• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • handgereedschap - gemotoriseerd

Resultaten voor

Handgereedschap - gemotoriseerd - Import export

 1. SITEC INDUSTRIETECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Als systeempartner ontwikkelt, produceert en levert SITEC klantspecifieke productietechnologie wereldwijd als OEM. Het handelsmerk bestaat van de dag uit montagesystemen , laser-systemen, en apparatuur voor elektrochemische metaalverwerking voor de auto-industrie, elektronica, medische technologie, alternatieve energietechnologie. Jarenlang zijn hogedrukpompen, waterpompen, oliepompen, schakelvorken, stuursystemen, nokkenasregelaars, stators / inverters, zuigerstangen en componenten voor batterijsystemen en brandstofcellen zoals celconnectoren, batterijterminals of bipolaire platen volledig automatisch geassembleerd en laserverwerkt op SITEC-systemen voor de automobielindustrie. Op het gebied van medische technologie worden industrie-specifieke systemen voor de assemblage en in het bijzonder de lasermicro-bewerking van membranen, implantaten, chirurgische instrumenten ontwikkeld en gebouwd.

 2. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Slijpen - zo goed als nieuw: De lange levensduur van de snijgereedschappen zijn de reden waarom onze klanten ons steeds maar weer belasten met de productie van hoogwaardige trekfrezen. Maar ook het beste hulpmiddel van het beste materiaal met perfecte structuur, eersteklas gehard, is onderworpen aan slijtage. Via onze slijpservice die we met dezelfde zorg als de productie van nieuwe naalden uitvoeren, krijgt u een kwalitatief hoogwaardige, nauwkeurige verspaningsapparatuur. Loonslijperijen - wij zijn uw uurwerk: Onze medewerkers zullen er alles aan doen uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren, alsof het onze eigen zijn. Toestelbouw - dit doen we in ieder geval: Levertermijn - voor ons over het algemeen geen probleem. We kunnen echter niet toveren - maar bijna wel. En wanneer wij u eenmaal met onze ongelovige snelheid en flexibiliteit verrast hebben, zult u geloven dat we het echt kunnen.

 3. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 4. BSN TRADING

  België

  BSN TRADING is een bedrijf gespecialiseerd in de groothandel in huishoudelijke apparaten, gereedschap, kinderspeelgoed en keukengerei. Sinds haar oprichting heeft BSN TRADING zich ingezet om haar klanten te voorzien van producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten, van kleine apparaten tot grote toestellen, doe-het-zelf-gereedschap, kinderspeelgoed en keukenaccessoires. Dankzij de diversiteit van dit assortiment kunnen klanten alles wat zij nodig hebben op één plaats vinden, zodat zij gemakkelijk in hun bevoorradingsbehoeften kunnen voorzien. Neem voor nadere inlichtingen gerust contact met ons op!

 5. NWS GERMANY PRODUKTION W. NÖTHEN E.K.

  Duitsland

  Het recept voor succes door Willibald Nöthen, oprichter van NWS (Nöthen gereedschap kwaliteit Solingen) in 1973, is gebaseerd op de filosofie, om professionele gebruikers een kwaliteitshulpmiddel "Made in Germany" te bieden met toegevoegde functies en een aantrekkelijk design. Het handgereedschap op maat wordt door mensen voor mensen geproduceerd volgens de hoogste eisen van NWS . De intelligente combinatie van bewezen handmatige productie en moderne verwerkingstechnieken staan garant voor hoge kwaliteit en zorgt voor het evenwicht tussen traditie en innovatie! Veiligheid en ergonomie, gezondheid en milieuprestaties, het gebruik van hoogwaardige materialen en fantasierijke detailoplossingen vormen de focus voor de ontwikkeling en productie van onze hulpmiddelen. Een optimale verwerking, naleving van hoge kwaliteitscriteria en normen, alsmede met de hand gecontroleerd gereedschap verzekeren de exclusieve standaard van NWS.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 2. THB TECHNISCHER HANDEL BECKEL

  Duitsland

  Het bedrijf THB TECHNISCHER HANDEL BECKEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is gevestigd in Schwallungen, Duitsland.

 3. LEBONDO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LEBONDO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is gevestigd in Bautzen, Duitsland.

 4. HAUPA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HAUPA GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 5. TSUNE EUROPA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TSUNE EUROPA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is gevestigd in Alsdorf, Duitsland.

 1. SCHIESS MOWEG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHIESS MOWEG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren freesmachines met industriële tandwieldrijfwerken, torens voor metaalbewerking, Inkoop en verkoop van tweedehandse bewerkingsposten, draaimolens, plaatstaalbewerking, industriële schuurmachines, installaties en machines voor het slijpen van metalen, ronde slijpmachine, en Inkoop en verkoop van tweedehandse persen. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 2. KOPP-SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  KOPP biedt krachtige gereedschappen voor frezen en boren, werk- en formulierenplaten en speciaal gereedschap van uitstekende kwaliteit.In combinatie met onze complementaire diensten en services kunnen we de diverse processen van onze klanten bij het verspanen van metaal continu verbeteren.We werden door onze klanten verkozen tot "Customer Champion 2017" in de sectoren lucht- en ruimtevaart, medische en energietechnologie, automotive, gereedschapshandel en gereedschap, schimmels en machinebouw en toegekend door de impuls van het zakenmagazine.In ons huidige klantenonderzoek bereikten we een cijfer van 1, 5.Daarop zijn we trots!

 1. TSE TROLLER AG

  Zwitserland

  Met Zwitsers pioniersgeest voor voorgedoseerde coatingmondstukken - dit is de passie van TSE Troller AG. Meer dan 50 jaar steken we onze inventiviteit, onze betrokkenheid en onze expertise in ontwikkeling en productie. Dat zorgde ervoor dat we 's werelds toonaangevende fabrikant van coating mondstukken zijn geworden. Met TSE Troller naar grotere winstgevendheid! Al onze inspanningen hebben één doel: Uw processen verbeteren, hun doeltreffendheid vergroten, om het leven gemakkelijker eenvoudiger te maken.

 2. WITTMANN-KOMET METALL CUTTING SAWS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Specialiteiten van Komet in Weil am Rhein zijn machinebeugelzaagblaen uit HSS met individuele tandvormen en -geometrieën. Hiermee komt men tegemoet aan het rationele en economisch scheiden van diverse materialen. De variabele tandgeometrie heeft bijvoorbeeld bij beugelzaagbladen voor het zagen van taaie en roestvrije staalsoorten een positieve spaanhoek. Hierdoor worden de snijkrachten verminderd, de spaanafvoer verbeterd, en de standtijd wordt langer. Ook in de verdraaiing van de tanden worden speciaal afgestemde probleemoplossingen geboden. Voordat er echter een nieuw ontwikkeld beugelzaagblad de fabriek verlaat, wordt het aan een strenge duurzaamheidstest onderworpen; steeds volgens het motto "kwaliteit verkoopt zich vanzelf".

 3. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf Franz Krope werkt al meer dan 50 jaar met veel succes in de elektrotechniek en werktuigbouw. Al bijna 30 jaar werkt het bedrijf Franz Krope in de volledige ontwikkeling en zelfstandige constructie van extruders, die specifiek voor de productie van kunststof bekledingen en ommantelingen zijn ontworpen en worden gebruikt. Samen met de bouw van de extruder, ook 30 jaar geleden, is het bedrijf Franz Krope met de productie van hoogwaardige kunststof voeringen door middel van extrusie (Inleiding) van plastic van kraanstelsels begonnen voor de meet- en afsteltechniek, en heeft het intensief ontwikkeld tot technische hoogwaardigheid. De productie van kunststofbekledingen en ommantelingen voor kranenstelsels voor flowmeting zijn vandaag de dag de kerndoelstellingen van ons bedrijf. Met onze ervaring en onze knowhow in het vervaardigen van kraanbekledingen hebben wij een uitstekende reputatie verkregen bij vele grote bedrijven.

 4. DE KEMPEN VERHUUR

  België

  De Kempen Verhuur BVBA is gespecialiseerd in het verhuren van industriële machines. Dankzij jarenlange ervaring met deze machines kunt u beschikken over een aanbod van een aantal soorten industriele machines voor reiniging, wegenonderhoud en gladheidsbestrijding. U kunt bij ons terecht voor het verhuur van: - De laatste nieuwe reinigingsmachines - Kolkenzuigers en vacuüm vaten - Vuilophaalwagens op maat - Zoutstrooiers en sneeuwploegen - Los monteerbare onkruidborstels - En diverse andere machines.

 5. 4RENT BRUGGE

  België

  4Rent te Brugge verhuurt kleine graafmachines, hoogtewerkers en schaarliften zonder bestuurder. Wij staan u bij met deskundig advies zodat u de meest geschikte machine voor uw werkzaamheden geleverd krijgt. Door onze snelle en correcte dienstverlening vormen wij tevens uw oplossing bij dringende materiaalbehoeften. Indien nodig leveren we na bestelling nog dezelfde dag. Met onze eigen onderhouds- en leveringsdienst staan we in voor een perfect onderhoud van de machines en verzorgen een vlot transport van het materiaal naar waar u ook aan het werk bent. Wij bieden ook op zaterdag leveringsdienst. 4Rent staat garant voor: - een ruim aanbod aan goed onderhouden kwaliteitsmachines; - een professionele, vlotte service; - een stipte en snelle levering; - een eerlijke prijs; Hebt u vragen over onze tarieven, machines of levering? Wij geven u graag advies. Stuur ons een mail of contacteer ons via 050 31 32 14.

 6. INTER PIPE TOOL

  België

  Inter Pipe Tool is een technische handelsonderneming, gespecialiseerd in het leveren van gereedschappen, toebehoren en onderdelen voor gas- en vloeistofleidingen. Van drukloos tot middendruk, van water tot corrosieve media, van kleine tot grote diameters. Wij werken niet alleen met U de gepaste oplossing uit, wij beschikken tevens over een uitgebreid logistiek apparaat. Met een courante voorraad van meer dan 5000 artikelen en een productaanbod van meer dan 20.000 artikelen, is Inter Pipe Tool in staat om op korte termijn aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Wij zijn dan ook binnen ons marktsegment één van de voornaamste spelers wat betreft ons aanbod en geboden oplossingen. Zowel de industrie, gemeenten, aannemers, distributeurs als drinkwater- en gasmaatschappijen, behoren tot onze gewaardeerde klantenkring.

 7. MADERN INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

  Madern is gespecialiseerd in met name reclame- en industriegraveerwerk, naamplaten en stempels in elke denkbare uitvoering, reliëfgravures, blikstempels, kopieërfreeswerk, precisie-gravures, schaalverdelingen, blindschema’s, snijcilinders voor onder andere de etiketten-, vloeistof-, en sigaren- en sigarettenindustrie, bakkerijwalsen, zeepstempels, matrijzen voor de kunststof industrie, spuitgiet- en blaasmatrijzen, stempels voor de metaalindustrie, zink- en draadvonken, bandenvormen, snijstempels, prototypen, handmodellen, extrusiekoppen en speciaal gereedschappen. Onze productiefaciliteiten in Rozenburg (AJB Instrument) de mogelijkheid tot R&D en bewerkingen voor projecten in de medische en diverse hightech industrieën. Wij produceren zowel producten in series als unieke onderdelen en prototypen.

 8. DE BRUIN TECHNIEK ANTWERPEN

  België

  De Bruin Techniek is een onderdeel van De Bruin Techniek Groep. Dit is een familiebedrijf dat als sinds 1966 actief is als regionale toeleverancier van werktuigbouwkundige kwaliteitsproducten en diensten aan industriële eindgebruikers. Vanuit ons distributiecentrum en onze 19 regiovestigingen leveren wij het volledige MRO-assortiment. Naast de 10.000 meest gebruikte producten in de markt hebben wij ook nog eens 50.000 minder courante producten standaard op voorraad. De bruin biedt: aandrijvingen, bedrijfsinrichtingsartikelen, gereedschap, alles voor schuren, slijpen, veiligheid en milieu, ...

 1. CEBEKO

  België

  CEBEKO en YANMAR werken al 20 jaar met elkaar samen en we kunnen spreken van een fascinerende partnership. In de jaren 90 werd er een gezamenlijk akkoord bereikt tussen AMMANN-YANMAR & CEBEKO. CEBEKO kreeg hét dealership voor West-vlaanderen voor de destijds AMMANN-YANMAR machines. De eerste YANMAR graafmachines in België waren een feit. Het team werd over de jaren versterkt en nu, 20 jaar later, kunnen we zeggen dat CEBEKO de absolute topverkoper is van YANMAR graafmachines. Niet alleen CEBEKO is met de jaren veranderd, ook de YANMAR machines hebben telkens een transformatie ondergaan. Op naar de volgende 20 jaar!

 2. VERHUURCENTER PAUWELS

  België

  350 machines om zelf Uw huis en tuin te renoveren. Hoeveel weken of maanden wacht u al op een loodgieter, schrijnwerker, metser…? Een kleine karwei wordt door de aannemers meestal op de lange baan geschoven. Wellicht heeft u een bereidwillig familielid, maar deze heeft niet het nodige gereedschap. Verhuurcenter Pauwels biedt u de oplossing. Bij Dirk Pauwels kunt u alle professionele gereedschappen huren voor ongeveer 3 % van de waarde, soms voor 0, 7 %. Wij verhuren niet alleen werktuigen, maar bijvoorbeeld ook tentjes, verwarmingsvuren, bouwdrogers, sneeuwkettingen, kortom alles wat gevraagd wordt in een verhuurcenter. Wij verkopen geen nieuwe machines, maar wel alle bijhorende verbruiksgoederen dievoor onze machines nodig zijn, zoals diamantzagen, slijpschijven, straalzand, parketvernis, gas, petroleum en mazout.

 3. IJZERWINKEL

  België

  De IJzerwinkel staat bekend als leverancier van het betere gereedschap. Tevens kunt u er terecht met elk technisch probleem. Zo kunnen wij u nog professioneler en gerichter helpen, om tussen ons zeer ruim assortiment van professionele machines en materialen het gepast product te vinden. Machines Gereedschap Luchtgereedschap Gasgereedschap Diamantgereedschap Lasapparatuur Bouwlasers Bevestigingsmaterialen Lijm / siliconen adders / stijgers Stapelrekken Bouwartikelen Kleding Tuin Bouwbeslag Hang / Sluitwerk Hoge drukreinigers Verfproducten

 4. HILTI BELGIUM

  België

  Wereldleider in 120 landen, 20.000 medewerkers, direct verkoopmodel, meer dan 30 innovaties per jaar. Ontdek een internationale onderneming waar jouw talent tot uiting komt. We maken vakmensen in de bouw enthousiast met onze technologische producten, systemen en services die beter presteren en duurzamer zijn dan gelijk welke andere producten, systemen en services. Tweederde van ons team heeft direct contact met de klanten – wat resulteert in meer dan 200.000 contacten per dag. Dit is een aanzienlijk aantal en vertegenwoordigt voor ons ongeveer 200.000 momenten waarbij we onze klantgerichtheid kunnen bewijzen.

 5. CRESENS

  België

  Verkoop van tuin materiaal en quads. Ons ruime en onuitputtelijke assortiment is gericht op de doeltreffendheid van uw tuin en toebehoren. Wij kunnen u een optimale service garanderen door onze ervaring en productkennis

 6. SOENEN - BY MOTUS HANDLING

  België

  Technologische oplossingen voor de plaatbewerkingsindustrie. Soenen is een toonaangevende machineconstructeur voor ponslijnen, perforatiepersen, transformator kniplijnen en slittinglijnen. Dit voor de vrachtwagenindustrie, transformatorindustrie en vele andere.

 7. FERRA TOOLS SYSTEMWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 25 jaar lang maakt Ferra-Tolls een unieke bijdrage aan de rationalisering van bewerkingstijden en onproductieve tijd. Met talrijke moderne gereedschappen en gereedschapssystemen voor de span- en verspaningstechniek heeft Ferra-Tools in heel Duitsland naam gemaakt. Onze ontwikkelingsafdeling garandeert gereedschap dat overeenkomt met de nieuwste technieken en vakkundig advies- en verkooppersoneel staat tot uw technische beschikking.

 8. DE DRAAIBOOM

  België

  De Draaiboom is specialist in ijzerwaren en gereedschappen voor vakman en industrie. De onderneming biedt: beslagsystemen en veiligheidstechniek, bevestingingstechniek, machine-elementen, magazijn en bedrijfsinrichting, werktuigmachines, industrie-uitrusting, ...

 9. DOMS - VAN DEN BOSSCHE

  België

  Verhuur en verkoop alle machines en gereedschappen (voor huis, tuin en bouw) voor vakmensen en particulieren : Motoculteur, frees, minigravers, diamantgereedschap, dammers, ladders en rolsteigers, compressor, verreikers, heftrucks, betonmolen...

 10. BOLLEN-VAN DEN BROEK

  België

  Ijserwaren en tuingereedschappen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Handgereedschap - gemotoriseerd - Import export

Aantal resultaten

23.986 Bedrijven