• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • groenten - gevriesdroogd

Resultaten voor

Groenten - gevriesdroogd - Import export

 1. PANFRUIT

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANFRUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Biologische voeding, Soepen, Champignons, Fruit en groenten - import-export, Bessen, en Ingevroren bessen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 2. MLB BIOTRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MLB BIOTRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Fruit - gedroogd, Groenten - gevriesdroogd, gevriesdroogde levensmiddelen, vriesdrogen, vruchten en groenten, gevriesdroogde producten voor baby's, gelyofiliseerde vruchten, en aroma's in poeder. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 3. ROOMKOETJE

  België

  Roomkoetje is een gemotiveerd en dynamisch bedrijf dat al uw bakkerij en horeca producten volgens de geldende normen, bij u aan huis levert. Tevens kan u als vakman steeds uw goederen zelf afhalen in de Cash & Carry waar u op een professionele en vakkundige manier wordt bijgestaan door het personeel. De kracht van Roomkoetje Food Service bestaat erin, mede dankzij de aankoopgroep INTERFROST, onze klanten een perfecte service te verzekeren aan eerlijke prijzen met internationale kwaliteitsproducten.

 4. DEJAEGHERE

  België

  Dejaeghere nv is sinds 1983 een gevestigde waarde in de verwerking van diepvriesgroenten. Door onze strategische ligging midden Europas meest geprezen groenteteeltgebied kunnen wij dagverse groenten onmiddellijk van het veld verwerken. Onze constante groei en behaalde kwaliteitslabels zijn de garantie voor topproducten. Het ruime gamma IQF diepvriesgroenten wordt steeds aangepast aan de culinaire hedendaagse trends. Hierdoor groeit ons aanbod groenten en groentemixen met verfrissende en vernieuwende combinaties. Negentig procent van onze productie wordt wereldwijd geëxporteerd. Verschillende verpakkingslijnen zorgen voor een flexibel verpakkingsgewicht, zowel onder eigen merk als private label, en dit voor retail en catering klanten.

 5. TALIA GIDA A.S.

  Turkije

  Het bedrijf TALIA GIDA A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Blikconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, Paprika's, aubergines, tomaten, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Vruchten - gevriesdroogd, Gevriesdroogde of gedroogde groenten en aromatische kruiden, Gedroogde banaan, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ANÜMKA NUTRITION

  Slowakije

  Het bedrijf ANÜMKA NUTRITION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, biologische voeding groothandel, gedroogde vruchten, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Hrubý Šúr, Slowakije.

 3. CRÉALINE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CRÉALINE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren kant-en-klare groente en fruit. Het is gevestigd in Lessay, Frankrijk.

 4. FREEZE-DRY FOODS

  Duitsland

  Het bedrijf FREEZE-DRY FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, gelyofiliseerde vruchten, Gevriesdroogde of gedroogde groenten en aromatische kruiden, en Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is gevestigd in Greven, Duitsland.

 5. DELISHUS SERVICES OY

  Finland

  Het bedrijf DELISHUS SERVICES OY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren distributeurs van verse groenten, basmati, en durumtarwemeel. Het is gevestigd in Helsinki, Finland.

 1. ICELAND FREEZE DRY

  IJsland

  Het bedrijf ICELAND FREEZE DRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Vis - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, en gevriesdroogde levensmiddelen. Het is gevestigd in Þorlákshöfn, IJsland.

 2. VIN KON S A

  Polen

  Het bedrijf VIN KON S A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, Vruchten- en groentesappen, Dranken - concentraten en poeders, Groenten - gevriesdroogd, Vruchten- en groentesappen, en Dranken - concentraten en poeders. Het is gevestigd in Konin, Polen.

 1. FRIALL S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf FRIALL S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, Aardappelproducten, Groenten - gevriesdroogd, en Aardappelproducten. Het is gevestigd in Tabor, Tsjechische Rep..

 2. BORDE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf BORDE SA, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vruchten en jam, Groenten - gevriesdroogd, Conserven - vruchten en jam, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Saugues, Frankrijk.

 3. KOMA IMPORT

  Turkije

  Het bedrijf KOMA IMPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 4. SAN MARTINO

  Servië

  Het bedrijf SAN MARTINO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Kragujevac, Servië.

 5. ILERPROTEIN SL

  Spanje

  Het bedrijf ILERPROTEIN SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Conserven - groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Almacelles, Spanje.

 6. FREEZIES GEFRIERTROCKNUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FREEZIES GEFRIERTROCKNUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Rhede, Duitsland.

 7. CONGELADOS EL PEDANEO SA

  Spanje

  Het bedrijf CONGELADOS EL PEDANEO SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelzuur - conserven, en Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Archena, Spanje.

 8. LYOVIT PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE

  Polen

  Het bedrijf LYOVIT PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, en Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Kielce, Polen.

 1. LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanje

  Het bedrijf LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA., is een Dienstverlener, en actief in de sector Conserven - groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Tarancon, Spanje.

 2. GOLDEN FOODS SA

  Spanje

  Het bedrijf GOLDEN FOODS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Las Torres De Cotillas, Spanje.

 3. SODELEG

  Frankrijk

  Het bedrijf SODELEG, en actief in de sector Conserven - groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Athies Sous Laon, Frankrijk.

 4. PEAK INGREDIENTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PEAK INGREDIENTS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelzuur - conserven, Vruchten - gevriesdroogd, Tafelzuur - conserven, en Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk.

 5. AHI GÜVEN DONMUS GIDA KONSERVE IML. AMBALAJ SAN. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf AHI GÜVEN DONMUS GIDA KONSERVE IML. AMBALAJ SAN. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, Groenten - gevriesdroogd, Vruchtenconserven, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 6. LEGUMBRES VALLE

  Spanje

  Het bedrijf LEGUMBRES VALLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in El Coronil, Spanje.

 7. CHARISMA SRL INT.TRADING

  Italië

  Het bedrijf CHARISMA SRL INT.TRADING, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Albignasegi, Italië.

 8. BIDAS - GIDA SANAYI VE TICARET A S

  Turkije

  Het bedrijf BIDAS - GIDA SANAYI VE TICARET A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 9. TADEJA TIBAOT S.P

  Slovenië

  Het bedrijf TADEJA TIBAOT S.P, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Lendava, Slovenië.

 10. FILIBERTO MARTINEZ, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf FILIBERTO MARTINEZ, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - groenten, en Conserven - groenten. Het is gevestigd in Calasparra, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis