendheid en betrouwbaarheid bij elke stap van onze processen altijd voorop. Wij danken ons succes aan krachtige samenwerkingen met vermaarde internationale leveranciers, om topkwaliteit en service voor onze gewaardeerde klanten te garanderen. Wij onderscheiden ons door aantrekkelijke prijzen, een goed begrip van de markt en het creëren van langdurige samenwerkingen met erkende bedrijven. Ons uiteenlopende assortiment omvat vers ingevroren fruit en groenten. Bij Cavas International BV, vereenvoudigen we processen terwijl we ons op uw unieke behoeften focussen. Wij bieden bulkverpakkingen voor industriële klanten en bieden diensten met meerwaarde zoals sorteren, ijken en mengen. Wij bieden flexibiliteit aan onze detailhandelpartners met detailverpakkingen op maat. Maak samen met ons een overheerlijke, op uw smaak aangepaste reis naar kwaliteit.

 3. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypte

  Verified by europages badge

  Frosty is een toonaangevend Egyptisch bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van hoogwaardige Egyptische landbouwproducten zoals IQF Groente en Fruit – Verse Groente en Fruit en ingemaakte producten. Ons grootste kapitaal is ons personeel, met meer dan 10 jaar ervaring in landbouwproducten, hart voor hun vak en de ambitie uit te groeien tot marktleider. Onze band met de grootste landbouwers, onze ervaring in het produceren en leveren van grondstoffen maken ons tot de leverancier met de beste prijzen in Egypte.

 4. FRDP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRDP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - diepvries, Dieet- en biologische voeding, Groenten - diepvries, Dieet- en biologische voeding, Diepgevroren biologische tuinkruiden, Diepgevroren biologische kruiderijen, Diepgevroren biologische vruchten, Diepgevroren biologische peulvruchten, en Diepgevroren biologische preparaten en purees. Het is gevestigd in Avignon, Frankrijk.

 5. MAXIFRITES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAXIFRITES, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardappelen, Aardappelen, Frietaardappelen, patat, diepvriespatat, Patates frites - vers, gevroren en diepvries, aardappelvlokken, aardappelgranulaat, en groothandel diepvrieslevensmiddelen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Servië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Diepvriesproducten, Fruit - diepvries, Diepvriesproducten, diepvries erwten, Ingevroren bessen, diepvriesgroente, Suikermaïs, en bonen. Het is gevestigd in Sutjeska, Servië.

 2. D'ARTA

  België

  d’Arta is voor 100% een familiebedrijf, met het hoofdkantoor en de belangrijkste productielocatie in het het midden van Vlaanderen, één van de meest productieve en diverse agrarische gebieden van Europa. Hier wordt maar liefst 30% van de totale Europese productie aan diepvriesgroenten geteeld. Onze tweede productielocatie bevindt zich in Portugal, de ideale plek voor de teelt van mediterrane gewassen zoals broccoli, paprika’s, courgettes, tomaten en aardbeien. In onze d’Arta Menu afdeling kunnen we onbeperkt groenten mengen met saus, proteïnen, rijst of pasta zodat we volledige kant-en-klare maaltijden kunnen aanbieden. Het mengen van onze convenienceproducten verloopt volgens het mix-to-packconcept, waarbij elk ingrediënt afzonderlijk wordt gewogen zodat elk ingrediënt, hoe klein de verpakking ook, in de juiste verhouding aanwezig is.

 3. GREENYARD FOODS

  België

  Greenyard Foods – oogstverse groente- en fruitproducten Als toonaangevende, internationale verwerker van oogstverse groenten en fruit produceren en leveren wij u lang houdbare, smakelijke en gezonde voedingsproducten. In diepvriesverpakkingen én conserven – blik of bokaal. Meteen uw garantie voor een gezond, veilig, kwalitatief hoogstaand én betaalbaar aanbod van groenten en fruit. Ook kant-en-klare, culinaire gerechten Bied de consument de culinaire, diepgevroren groentebereidingen en andere gebruiksklare gerechten van Greenyard Foods aan. En verleid hem verder met ons conservenaanbod – in blik en bokaal – van soepen, sauzen, dips en pastaschotels. Allemaal op maat van zijn levensstijl.

 4. GEDIMEX

  België

  Gedimex is een familiebedrijf, reeds meer dan 30 jaar actief als exporteur van diepvriesproducten wereldwijd en dit voor klanten in de voedingsdistributie, zowel in foodservice, retail, catering of industrie. Ons doel is op vlak van logistiek een meerwaarde te creëeren door de perfecte combinatie van zogenaamde exclusieve producten samen met grote volume producten in eenzelfde truck/container te laden. Wij bieden een uitgebreid assortiment van o.a. aardappelproducten, groenten, fruit en kruiden aan. Nieuw in ons assortiment zijn de veggie producten die je doen verlangen naar meer en minstens even lekker zijn als vlees. Speciaal voor mensen die bewust kiezen om één of meerdere dagen zonder vlees maar toch lekker willen eten. Wij hebben één doel : samen bouwen aan een goede, betrouwbare en transparante samenwerking wat de basis is voor een win/win situatie voor u, uw klant, onze productiepartners en onszelf!

 5. CROP'S

  België

  Crop’s NV te Ooigem is producent van diepvriesgroenten, diepvriesfruit en diepvries kant-en-klaar maaltijden. Fruit by Crop’s is een onderdeel van Crop’s en is gespecialiseerd in alle diepgevroren fruitsoorten en purees, maar ook in fruit mengelingen en individuele assortimenten voor smoothies. Vegetables by Crop’s is het tweede onderdeel van Crop’s NV, dat diepvriesgroeten, voorbereide groeten en aardappelen aanbiedt. Ten slotte biedt Ready Meals by Crop’s kant-en-klare diepgevroren maaltijden. Crop’s levert aan groothandelaars en supermarkten.

 1. CEGES

  België

  Ceges is gespecialiseerd in de commercialisatie en distributie op de Belgische en Luxemburgse markt van diepgevroren producten: roomijs, gebak, snacks, bereide schotels, groeten, pizza’s en andere specialiteiten. Of het nu gaat om producten die geproduceerd worden door multinationals and wel door kleine ambachtelijke firma’s, het Ceges assortiment biedt onze klanten toegang tot alle marktsegmenten, met een ongeëvenaarde keuzevrijheid en een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Ceges biedt onder meer producten van de volgende merken: Ola, Nestle, 1848, Ben en Jerry’s, Bonduelle, Christophe Delmotte, iglo, mora, Dr Oetker…

 2. HOMIFREEZ

  België

  Moderne producent van een ruim gamma diepvriesgroenten, diepvriesaardappelen en diepvriesfruit. Een ruime diversiteit aan verpakkingen, zowel in Homi-label als in Private-label, zorgen voor een toelevering aan retail, catering en industrie. Producten : ajuin, bleekselderbloemkool, bonen, breekbonen, broccoli, courgettes, erwten, erwten en wortelen, flageolets, gesneden, champignons, groentemengelingen, groentereepjes, kekererwten, koolrabi, repen, koolsoorten, kubusgroenten, maïs, paprika, prei, schorseneren, spinazie, spruitjes, tomaten, tuinbonen, wortelen, zilveruitjes.

 1. HERBAFROST

  België

  In only a few years time the Belgian company Herbafrost has become one of Europe’s leading frozen culinary herb producers. Their mission is to provide a wide range of ready-to-use high quality IQF herbs, whose characteristics are very similar to those of fresh herbs, but with the assurance of a food safe product, at competitive pricing and with excellent service. As Herbafrost constantly seeks to offer perfectly adapted solutions to its customers, they try to meet all demands regarding cut size, microbiology and packaging. One of Herbafrost’s winning cards is undoubtedly the excellent quality of their products. The fields where the herbs are cultivated with the utmost care are near to the production sites in Hulshout and Vladslo. In no time, the herbs are harvested, washed, chopped and quick-frozen. This is how Herbafrost herbs maintain the flavor and characteristics of fresh herbs. All this results in Herbafrost proudly holding certificates for IFS (International Food Standard), Bio TUV Nord and Biogarantie

 2. DE CLERCQ HORECA & ZUIVEL

  België

  De Clercq Horeca & Zuivel is uitgegroeid tot een succesvolle familiale organisatie; een gespecialiseerde logistieke dienstverlener voor de groeiende foodservicemarkt. Ons one-stop-shopping principe voorziet elke dag over alle voedingproducten en non-food aan winkelier, supermarkt, school, venter, restaurant of taverne, cateringbedrijven, zorginstellingen enz. Wij leveren u verse producten zoals zuivel, groenten, frieten, vleeswaren, salades enz. Wij werken samen met alle bekende A-fabrikanten. Maar Delixl, onze moedermaatschappij,  voorziet ons ook van een geselecteerd gamma kwaliteitsproducten aan zeer concurrentiële prijzen. Wij beschikken over een compleet pakket diepvriesproducten van groenten, fruit, snacks en brood tot soepen en ijsjes. Ook langhoudbare producten zoals dranken, droge kruidenierswaren, zuivel enz. zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment non food waarmee u met één bestelling en één aflevering alles in huis heeft.

 3. DEJAEGHERE

  België

  Dejaeghere nv is sinds 1983 een gevestigde waarde in de verwerking van diepvriesgroenten. Door onze strategische ligging midden Europas meest geprezen groenteteeltgebied kunnen wij dagverse groenten onmiddellijk van het veld verwerken. Onze constante groei en behaalde kwaliteitslabels zijn de garantie voor topproducten. Het ruime gamma IQF diepvriesgroenten wordt steeds aangepast aan de culinaire hedendaagse trends. Hierdoor groeit ons aanbod groenten en groentemixen met verfrissende en vernieuwende combinaties. Negentig procent van onze productie wordt wereldwijd geëxporteerd. Verschillende verpakkingslijnen zorgen voor een flexibel verpakkingsgewicht, zowel onder eigen merk als private label, en dit voor retail en catering klanten.

 4. PASFROST

  België

  Pasfrost te Zonnebeke is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verwerking en conservering van groenten, en in exclusief productie van diepgevroren groenten.

 5. PATRIGEL

  Frankrijk

  Het bedrijf PATRIGEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - diepvries, Groenten - diepvries, diepvriesgroente, en diepvriesproducten. Het is gevestigd in Grigny, Frankrijk.

 6. LINYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD

  Duitsland

  Het bedrijf LINYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. MC FOOD DIST

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MC FOOD DIST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse groente en fruit. Het is gevestigd in Orlando, Verenigde Staten.

 8. NOBAR SABZ CO

  Duitsland

  Het bedrijf NOBAR SABZ CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - diepvries, diepvriesgroente, Groenten - diepvries, en Diepvriesvruchten. Het is gevestigd in Iran, Duitsland.

 1. DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - diepvries, en Groenten - diepvries. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. FG LA PASTA & FOODS

  Zuid-Afrika

  Het bedrijf FG LA PASTA & FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is gevestigd in Johannesburg, Zuid-Afrika.

 3. NORTHSTAR

  Turkije

  Het bedrijf NORTHSTAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, vers, Groenten - diepvries, vers fruit, Groenten, vers, Groenten - diepvries, en import en export dienst. Het is gevestigd in Inegol, Turkije.

 4. GREEN OCEAN FARMING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GREEN OCEAN FARMING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingevroren algen, oogst eetbare algen, en voedingsalg. Het is gevestigd in Plymouth Uk, Verenigd Koninkrijk.

 5. NATURAFROST

  Frankrijk

  Het bedrijf NATURAFROST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 6. KN TRADING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KN TRADING GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - diepvries, Koekjes en cakejes, Diepvriesvruchten, Groenten - diepvries, Koekjes en cakejes, en Meststoffen voor graangewassen. Het is gevestigd in Mühlheim Am Main, Duitsland.

 7. LIJIANG ZHONGYUAN GREEN FOODS CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf LIJIANG ZHONGYUAN GREEN FOODS CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is gevestigd in Kunming, China.

 8. ITALFREEZE

  Italië

  Het bedrijf ITALFREEZE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smaakstoffen, en Smaakstoffen. Het is gevestigd in Montoro Inferiore, Italië.

 9. PODRUM PALIC HLADNJACA

  Servië

  Het bedrijf PODRUM PALIC HLADNJACA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Groenten - diepvries, ingevroren vruchten, diepgevroren levensmiddelen - productie, Fruit - diepvries, en Groenten - diepvries. Het is gevestigd in Palic, Servië.

 10. FIT&EASY

  Polen

  Het bedrijf FIT&EASY, is een Multi-Category, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - diepvries, Biologische voeding, Groenten - diepvries, groenten, Biologische voeding, en sla in zakjes. Het is gevestigd in Załuski, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis