• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • groenten- wortel- en knolgewassen

Resultaten voor

Groenten- wortel- en knolgewassen - Import export

 1. MDM DREYER AG

  Zwitserland

  De handel in levensmiddelen is een kwestie van vertrouwen. Sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1997 geniet MDM Dreyer het vertrouwen van bekende klanten uit verschillende sectoren uit de voedselproductie en de detailhandel. Mirjam Oesterle, is sinds 2003 de tweede generatie van MDM en vertrouwt op de hoogste productkwaliteit en streeft naar langdurige en coöperatieve klantrelaties. Het voldoen aan hoge kwaliteitsnormen met speciale producten tegen de beste prijs is elke dag een uitdagende taak. Het team is jong en gemotiveerd om topkwaliteit te leveren bij MDM Dreyer. Het doelwit is om aan de wensen van de klanten te voldoen. Consumenten vertrouwen op de constante kwaliteit van voedsel. Producenten, verwerkende industrieën en handel dienen zich daarom aan bepaalde wetten te houden. Naleving van deze normen alleen is geen garantie voor zakelijk succes. Zeer goede ingrediënten zijn eveneens nodig voor exclusieve producten.

 2. BRUWIER POTATOES

  België

  Exporteur van ongewassen & gewassen aardappelen, verpakte aardappelen & industrieaardappelen - zeer breed gamma gele & rode aardappelrassen, uien & wortelen. Bruwier Potatoes n.v. geniet een unieke reputatie in de aardappelwereld. De naam wordt in één adem genoemd met kwaliteit, vertrouwen en een goede samenwerking. Het zijn deze eigenschappen die van doorslaggevend belang zijn in een markt met zo’n kwetsbaar product en zo’n schommelende prijzen.

 3. RTL PATAT

  België

  Het bedrijf Rik Tanghe is een gekende speler in de aardappelindustrie. Buigend op jarenlange ervaring, van vader op zoon, is Rik Tanghe een uitgelezen partner voor de gespecialiseerde aardappelkwekers in de Belgische grensstreek. Gekend om de kwaliteit van zijn producten levert Rik Tanghe aan heel wat gerenomeerde Belgische en buitenlandse afnemers. U zoekt een aardappelexpert? U heeft er één gevonden.

 4. OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR

  Duitsland

 5. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Duitsland

 2. BEFER FRUIT SRL

  Italië

 3. POBALLE,S.A.

  Spanje

 4. GUBITZER OBSTGROSSHANDEL UND TRANSPORTE GMBH

  Oostenrijk

 5. DE AARDAPELHOEVE

  België

  De Aardappelhoeve is ons familiaal bedrijf, gesitueerd te midden de Tieltse aardappelvelden. We zijn gespecialiseerd in het telen, wassen en verpakken van vele tafel-aardappelen. Oprichters van De Aardappelhoeve zijn wij, Bart Nemegheer en Anja Provijn. Sinds 2013 stapt ook zoon Ruben mee in de uitbouw van ons bedrijf. De hele voedselketen in eigen handen, van veld tot op uw bord, dat is de troef van De Aardappelhoeve. Het planten en telen, wassen, verpakken en transporteren van de aardappelen naar de supermarkten is onze dagelijkse activiteit. Aardappelen van De Aardappelhoeve zijn geteeld met oog voor duurzaamheid, wasbaarheid, kwaliteit en smaak.

 1. DEVOGHEL

  België

  De firma Devoghel is al 20 jaar actief in de aardappelverwerkende sector. We zijn gelegen in het hartje van Gooik, “Parel van het Pajottenland”. Het bedrijf Devoghel is opgestart door Jozef Devoghel. Hij had oorspronkelijk een landbouwbedrijf maar heeft dit om gebouwd tot een aardappelverwerkend bedrijf. Hij was de eerste in zijn regio die deze stap waagde en dit succesvol heeft uitgebouwd. Nu wordt het bedrijf gerund door Jurgen Van den Bossche. Firma Devoghel staat garant voor kwaliteit en productkennis. Samen met het hele team: productie, chauffeurs en administratieve medewerkers houden we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Wij leveren voornamelijk aan restaurants, frieturen, grootkeukens en eetfestijnen.

 2. WITKAMP

  Nederland

  Specialisten in de export en import van groenten en fruit. Witkamp is een begrip in de internationale handel in groenten en fruit. Middels een zorgvuldig opgebouwd netwerk onderhouden we jarenlange relaties met afnemers in tal van landen in Europa en met telers en telersverenigingen. Als exporteur en importeur leveren we een compleet assortiment aan bekende retailers in geheel Europa. Jaarrond levering is gewaarborgd: deels door belichte teelten in Nederland, deels door contacten met kwekers in Spanje.

 1. VAWI

  België

  Totaal leverancier foodservice. De beste kwaliteit aan de beste service! Ons producten aanbod is zeer omvangrijk en betreft dagverse AGF Volledig diepvries gamma AGF, brood en fijne kruiden en desserts 4de gamma; fijne voorgesneden en verpakte groenten Fruitsalades en fruitsappen Oliën en Vetten Droge voeding Zuivel. Wij beleveren momenteel reeds verschillende Groot, - en kleinhandelszaken, Horeca en cateringsbedrijven. Bedrijfskeukens voor o.a Compass groep, Food-invest, Prorest, Aramark, Stad Antwerpen(Cas). Toonaangevend distributeur voor de Antwerpse horeca

 2. RED STAR

  Nederland

  Welkom bij RedStar, trendsetter in pure, verse smaaktomaten. Een bedrijf met ruim 60 jaar vakmanschap, kennis en innovatie. Deze rijke traditie heeft geresulteerd in 9 soorten tomaten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, met als belangrijkste voorwaarde: een perfecte smaak. Vanuit een duurzame visie behoren innovatie en kwaliteit tot onze kernwaarden. Zo wordt maximaal biologisch geteeld in onze moderne kassen. RedStar is een totaalspecialist in smaaktomaten en kan hierdoor snel en adequaat inspelen op de wensen van klanten. De verkopers en accountmanagers van RedStar denken graag actief mee met klanten. Om samen te werken en te inspireren, op het gebied van marketingconcepten, verpakkingen, schapposities en category management.

 3. ROGER & JOZEF COOL

  België

  Belgishe Wortelen en Uien van topkwaliteit Sinds 1887 staat het familiebedrijf Roger & Jozef COOL bvba garant voor het telen, verwerken en distribueren van wortelen en uien. Van vader op zoon werd de ervaring in deze tak doorgegeven. Hierdoor kunnen wij ook onze topkwaliteit verzekeren! Sinds kort (20/08/2016) hebben wij ook de BRC norm en willen wij ons meer op de belgishe markt concentreren. Onze klanten worden allemaal gelijk behandeld: van kleinhandelaar tot grootdistributeur, van super- tot hypermarkt -, in binnen- en buitenland. Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacteren!

 4. DIMA

  België

  Dima is een familiaal bedrijf met ambachtelijke salades voor de groothandel. Dima kiest voor een afzetmarkt in de sector van de groothandel , gelegen in Vlaanderen en Wallonië. Zij richt zich hiermee tot de grossiers en groothandelaars in de voedingsector. Deze laatste verdelen onze goederen naar de snackbars, slagers, traiteurs, restaurants, bistros, tearooms, eetcafés, frituren en broodjeszaken. Dilma biedt een assortiment fijnkostsalades, sauzen, visschotels, bereide gerechten en culinaire sauzen.

 5. AGRAFRESH

  België

  Agrafresh is een dynamische familiale onderneming. Wij streven ernaar al onze klanten dagelijks te bevoorraden met de meest kwalitatieve en verse groenten. Wij zijn een bedrijf dat een zo volledig mogelijk, hoogwaardig en competitief producten- en dienstenpakket levert, zowel aan retail als aan de voedingsindustrie en -distributie. Agrafresh beheert de volledige productiecyclus: eigen teelt en oogst, aankoop en import, opslag en verwerking met een hoog-technologisch machinepark (snijmachines aangepast aan de te snijden producten, computergestuurd mengen, wassen door middel van turbulentie van het water waardoor geen mechanische delen in de wassers komen, automatisch drogen van de producten en automatisch wegen en afvullen van de verpakkingen), orderverwerking en verpakking. Agrafresh staat borg voor: verpakking onder uw merknaam of Agrafresh, een onbeperkt aanbod, gegarandeerde kwaliteit en versheid, volledige flexibiliteit qua recepten en verpakkingen.

 6. AJOS GALLARDO

  Spanje

  Alle soorten knoflook. Ajos Gallardo is gespecialiseerd in de productie en verkoop van alle soorten knoflook. Alle producten zijn 100 % vers en vrij van chemicaliën. Wie bieden natuurlijke, ecologische knoflook zonder chemicaliën. Diverse knoflookvariëteiten: rode knoflook, witte knoflook, zwarte knoflook, knoflook voor fijnproevers, knoflook voor de gastronomische keuken.

 7. REGAR AGRÍCOLA

  Spanje

  Regar Agrícola S.L. Wij zijn een van de belangrijkste producenten van paarse knoflook, zwarte knoflook, witte knoflook en van uien. Gedroogde knoflook, knoflooksnoepjes, enz... Wij zijn gevestigd in Las Pedroñeras (Cuenca - Spanje), de internationale hoofdstad van de knoflook, in het centrum van La Mancha, een regio die van oudsher natuurlijke voedingswaren produceert van uitstekende kwaliteit voor het mediterraan dieet.

 8. FRESH & DRY GARLIC

  Spanje

  FRESH & DRY GARLIC is een bedrijf dat marktleider is in de productie, de verpakking, de verkoop en de export van knoflook. Wereldwijde certificering GAP. Leverancier van: witte, paarse, lente- en verpakte knoflook.

 1. AVI FOREIGN PRIVATE UNITARIED PRODUCTION TRADE ENTERPRISE OF V.ZHITKAUSKAS

  Wit Rusland

  Het bedrijf AVI is opgericht in 1998. Het is een buitenlands industrieel en commercieel privébedrijf. De hoofdsectoren van zijn activiteit omvatten: inkoop, productie en export van bosproducten behalve hout (bijv. paddenstoelen en bessen, blauwe bosbessen, veenbessen). Met zijn 10-jarige ervaring is het bedrijf in staat te concurreren met de lokale markt en werkt succesvol samen met buitenlandse bedrijven. Alle productie wordt naar landen in West-Europa geëxporteerd.

 2. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanje

  Sinds 1965 zijn wij exclusief gespecialiseerd in de productie en verpakking van wortels. Ons merk ZAMESA is wereldwijd bekend. Handelaar exporteur. Wij produceren in Spanje en verpakken onze producten in diverse uiteenlopende formaten. ISO 9001-2000 gecertificeerde onderneming. Verse wortels.

 3. CEL-MAR. GOSPODARSTWO SPECJALISTYCZNE. C.M. OLCZAK

  Polen

  Productie, verpakking, etikettering, verkoop, export en levering van verse topkwaliteit paddenstoelen (gekweekte paddenstoelen, oesterzwammen). Onze producten zijn het hele jaar beschikbaar. Wij leveren aan groothandelaars voornamelijk in de EU. Onze producten zijn in overeenstemming met de EU-normen. Wij garanderen snelle levertijden en concurrerende prijzen.

 4. VERBIST AARDAPPELEN

  België

  Het familiebedrijf Verbist Aardappelen staat voor innovatie. Met een gezonde dosis ondernemingsgeest is het bedrijf van Carl en Lieve Verbist gegroeid naar zijn huidige niveau, de absolute top in geschilde aardappelproducten.

 5. VERHAGEN HOLLAND

  Nederland

  Verhagen Holland is de aardappelbranche al decennialang trouw met de import, export en het verhandelen van aardappelen en andere agrarische producten. Vertrouwen is een uiterst belangrijke factor en daarom zien wij in een samenspraak met u de juiste producten te vinden welke optimaal aansluiten bij uw behoeften.

 6. CLEEREN

  België

  Gecertificeerd pootgoed is absoluut hoogwaardig pootgoed. Een vergevorderde technische kennis, biotechnologisch onderzoek en een streng gereglementeerd toezicht door de bevoegde overheid, garanderen de onberispelijke kwaliteit van gecertificeerd pootgoed. Gecertificeerd pootgoed... de basis voor een geslaagde aardappelteelt

 7. ROZEN SCHEERS

  België

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in het telen van rozen. Dagelijks worden er duizenden bloemen gesnoeid. Onze belangrijkste troeven zijn versheid en kwaliteit. De meerderheid wordt verkocht op de Euroveiling in Brussel. Een klein deel wordt verkocht aan particulieren. In de thuisverkoop kan u terecht voor een boeket op maat. U vindt er elke dag een groot assortiment in grote hoeveelheden.

 8. FRESH MUSHROOM EUROPE

  België

  Fresh Mushroom Europe is de meest innovatieve kracht in de champignonsector. Een sterke speler door een continue focus op markten, wensen van klanten, beheersing van kosten en gemotiveerde telers en medewerkers. Naast het complete assortiment paddestoelen heeft FME de laatste jaren diverse innovaties geintroduceerd zoals de gevulde witte champignons, gevulde portobello's met geitenkaas. Creatieve convenience producten voor diverse eetmomenten.

 9. DIEPBEEK

  België

  De specialiteit op DIEPBEEK AKKERBOUWBEDRIJF zijn verse consumptieaardappelen, specifiek aangepast aan de noden en wensen van moderne consumenten. In onze hoevewinkel kan u terecht voor tafelaardappelen, frietaardappelen en uien.

 10. JSZ TRADING

  Nederland

  JSZ Trading is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop en export van aardappels, wortels, knolselderij, witte kool, rode kool, gele uien en rode uien aan groothandelaren op de Europese markt in 10KG 15KG 25KG en bigbag verpakking. Bezoek onze website https: //jsztrading.com/

Filters

Resultaten voor

Groenten- wortel- en knolgewassen - Import export

Aantal resultaten

25.052 bedrijven