• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ham

Resultaten voor

Ham - Import export

 1. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  The Family Butchers (TFB) is het op één na grootste worstverwerkende bedrijf in Duitsland met acht productievestigingen, 2.400 werknemers en een jaaromzet van 720 miljoen euro. Het familiebedrijf bundelt jarenlange ervaring en expertise als productiespecialist voor private labels en als merkfabrikant voor bekende merken als Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz en Reinert HerzensSACHE. Het idee van innovatie is stevig verankerd in het bedrijf: TFB heeft met succes het segment van de kinderworst uitgevonden met de Reinert Bärchenworst en heeft met Reinert HerzensSACHE het eerste worstenmerk op de Duitse markt gebracht dat gemaakt is van 100% antibioticavrije fok. Jaarlijks worden meer dan 660 miljoen zelfbedieningsproducten geproduceerd, gaande van klassieke rauwe, gebroeide en gekookte worstproducten tot creaties op het gebied van kruidenvarianten en hybride producten voor het zelfbedieningsschap, maar ook voor de servicebalie.

 2. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.

 3. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

  Spanje

  Verified by europages badge

  We bewerken ons eigen land en fokken onze eigen varkens.Wij werken op de genetische basis van het DUROC-ras, dat wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit van zijn vlees, in combinatie met een natuurlijke voeding die hoofdzakelijk bestaat uit plaatselijke granen, en door de handhaving van onberispelijke hygiënische omstandigheden op de boerderijen, die in een onvergelijkbare omgeving liggen. Dit betekent dat wij beschikken over de beste grondstoffen voor de productie van onze worsten, vleeswaren en hammen.

 4. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Spanje

  Verified by europages badge

  Simón Martín Guijuelo, SL is een familiebedrijf dat al meer dan een eeuw werkt aan de bereiding en het drogen van Iberische hammen en andere producten die zijn afgeleid van het Iberische varkensvlees, dat traditionele methoden heeft gecombineerd met de meest geavanceerde technologie. , aanpassing van de faciliteiten aan de eisen van de Europese Unie en integratie met de Benaming van Oorsprong Jamón de Guijuelo sinds haar oprichting, om de beste kwaliteit in al haar producten te kunnen bieden.

 5. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Iberische ham en vleeswaren. Onze Iberische producten zijn een weerspiegeling van de omgeving waarin ze zijn geboren: de weiden, geschenk van de natuur, waar onze uitstekende varkens opgroeien en zich ontwikkelen om de beste Iberische producten te bieden. Bij Castro y González is de duurzame ontwikkeling van deze levensbron onze prioriteit en wij beseffen dat elk van de beekjes, groene eiken, kurkeiken, laagvlaktes en bronnen in en rond onze graasweiden een fundamenteel bestanddeel zijn van onze producten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VAN DER JEUGT BV

  België

  Verified by europages badge

  Van der Jeugt is gespecialiseerd in het verwerken van natuurdarmen. Het voorbereiden en sorteren van natuurdarm is een vak waarbij ervaring en precisie van het allerhoogste belang zijn. Het vakmanschap bestaat erin om die natuurdarmen te reinigen en te sorteren tot een product waar de professionele worstenmaker mee aan de slag kan. De reputatie van Van der Jeugt natuurdarmen, voor compromisloze kwaliteit en productgarantie maakt ons uw beste leverancier. Varkens-, Schapen-, Runderdarmen.

 2. DETRY

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1963, bieden wij een assortiment overheerlijke en voor hun unieke smaak en de ambachtelijke knowhow van onze meester-slagers erkende vleeswaren. Van hammen tot bloedworsten, via patés en rauwe vleeswaren; het tongstrelende assortiment kent maar liefst 9 grote categorieën! Wenst u ons merk AUBEL in het aanbod van uw winkel op te nemen? Onze vleeswaren in grote partijen in te kopen of te laten verpakken onder uw eigen merknaam? Neem contact met ons op om uw project te bespreken

 3. JAMONES EUTIQUIO

  Spanje

  Verified by europages badge

  Jamones Eutiquio, een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het affineren van ham. Ambachtelijke productie. Gespecialiseerd in het ontbenen, drogen van ham en exporteren van ham.

 4. JAMONES PESÓN

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JAMONES PESÓN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ham. Het is tevens aanwezig in de sectoren spaanse ham, gerijpte rauwe ham, export van ham, worst, soppressa (vleeswaren), rauwe ham, ham groothandel, Chorizo, en chorizo cular ibérico. Het is gevestigd in Monroyo (teruel), Spanje.

 5. IBÉRICO EXPERIENCE

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IBÉRICO EXPERIENCE, is een Distributeur, en actief in de sector Ham. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van ham, Iberische hammen, varkensvleeswaren, schouderlap varkensvlees, en Iberische chorizo. Het is gevestigd in Carbajosa De La Sagrada-Salamanca, Spanje.

 1. CÉSAR NIETO

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CÉSAR NIETO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ham. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chorizo, lonza, droge worst, IBERISCH, iberische ham van bellota, lendenstuk van bellota, en Iberische hammen. Het is gevestigd in Guijuelo-Salamanca, Spanje.

 2. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SALUMIFICIO MERLOTTI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren worst, typische producten, ham, bresaola, culatello, worsten, mortadella zonder polyfosfaat, en ambachtelijk spek. Het is gevestigd in Marmirolo, Italië.

 1. AIMARETTI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIMARETTI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, slachten vlees, rijping ham, Vlees - diepvries, ham, en vleeswaren groothandel. Het is gevestigd in Villafranca Piemonte, Italië.

 2. MONICA E GROSSI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MONICA E GROSSI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ham. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren, hamfabrieken, Vleeswaren, rauwe ham, parmaham, ham van san daniele, handel in rauwe ham, en culatello. Het is gevestigd in Langhirano, Italië.

 3. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italië

  Sinds 1987 biedt Salumificio Bovo van Bortolazzi Massimo in Verona ambachtelijk bereide vleeswaren zoals soppressa (knoflookworst), gedroogde worsten, worsten, opgerold spek, salamella (een soort licht gerookte worst), cotechino (te koken worst), vers vlees en gerijpte specialiteiten. Iedereen die zijn klanten optimale kwaliteit en smaak wil bieden kiest voor Salumificio Bovo want deze leverancier is de bevoorrechte handelspartner van de klant die een uitgebreide keuze aan worsten en droogworsten van topkwaliteit biedt.

 4. XARCUSPAIN S.L.

  Spanje

  XarcuSpain is een bedrijf dat heerlijke, ambachtelijke, gezonde en biologische producten van Spaanse herkomst exporteert. Ook al zijn wij gespecialiseerd in gedroogd vlees (ham, chorizo en lomo), onze catalogus omvat diverse productcategorieën. Honing, producten met truffel, likeuren en allerlei soorten vlees. Ook al zijn onze activiteiten zijn vooral gericht tot de horeca en ook al doen wij een beroep op tussenhandelaren, toch kunnen wij custom made pakketten versturen aan winkels uit de betrokken sector.

 5. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Spanje

  Ons familiebedrijf is het gelukt om een harmonieuze balans te creëren tussen voorouderlijke ervaring en moderne technologieën, waardoor een product wordt gekregen uit een grote lijn dat ons werk veredeld en ons de energie geeft om ieder dag vooruitgang te boeken. Traditionele producten voor het plezier van de papillen, de meest gangbare producten (ham, lomo, chorizo) die met de grootste zorg worden verwerkt, kwaliteitsfollow-up van producten die in zeer moderne drogers worden geplaatst voor een uitzonderlijk kwaliteitsproduct.

 6. SCHOONVLIET

  België

  Inge Schoonvliet startte deze zaak in 1984, nu bijna 30 geleden. Rauwemelkse kazen en smaakvolle magere kazen zijn een specialiteit geworden en wekelijks rijpt Inge Schoonvliet een assortiment kazen af. Zij blijft ook zoeken naar nieuwe kazen en zuivelproducten; het liefst bij kleine, lokale producenten in België, Nederland, Frankrijk en Engeland. Naast kaas verkoopt zij ook met zorg geselecteerde droge hammen, salami's en andere fijne vleeswaren. Toasts, noten en een gevarieerd aanbod aan gedroogde, gekonfijte en opgelegde vruchten zorgen voor spannende smaaksensaties samen met kaas. En de drank mag niet ontbreken. U kunt hier terecht voor een (wisselend) aanbod van wijnen dat zich goed laat combineren met kaas. Sherry, porto, marsala en het Gentse Lousberg-bier zijn ook bij ons verkrijgbaar.

 7. DUFINA NV

  België

  Dufina, industriële vleeswaren, ambachtelijke kwaliteit Dufina is een Belgisch vleeswarenbedrijf met een rijke traditie. Al sinds 1950 staan we bekend om onze gezouten, gekookte en gedroogde vleeswaren van ambachtelijke kwaliteit. Van gerookt buikspek en Cobourgham tot gekookte hammen of worsten. Flexibele productie op maat, met wereldwijde distributie Al onze vleeswaren zijn beschikbaar in groothandel- of consumentenverpakking. Onder eigen vlag of als private label. Dufina levert wereldwijd aan distributiecentra, grossiers, horecaketens, supermarkten en collega’s in de voedingsindustrie.

 8. LEAN

  België

  Als familiaal bedrijf, opgericht in 1967, is Léan uitgegroeid tot gerenomeerde bereider van verfijnde ham- en kopproducten. Inspelen op de marktbehoeften, integrale kwaliteitszorg en een hechte teamvorming, verstevigen steeds meer deze positie. Traditie en vakmanschap vormen de rode draad doorheen het productieproces van Lean. De artisanale recepturen en het bereidingsproces volgens de meest moderne methodes staan garant voor topproducten van het allerhoogste niveau. Je proeft het verschil. Lean is dan ook de ideale partner voor de hedendaagse slager en traiteur. Zowel klassiekers als vernieuwde smaken behoren tot het assortiment. Sinds 2005 worden de kwaliteitsproducten van Bruno Maes ook door Lean geproduceerd. Breughelkop, Kop in Madeira, Bruggelino en Brugse Pikanterie behoren tot het basisassortiment.

 1. VLEESWARENFABRIEK JAC MICHIELS

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in gezouten, gekookte en gerookte vleeswaren van varken, kip, kalkoen, rund, kalf en schaap. Lekkere vleeswaren met typische smaak, komen tot stand door verschillende bewerkingen. Zoals marineren, zouten, kruiden, koken, bakken en braden. Zo bent u in staat een product 100% aan uw smaak aan te passen. We beschikken over een modern productieapparaat, dat ons toelaat kleine en grote pakketten vleeswaren samen te stellen. Onze infrastructuur is conform BRC, HACCP en Autocontrole gids 18 & 19. Naast onze vleeswaren productielijn beschikken we over een volledige slicing- & dicingafdeling.

 2. ERNELL

  België

  Ernell is een jong dynamisch bedrijf dat staat voor de productie van zowel traditionele als trendy vleeswaren. Door een zorgvuldige selectie van trouwe leveranciers worden grond- en hulpstoffen van hoge kwaliteit aangeleverd. Een wel opgeleid en gemotiveerd team van vaste productiemedewerkers zorgt er elke dag voor dat de producten beantwoorden aan de vooropgestelde normen.  Zij vormen de basis waarop administratie en verkoop verder kan bouwen met het oog op een jarenlange samenwerking met onze klanten. Door voortdurende productontwikkeling en innovatie, ondersteund door een geïntegreerd kwaliteitssyteem, willen wij onze klanten een (h)eerlijk en competitief kwaliteitsproduct aanbieden. Dit resulteert enerzijds in een uitgebreid assortiment, anderzijds in diverse unieke producten. Wij bieden onze producten aan zowel binnen het kanaal van de groothandel, als in de retail.

 3. HESPEN MELI

  België

  Hespen Meli is als klein streekgebonden hespenbedrijfje uitgebloeid tot een gevestigde waarde in het vlaamse landsgedeelte. Onze producten : slagersham, ontvette ham, Franse ham, ambachtelijke natuurham, grillham, barbequeham, hotelham, Cobourg met been, paalham, gesneden ontvet, ontvette blokvorm, natuur grill, … . Puur en eerlijk, hespen van topkwaliteit, omdat vakmanschap leidt tot meesterschap. Onze troeven zijn dan ook: kwaliteit, specialiteit, hygiëne, correcte afspraken en klantentevredenheid.

 4. IKA

  België

  Ons vleeswarenbedrijf IKA werd opgericht in 1985, de vestiging in Serskamp kwam er pas 4 jaar later in 1989. Wij staan bekend voor één van de belangrijkste zaken in onze delicate sector, namelijk kwaliteit. IKA is gespecialiseerd in ambachtelijke hammen en in industriële schouder - en achterhammen. Het proces van beide soorten lopen onder de hoge kwaliteitsnormen van de H.A.C.C.P. Wij geven een heel verzorgde service naar de klanten, en kunnen aan alle vereiste normen voldoening geven, op dagelijkse basis.

 5. MARCO BETH

  België

  Onze firma is gespecialiseerd in het fabriceren van gekookte hammen. Juist door het feit dat wij ons specialiseren in één segment uit de charcuterieafdeling kunnen wij U dit dan ook aanbieden in alle maten en vormen. En dit volgens de kwaliteit die U als klant wenst. Het volledige gamma van gekookte hammen en schouders vindt U in ons assortiment. Dit gaande van pic-nic tot schouderham en van gekookte achterham over edelham over ambachtelijke ham tot Meesterlycke ham. U kan bovendien al onze produkten verkrijgen zowel in bulk- als in slicingvorm. Bovendien kunnen wij als familiebedrijf bogen op een zéér flexibele manier van werken. Samen met U als (toekomstige) klant kunnen wij U een schouder en/of hesp fabriceren volledig volgens uw normen naar smaak, kwaliteit en prijs.

 6. CAMPO & BADAJOZ

  Spanje

  De beste ham van Estremadura. Bedrijf uit de voedingsmiddelensector die gevestigd is in Estremadura en die gespecialiseerd is in de productie van de beste Iberische ham uit Estremadura. Uitzonderlijke kwaliteit. Scherpe prijzen. Verkoop van Iberische varkens, speenvarkens en export van levende dieren. Wij hebben ook de beschikking over productielijnen van olijfolie, wijn en mineraalwater.

 7. CÁRNICAS SÁNCHEZ MARTÍN

  Spanje

  Bij Cárnicas Sánchez Martín zijn de diensten en adviezen die wij aan onze klanten geven onze garantie. Bij Cárnicas Martín zijn de diensten en adviezen die wij geven aan onze klanten onze garantie. De beste prijs-kwaliteit verhouding en het professionalisme van ons personeel zijn het symbool van de beste garantie van onze producten. Kom ons een bezoek brengen en zie het zelf.

 8. SADEPOR

  Spanje

  EMBUTIDOS OBRADOIRO is gericht op de fabricage van producten die verwerkt en verhandeld worden onder het merk Sadepor. Deze onderneming streeft er, sinds de oprichting, naar een waaier van hoogwaardige producten te creëren. Deze door Sadepor op de markt gebracht producten worden vervaardigd met de beste grondstoffen die door het hoofdbedrijf geleverd worden. De productie wordt altijd uitgevoerd volgens traditionele methodes uit Galicië.

 9. IBERICOS GUILLEN

  Spanje

  Manuel Guillén, S.A brengt de traditie van grote meesters in vleeswaren met de meest moderne en geavanceerde installaties, waardoor een Iberische ham wordt verkregen van de beste kwaliteit. Tijdens alle fasen, vanaf het fokken van de varkens tot aan de verwerking en de distributie van zijn producten, vinden de meest strikte controles plaats.

 10. JOSÉ ANTONIO GARCÍA S.L.

  Spanje

  Ons familiebedrijf dateert van het begin van de eeuw en is van vader op zoon overgedragen. Het is gevestigd in Guijuelo en is gespecialiseerd in het laten rijpen van ham en de vervaardiging van vleeswaren.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis