• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • grondsanering

Resultaten voor

Grondsanering - Import export

 1. ACRYTEC FLOORING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze ervaring zorgt voor uw succes Topkwaliteit – met één gieting Bij acrytec flooring halen we niet zomaar iets van de plank. Elke oplossing is precies op de behoeften van de klant afgestemd. U profiteert van deskundig advies dat is gebaseerd op jarenlange ervaring en technische kennis. Ons deskundige team van 20 specialisten zorgt ervoor dat het project vlekkeloos en betrouwbaar verloopt. Een nauwkeurige planning staat garant voor korte blokkeertijden en daarmee geringe uitval van de productie. acrytec flooring is in 1997 opgericht. Het bedrijf maakt sterk belastbare functionele vloeren voor de levensmiddelenbranche en is tegenwoordig een van de specialisten voor volledige oplossingen voor vloeren in Duitsland. Eigenaren Sabine en Horst Stamm hebben zich het handwerk van de vloerbouw vanaf de basis eigen gemaakt. Door de jarenlange ervaring in diverse terreinen van de branche is acrytec flooring een deskundige partner en een waardevolle adviseur.

 2. SPAQUE

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1991 heeft SPAQυE werkzaamheden uitgevoerd op honderden locaties. Deze kunnen uiteenlopen van een eenvoudige historische benadering, tot aan sanering, via bodemonderzoek. SPAQυE is de expert in Wallonië wat betreft de sanering van stortplaatsen en verlaten industrieterreinen alsook het beheer van vervuilde grond. Hiervoor brengt SPAQυE experts van hoog niveau samen, gespecialiseerd in engineering, chemie, geologie, biologie, architectuur, stedenbouw en recht.

 3. SAGRO

  Nederland

  Sagro is een multidisciplinaire onderneming op gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Sloopwerken Ongeacht de hoogte, omvang, bereikbaarheid of complexiteit, verzorgt Sagro het sloopwerk van een schuur of woning tot complete flatgebouwen of industrie complex. Infrastructuur Sagro beschikt over een tweetal dochterondernemingen die gespecialiseerd zijn in straatwerk, rioleringswerkzaamheden en civiel technisch onderhoud. Asbestsanering Asbest heeft lang bekend gestaan door zijn gunstige technische eigenschappen: het is sterk, slijtvast en bestand tegen hoge temperaturen. Bodemsanering Sagro is al tientallen jaren actief op het gebied van bodem- en grondwatersaneringen. Design & Construct Veel infrastructurele werken voeren wij uit op basis van Design & Construct. Calamiteitenservice Calamiteiten kunnen zich op elk moment voordoen. Door jarenlange ervaring beschikken wij over kennis op een breed gebied van calamiteiten met schade als gevolg.

 4. DE VLIEGER GUY

  België

  Opgericht in 2002, De Vlieger Guy biedt oplossingen op maat voor tank- bodem- en grondsaneringen. De klanten van De Vlieger Guy komen uit heel België en zijn zowel bodem- en milieudeskundigen, verzekeringsmaatschappijen, particulieren, KMO’s en grotere bedrijven zoals supermarkten en benzinestations maar ook kleine zelfstandigen. De Vlieger Guy verhuurt en verkoopt eveneens grondwaterzuiveringsinstallaties (GWZI's) als volledige containerunits op maat of als aparte zuiveringscomponenten voor grondwater en bodemlucht.

 5. VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK

  Nederland

  Verhoeven Milieutechniek BV is een groeiende onderneming die sinds 1991 onderdeel uitmaakt van de Verhoeven Groep. Wij zijn een adviesbureau en aannemingsbedrijf met grote kennis en ervaring van de Nederlandse bodem. Daarbij hebben wij ons gespecialiseerd in bodemonderzoek, het voorbereiden, begeleiden en saneren van verontreinigde grond, grondwater en waterbodems. Verder geven wij advies op het gebied van afvalwater, archeologie, asbest, calamiteiten, tankcleaning en andere relevante milieuzaken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HENS

  België

  De group Hens is een gespecialiseerde aannemer in infrastructuurwerken. In ons ruim 30-jarig bestaan hebben we een schat aan kennis opgedaan op het gebied van grond-, wegen- en afbraakwerken. De mogelijkheden zijn legio; zowel voor openbare als particuliere doeleinden. Om welke klus het ook gaat, u bent altijd verzekerd van een professionele, efficiënte uitvoering met vakkundig resultaat. We hebben voor elke opdracht de juiste expertise, gereedschappen en materialen in huis. Onder de naam Revabo zijn we actief in de recyclage van bouwpuin, betonproducten en zandwinning. Samen vormen deze pijlers een ijzersterke combinatie met een unieke synergie, met een groot aantal tevreden opdrachtgevers in heel België.

 2. BREMCON

  België

  Met Bremcon als saneringsaannemer neemt u een gespecialiseerde en ervaren partner onder de arm die van aanpakken weet en u op (pro-) actieve manier bijstaat bij het oplossen van uw bodemprobleem – of het nu gaat om ontgraving, drijf- en zinklaagverwijdering, grondwaterzuivering of in-situ sanering. Bremcon is een kennisaannemer die meedenkt met de klant en die de kwaliteit van de uitvoering hoog in het vaandel draagt. Bremcon past geen standaardoplossingen toe. Elke sanering is maatwerk teneinde het project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bodemsanering: grondsanering, drijflaagsanering, grondwatersanering, in-situ sanering, pilootproeven.

 3. CNOCKAERT

  België

  De NV Cnockaert is een familiale bouwonderneming die sinds 1927 actief is in beton- en wegenwerken. Doorheen 3 generaties werden de activiteiten uitgebreid met o.a. riolerings- en collectorwerken, grondwerken, funderingswerken, grondstabilisatie, recyclage van bouwpuin en stortklaar beton. Met de bouw van een nieuwe betoncentrale, kantoorgebouwen, loodsen en een garage in 2007 en 2008 wenden wij de steven richting toekomst waarin wij ons verder blijven toeleggen op openbare en industriële projecten.

 4. ENVI

  België

  Envi Milieutechnieken is in 1989 van start gegaan met als belangrijkste doelstelling een schooner milieu. Envi richt zich voornamelijk op de sanering van verontreinigde industrieën. Olieslibs en bodemverontreinigingen saneren behoort dan ook tot ons dagelijks werk. Waar mogelijk wordt de verontreinigde afval weer omgezet in een weer bruikbare stof. Een gedegen studie en onderzoek gaan vooraf om een zo geschikt mogelijk advies uit te brengen omtrent het te saneren project. Envi is echter ook direct inzetbaar bijj eventuele calamiteiten.

 5. HANSSENS HERMAN

  België

  Grond- en afbraakwerken en vervoer. Grondwerken : Graven van funderingen, kelders, vijvers, grachten, … Aanleggen van grasperken, taluds, paardrijpistes, opritten, parkings, … Leveren en plaatsen van septische putten, regenwaterputten, buizen, drainage, … Afbraakwerken : Volledige sloop van alleenstaande gebouwen. Sloop van aanpalende gebouwen. Gedeeltelijke sloop. Stukfrezen van steenresten in de grond. Ruimen van terreinen. Verwijderen van bomen en struiken. Zeven van grond : Stenen, puin, afval, … wordt uit de grond gezeefd met een mobiele zeefinstallatie.

 1. FRANCOIS LANDBOUWWERKEN

  België

  Landbouwwerken Francois is een bedrijf dat zich vooral richt op landbouwwerken, grondwerken, winterdienst, afbraakwerken en andere. De klantenkring strekt zich over een ruim gebied binnen de omtrek van de vestiging. Door middel van een zeer breed gamma machines kunnen alle werkzaamheden snel en efficient uitgevoerd worden. Vrijblijvende offerte op aanvraag. Binnen het bedrijf is het de flexibele en vakkundige inzet van onze werknemers, welke door middel van hun jarenlange ervaring, die hun werkzaamheden met deskundigheid verrichten. Door deze ervaring is het ook mogelijk steeds meer een adviserende rol te spelen binnen het landbouwproces. Naast een stipte en verzorgde uitvoering tegen een concurrentiele prijs wordt veel aandacht besteed aan veiligheid, gezondheid en milieu.

 2. DE BODEMCOACH

  Nederland

  De Bodemcoach werkt vanuit het principe dat u de enige belanghebbende bent bij een bodemonderzoek en dat úw wensen centraal staan. Omdat we volstrekt onafhankelijk zijn, kiezen we uit adviesbureau’s degene die het beste bodemonderzoek voor de laagst mogelijke prijs kan leveren Onze gedegen kennis is gebaseerd op een jarenlange werkervaring bij de overheid..De Bodemcoach beoordeelt uw onderzoek op dezelfde manier. Het grote verschil is dat de overheid uw bodemonderzoek alleen goed- of af mag keuren, en wij bij kunnen sturen als er iets mis dreigt te gaan. De bodemcoach weet hoe de wetgeving in elkaar steekt, inclusief de ruimte die de wet biedt. Daarom zijn we net wat creatiever en pragmatischer met het oplossingen van uw probleem binnen het wettelijk kader. Uw besparingen zijn onze verdiensten.

 1. BSV

  België

  BSV en Devamix werden in 2000 opgericht met als doel enerzijds al dan niet verontreinigde grond en bagger- en ruimingspecie te verwerken en anderzijds bouw- en sloopafval te recycleren gelinkt aan een betoncentrale. De activiteiten van BSV werden ondertussen uitgebreid met in-situ bodemsaneringen. Door zijn ligging langs het kanaal Kortrijk-Bossuit, op een terrein van om en bij de 10 ha, kan aanvoer en afvoer zowel per vrachtwagen als per schip geschieden die een extra troef is voor zowel Devamix als BSV. De voornaamste activiteiten van BSV/Devamix kunnen als volgt ingedeeld worden: Devamix : recyclage bouw-en sloopafval, betoncentrale, handel in zand en granulaten. BSV : Centrum voor GrondReiniging (CGR), Tussentijdse OpslagPlaats voor uitgegraven bodem (TOP), SlibRecyclageCentrum (SRC), Bodemsanering (In Situ).

 2. BE-CON BVBA

  België

  Be-Con bvba voert bodemsaneringswerken uit als bodemsaneringsaannemer en kan daarbij steunen op een ruime ervaring in de verschillende soorten saneringstechnieken: -Ontgravingswerken -Grondwatersanering -Bodemluchtextractie & persluchtinjectie -Biologische remediatie & barrières .

 3. AO GEUSSENS K

  België

  Onze activiteiten: - Algemene afbraakwerken: Totale afbraak. Gedeeltelijke afbraak met oog op renovatie - verhuur van afbraak materieel mogelijk. - Algemene grondwerken: Sanering van vervuilde grond. Uitgraven van bouwputten. Uitgraven van onderschoeiingen. Uitgraving en sanering van vijvers en grachten. - Rioleringstechnieken: Beton-buizen. PVC-buizen. PE-buizen. Infiltratiebekkens. Alles soorten buffer- en bezingsbekkens. Rietvelden. - Algemene aanleg van parkings en wegeniswerken.

 4. JACKY KNOOPS - KASSINGER

  België

  Jacky Knoops-Kässinger richt zich op grondverzet en containerdiensten in de regio Limburg. Met een totaalpakket dragen we zorg voor al uw grondwerken. Grondwerken, afbraakwerken, rioleringswerken, zeefwerk, saneringen, funderingswerken, bestrating, tanksanering, containers & kipwagenvervoer. Dankzij talrijke innovaties leveren wij hogere kwaliteit aan een betere prijs...

 5. ANTWERPSE GROND- & WATERWERKEN

  België

  Antwerpse Grond en Waterwerken bvba is gespecialiseerd in putboringen, droogzuigingen, saneringen, pompinstallaties, kelderpompsystemen, sanitaire werken, beekafwerking in azobe hout, boren van bovenputjes…

 6. DE KOCK E.

  België

  U kan een beroep doen op ons  voor de uitvoering van uw grondwerken, wegeniswerken en afbraakwerken. In onze zandgroeve kan u zand, gestabiliseerd zand en magere beton afhalen. Op onze stortplaats categorie 3 kan u terecht voor het storten van grond en stenen en asbestcement. U kan ons ook contacteren om een (bouw) afvalcontainer te huren of u kan zelf afval komen storten op ons sorteercentrum in Waver. Vraag vrijblijvend een offerte!

 7. CHERRETTE JORIS

  België

  Aannemer afbraakwerken en opruimingswerken.

 8. VANMAELE PETER

  België

  Uw specialist in grondwerken, graafwerken en afbraakwerken! Ook verhuur van containers.

 1. ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondstoffen voor de bouwindustrie, Grondsanering, Grondstoffen voor de bouwindustrie, stabilisators, Grondsanering, en verdichting van bouwterreinen. Het is gevestigd in Groß-gerau, Duitsland.

 2. IBS INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IBS INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondsanering. Het is gevestigd in Sulzfeld, Duitsland.

 3. MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondsanering. Het is gevestigd in Frankfurt Am Main, Duitsland.

 4. KORODUR INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KORODUR INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondsanering, bentoniet, Grondsanering, kattenbakvulling, en zuivering. Het is gevestigd in Amberg, Duitsland.

 5. PTC PUR-TECHNIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PTC PUR-TECHNIC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondsanering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële vloerbedekkingen. Het is gevestigd in Filderstadt, Duitsland.

 6. THE FLOOR-FIX PRO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE FLOOR-FIX PRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grafietvet. Het is tevens aanwezig in de sectoren walsproducten voor vloeren, vloer van drijvend hout, reparatie houten vloer, en grondsanering. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. RECYTERRE

  België

  Het bedrijf RECYTERRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Recycling en goedereninzameling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Milieu - diensten, Reiniging - industrieel, Grondsanering, Milieu - diensten, Reiniging - industrieel, Grondsanering, en diensten voor afvalverwerking. Het is gevestigd in Pont-De-Loup, België.

 8. BRADERS LAND DRAINAGE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRADERS LAND DRAINAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondsanering. Het is gevestigd in Louth, Lincolnshire, Verenigd Koninkrijk.

 9. KOZAK PHU

  Polen

  Het bedrijf KOZAK PHU, is een Multi-Category, en actief in de sector Grondsanering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, installaties rookkanalen, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, sanering industriële installaties, en milieubescherming. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 10. APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS

  Griekenland

  Het bedrijf APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegels, plavuizen - ondernemingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondsanering, en Grondsanering. Het is gevestigd in Ano Liosia Athens, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis