• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • grondsanering

Resultaten voor

Grondsanering - Import export

 1. ACRYTEC FLOORING GMBH

  Duitsland

  Onze ervaring zorgt voor uw succes Topkwaliteit – met één gieting Bij acrytec flooring halen we niet zomaar iets van de plank. Elke oplossing is precies op de behoeften van de klant afgestemd. U profiteert van deskundig advies dat is gebaseerd op jarenlange ervaring en technische kennis. Ons deskundige team van 20 specialisten zorgt ervoor dat het project vlekkeloos en betrouwbaar verloopt. Een nauwkeurige planning staat garant voor korte blokkeertijden en daarmee geringe uitval van de productie. acrytec flooring is in 1997 opgericht. Het bedrijf maakt sterk belastbare functionele vloeren voor de levensmiddelenbranche en is tegenwoordig een van de specialisten voor volledige oplossingen voor vloeren in Duitsland. Eigenaren Sabine en Horst Stamm hebben zich het handwerk van de vloerbouw vanaf de basis eigen gemaakt. Door de jarenlange ervaring in diverse terreinen van de branche is acrytec flooring een deskundige partner en een waardevolle adviseur.

 2. SPAQUE

  België

  Sinds 1991 heeft SPAQυE werkzaamheden uitgevoerd op honderden locaties. Deze kunnen uiteenlopen van een eenvoudige historische benadering, tot aan sanering, via bodemonderzoek. SPAQυE is de expert in Wallonië wat betreft de sanering van stortplaatsen en verlaten industrieterreinen alsook het beheer van vervuilde grond. Hiervoor brengt SPAQυE experts van hoog niveau samen, gespecialiseerd in engineering, chemie, geologie, biologie, architectuur, stedenbouw en recht.

 3. MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH

  Duitsland

 4. DE VLIEGER GUY

  België

  Opgericht in 2002, De Vlieger Guy biedt oplossingen op maat voor tank- bodem- en grondsaneringen. De klanten van De Vlieger Guy komen uit heel België en zijn zowel bodem- en milieudeskundigen, verzekeringsmaatschappijen, particulieren, KMO’s en grotere bedrijven zoals supermarkten en benzinestations maar ook kleine zelfstandigen. De Vlieger Guy verhuurt en verkoopt eveneens grondwaterzuiveringsinstallaties (GWZI's) als volledige containerunits op maat of als aparte zuiveringscomponenten voor grondwater en bodemlucht.

 5. SAGRO

  Nederland

  Sagro is een multidisciplinaire onderneming op gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Sloopwerken Ongeacht de hoogte, omvang, bereikbaarheid of complexiteit, verzorgt Sagro het sloopwerk van een schuur of woning tot complete flatgebouwen of industrie complex. Infrastructuur Sagro beschikt over een tweetal dochterondernemingen die gespecialiseerd zijn in straatwerk, rioleringswerkzaamheden en civiel technisch onderhoud. Asbestsanering Asbest heeft lang bekend gestaan door zijn gunstige technische eigenschappen: het is sterk, slijtvast en bestand tegen hoge temperaturen. Bodemsanering Sagro is al tientallen jaren actief op het gebied van bodem- en grondwatersaneringen. Design & Construct Veel infrastructurele werken voeren wij uit op basis van Design & Construct. Calamiteitenservice Calamiteiten kunnen zich op elk moment voordoen. Door jarenlange ervaring beschikken wij over kennis op een breed gebied van calamiteiten met schade als gevolg.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DE WITTE AANNEMINGEN

  België

  Ons bedrijf is actief in openbare en private wegenwerken, waterbouwwerken, grondwerken en groenwerken. Wij streven naar een correcte uitvoering van de gevraagde werken en diensten. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in bepaalde werken zoals rioleringswerken, glijbekisting, printbeton, maaien van wegbermen, maaien van waterlopen, oeverversterkingen, waarnaast wij ook een totaalconcept kunnen aanbieden. Door een jarenlange ervaring en met behulp van de juiste mensen en tools kunnen wij niet enkel de uitvoering maar ook het ontwerp van uw project verzorgen.

 2. VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK

  Nederland

  Verhoeven Milieutechniek BV is een groeiende onderneming die sinds 1991 onderdeel uitmaakt van de Verhoeven Groep. Wij zijn een adviesbureau en aannemingsbedrijf met grote kennis en ervaring van de Nederlandse bodem. Daarbij hebben wij ons gespecialiseerd in bodemonderzoek, het voorbereiden, begeleiden en saneren van verontreinigde grond, grondwater en waterbodems. Verder geven wij advies op het gebied van afvalwater, archeologie, asbest, calamiteiten, tankcleaning en andere relevante milieuzaken.

 3. HANSSENS HERMAN

  België

  Grond- en afbraakwerken en vervoer. Grondwerken : Graven van funderingen, kelders, vijvers, grachten, … Aanleggen van grasperken, taluds, paardrijpistes, opritten, parkings, … Leveren en plaatsen van septische putten, regenwaterputten, buizen, drainage, … Afbraakwerken : Volledige sloop van alleenstaande gebouwen. Sloop van aanpalende gebouwen. Gedeeltelijke sloop. Stukfrezen van steenresten in de grond. Ruimen van terreinen. Verwijderen van bomen en struiken. Zeven van grond : Stenen, puin, afval, … wordt uit de grond gezeefd met een mobiele zeefinstallatie.

 4. BREMCON

  België

  Met Bremcon als saneringsaannemer neemt u een gespecialiseerde en ervaren partner onder de arm die van aanpakken weet en u op (pro-) actieve manier bijstaat bij het oplossen van uw bodemprobleem – of het nu gaat om ontgraving, drijf- en zinklaagverwijdering, grondwaterzuivering of in-situ sanering. Bremcon is een kennisaannemer die meedenkt met de klant en die de kwaliteit van de uitvoering hoog in het vaandel draagt. Bremcon past geen standaardoplossingen toe. Elke sanering is maatwerk teneinde het project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bodemsanering: grondsanering, drijflaagsanering, grondwatersanering, in-situ sanering, pilootproeven.

 5. DE BODEMCOACH

  Nederland

  De Bodemcoach werkt vanuit het principe dat u de enige belanghebbende bent bij een bodemonderzoek en dat úw wensen centraal staan. Omdat we volstrekt onafhankelijk zijn, kiezen we uit adviesbureau’s degene die het beste bodemonderzoek voor de laagst mogelijke prijs kan leveren Onze gedegen kennis is gebaseerd op een jarenlange werkervaring bij de overheid..De Bodemcoach beoordeelt uw onderzoek op dezelfde manier. Het grote verschil is dat de overheid uw bodemonderzoek alleen goed- of af mag keuren, en wij bij kunnen sturen als er iets mis dreigt te gaan. De bodemcoach weet hoe de wetgeving in elkaar steekt, inclusief de ruimte die de wet biedt. Daarom zijn we net wat creatiever en pragmatischer met het oplossingen van uw probleem binnen het wettelijk kader. Uw besparingen zijn onze verdiensten.

 1. JACKY KNOOPS - KASSINGER

  België

  Jacky Knoops-Kässinger richt zich op grondverzet en containerdiensten in de regio Limburg. Met een totaalpakket dragen we zorg voor al uw grondwerken. Grondwerken, afbraakwerken, rioleringswerken, zeefwerk, saneringen, funderingswerken, bestrating, tanksanering, containers & kipwagenvervoer. Dankzij talrijke innovaties leveren wij hogere kwaliteit aan een betere prijs...

 2. AO GEUSSENS K

  België

  Onze activiteiten: - Algemene afbraakwerken: Totale afbraak. Gedeeltelijke afbraak met oog op renovatie - verhuur van afbraak materieel mogelijk. - Algemene grondwerken: Sanering van vervuilde grond. Uitgraven van bouwputten. Uitgraven van onderschoeiingen. Uitgraving en sanering van vijvers en grachten. - Rioleringstechnieken: Beton-buizen. PVC-buizen. PE-buizen. Infiltratiebekkens. Alles soorten buffer- en bezingsbekkens. Rietvelden. - Algemene aanleg van parkings en wegeniswerken.

 1. ANTWERPSE GROND- & WATERWERKEN

  België

  Antwerpse Grond en Waterwerken bvba is gespecialiseerd in putboringen, droogzuigingen, saneringen, pompinstallaties, kelderpompsystemen, sanitaire werken, beekafwerking in azobe hout, boren van bovenputjes…

 2. CHERRETTE JORIS

  België

  Aannemer afbraakwerken en opruimingswerken.

 3. ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

 4. IBS INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

 5. KORODUR INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

 6. PTC PUR-TECHNIC GMBH

  Duitsland

 7. GEOPARTNER

  Luxemburg

 8. ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI

  Duitsland

 1. THE FLOOR-FIX PRO

  Verenigd Koninkrijk

 2. BRADERS LAND DRAINAGE

  Verenigd Koninkrijk

 3. GE GROUND ENGINEERING

  Italië

 4. APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS

  Griekenland

 5. RIMATHERM

  Duitsland

 6. KOZAK PHU

  Polen

 7. TROGIR GMBH BAU UND SANIERUNGEN

  Oostenrijk

 8. DEN OUDEN GRUPPE

  Nederland

 9. BETTINESCHI SRL

  Italië

 10. STEINTEPPICH - BODENBESCHICHTUNG - PROFI

  Duitsland