• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • haken - metaal

Resultaten voor

Haken - metaal - Import export

 1. NETTENHANDEL J. VAN DIJK EN ZN

  Nederland

  Verified by europages badge

  Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en repareren van alle soorten netten. Het bedrijf is in de tegenwoordige hoedanigheid opgericht in 1985, maar de kennis is al lange tijd in de familie. Zo waren onze voorouders rond 1890 bezig met het vervaardigen van visnetten. Dit werd toen nog geheel met de hand gedaan. Om de kosten laag te houden, maar de efficentie hoog hebben wij gekozen voor moderne machines. Deze vervangen iets van de handwerk productie. Onze productie ruimte is zo’n 1800 vierkante meter. Deze ruimtes zijn gericht ingericht op het maken van diverse soorten netten. Zo is de ene verdiepingsvloer gericht op de klimnetten markt en Offshore. De andere voor de vangnetten en reparatie. En de grootse ruimte voor sport, industrie en visserij.

 2. FORM CREATIONS

  Polen

  Verified by europages badge
 3. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spansloten, Haken - metaal, hexagonale bouten, roestvrijstalen schroeven en moeren, stalen ringen, speciale parkerschroeven, schroeven voor spaanplaat, hijsring, en bolkopschroeven. Het is gevestigd in Yuyao City,zhejiang, China.

 4. ABSTANDSHALTER.COM | ALLES FÜR DIE SCHILDERBEFESTIGUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABSTANDSHALTER.COM | ALLES FÜR DIE SCHILDERBEFESTIGUNG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Haken - metaal. Het is gevestigd in Varel, Duitsland.

 5. JÜRGEN EMPTMEYER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JÜRGEN EMPTMEYER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haken - metaal. Het is gevestigd in Bad Essen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARL DILLENIUS METALLWAREN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARL DILLENIUS METALLWAREN GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Haken - metaal. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 2. MSP DECOLINE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MSP DECOLINE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Haken - metaal. Het is gevestigd in Stade, Duitsland.

 3. CHRISTOPH KESKARI

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHRISTOPH KESKARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haken - metaal. Het is gevestigd in Kelkheim, Duitsland.

 4. SHOP INTERIORS B.V.

  Nederland

  In de dynamische retail markt bewegen wij met u mee, daarom zeggen we vaak niets is onmogelijk. We brengen samen met u verscheidene productpresentaties en displays tot leven, wij begeleiden, ontwerpen, ontwikkelen en produceren shop-in-shop concepten en totaalinrichtingen. Wij zijn een veelzijdige interieurbouwer in (bedrijf- en winkel) interieurs met een zeer flexibele groothandel van onder andere een ruim assortiment van winkelwand haken en een modulaire Europees standaard legbord systeem, haken en overige winkelmaterialen. Wij werken aan uw Shop, wij zijn Shop Interiors b.v

 5. SFAM - GROUPE METALIANS

  Frankrijk

  Franse fabrikant van artikelen van metaaldraad van prototypes tot grote oplagen van Ø 0, 2 tot 18 mm. Wij vervaardigen 2- of 3-dimensioneel volgens tekening complexe draadartikelen met werkzaamheden als schroefdraad snijden, afbramen, tappen, stuiken, klinken, afschuinen, enz. Diverse toepassingen zijn: clip, pen, haak, spil, as, handgreep, roede of andere draadvormen op maat. Wij werken voor verschillende industriële sectoren: huishoudapparatuur, auto-industrie, bouw. Ons machinepark stelt ons in staat geassembleerde artikelen van verschillende vormen en maten te vervaardigen: samengestelde draadartikelen, gelaste artikelen van draad, artikelen van draad met schroefdraad. Drukveren, trekveren, torsieveren, platte veren voor gunstige prijzen. Buigen van stalen, roestvrijstalen of galva draad. De firma werkt vanuit twee productieplaatsen gevestigd in het Noorden van Frankrijk en in de Parijse regio en voldoet aan al uw behoeftes aan bewerkt draad.

 1. REVITAS, JSC

  Litouwen

  Sleep-/spanhaken aangepast aan het automodel. Trekhaken - één van die dingen aan uw auto die u meestal nodig hebt wanneer u deze niet hebt. U zou verbaasd staan over het aantal auto's dat zonder trekhaken rijdt! En u kunt deze nodig hebben wanneer het net niet uitkomt ... Op onze website kunt u een catalogus met trekhaken raadplegen en is er voor iedere auto een trekhaak te koop. In de week van 8.00 tot 20.00 uur, behalve 's weekends en op feestdagen.

 2. THE CROSBY GROUP

  België

  Crosby ontwikkelt en produceert toebehoren bij kettingen, kabels en hijsbanden (sluitingen, ringen, haken, …) voor een brede waaier van hijs- en sjortoepassingen. Crosby geldt als dé referentie in zijn markt, door de permanente focus op kwaliteit en veiligheid, door de doorgedreven productontwikkeling en door de breedte van zijn assortiment.

 1. DAVREUX NOIZET

  Frankrijk

  Het bedrijf DAVREUX NOIZET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haken - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Draadstangen, stalen flenzen, Muurankers, buisbevestigingskragen, en Draadstangen. Het is gevestigd in Thilay, Frankrijk.

 2. WELTI & CO AG

  Zwitserland

  Het bedrijf WELTI & CO AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Haken - metaal. Het is gevestigd in Winterthur, Zwitserland.

 3. DIEKLEINEWERFT.DE INH. RALF SCHWARZBACH

  Duitsland

  Het bedrijf DIEKLEINEWERFT.DE INH. RALF SCHWARZBACH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Haken - metaal. Het is gevestigd in Wipperfürth, Duitsland.

 4. ZAWIESZKI ADAM OSTROWSKI

  Polen

  Het bedrijf ZAWIESZKI ADAM OSTROWSKI, is een Multi-Category, en actief in de sector Draad en kabels - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Haken - metaal, halsveters, Vishaken, ijzerwaren groothandel, en Haken - metaal. Het is gevestigd in Kostrzyn, Polen.

 5. HOOOK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOOOK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haken - metaal. Het is gevestigd in Gronau, Duitsland.

 6. HAK-CAR S.C.

  Polen

  Het bedrijf HAK-CAR S.C., is een Multi-Category, en actief in de sector Haken - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren trekhaken voor personenauto's, haakjes, en automobielgarage. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 7. WEIDINGERGLAS A/S

  Denemarken

  Het bedrijf WEIDINGERGLAS A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Haken - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Spijkers en nagels, Bevestigingsmateriaal - metaal, Beslag - metaal, Bouwbeslag, Spijkers en nagels, Bevestigingsmateriaal - metaal, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Herlev, Denemarken.

 8. F. & H. ENGEL A.G.

  Zwitserland

  Het bedrijf F. & H. ENGEL A.G., is een Groothandelaar, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal - ruw, Naalden en spelden - industrieel, Haken - metaal, Bouwbeslag, Staal - ruw, Naalden en spelden - industrieel, Haken - metaal, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Biel-Bienne, Zwitserland.

 1. HEADBOURNE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HEADBOURNE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haken - metaal. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. HAIYAN HONGTUO METALS CO., LTD

  China

  Het bedrijf HAIYAN HONGTUO METALS CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haken - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren persen en dieptrekken metalen, en metalen ijzerwaren. Het is gevestigd in Haiyan City, China.

 3. JICHENG WIRE SUPPORTS FACTORY

  China

  Het bedrijf JICHENG WIRE SUPPORTS FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijlessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen haken. Het is gevestigd in hengshui, China.

 4. YILMAZDENIZCILIK

  Turkije

  Het bedrijf YILMAZDENIZCILIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepsbevoorrading. Het is tevens aanwezig in de sectoren testen mechanische apparatuur, en metalen haken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. JINRUI HARDWARE RIGGING

  China

  Het bedrijf JINRUI HARDWARE RIGGING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haken - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerwaren. Het is gevestigd in Wenzhou, China.

 6. FORJAS IRIZAR S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FORJAS IRIZAR S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haken - metaal. Het is gevestigd in Lazkao, Spanje.

 7. GROZ-BECKERT FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf GROZ-BECKERT FRANCE, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Haken - metaal, Kledingbenodigdheden, Haken - metaal, en Kledingbenodigdheden. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 8. COSMA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COSMA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen - fournituren en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handvatten - hout, metalen haken, en Handvatten - hout. Het is gevestigd in Cassago Brianza, Italië.

 9. O.B.I. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf O.B.I. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fancybijouterieen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen hoekbeslag, en metalen haken. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 10. EDMOND BAUD, SOCIETE ANONYME

  Zwitserland

  Het bedrijf EDMOND BAUD, SOCIETE ANONYME, is een Groothandelaar, en actief in de sector Haken - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmateriaal - metaal, Onderhouds- en reinigingsartikelen, Bouwbeslag, Bevestigingsmateriaal - metaal, Onderhouds- en reinigingsartikelen, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Geneve, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis