• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • haken - metaal

Resultaten voor

Haken - metaal - Import export

 1. LA FRAPPE ARDENNAISE SAS

  Frankrijk

  Fabrikant van podotactiele spijkers. Al meer dan 30 jaar is de firma La Frappe Ardennaise gespecialiseerd in het koud stampen van klinknagels, assen, scharnieren, schroeven. Standaard klinknagels, verzonken kopklinknagels, semi-buisvormige klinknagels, blindklinknagels, staalplaatschroeven volgens de normen, speciale schroeven naar tekening met speciale vormen en schroefdraad, houtschroeven, metaalschroeven, lasschroeven. Gladde assen, ringas, geschouderde as, centreerpen, scharnierlichaam, speciale delen op plan. Onze knowhow is gevalideerd met een ISO9001-certificering: 2015 ten dienste van veel bedrijven op het gebied van activiteiten zoals: Elektriciteit, elektronica, elektromechanica, bestek, ijzerwaren, bouw, kernenergie, petrochemie, spoorwegen. Ons ontwerpbureau biedt onze klanten technisch advies en voorstudies om hun behoeften te optimaliseren. We verbeteren de industrialisering van de producten door de productietijd en de kosten van prototypering, pre-series en series te verminderen. Wij exporteren onze producten overal in de wereld.

 2. NETTENHANDEL J. VAN DIJK EN ZN

  Nederland

  Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en repareren van alle soorten netten. Het bedrijf is in de tegenwoordige hoedanigheid opgericht in 1985, maar de kennis is al lange tijd in de familie. Zo waren onze voorouders rond 1890 bezig met het vervaardigen van visnetten. Dit werd toen nog geheel met de hand gedaan. Om de kosten laag te houden, maar de efficentie hoog hebben wij gekozen voor moderne machines. Deze vervangen iets van de handwerk productie. Onze productie ruimte is zo’n 1800 vierkante meter. Deze ruimtes zijn gericht ingericht op het maken van diverse soorten netten. Zo is de ene verdiepingsvloer gericht op de klimnetten markt en Offshore. De andere voor de vangnetten en reparatie. En de grootse ruimte voor sport, industrie en visserij.

  Alle producten voor "haken - metaal"

 3. ALLWEB BELGIUM

  België

  Fabrikant van hijsbanden, sjorbanden, spanbanden, rondstroppen, one-way slings & hijsnetten - liftnetten onder ons merk BENECA. Lading vastzetsysteem, spanbanden met lus, sjorriemen met klikhaak, ratels, vrachtgordels, hijslengen met triangels, eindloze slings, stroppen, eindloze platte hijsbanden kunnen onderling verwerkt worden, op maat en volgens uw behoefte. Hijsbanden & spanbanden / sjorbanden te bedrukken met tekst en/of firmanaam naar keuze. Alle hijsbanden met versterkte lussen of hijsbanden met doorsteek triangels en eindloze rondstroppen zijn gecertificeerd door VINÇOTTE. Alle hijsbanden & rondstroppen zijn gemaakt volgens de Europese richtlijnen uit hoogwaardige polyester band met kleurencode en opgedrukte werklast. Al onze sjorbanden zijn gemaakt volgens EN 12195-2. Wij confectioneren de sjorbanden in alle afmetingen (diverse haken, klikhaken & ringen). Belgische productie: zeer snelle leveringen en gegarandeerde kwaliteit!

 4. ABSTANDSHALTER.COM | ALLES FÜR DIE SCHILDERBEFESTIGUNG

  Duitsland

 5. WELTI & CO AG

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JÜRGEN EMPTMEYER GMBH

  Duitsland

 2. CARL DILLENIUS METALLWAREN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. MSP DECOLINE GMBH

  Duitsland

 4. CHRISTOPH KESKARI

  Duitsland

 5. SHOP INTERIORS B.V.

  Nederland

  In de dynamische retail markt bewegen wij met u mee, daarom zeggen we vaak niets is onmogelijk. We brengen samen met u verscheidene productpresentaties en displays tot leven, wij begeleiden, ontwerpen, ontwikkelen en produceren shop-in-shop concepten en totaalinrichtingen. Wij zijn een veelzijdige interieurbouwer in (bedrijf- en winkel) interieurs met een zeer flexibele groothandel van onder andere een ruim assortiment van winkelwand haken en een modulaire Europees standaard legbord systeem, haken en overige winkelmaterialen. Wij werken aan uw Shop, wij zijn Shop Interiors b.v

  Alle producten voor "haken - metaal"

 1. SFAM - GROUPE METALIANS

  Frankrijk

  Franse fabrikant van artikelen van metaaldraad van prototypes tot grote oplagen van Ø 0, 2 tot 18 mm. Wij vervaardigen 2- of 3-dimensioneel volgens tekening complexe draadartikelen met werkzaamheden als schroefdraad snijden, afbramen, tappen, stuiken, klinken, afschuinen, enz. Diverse toepassingen zijn: clip, pen, haak, spil, as, handgreep, roede of andere draadvormen op maat. Wij werken voor verschillende industriële sectoren: huishoudapparatuur, auto-industrie, bouw. Ons machinepark stelt ons in staat geassembleerde artikelen van verschillende vormen en maten te vervaardigen: samengestelde draadartikelen, gelaste artikelen van draad, artikelen van draad met schroefdraad. Drukveren, trekveren, torsieveren, platte veren voor gunstige prijzen. Buigen van stalen, roestvrijstalen of galva draad. De firma werkt vanuit twee productieplaatsen gevestigd in het Noorden van Frankrijk en in de Parijse regio en voldoet aan al uw behoeftes aan bewerkt draad.

 2. REVITAS, JSC

  Litouwen

  Sleep-/spanhaken aangepast aan het automodel. Trekhaken - één van die dingen aan uw auto die u meestal nodig hebt wanneer u deze niet hebt. U zou verbaasd staan over het aantal auto's dat zonder trekhaken rijdt! En u kunt deze nodig hebben wanneer het net niet uitkomt ... Op onze website kunt u een catalogus met trekhaken raadplegen en is er voor iedere auto een trekhaak te koop. In de week van 8.00 tot 20.00 uur, behalve 's weekends en op feestdagen.

 1. THE CROSBY GROUP

  België

  Crosby ontwikkelt en produceert toebehoren bij kettingen, kabels en hijsbanden (sluitingen, ringen, haken, …) voor een brede waaier van hijs- en sjortoepassingen. Crosby geldt als dé referentie in zijn markt, door de permanente focus op kwaliteit en veiligheid, door de doorgedreven productontwikkeling en door de breedte van zijn assortiment.

 2. DAVREUX NOIZET

  Frankrijk

 3. DIEKLEINEWERFT.DE INH. RALF SCHWARZBACH

  Duitsland

 4. HOOOK GMBH

  Duitsland

 5. HAK-CAR S.C.

  Polen

 6. ZAWIESZKI ADAM OSTROWSKI

  Polen

 7. COSMA S.P.A.

  Italië

 8. MORETTINI

  Italië

 1. GROZ-BECKERT FRANCE

  Frankrijk

 2. ZHEJIANG REFINE WUFU AIR TOOLS CO.,LTD

  China

 3. EDMOND BAUD, SOCIETE ANONYME

  Zwitserland

 4. INOX DESIGN

  Italië

 5. G.P. MECCANICA S.R.L.

  Italië

 6. CNAVASLON.S.L

  Spanje

 7. FILS ET TUBES

  Frankrijk

 8. YILMAZDENIZCILIK

  Turkije

 9. FORJAS IRIZAR S.L.

  Spanje

 10. KARKO, VYROBNI DRUZSTVO NEVIDOMYCH

  Tsjechische Rep.