• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • groothandel sportkleding

Resultaten voor

Groothandel sportkleding - Import export

 1. ILEON AB

  Zweden

  Verified by europages badge

  Yabelo.com is een online B2B groothandelaar en distributeur van voorraden van modeartikelen van authentieke merken voor detailhandelaars wereldwijd. Wij leveren als groothandel opruimingsvoorraden voor prijzen met een korting tot 95% op de detailhandelprijs. Wij zijn marktleiders als leveranciers van modegroothandel voorraadresten, waaronder een uitgebreid assortiment van merkkleding, schoenen, sportkleding, sportschoenen, tassen, sieraden en accessoires zoals ceinturen, zonnebrillen, horloges, hoofddoeken, hoeden, petten, portefeuilles en veel meer. Al onze voorraadpartijen van top Europese merken worden ingekocht in landen in heel Europa en beschikbaar gesteld aan detailhandelaars en groothandelaars over de hele wereld. Wij leveren modegoederen van hoogwaardige kwaliteit voor de meest betaalbare prijzen. Wij handelen alleen in A grade producten, zonder compromis wat betreft onze hoge maatstaven. Wij beschouwen onze klanten als vitale teamleden en werken aan hun zijde. Wij nemen de verantwoordelijkheid om alleen uitstekende producten en diensten te leveren. De 100% klanttevredenheid is altijd onze hoogste prioriteit. Als u eigenaar bent van een detailhandel of een online modewinkel of als u een zelfstandige verkoper bent op platforms als Amazon en EBay, dan zal Yabelo uw ideale bedrijfspartner zijn. U zult kunnen profiteren van de enorme groothandelcollectie van kleding en accessoires, die u gemakkelijk kunt bestellen voor een snelle verzending en levering. Neem gerust contact met ons op!

 2. MODAFIT TEXTILE

  Turkije

  Verified by europages badge

  MODAFIT werd opgericht in 2013. Het is gevestigd in Turkije en een toonaangevende fabrikant van tricotkleding, met name sportswear. Met ons ervaren personeel, de flexibele bedrijfsstructuur, snelle productie en degelijke kwaliteitssystemen, streven wij ernaar aan de diverse behoeften van onze gewaardeerde klanten te voldoen. Bij MODAFIT, richt de kernfilosofie zich op constante ontwikkeling en uiteraard een niet-aflatende focus op klanttevredenheid. Wij hechten een groot belang aan communicatie om de behoeften van onze klanten te doorgronden en deze te kunnen beantwoorden om zo te garanderen dat onze producten altijd hun verwachtingen overstijgen. Onze diverse productgroepen omvatten gepersonaliseerde aanbiedingen zoals: •T-shirts •Sweatshirts •Polo-shirts •Sportswear producten. Wij streven ernaar optimale tevredenheid te verkrijgen van onze klanten, leveranciers en werknemers. Door bij te dragen aan de groei van de textielindustrie via het aanbieden van banen, dragen wij tevens actief bij aan de ontwikkeling van het land. Wij leggen ons toe op het beantwoorden van de verwachtingen van de klant via het leveren van hoogwaardige, kostenbesparende, snelle en flexibele productieprocessen. Als partner voor modieuze textielmerken, staan wij bekend voor onze ondernemingsgeest, innovatie en hebben dan ook een gedegen reputatie in de industrie. MODAFIT kiest voor constante ontwikkeling om altijd aan de top te blijven en is de eerste keuze voor Turkije of internationale handel. Wij kunnen als geen ander inspringen op de vraag van de markt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

 3. EVENMOD ACTIVEWEAR

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVENMOD ACTIVEWEAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren T-shirts, Sportkleding, Truien, Import-export - textiel en kleding, Gymnastiekkleding, T-shirts, herenkleding, korte films, en tricots voor heren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. COLIBRÍ SPORT

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COLIBRÍ SPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportkleding, groothandel sportkleding, shirts voor atletiek, sportieve lingerie, Sportswear, Mazen, en Sportkleding. Het is gevestigd in Sant Pere De Vilamajor, Spanje.

 5. CARDECAL

  België

  Fabrikant voor confectie van sportkleding. Aanmaak en ontwerp met eigen atelier te Wachtebeke. Sublimeren en confectie allemaal in België. Alle soorten sportkledij kan bij ons gemaakt worden. Bij ons kan je terecht voor het maken van alle soorten sportkledij van klein tot groot en met het gewenste patroon/logo en veel meer. Wij drukken en maken de kledij zoals jullie het vragen. We zijn ook verdeler van: MASITA, JAKO, PATRICK, HUMMEL en nog tal van merken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VF TEXTILE TRADE AND INDUSTRY LIMITED COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf VF TEXTILE TRADE AND INDUSTRY LIMITED COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportkleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding, maillots dames, en t-shirt voor dames. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. CONBELLO

  Turkije

  Het bedrijf CONBELLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector T-shirts. Het is tevens aanwezig in de sectoren sportbeha, t-shirts voor dames, maillots dames, en groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. SAMBROS®

  Duitsland

  Het bedrijf SAMBROS®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportkleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding, sport haute couture, en handschoen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 4. ERYILDIZ TEXTILE

  Turkije

  Het bedrijf ERYILDIZ TEXTILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren kledingstof, sweat-shirt, en groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. CREXANS

  Spanje

  Het bedrijf CREXANS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportkleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwembroek, sportartikelen, en groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 1. U-GO SPORTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf U-GO SPORTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportkleding, Sport- en vrijetijdsschoenen, groothandel sportkleding, Sportkleding, Sport- en vrijetijdsschoenen, en sportkleding. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 2. ZANED

  Nederland

  Het bedrijf ZANED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren occasions, en groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Gameren, Nederland.

 1. BINGO GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BINGO GERMANY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding, dameskleding, herenkleding, en kledingvoorraad. Het is gevestigd in Herzerbrock-Clarholz, Duitsland.

 2. EXIMFAST

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EXIMFAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportkleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding, en boksartikelen. Het is gevestigd in Choose One, Verenigd Koninkrijk.

 3. TSHIRTAKIAS

  Griekenland

  Het bedrijf TSHIRTAKIAS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Sporthemden. Het is tevens aanwezig in de sectoren t-shirt, blouses, en groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Gythio, Griekenland.

 4. ZYAM SPORTS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf ZYAM SPORTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - textiel en kleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren jassen, groothandel sportkleding, sportoverhemden, en import van kleding. Het is gevestigd in Sialkot, Verenigde Staten.

 5. SPORTIAMO.EU

  Italië

  Het bedrijf SPORTIAMO.EU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sportkleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren voetbalpakken, en groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Grottaminarda, Italië.

 6. WORLD OF WEAR ( WOW)

  Litouwen

  Het bedrijf WORLD OF WEAR ( WOW), is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel kleding, en groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 7. RAMI ALQAISI

  Turkije

  Het bedrijf RAMI ALQAISI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportkleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding, en sportbroeken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. ATEXBINICILIK

  Turkije

  Het bedrijf ATEXBINICILIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paardrijsport - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. WENZHOU BELLA IMP&EXP CO., LTD.

  China

  Het bedrijf WENZHOU BELLA IMP&EXP CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportkleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Xiamen, China.

 2. VO2 SPORTSWEAR

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VO2 SPORTSWEAR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Sportkleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren sport haute couture, en groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Bolton, Verenigd Koninkrijk.

 3. SPORTSWEAR FACTORY START

  Bulgarije

  Het bedrijf SPORTSWEAR FACTORY START, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportkleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Haskovo, Bulgarije.

 4. TAWASOL TRADING

  Italië

  Het bedrijf TAWASOL TRADING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren parageneeskundige diensten, groothandel sportkleding, scharen voor kappers, en kleding voor ruitersport. Het is gevestigd in Galliate, Italië.

 5. HONA SPORT

  Polen

  Het bedrijf HONA SPORT, is een Distributeur, en actief in de sector Sportkleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Jordanów, Polen.

 6. BENSON66. COM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BENSON66. COM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk.

 7. SHENJAN SPORTS

  Pakistaan

  Het bedrijf SHENJAN SPORTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bokssport - artikelen en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren boksartikelen, en groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Sialkot, Pakistaan.

 8. LUKAS OUTLET SPORT

  Spanje

  Het bedrijf LUKAS OUTLET SPORT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Jeans en sportswear. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding. Het is gevestigd in San Pedro Del Pinatar, Spanje.

 9. ZIBROO

  Kazachstan

  Het bedrijf ZIBROO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skikleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding. Het is gevestigd in Alvaty, Kazachstan.

 10. SPORTEST ITALIA

  Italië

  Het bedrijf SPORTEST ITALIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel sportkleding. Het is gevestigd in padova, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis