• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers

Resultaten voor

Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers - Import export

 1. JOHANN OFFNER WERKZEUGINDUSTRIE GESMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 2. PAPESCHI SRL

  Italië

  Het bedrijf Papeschi kan zowel parket in een kleine slaapkamer als in een gymnasium leggen, in een hotel of in verschillende appartementen voor een bouwmeesters: meer dan 10 000 m² van vloerbekledingen van hout, beschikbaar op voorraad, waarbij een uitzonderlike keuze wordt gegarandeerd tegen scherpe prijzen. In zijn twee grote verkooppunten (Lucques ent Gallicano), toont Papeschi ieder soort artikel voor doe-het-zelf, tuinieren en afwerkingen in het interieur, en adviseert u over oplossingen die het beste passen bij uw projecten.

 3. FEIN

  België

  In drie fabrieken (Stuttgart, Schwäbisch-Gmund-Bargau en Sonnenbühl-Genkingen) wordt vandaag de dag bij FEIN, onderzoek gedaan, ontwikkeld en geproduceerd. Het huidige FEIN-programma omvat meer dan 200 verschillende heavy-duty elektrische gereedschappen. Via 5 eigen vestigingen in de Bondsrepubliek verzorgen zij de vakhandel alsmede de FEIN-contractwerkplaatsen. Voorts heeft FEIN eigen vestigingen in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, USA, Canada en Australië. Tevens heeft FEIN in vele landen van de wereld vertegenwoordigingen welke ook nog vele duizenden klanten bedienen.

 4. DE TOLLENAERE NV

  België

  We zijn een gespecialiseerde handelsonderneming op het gebied van machines voor de metaal- aluminium- en houtbewerkingssector, en elektrische handmachines en gereedschap voor de vakman en particulier.Als exclusieve invoerder van zeer gerenommeerde Europese fabrikanten ( Duitsland, Nederland, Denemarken, Italië, Spanje, Turkije, enz.), kenmerkt De Tollenaere zich door haar technische expertise en gedreven klantenservice.Voor ieder product geldt dat het moet voldoen aan: •hoge kwaliteit i.v.m. levensduur en betrouwbaarheid •grote nauwkeurigheid waardoor de gebruiker met vertrouwen het product kan toepassen Bovendien is het ons voortdurende streven de volgende factoren hieraan toe te voegen: •snelle levering •goede ondersteuning •correcte prijssetting Onze onderneming beschikt over een modern ingerichte showroom voor machines, zodat we de mogelijkheid creëren om nog meer machines te stockeren en te demonstreren.Daarnaast hebben we een modern magazijn voor machine-onderdelen en gereedschappe

 5. SAB-BNL

  België

  Uw beste partner in de aanschroeftechnologie .SAB-Bnl staat in voor het ganse proces in de aanschroeftechniek .Vanaf een deskundige analyse van de bouten en moeren naar de analyse van de verbinding in de productie . Van in de ontwikkeling fase tot de bepaling van de parameters in de productie .Volledige rapportering en het uitwerken van de key - on door projecten Studie over projecten die gaan van uitrusting van productielijnen met pneumatische handgereedschappen naar een volledige automatisering en robotisering en met software ondersteuning . Alles onder één dak .Dit steeds in verbinding met inperskrachten of aanschroeftechniek .Concreet zijn wij zowel gespecialiseerd in het boren, slijpen, polieren , monteren en goed meten .De werkpost uitrusting en automatisering zijn onze grote troeven .Vele projecten , bij grote Belgische en andere montage nijverheden hebben ons reeds een naam van competentie opgeleverd .

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. JEWE PRODUCTS

  België

  Alles voor de doe-het-zelver. Het JéWé assortiment omvat een omvangrijk aantal producten voor zowel decoratieve als constructieve toepassingen, zoals: traprenovatie, trapleuningen, profielen, timmerhout, meubelpanelen, vensterbanken, vloerplinten, wand- en plafondbekleding, traphekjes en werkbladen.

 2. RUWOMAT

  België

  Wij zijn een toeleveringsbedrijf, gericht naar de bouw-, installateurs- en industriewereld alsook de doe-het-zelver. Ruwomat biedt U: kwaliteitsproducten met garantie, 2000 m² winkelruimte, vakkundig advies, vlotte levering, eigen hersteldienst.

 3. HOBBYRAMA

  België

  Hobbyrama staat synoniem voor een uitgebreid assortiment doe-het-zelf-en tuinartikels, ruwbouwmaterialen en afwerkingsproducten

 4. JD DISCHER VERTRIEB

  Duitsland

 5. GERHARD ACH

  Duitsland

 1. BBR BETON-BOHR-REUTLINGEN JÖRG-H. MÜLLER, MAURERMEISTER

  Duitsland

 2. BAACK SPATEN INH. SVEN BAACK

  Duitsland

 3. ARTHUR VÖLPEL GMBH

  Duitsland

 4. SBG SCHAUENBURG BAUMASCHINENGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 5. NOUVEAUX DOCKS

  Frankrijk

 6. OPTIMA ANGELGERÄTE WILHELM ZIEGLER E.K.

  Duitsland

 7. SCHNEIDER - POWERTOOLS - HP CLEANERS - INDUSTRIAL WET & DRY VACUUM CLEANERS

  Frankrijk

 8. FERM INTERNATIONAL BV.

  Nederland

 9. MOTTEZ

  Frankrijk

 10. TECNOCORTE

  Spanje

 1. MAKITA FRANCE SAS

  Frankrijk

 2. WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH

  Duitsland

 3. ZAONE

  Spanje

 4. ETS M.CRESPIN

  België

 5. HOFFMANN'S

  Luxemburg

 6. ROCHA & BRITO MATERIAL CONSTRUÇAO LDA

  Portugal

 7. AFL GROUPE

  Frankrijk

 8. MBN

  Oekraïne

 9. ZENIT ELECTRIC LTD.

  Oekraïne

 10. COMPTOIR DE MATERIAUX

  België