• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • groenten - gevriesdroogd

Resultaten voor

Groenten - gevriesdroogd - Import export

 1. PANFRUIT

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANFRUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Biologische voeding, Soepen, Champignons, Fruit en groenten - import-export, Bessen, en Ingevroren bessen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 2. MLB BIOTRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MLB BIOTRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Fruit - gedroogd, Groenten - gevriesdroogd, gevriesdroogde levensmiddelen, vriesdrogen, vruchten en groenten, gevriesdroogde producten voor baby's, gelyofiliseerde vruchten, en aroma's in poeder. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 3. ROOMKOETJE

  België

  Roomkoetje is een gemotiveerd en dynamisch bedrijf dat al uw bakkerij en horeca producten volgens de geldende normen, bij u aan huis levert. Tevens kan u als vakman steeds uw goederen zelf afhalen in de Cash & Carry waar u op een professionele en vakkundige manier wordt bijgestaan door het personeel. De kracht van Roomkoetje Food Service bestaat erin, mede dankzij de aankoopgroep INTERFROST, onze klanten een perfecte service te verzekeren aan eerlijke prijzen met internationale kwaliteitsproducten.

 4. DEJAEGHERE

  België

  Dejaeghere nv is sinds 1983 een gevestigde waarde in de verwerking van diepvriesgroenten. Door onze strategische ligging midden Europas meest geprezen groenteteeltgebied kunnen wij dagverse groenten onmiddellijk van het veld verwerken. Onze constante groei en behaalde kwaliteitslabels zijn de garantie voor topproducten. Het ruime gamma IQF diepvriesgroenten wordt steeds aangepast aan de culinaire hedendaagse trends. Hierdoor groeit ons aanbod groenten en groentemixen met verfrissende en vernieuwende combinaties. Negentig procent van onze productie wordt wereldwijd geëxporteerd. Verschillende verpakkingslijnen zorgen voor een flexibel verpakkingsgewicht, zowel onder eigen merk als private label, en dit voor retail en catering klanten.

 5. TALIA GIDA A.S.

  Turkije

  Het bedrijf TALIA GIDA A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Blikconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, Paprika's, aubergines, tomaten, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Vruchten - gevriesdroogd, Gevriesdroogde of gedroogde groenten en aromatische kruiden, Gedroogde banaan, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ANÜMKA NUTRITION

  Slowakije

  Het bedrijf ANÜMKA NUTRITION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, biologische voeding groothandel, gedroogde vruchten, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Hrubý Šúr, Slowakije.

 3. CRÉALINE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CRÉALINE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren kant-en-klare groente en fruit. Het is gevestigd in Lessay, Frankrijk.

 4. FREEZE-DRY FOODS

  Duitsland

  Het bedrijf FREEZE-DRY FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, gelyofiliseerde vruchten, Gevriesdroogde of gedroogde groenten en aromatische kruiden, en Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is gevestigd in Greven, Duitsland.

 5. DELISHUS SERVICES OY

  Finland

  Het bedrijf DELISHUS SERVICES OY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren distributeurs van verse groenten, basmati, en durumtarwemeel. Het is gevestigd in Helsinki, Finland.

 1. ICELAND FREEZE DRY

  IJsland

  Het bedrijf ICELAND FREEZE DRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gevriesdroogd, Vlees - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Vis - gevriesdroogd, Vlees - gevriesdroogd, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Þorlákshöfn, IJsland.

 2. FOODSTREAM.CATERING

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf FOODSTREAM.CATERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren plantaardige oliën voor de voeding. Het is gevestigd in Jeddah, Saoedi Arabië.

 1. LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD.

  China

  Het bedrijf LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedehydrateerde knoflook, en biologische voeding groothandel. Het is gevestigd in Bahu Town, Linyi City, China.

 2. CREEKBAY INDUSTRIES LTD

  China

  Het bedrijf CREEKBAY INDUSTRIES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakte knoflook. Het is gevestigd in qingdao, China.

 3. VIN KON S A

  Polen

  Het bedrijf VIN KON S A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, Vruchten- en groentesappen, Dranken - concentraten en poeders, Groenten - gevriesdroogd, Vruchten- en groentesappen, en Dranken - concentraten en poeders. Het is gevestigd in Konin, Polen.

 4. QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 5. LINSHU EVERGREEN CO.LTD

  China

  Het bedrijf LINSHU EVERGREEN CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Shandong, China.

 6. BORDE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf BORDE SA, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vruchten en jam, Groenten - gevriesdroogd, Conserven - vruchten en jam, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Saugues, Frankrijk.

 7. SAN MARTINO

  Servië

  Het bedrijf SAN MARTINO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Kragujevac, Servië.

 8. KOMA IMPORT

  Turkije

  Het bedrijf KOMA IMPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 1. FRIALL S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf FRIALL S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, Aardappelproducten, Groenten - gevriesdroogd, en Aardappelproducten. Het is gevestigd in Tabor, Tsjechische Rep..

 2. TWIN-SMART AGENCIES

  Kenia

  Het bedrijf TWIN-SMART AGENCIES, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren verste groenten, en vers fruit. Het is gevestigd in Nakuru, Kenia.

 3. MAN POWER EXPORT

  India

  Het bedrijf MAN POWER EXPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit en groenten - import-export, en Fruit en groenten - import-export. Het is gevestigd in Coimbatore, India.

 4. RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedeshydrateerde groenten. Het is gevestigd in Rizhao, China.

 5. SHALIMAR FOOD PRODUCT

  India

  Het bedrijf SHALIMAR FOOD PRODUCT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedeshydrateerde groenten, en kruiden. Het is gevestigd in Dhule, India.

 6. FUJIAN DRAGON ENTERPRISES CO.,LTD

  China

  Het bedrijf FUJIAN DRAGON ENTERPRISES CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedeshydrateerde groenten. Het is gevestigd in FUZHOU,FUJIAN, China.

 7. PEAK INGREDIENTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PEAK INGREDIENTS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelzuur - conserven, Vruchten - gevriesdroogd, Tafelzuur - conserven, en Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk.

 8. QINGDAO ETERNITY CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf QINGDAO ETERNITY CO.,LTD., en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 9. EL NYRUZ

  Egypte

  Het bedrijf EL NYRUZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Aswan, Egypte.

 10. GOLDEN FOODS SA

  Spanje

  Het bedrijf GOLDEN FOODS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Las Torres De Cotillas, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis