• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • grondboring - installaties

Resultaten voor

Grondboring - installaties - Import export

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rover Technik Freund en Foidl GmbH werd in 1987 opgericht door de koopman Raimund Freund en technicus Raimund Foidl en is vandaag de dag een volwassen onderneming die gevestigd is in Lennestadt –Südwestfalen met voornaamste activiteit productie, verkoop en advisering rondom het thema het ondergronds leggen van buizen. Daarbij staat boor- en ramtechniek, zowel horizontaal als verticaal, centraal. Toewijding, gecombineerd met snelheid en flexibiliteit. Met deze filosofie bieden wij onze klanten in tegenstelling tot grote concerns alle voordelen van een onderneming met overzichtelijke structuren en snelle beslissingen. Al meer dan 20 jaar Rover Technik. In die jaren konden wij talloze veeleisende projecten op het gebied van het ondergronds leggen van buizen binnen Duitsland en in het buitenland uitvoeren en begeleiden. De continu succesvolle resultaten onderstrepen hier het efficiënte gebruik van onze apparatuur en de kwaliteit van onze advisering.

 2. VAN WIELE NICKY

  België

  VAN WIELE NICKY doet alle uw grondwerken, graafwerken en nivelleringswerken. VAN WIELE NICKY verhuurt ook : 6x4 kipwagen (oplegger-dieplader), 8 T rupskraan, 15 T bandenkraan. VAN WIELE NICKY levert grond, zand, grind, stabilisé. VAN WIELE NICKY zoutstrooit en maakt sneeuwrij van terreinen, toegangswegen. VAN WIELE NICKY bouwt ook opritten, parkings en terrassen.

 3. ZAGRON

  Nederland

  ZAGRON richt zich op het afstemmen van grondstromen, waarbij het gaat om bij graafwerkzaamheden vrijgekomen grond. Partijen grond worden ingenomen, gekeurd en weer hergebruikt met een steeds belangrijkere rol voor hergebruik van grond en bouwstoffen.

 4. SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondboring - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische pompen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS

  Duitsland

  Het bedrijf TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondboring - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tunnelbouw, Schuilkelders, atoom - constructie, Tunnelbouw, kotterbanken, en Schuilkelders, atoom - constructie. Het is gevestigd in Hainichen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondboring - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, boormachine, boorbanken, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Meinersen, Duitsland.

 2. SHEFFIELD DEEP BORE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SHEFFIELD DEEP BORE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondboring - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kotteren - staal- en metaalbewerking, werktuigbouwkunde, cilinderdoorsnede, en Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 3. SAS GUILMAN

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS GUILMAN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persluchtinstallaties en -gereedschap, Grondboring - installaties, Industrieel onderhoud, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Grondboring - installaties, installaties voor pneumatische post, en Industrieel onderhoud. Het is gevestigd in Saint-Herblain, Frankrijk.

 4. DIGGA EUROPE LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DIGGA EUROPE LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondboring - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen bevestigingsspieen, en wormschroef. Het is gevestigd in Hungerford, Verenigd Koninkrijk.

 5. STOCKHOLM PRECISION TOOLS

  Zweden

  Het bedrijf STOCKHOLM PRECISION TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Sollentuna, Zweden.

 1. STDS-JANTZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf STDS-JANTZ GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Boren en proefboren - installaties, Grondboring - installaties, Bouwplaatsen - machines, Boren en proefboren - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Attendorn, Duitsland.

 2. NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, Grondboring - installaties, grondboormachines, en buizen voor boringen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. VAN DELFT INFRA B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VAN DELFT INFRA B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Water- en bodemonderzoek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, Machines en accessoires voor grondbewerking, Grondboring - installaties, en Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is gevestigd in Capelle Aan Den Ijssel, Nederland.

 2. ATLAS COPCO MCT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ATLAS COPCO MCT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Grondboring - installaties, Bouwplaatsen - machines, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 3. EMCI

  Frankrijk

  Het bedrijf EMCI, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Le Perray En Yvelines, Frankrijk.

 4. VAN VULPEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VAN VULPEN B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, Grondboring - installaties, Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Gorinchem, Nederland.

 5. E + M BOHR-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf E + M BOHR-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Puttenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Hof, Duitsland.

 6. KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Oss, Nederland.

 7. TERRA AG FUR MASCHINENBAU

  Zwitserland

  Het bedrijf TERRA AG FUR MASCHINENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Zofingen, Zwitserland.

 8. IDEAL DIGGER HIRE ESSEX

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf IDEAL DIGGER HIRE ESSEX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Chelmsford, Verenigd Koninkrijk.

 1. VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Werkendam, Nederland.

 2. GN SOLIDS CONTROL

  China

  Het bedrijf GN SOLIDS CONTROL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Beijing, China.

 3. ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Kaufering, Duitsland.

 4. RTG RAMMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RTG RAMMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Schrobenhausen, Duitsland.

 5. COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Untereisesheim, Duitsland.

 6. FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Neubulach, Duitsland.

 7. IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA

  Duitsland

  Het bedrijf IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 8. LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondboring - installaties, en Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 9. INKA MACHINA DRILLING EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf INKA MACHINA DRILLING EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 10. AYYILDIZ TUNEL EKIPMANLARI

  Turkije

  Het bedrijf AYYILDIZ TUNEL EKIPMANLARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondboring - installaties. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis