• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • groenten - diepvries

Resultaten voor

Groenten - diepvries - Import export

 1. FRDP

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  FRDP is fabrikant van Biologische diepvriesvruchten en -groenten en is gevestigd in het Zuiden van Frankrijk, in Avignon. 100 % van de activiteit is al meer dan 20 jaar gewijd aan de biologische landbouw. De biologische landbouw stemt namelijk overeen met alle waarden waaraan wij zijn gehecht. Ons beroep bestaat uit het opzetten van ketens van biologische groenten rechtstreeks bij de landbouwers of bij landbouwergroepen in Frankrijk, maar ook in aangrenzende landen zoals de Benelux, Spanje, Italië… Dit stelt ons in staat onze klanten diepgevroren biologische groenten en vruchten aan te bieden in verschillende snijvormen en verpakkingen. Wij bieden een breed assortiment van biologische diepvriesproducten: - Biologische diepvriesgroenten, - biologische diepvriesvruchten, - Biologische diepvriestuinkruiden, - Biologische diepvrieskruiderijen, - Biologische diepvriespeulvruchten, - Biologische diepvries preparaten en purees, - Gemengde biologische diepvriesgroenten, - Gemengde biologische diepvriesvruchten. Wij verbinden ons ertoe uitsluitend producten te commercialiseren afkomstig uit de biologische landbouw, het afval in verband met onze activiteit onder controle te houden en voedselverspilling tegen te gaan.

  Website Open In New icon
 2. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypte

  Verified by Europages badge

  Frosty is een toonaangevend Egyptisch bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van hoogwaardige Egyptische landbouwproducten zoals IQF Groente en Fruit – Verse Groente en Fruit en ingemaakte producten. Ons grootste kapitaal is ons personeel, met meer dan 10 jaar ervaring in landbouwproducten, hart voor hun vak en de ambitie uit te groeien tot marktleider. Onze band met de grootste landbouwers, onze ervaring in het produceren en leveren van grondstoffen maken ons tot de leverancier met de beste prijzen in Egypte.

  Website Open In New icon
 3. PATRIGEL

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. MAXIFRITES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. D'ARTA

  België

  d’Arta is voor 100% een familiebedrijf, met het hoofdkantoor en de belangrijkste productielocatie in het het midden van Vlaanderen, één van de meest productieve en diverse agrarische gebieden van Europa. Hier wordt maar liefst 30% van de totale Europese productie aan diepvriesgroenten geteeld. Onze tweede productielocatie bevindt zich in Portugal, de ideale plek voor de teelt van mediterrane gewassen zoals broccoli, paprika’s, courgettes, tomaten en aardbeien. In onze d’Arta Menu afdeling kunnen we onbeperkt groenten mengen met saus, proteïnen, rijst of pasta zodat we volledige kant-en-klare maaltijden kunnen aanbieden. Het mengen van onze convenienceproducten verloopt volgens het mix-to-packconcept, waarbij elk ingrediënt afzonderlijk wordt gewogen zodat elk ingrediënt, hoe klein de verpakking ook, in de juiste verhouding aanwezig is.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. GREENYARD FOODS

  België

  Greenyard Foods – oogstverse groente- en fruitproducten Als toonaangevende, internationale verwerker van oogstverse groenten en fruit produceren en leveren wij u lang houdbare, smakelijke en gezonde voedingsproducten. In diepvriesverpakkingen én conserven – blik of bokaal. Meteen uw garantie voor een gezond, veilig, kwalitatief hoogstaand én betaalbaar aanbod van groenten en fruit. Ook kant-en-klare, culinaire gerechten Bied de consument de culinaire, diepgevroren groentebereidingen en andere gebruiksklare gerechten van Greenyard Foods aan. En verleid hem verder met ons conservenaanbod – in blik en bokaal – van soepen, sauzen, dips en pastaschotels. Allemaal op maat van zijn levensstijl.

 2. GEDIMEX

  België

  Gedimex is een familiebedrijf, reeds meer dan 30 jaar actief als exporteur van diepvriesproducten wereldwijd en dit voor klanten in de voedingsdistributie, zowel in foodservice, retail, catering of industrie. Ons doel is op vlak van logistiek een meerwaarde te creëeren door de perfecte combinatie van zogenaamde exclusieve producten samen met grote volume producten in eenzelfde truck/container te laden. Wij bieden een uitgebreid assortiment van o.a. aardappelproducten, groenten, fruit en kruiden aan. Nieuw in ons assortiment zijn de veggie producten die je doen verlangen naar meer en minstens even lekker zijn als vlees. Speciaal voor mensen die bewust kiezen om één of meerdere dagen zonder vlees maar toch lekker willen eten. Wij hebben één doel : samen bouwen aan een goede, betrouwbare en transparante samenwerking wat de basis is voor een win/win situatie voor u, uw klant, onze productiepartners en onszelf!

 3. DE CLERCQ HORECA & ZUIVEL

  België

  De Clercq Horeca & Zuivel is uitgegroeid tot een succesvolle familiale organisatie; een gespecialiseerde logistieke dienstverlener voor de groeiende foodservicemarkt. Ons one-stop-shopping principe voorziet elke dag over alle voedingproducten en non-food aan winkelier, supermarkt, school, venter, restaurant of taverne, cateringbedrijven, zorginstellingen enz. Wij leveren u verse producten zoals zuivel, groenten, frieten, vleeswaren, salades enz. Wij werken samen met alle bekende A-fabrikanten. Maar Delixl, onze moedermaatschappij,  voorziet ons ook van een geselecteerd gamma kwaliteitsproducten aan zeer concurrentiële prijzen. Wij beschikken over een compleet pakket diepvriesproducten van groenten, fruit, snacks en brood tot soepen en ijsjes. Ook langhoudbare producten zoals dranken, droge kruidenierswaren, zuivel enz. zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment non food waarmee u met één bestelling en één aflevering alles in huis heeft.

 4. HERBAFROST

  België

  In only a few years time the Belgian company Herbafrost has become one of Europe’s leading frozen culinary herb producers. Their mission is to provide a wide range of ready-to-use high quality IQF herbs, whose characteristics are very similar to those of fresh herbs, but with the assurance of a food safe product, at competitive pricing and with excellent service. As Herbafrost constantly seeks to offer perfectly adapted solutions to its customers, they try to meet all demands regarding cut size, microbiology and packaging. One of Herbafrost’s winning cards is undoubtedly the excellent quality of their products. The fields where the herbs are cultivated with the utmost care are near to the production sites in Hulshout and Vladslo. In no time, the herbs are harvested, washed, chopped and quick-frozen. This is how Herbafrost herbs maintain the flavor and characteristics of fresh herbs. All this results in Herbafrost proudly holding certificates for IFS (International Food Standard), Bio TUV Nord and Biogarantie

 5. CROP'S

  België

  Crop’s NV te Ooigem is producent van diepvriesgroenten, diepvriesfruit en diepvries kant-en-klaar maaltijden. Fruit by Crop’s is een onderdeel van Crop’s en is gespecialiseerd in alle diepgevroren fruitsoorten en purees, maar ook in fruit mengelingen en individuele assortimenten voor smoothies. Vegetables by Crop’s is het tweede onderdeel van Crop’s NV, dat diepvriesgroeten, voorbereide groeten en aardappelen aanbiedt. Ten slotte biedt Ready Meals by Crop’s kant-en-klare diepgevroren maaltijden. Crop’s levert aan groothandelaars en supermarkten.

 1. CEGES

  België

  Ceges is gespecialiseerd in de commercialisatie en distributie op de Belgische en Luxemburgse markt van diepgevroren producten: roomijs, gebak, snacks, bereide schotels, groeten, pizza’s en andere specialiteiten. Of het nu gaat om producten die geproduceerd worden door multinationals and wel door kleine ambachtelijke firma’s, het Ceges assortiment biedt onze klanten toegang tot alle marktsegmenten, met een ongeëvenaarde keuzevrijheid en een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Ceges biedt onder meer producten van de volgende merken: Ola, Nestle, 1848, Ben en Jerry’s, Bonduelle, Christophe Delmotte, iglo, mora, Dr Oetker…

 2. HOMIFREEZ

  België

  Moderne producent van een ruim gamma diepvriesgroenten, diepvriesaardappelen en diepvriesfruit. Een ruime diversiteit aan verpakkingen, zowel in Homi-label als in Private-label, zorgen voor een toelevering aan retail, catering en industrie. Producten : ajuin, bleekselderbloemkool, bonen, breekbonen, broccoli, courgettes, erwten, erwten en wortelen, flageolets, gesneden, champignons, groentemengelingen, groentereepjes, kekererwten, koolrabi, repen, koolsoorten, kubusgroenten, maïs, paprika, prei, schorseneren, spinazie, spruitjes, tomaten, tuinbonen, wortelen, zilveruitjes.

 3. DEJAEGHERE

  België

  Dejaeghere nv is sinds 1983 een gevestigde waarde in de verwerking van diepvriesgroenten. Door onze strategische ligging midden Europas meest geprezen groenteteeltgebied kunnen wij dagverse groenten onmiddellijk van het veld verwerken. Onze constante groei en behaalde kwaliteitslabels zijn de garantie voor topproducten. Het ruime gamma IQF diepvriesgroenten wordt steeds aangepast aan de culinaire hedendaagse trends. Hierdoor groeit ons aanbod groenten en groentemixen met verfrissende en vernieuwende combinaties. Negentig procent van onze productie wordt wereldwijd geëxporteerd. Verschillende verpakkingslijnen zorgen voor een flexibel verpakkingsgewicht, zowel onder eigen merk als private label, en dit voor retail en catering klanten.

 4. PASFROST

  België

  Pasfrost te Zonnebeke is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verwerking en conservering van groenten, en in exclusief productie van diepgevroren groenten.

 5. DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI

  Turkije

 6. BONDUELLE

  Frankrijk

 7. FG LA PASTA & FOODS

  Zuid-Afrika

 8. GREEN OCEAN FARMING

  Verenigd Koninkrijk

 9. NORTHSTAR

  Turkije

 10. NATURAFROST

  Frankrijk

 1. LIJIANG ZHONGYUAN GREEN FOODS CO.,LTD.

  China

 2. ITALFREEZE

  Italië

 3. SALAS ZIVIS SIA

  Letland

 4. GEL PAM FRAICHEUR D'AROME

  Frankrijk

 5. FRUDICOM

  België

 6. INTERNATIONAL INDUSTRIAL GROUP (AIN)

  Egypte

 7. REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. TIBA FOOD CO FOR FOOD INDUSTRIES

  Egypte

 9. VIVECTA BG EOOD

  Bulgarije

 10. FIT&EASY

  Polen