• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hallen - metaal

Resultaten voor

Hallen - metaal - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is een metaalverwerkingsbedrijf.TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is opgericht in 1997 in de gemeente Águeda.Wij vervaardigen metalen structuren, metalen constructies, balustrades, leuningen, deuren en hekken. Wij maken industriële paviljoens. Wij hebben ook de mogelijkheid om slotenmaker projecten uit te voeren zoals kleine en grote hekken, balustrades en kleine daken. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring op binnenlandse en buitenlandse markten: Spanje, Frankrijk, Angola, Mozambique, en anderen. Wij doen alle soorten werk in ijzer, gelast aluminium of roestvrij staal. Wij hebben een technische afdeling met verschillende ontwerpers en ingenieurs en wij doen aan 3D-modellering. Wij zetten in op uitmuntendheid door gebruik te maken van de beste materialen, uitrusting, methoden en processen en wij beschikken over een bekwaam en gemotiveerd team om uw projecten uit te voeren. Wij hebben lasersnijden, buigmachine, snijden en boren, lassen. Wij zijn een EN1090 en ISO9001 gecertificeerd bedrijf.

 2. HR-STRUCTURES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HR-Structures is een wereldwijd opererend familiebedrijf. Als een van de toonaangevende leveranciers van lichtgewicht hallen en tentsystemen, brengen wij tientallen jaren ervaring in de industrie van ruimteoplossingen naar de tafel. Wat HR-Structures speciaal maakt: 360 graden service van één enkele bron.Van advies tot constructie en van statische dimensionering tot levering en montage - wij zorgen voor u van de eerste tot de laatste stap van uw project. Wereldwijd contact: Wij staan met onze medewerkers voor u klaar op meer dan 28 locaties wereldwijd. Certificatie: Ons bedrijf en onze producten zijn gecertificeerd en getest volgens de meest recente normen en richtlijnen. Wij hechten veel belang aan veiligheid en de beste kwaliteit "Made in Germany". State-of-the-art productie: Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en innovaties op onze 80.000 m² state-of-the-art gebouwen. Wij ontwikkelen onze producten voortdurend met behulp van unieke technologie. Waar wij voor staan: Ontwerp. Innovatie. Traditie - HR-Structures staat voor passie, vakmanschap en creativiteit in de tenten- en industriehallenbouw. Oprichter Heinz Röder brengt meer dan 60 jaar ervaring in de industrie met zich mee en vestigde al vroeg een wereldwijde reputatie door zijn innovatieve ontwerpen en ontwikkelingen. Wij geven uw ideeën de ruimte die ze verdienen. Vraag nu een gratis offerte aan of maak een afspraak voor een consult op: www.hr-structures.com.

 3. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 4. LOSBERGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOSBERGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimsystemen, evenementen tent, Industriële loodsen, en ceremonietent. Het is gevestigd in Bad Rappenau, Duitsland.

 5. HERCHENBACH INDUSTRIAL BUILDINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERCHENBACH INDUSTRIAL BUILDINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is gevestigd in Hennef, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIEBROCKREITHALLEN GMBH

  Duitsland

  Uw nummer één voor innovatieve faciliteiten voor paardrijden. Sinds 1999 hebben wij meer dan 200 kant-en-klaar opgeleverde faciliteiten voor paardrijden gerealiseerd die overtuigen in kwaliteit, waarde en met een nagenoeg unieke verscheidenheid aan innovatieve en functionele details voor de paarden. Elke constructie van Viebrockreithalle is een maatoplossing die uw persoonlijke eisen en wensen optimaal in overeenstemming brengt met de modernste bouw-, techniek- en kwaliteitsnormen. Hier vinden ruiters niet alleen een tweede huis, maar ook een nieuw centrum voor hun liefhebberij. Onze ervaren en competente architecten, bouwingenieurs en ambachtslieden begeleiden u van het begin van de planningsfase totdat de Viebrockreithalle rij- en bedrijfsklaar is. En als u wenst, helpen we u meteen nog even in het zadel. Hoogwaardige bouwmaterialen van de beste kwaliteit, zowel binnen als buiten. Omdat we niet iets neerzetten dat alleen aan de buitenkant indrukwekkend en uitnodigend is.

 2. DE STAALBOUWERS

  Nederland

  De Staalbouwers is een innovatief bedrijf dat werkt volgens het constructief verantwoorde ‘Easy Construct’ snelbouwsysteem. Dit systeem maakt ons, samen met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering, uniek. Wij denken graag met u mee en bieden u slimme en praktische oplossingen die aansluiten bij uw wensen, uitstraling en budget. Het Easy Construct kan gerealiseerd worden door te werken met koudgewalst staal. Koudgewalste profielen worden vervaardigd uit thermisch verzinkte staalplaten. Door verzinkt staal te gebruiken is het staal niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar daarnaast ook nog eens erg duurzaam. Duidelijke bouwtekeningen, herkenbare details en heldere markeringen zorgen dat Easy Construct erg geschikt is voor zelfbouw. De Staalbouwers zorgt er voor dat u een duidelijke handleiding met uitgewerkte montagetekeningen krijgt, zodat u meteen aan de slag kunt!

 3. LUIS MAGRO S.L.

  Spanje

  De firma Gallicienne, al meer dan 30 jaren actief, is gespecialiseerd in de directe verhuur van industriële loodsen, kantoren in het Industriegebied, alsmede garageruimte in het centrum van La Coruña. Onze troef is de verhuur van hangars in een industriezone van Pocomaco. Wij zijn gevestigd in de gemeente van La Coruña. Wij zijn geen bemiddelaar en u huurt dus direct bij ons, wij zijn de eigenaren van alle panden die wij verhuren.

 4. CUALIMETAL, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf CUALIMETAL, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hallen - metaal, Moduleerbare industriële gebouwen, structuren van ijzer, Hallen - metaal, en geprefabriceerde hangars. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 5. DEVA STEEL CORPORATION

  Roemenië

  Het bedrijf DEVA STEEL CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen van staal en metaal, Metalen skeletbouw, Hallen - metaal, Hangars - ijzer en staal, Lassen van staal en metaal, Metalen skeletbouw, Hallen - metaal, en Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Hunedoara, Roemenië.

 1. ATA GROUP SRL

  Roemenië

  Het bedrijf ATA GROUP SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Modulaire bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hallen - metaal, en Hallen - metaal. Het is gevestigd in Brasov-Romania, Roemenië.

 2. STAHL & HALLEN PROFI GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf STAHL & HALLEN PROFI GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is gevestigd in Sankt Georgen Bei Obernberg Am Inn, Oostenrijk.

 1. MATRIX STRUCTURES

  Duitsland

  Het bedrijf MATRIX STRUCTURES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Adviesbureaus engineering, industrieel, industriële keten, Adviesbureaus engineering, industrieel, en staalconstructies. Het is gevestigd in Reddeber, Duitsland.

 2. GIESSE SPA

  Italië

  Het bedrijf GIESSE SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële keten, pvc dekzeilen, en snelle deuren. Het is gevestigd in Castellinaldo D'alba, Italië.

 3. FPUH KOBEX

  Polen

  Het bedrijf FPUH KOBEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is gevestigd in Kamień, Polen.

 4. COMEZA,SC GRUPO SERMIN

  Spanje

  Het bedrijf COMEZA,SC GRUPO SERMIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, montage industriele hangars, en Ketelbouw. Het is gevestigd in La Puebla De Alfinden, Spanje.

 5. VALL

  Spanje

  Het bedrijf VALL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur hutjes, bouw industriële loodsen, montage industriele hangars, en industriële keten. Het is gevestigd in Les Borges Blanques, Spanje.

 6. ASBO SMART SOLUTIONS SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ASBO SMART SOLUTIONS SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is gevestigd in Siedlce, Polen.

 7. OSSES

  Polen

  Het bedrijf OSSES, is een Multi-Category, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren tent, geprefabriceerde pavillons, montage garage, en container. Het is gevestigd in Nieczajna, Polen.

 8. VT TRADING SRL

  Roemenië

  Het bedrijf VT TRADING SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, Platen en banden - koper, advies in mechanisch timmerwerk, Plaatwerkerij - industrieel, en Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

 1. TUNNEL MOBILI SRL

  Italië

  Het bedrijf TUNNEL MOBILI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is gevestigd in Castel San Pietro Terme, Italië.

 2. AVINCI

  Roemenië

  Het bedrijf AVINCI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieconstructies - aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hallen - metaal, en Hallen - metaal. Het is gevestigd in Iasi, Roemenië.

 3. KONSTRUKCJE STALOWE

  Polen

  Het bedrijf KONSTRUKCJE STALOWE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hallen - metaal, staalbouw, structuren van metaal, en Hallen - metaal. Het is gevestigd in Reda, Polen.

 4. FATO LOGISTIC EQUIPMENTS

  Italië

  Het bedrijf FATO LOGISTIC EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw industriële loodsen, montage van industriele wandkasten, duurzame energiebronnen, en sloping van voertuigen. Het is gevestigd in Teverola, Italië.

 5. POL-MET KONSTRUKCJE STALOWE

  Polen

  Het bedrijf POL-MET KONSTRUKCJE STALOWE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren circustenten voor feesten en exposities, en luchtvorming voor koelkamers. Het is gevestigd in Siedlce, Polen.

 6. KASTL ZELTE

  Duitsland

  Het bedrijf KASTL ZELTE, is een Distributeur, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - Frankrijk, Metaalconstructies - licht, Hallen - metaal, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - Frankrijk, Metaalconstructies - licht, en Hallen - metaal. Het is gevestigd in Dorndorf-Steudnitz, Duitsland.

 7. MHB-MARKS BAUCONSULT

  Duitsland

  Het bedrijf MHB-MARKS BAUCONSULT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Hangars - ijzer en staal, Metaalconstructies - licht, Hallen - metaal, Industriebouw, Hangars - ijzer en staal, Metaalconstructies - licht, en Hallen - metaal. Het is gevestigd in Obersulm, Duitsland.

 8. INFINITY EGYPT

  Egypte

  Het bedrijf INFINITY EGYPT, is een Onderaannemer, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtmiddel voor beton. Het is gevestigd in Cairo, Egypte.

 9. RAK FESTZELTVERMIETUNG AG

  Zwitserland

  Het bedrijf RAK FESTZELTVERMIETUNG AG, is een Distributeur, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hallen - metaal, Kantoorartikelen - papierwaren, Stoffen - gecoat, Tenten en feesttenten, Hallen - metaal, Kantoorartikelen - papierwaren, Stoffen - gecoat, en Tenten en feesttenten. Het is gevestigd in Hinwil, Zwitserland.

 10. BECK ZELTE

  Duitsland

  Het bedrijf BECK ZELTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - Frankrijk, Hallen - metaal, Stoffen - gecoat, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - Frankrijk, Hallen - metaal, en Stoffen - gecoat. Het is gevestigd in Dettingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis