• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • groenten- wortel- en knolgewassen

Resultaten voor

Groenten- wortel- en knolgewassen - Import export

 1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

 2. BRUWIER POTATOES

  België

  Verified by europages badge

  Exporteur van ongewassen & gewassen aardappelen, verpakte aardappelen & industrieaardappelen - zeer breed gamma gele & rode aardappelrassen, uien & wortelen. Bruwier Potatoes n.v. geniet een unieke reputatie in de aardappelwereld. De naam wordt in één adem genoemd met kwaliteit, vertrouwen en een goede samenwerking. Het zijn deze eigenschappen die van doorslaggevend belang zijn in een markt met zo’n kwetsbaar product en zo’n schommelende prijzen.

 3. RTL PATAT

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Rik Tanghe is een gekende speler in de aardappelindustrie. Buigend op jarenlange ervaring, van vader op zoon, is Rik Tanghe een uitgelezen partner voor de gespecialiseerde aardappelkwekers in de Belgische grensstreek. Gekend om de kwaliteit van zijn producten levert Rik Tanghe aan heel wat gerenomeerde Belgische en buitenlandse afnemers. U zoekt een aardappelexpert? U heeft er één gevonden.

 4. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean is een groothandelaar gevestigd in de omgeving van Wroclaw, Polen. Het bedrijf is werkzaam in de sector van verse groente en fruit, maar tevens in de sector van diepgevroren fruit en groente, gedroogd fruit, klassieke en biologische producten, paddenstoelen, eetbare wortels en knollen - Import-Export. Wij leveren groente en fruit en bieden onze klanten, verse, hoogwaardige producten tegen voordelige prijzen.

 5. OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is gevestigd in Taufkirchen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRUITFUL OFFICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 2. CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, pompoenen, uienbollen, verpakte uien, en Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is gevestigd in Angri, Italië.

 3. BEFER FRUIT SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEFER FRUIT SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, import van fruit, import van groente, Groenten, wortel- en knolgewassen, fruitimporteurs, Fruit, groothandel in fruit en groenten, en fruit groothandel. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 4. MDM DREYER AG

  Zwitserland

  De handel in levensmiddelen is een kwestie van vertrouwen. Sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1997 geniet MDM Dreyer het vertrouwen van bekende klanten uit verschillende sectoren uit de voedselproductie en de detailhandel. Mirjam Oesterle, is sinds 2003 de tweede generatie van MDM en vertrouwt op de hoogste productkwaliteit en streeft naar langdurige en coöperatieve klantrelaties. Het voldoen aan hoge kwaliteitsnormen met speciale producten tegen de beste prijs is elke dag een uitdagende taak. Het team is jong en gemotiveerd om topkwaliteit te leveren bij MDM Dreyer. Het doelwit is om aan de wensen van de klanten te voldoen. Consumenten vertrouwen op de constante kwaliteit van voedsel. Producenten, verwerkende industrieën en handel dienen zich daarom aan bepaalde wetten te houden. Naleving van deze normen alleen is geen garantie voor zakelijk succes. Zeer goede ingrediënten zijn eveneens nodig voor exclusieve producten.

 5. DE AARDAPELHOEVE

  België

  De Aardappelhoeve is ons familiaal bedrijf, gesitueerd te midden de Tieltse aardappelvelden. We zijn gespecialiseerd in het telen, wassen en verpakken van vele tafel-aardappelen. Oprichters van De Aardappelhoeve zijn wij, Bart Nemegheer en Anja Provijn. Sinds 2013 stapt ook zoon Ruben mee in de uitbouw van ons bedrijf. De hele voedselketen in eigen handen, van veld tot op uw bord, dat is de troef van De Aardappelhoeve. Het planten en telen, wassen, verpakken en transporteren van de aardappelen naar de supermarkten is onze dagelijkse activiteit. Aardappelen van De Aardappelhoeve zijn geteeld met oog voor duurzaamheid, wasbaarheid, kwaliteit en smaak.

 1. ROGER & JOZEF COOL

  België

  Belgishe Wortelen en Uien van topkwaliteit Sinds 1887 staat het familiebedrijf Roger & Jozef COOL bvba garant voor het telen, verwerken en distribueren van wortelen en uien. Van vader op zoon werd de ervaring in deze tak doorgegeven. Hierdoor kunnen wij ook onze topkwaliteit verzekeren! Sinds kort (20/08/2016) hebben wij ook de BRC norm en willen wij ons meer op de belgishe markt concentreren. Onze klanten worden allemaal gelijk behandeld: van kleinhandelaar tot grootdistributeur, van super- tot hypermarkt -, in binnen- en buitenland. Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacteren!

 2. VAWI

  België

  Totaal leverancier foodservice. De beste kwaliteit aan de beste service! Ons producten aanbod is zeer omvangrijk en betreft dagverse AGF Volledig diepvries gamma AGF, brood en fijne kruiden en desserts 4de gamma; fijne voorgesneden en verpakte groenten Fruitsalades en fruitsappen Oliën en Vetten Droge voeding Zuivel. Wij beleveren momenteel reeds verschillende Groot, - en kleinhandelszaken, Horeca en cateringsbedrijven. Bedrijfskeukens voor o.a Compass groep, Food-invest, Prorest, Aramark, Stad Antwerpen(Cas). Toonaangevend distributeur voor de Antwerpse horeca

 1. KEIRSMAEKERS EN ZOON WDK

  België

  Wij zijn een groothandel in groenten en fruit en al jaar en dag een belangrijke speler op de vroegmarkt "Frugro" in Sint-Katelijne-Waver. Elke dag weer maken wij er een eer van om onze klanten te dienen met dagverse producten aan een correcte marktprijs. Kleine supermarkten, horecaleveranciers, marktkramers, winkeliers, hoevewinkels, ... Werkelijk iedereen kan bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment! Elke klant heeft zijn wensen en eisen. Wij proberen steeds mee te denken en voor eenieder een oplossing op maat te bieden.

 2. RED STAR

  Nederland

  Welkom bij RedStar, trendsetter in pure, verse smaaktomaten. Een bedrijf met ruim 60 jaar vakmanschap, kennis en innovatie. Deze rijke traditie heeft geresulteerd in 9 soorten tomaten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, met als belangrijkste voorwaarde: een perfecte smaak. Vanuit een duurzame visie behoren innovatie en kwaliteit tot onze kernwaarden. Zo wordt maximaal biologisch geteeld in onze moderne kassen. RedStar is een totaalspecialist in smaaktomaten en kan hierdoor snel en adequaat inspelen op de wensen van klanten. De verkopers en accountmanagers van RedStar denken graag actief mee met klanten. Om samen te werken en te inspireren, op het gebied van marketingconcepten, verpakkingen, schapposities en category management.

 3. COOPERATIEVE VEILING ROESELARE

  België

  De REO Veiling is gevestigd in het hart van West-Vlaanderen, de kustprovincie van België. West-Vlaanderen heeft een gematigd zeeklimaat, goede bodemcondities samen met een centrale ligging, en wordt daarom terecht “de moestuin van Europa” genoemd. De REO Veiling is een belangrijke ambassadeur in de ontwikkeling en de profilering van die streekidentiteit. De REO Veiling speelt ook een hoofdrol in de reconversie van kleine landbouwbedrijven naar moderne tuinbouwondernemingen in West-Vlaanderen. Want de REO Veiling is een telersvereniging onder de vorm van een coöperatieve vennootschap (opgericht op 12 juli 1942) die met een sterke betrokkenheid meer dan zestig verschillende groente- en fruitsoorten verhandelt voor de versmarkt. Een onberispelijke kwaliteit, transparante voedselveiligheid, smaakvolle versheid en duurzame ontwikkelingen komen daarbij op de eerste plaats.

 4. WITKAMP

  Nederland

  Specialisten in de export en import van groenten en fruit. Witkamp is een begrip in de internationale handel in groenten en fruit. Middels een zorgvuldig opgebouwd netwerk onderhouden we jarenlange relaties met afnemers in tal van landen in Europa en met telers en telersverenigingen. Als exporteur en importeur leveren we een compleet assortiment aan bekende retailers in geheel Europa. Jaarrond levering is gewaarborgd: deels door belichte teelten in Nederland, deels door contacten met kwekers in Spanje.

 5. VERDUYN G

  België

  Verduyn is een familiebedrijf dat diverse soorten verse groenten teelt, wast, sorteert, trieert, snijdt, verpakt en verkoopt. Wij werken nauw samen met honderden groentetelers in binnen- en buitenland. Onze adviseurs staan hen bij met doorgedreven teeltbegeleiding. Binnen ons bedrijf baten wij ook een eigen landbouwbedrijf uit, waarin we diverse soorten verse groenten verbouwen. Zowel de versmarkt, de foodservice-sector als de industrie genieten van de kwaliteit van onze verse groenten. Het bedrijf wordt geleid door de familie Verduyn, en met de derde generatie aan het roer is de toekomst verzekerd. Wortelproducten zijn onze grootste specialiteit. We zijn een van de grootste wortelspecialisten in Europa en bieden dan ook een ruim assortiment kwaliteitswortelen voor verschillende doeleinden.

 6. DEVOGHEL

  België

  De firma Devoghel is al 20 jaar actief in de aardappelverwerkende sector. We zijn gelegen in het hartje van Gooik, “Parel van het Pajottenland”. Het bedrijf Devoghel is opgestart door Jozef Devoghel. Hij had oorspronkelijk een landbouwbedrijf maar heeft dit om gebouwd tot een aardappelverwerkend bedrijf. Hij was de eerste in zijn regio die deze stap waagde en dit succesvol heeft uitgebouwd. Nu wordt het bedrijf gerund door Jurgen Van den Bossche. Firma Devoghel staat garant voor kwaliteit en productkennis. Samen met het hele team: productie, chauffeurs en administratieve medewerkers houden we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Wij leveren voornamelijk aan restaurants, frieturen, grootkeukens en eetfestijnen.

 7. VLAEMYNCK

  België

  Wij zijn een groothandel in aardappelen, groenten en fruit en producent van gesneden groenten, rauwkost, salades en geschilde asperges. Wij verwerken alle soorten van groenten, steeds dagvers, in diverse snitten, rauw of eventueel voorgegaard. Onze 3 kernwaarden: Kwaliteit: We leveren dagverse producten onder strikt Comeos Food Certificatie. Flexibiliteit: Ons ervaren team kan u elke dag van de week de beste producten aanbieden. Met onze snij-en verpakkingsmachines kunnen we zowel kleinschalige bestellingen als grote blukpartijen verwerken. Klantgerichtheid: Ons klantenbestand is heel divers en bestaat uit horeca, van bistro tot sterrenzaak, traiteurs, grootkeukens, winkels, retail en industrie. Geen klant is dezelfde, elk heeft een specifiek behoefte. Bij ons kunt u terecht voor een invulling van uw behoeften volgens specificatie!

 8. AGRAFRESH

  België

  Agrafresh is een dynamische familiale onderneming. Wij streven ernaar al onze klanten dagelijks te bevoorraden met de meest kwalitatieve en verse groenten. Wij zijn een bedrijf dat een zo volledig mogelijk, hoogwaardig en competitief producten- en dienstenpakket levert, zowel aan retail als aan de voedingsindustrie en -distributie. Agrafresh beheert de volledige productiecyclus: eigen teelt en oogst, aankoop en import, opslag en verwerking met een hoog-technologisch machinepark (snijmachines aangepast aan de te snijden producten, computergestuurd mengen, wassen door middel van turbulentie van het water waardoor geen mechanische delen in de wassers komen, automatisch drogen van de producten en automatisch wegen en afvullen van de verpakkingen), orderverwerking en verpakking. Agrafresh staat borg voor: verpakking onder uw merknaam of Agrafresh, een onbeperkt aanbod, gegarandeerde kwaliteit en versheid, volledige flexibiliteit qua recepten en verpakkingen.

 1. DIMA

  België

  Dima is een familiaal bedrijf met ambachtelijke salades voor de groothandel. Dima kiest voor een afzetmarkt in de sector van de groothandel , gelegen in Vlaanderen en Wallonië. Zij richt zich hiermee tot de grossiers en groothandelaars in de voedingsector. Deze laatste verdelen onze goederen naar de snackbars, slagers, traiteurs, restaurants, bistros, tearooms, eetcafés, frituren en broodjeszaken. Dilma biedt een assortiment fijnkostsalades, sauzen, visschotels, bereide gerechten en culinaire sauzen.

 2. REGAR AGRÍCOLA

  Spanje

  Regar Agrícola S.L. Wij zijn een van de belangrijkste producenten van paarse knoflook, zwarte knoflook, witte knoflook en van uien. Gedroogde knoflook, knoflooksnoepjes, enz... Wij zijn gevestigd in Las Pedroñeras (Cuenca - Spanje), de internationale hoofdstad van de knoflook, in het centrum van La Mancha, een regio die van oudsher natuurlijke voedingswaren produceert van uitstekende kwaliteit voor het mediterraan dieet.

 3. AJOS GALLARDO

  Spanje

  Alle soorten knoflook. Ajos Gallardo is gespecialiseerd in de productie en verkoop van alle soorten knoflook. Alle producten zijn 100 % vers en vrij van chemicaliën. Wie bieden natuurlijke, ecologische knoflook zonder chemicaliën. Diverse knoflookvariëteiten: rode knoflook, witte knoflook, zwarte knoflook, knoflook voor fijnproevers, knoflook voor de gastronomische keuken.

 4. FRESH & DRY GARLIC

  Spanje

  FRESH & DRY GARLIC is een bedrijf dat marktleider is in de productie, de verpakking, de verkoop en de export van knoflook. Wereldwijde certificering GAP. Leverancier van: witte, paarse, lente- en verpakte knoflook.

 5. AVI FOREIGN PRIVATE UNITARIED PRODUCTION TRADE ENTERPRISE OF V.ZHITKAUSKAS

  Wit Rusland

  Het bedrijf AVI is opgericht in 1998. Het is een buitenlands industrieel en commercieel privébedrijf. De hoofdsectoren van zijn activiteit omvatten: inkoop, productie en export van bosproducten behalve hout (bijv. paddenstoelen en bessen, blauwe bosbessen, veenbessen). Met zijn 10-jarige ervaring is het bedrijf in staat te concurreren met de lokale markt en werkt succesvol samen met buitenlandse bedrijven. Alle productie wordt naar landen in West-Europa geëxporteerd.

 6. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanje

  Sinds 1965 zijn wij exclusief gespecialiseerd in de productie en verpakking van wortels. Ons merk ZAMESA is wereldwijd bekend. Handelaar exporteur. Wij produceren in Spanje en verpakken onze producten in diverse uiteenlopende formaten. ISO 9001-2000 gecertificeerde onderneming. Verse wortels.

 7. CEL-MAR. GOSPODARSTWO SPECJALISTYCZNE. C.M. OLCZAK

  Polen

  Productie, verpakking, etikettering, verkoop, export en levering van verse topkwaliteit paddenstoelen (gekweekte paddenstoelen, oesterzwammen). Onze producten zijn het hele jaar beschikbaar. Wij leveren aan groothandelaars voornamelijk in de EU. Onze producten zijn in overeenstemming met de EU-normen. Wij garanderen snelle levertijden en concurrerende prijzen.

 8. VERBIST AARDAPPELEN

  België

  Het familiebedrijf Verbist Aardappelen staat voor innovatie. Met een gezonde dosis ondernemingsgeest is het bedrijf van Carl en Lieve Verbist gegroeid naar zijn huidige niveau, de absolute top in geschilde aardappelproducten.

 9. CLEEREN

  België

  Gecertificeerd pootgoed is absoluut hoogwaardig pootgoed. Een vergevorderde technische kennis, biotechnologisch onderzoek en een streng gereglementeerd toezicht door de bevoegde overheid, garanderen de onberispelijke kwaliteit van gecertificeerd pootgoed. Gecertificeerd pootgoed... de basis voor een geslaagde aardappelteelt

 10. VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES

  Nederland

  Ons bedrijf teelt vollegrondsgroenten en akkerbouwgewassen op grotere schaal. Wij zijn van oudsher gespecialiseerd in de teelt van ijsbergsla voor de versmarkt en de verwerkende industrie.Daarnaast produceren wij diverse andere soorten bladgewassen, versmarkt spinazie, verschillende koolgewassen, suikerbieten en conservengroenten. Het grootste gedeelte van de geproduceerde groenten wordt op het bedrijf zelf verpakt.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Groenten- wortel- en knolgewassen - Import export

Aantal resultaten

25.006 Bedrijven