• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • haken - metaal

Resultaten voor

Haken - metaal - Import export

 1. NETTENHANDEL J. VAN DIJK EN ZN

  Nederland

  Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en repareren van alle soorten netten. Het bedrijf is in de tegenwoordige hoedanigheid opgericht in 1985, maar de kennis is al lange tijd in de familie. Zo waren onze voorouders rond 1890 bezig met het vervaardigen van visnetten. Dit werd toen nog geheel met de hand gedaan. Om de kosten laag te houden, maar de efficentie hoog hebben wij gekozen voor moderne machines. Deze vervangen iets van de handwerk productie. Onze productie ruimte is zo’n 1800 vierkante meter. Deze ruimtes zijn gericht ingericht op het maken van diverse soorten netten. Zo is de ene verdiepingsvloer gericht op de klimnetten markt en Offshore. De andere voor de vangnetten en reparatie. En de grootse ruimte voor sport, industrie en visserij.

  Alle producten voor "haken - metaal"

 2. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  China

 3. WELTI & CO AG

  Zwitserland

 4. ABSTANDSHALTER.COM | ALLES FÜR DIE SCHILDERBEFESTIGUNG

  Duitsland

 5. JÜRGEN EMPTMEYER GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARL DILLENIUS METALLWAREN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. MSP DECOLINE GMBH

  Duitsland

 3. CHRISTOPH KESKARI

  Duitsland

 4. SHOP INTERIORS B.V.

  Nederland

  In de dynamische retail markt bewegen wij met u mee, daarom zeggen we vaak niets is onmogelijk. We brengen samen met u verscheidene productpresentaties en displays tot leven, wij begeleiden, ontwerpen, ontwikkelen en produceren shop-in-shop concepten en totaalinrichtingen. Wij zijn een veelzijdige interieurbouwer in (bedrijf- en winkel) interieurs met een zeer flexibele groothandel van onder andere een ruim assortiment van winkelwand haken en een modulaire Europees standaard legbord systeem, haken en overige winkelmaterialen. Wij werken aan uw Shop, wij zijn Shop Interiors b.v

  Alle producten voor "haken - metaal"

 5. SFAM - GROUPE METALIANS

  Frankrijk

  Franse fabrikant van artikelen van metaaldraad van prototypes tot grote oplagen van Ø 0, 2 tot 18 mm. Wij vervaardigen 2- of 3-dimensioneel volgens tekening complexe draadartikelen met werkzaamheden als schroefdraad snijden, afbramen, tappen, stuiken, klinken, afschuinen, enz. Diverse toepassingen zijn: clip, pen, haak, spil, as, handgreep, roede of andere draadvormen op maat. Wij werken voor verschillende industriële sectoren: huishoudapparatuur, auto-industrie, bouw. Ons machinepark stelt ons in staat geassembleerde artikelen van verschillende vormen en maten te vervaardigen: samengestelde draadartikelen, gelaste artikelen van draad, artikelen van draad met schroefdraad. Drukveren, trekveren, torsieveren, platte veren voor gunstige prijzen. Buigen van stalen, roestvrijstalen of galva draad. De firma werkt vanuit twee productieplaatsen gevestigd in het Noorden van Frankrijk en in de Parijse regio en voldoet aan al uw behoeftes aan bewerkt draad.

 1. REVITAS, JSC

  Litouwen

  Sleep-/spanhaken aangepast aan het automodel. Trekhaken - één van die dingen aan uw auto die u meestal nodig hebt wanneer u deze niet hebt. U zou verbaasd staan over het aantal auto's dat zonder trekhaken rijdt! En u kunt deze nodig hebben wanneer het net niet uitkomt ... Op onze website kunt u een catalogus met trekhaken raadplegen en is er voor iedere auto een trekhaak te koop. In de week van 8.00 tot 20.00 uur, behalve 's weekends en op feestdagen.

 2. THE CROSBY GROUP

  België

  Crosby ontwikkelt en produceert toebehoren bij kettingen, kabels en hijsbanden (sluitingen, ringen, haken, …) voor een brede waaier van hijs- en sjortoepassingen. Crosby geldt als dé referentie in zijn markt, door de permanente focus op kwaliteit en veiligheid, door de doorgedreven productontwikkeling en door de breedte van zijn assortiment.

 1. DAVREUX NOIZET

  Frankrijk

 2. DIEKLEINEWERFT.DE INH. RALF SCHWARZBACH

  Duitsland

 3. ZAWIESZKI ADAM OSTROWSKI

  Polen

 4. HOOOK GMBH

  Duitsland

 5. HAK-CAR S.C.

  Polen

 6. ZHEJIANG REFINE WUFU AIR TOOLS CO.,LTD

  China

 7. MORETTINI

  Italië

 8. GROZ-BECKERT FRANCE

  Frankrijk

 1. EDMOND BAUD, SOCIETE ANONYME

  Zwitserland

 2. COSMA S.P.A.

  Italië

 3. INOX DESIGN

  Italië

 4. G.P. MECCANICA S.R.L.

  Italië

 5. CNAVASLON.S.L

  Spanje

 6. FILS ET TUBES

  Frankrijk

 7. YILMAZDENIZCILIK

  Turkije

 8. NOOYEN MANUFACTURING B.V.

  Nederland

 9. L.P. LAVORAZIONI MECCANICHE S.R.L.

  Italië

 10. KARKO, VYROBNI DRUZSTVO NEVIDOMYCH

  Tsjechische Rep.