• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • groentesappen

Resultaten voor

Groentesappen - Import export

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. MEDIBEL

  België

  Medibel heeft meer dan 30 jaar ervaring met het mixen van vruchten- en/of groentesappen. Medibel produceert innovatieve fruitdranken van hoge kwaliteit voor de vruchtensappenmarkt. Of het nu drankjes al dan niet op basis van een concentraat, smoothies of een mix van fruit en groente betreft; alle producten bevatten twee extra ingrediënten: Kwaliteit en Innovatie. Medibel levert verschillende fruitdranken die zijn onder te verdelen in vier categorieën: Fruitdranken op basis van vers fruit Fruitdranken op basis van een concentraat Smoothies Groente-/fruitdranken Kwaliteit & innovatie: De productontwikkelaars van Medibel maken en bedenken steeds nieuwe recepturen. In de vele soorten drankjes, gemaakt van een of meerdere soorten fruit, proef je de zon. Medibel biedt originele ontbijt-, zuivel, energie- en theedrinks … allemaal ‘op maat gemaakt’.

 3. TRADING HOUSE COMBINE OF NATURAL PRODUCTS

  Rusland

  Ons bedrijf houdt zich bezig met de productie en groothandel van vruchtendranken en sapproducten.We produceren dagelijks tot wel 15.000 liter aan producten."Combineren van natuurlijke producten" is een van de weinige producenten van vruchtendranken in Rusland op basis van heel fruit en bessen.In tegenstelling tot de meeste fabrikanten gebruikt het recept geen smaakstoffen, kleurstoffen, smaakversterkers, chemische toevoegingen, maar ook puree, concentraten en suikervervangers.Het afvullen van vruchtendranken en sappen gebeurt in glas, plastic bakjes (HotPet) en aseptische zakken (Bag-in-Box). Onze producten zijn gecertificeerd volgens de wetgeving van de Russische Federatie en de douane-unie.De productie heeft een voedselveiligheidssysteem HACCP ISO 22000 en een managementsysteem ISO 9000-9001.Dankzij de natuurlijke grondstofbasis op basis van hele (vaste) bessen, sap en fruit, evenals hete vultechnologie, behouden onze dranken hun voordelen en kwaliteit gedurende de houdbaarheid, die varieert van 12 tot 24 maanden.

 4. GUFRESCO

  Spanje

 5. KUVINGS SOKOVNIK

  Kroatië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STL SAS

  Frankrijk

 2. AGROSFERA-BM SRL

  Moldavïe

 3. SMILE TRADING CO.,LIMITED

  China

 4. SHAKETASTIC

  Verenigd Koninkrijk

 5. NATURALIA INGREDIENTS

  Italië

 1. ZUMMO CENTRAL

  Verenigd Koninkrijk

 2. CHEGWORTH VALLEY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. RED ISLAND S.R.L.

  Italië

 2. BENSON'S TOTALLY FRUITY

  Verenigd Koninkrijk

 3. C S S LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. AGR.E.S. S.R.L.

  Italië

 5. SHAKETASTIC

  Verenigd Koninkrijk

 6. FUNKIN

  Verenigd Koninkrijk

 7. DAVID BERRYMAN LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. TRENTOFRUTTA S.P.A.

  Italië

 1. HILL FARM PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. MCCANN

  Verenigd Koninkrijk

 3. C CORFIELD

  Verenigd Koninkrijk

 4. ROTBÄCKCHEN-VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 5. RAFFAELE MARIA

  Italië

 6. JOHN LANKFER

  Verenigd Koninkrijk

 7. GETRÄNKEFACHGROßHANDEL HUNDHAUSEN GMBH

  Duitsland

 8. DOLOMITI FRUITS S.R.L.

  Italië

 9. JUICEBAR S.R.L.

  Italië

 10. ODEIGA HOUSE LTD

  Verenigd Koninkrijk

Filters

Resultaten voor

Groentesappen - Import export

Aantal resultaten

1.943 bedrijven