• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers

Resultaten voor

Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers - Import export

 1. JOHANN OFFNER WERKZEUGINDUSTRIE GESMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOHANN OFFNER WERKZEUGINDUSTRIE GESMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Wolfsberg, Oostenrijk.

 2. PAPESCHI SRL

  Italië

  Het bedrijf Papeschi kan zowel parket in een kleine slaapkamer als in een gymnasium leggen, in een hotel of in verschillende appartementen voor een bouwmeesters: meer dan 10 000 m² van vloerbekledingen van hout, beschikbaar op voorraad, waarbij een uitzonderlike keuze wordt gegarandeerd tegen scherpe prijzen. In zijn twee grote verkooppunten (Lucques ent Gallicano), toont Papeschi ieder soort artikel voor doe-het-zelf, tuinieren en afwerkingen in het interieur, en adviseert u over oplossingen die het beste passen bij uw projecten.

 3. DE TOLLENAERE NV

  België

  We zijn een gespecialiseerde handelsonderneming op het gebied van machines voor de metaal- aluminium- en houtbewerkingssector, en elektrische handmachines en gereedschap voor de vakman en particulier.Als exclusieve invoerder van zeer gerenommeerde Europese fabrikanten ( Duitsland, Nederland, Denemarken, Italië, Spanje, Turkije, enz.), kenmerkt De Tollenaere zich door haar technische expertise en gedreven klantenservice.Voor ieder product geldt dat het moet voldoen aan: •hoge kwaliteit i.v.m. levensduur en betrouwbaarheid •grote nauwkeurigheid waardoor de gebruiker met vertrouwen het product kan toepassen Bovendien is het ons voortdurende streven de volgende factoren hieraan toe te voegen: •snelle levering •goede ondersteuning •correcte prijssetting Onze onderneming beschikt over een modern ingerichte showroom voor machines, zodat we de mogelijkheid creëren om nog meer machines te stockeren en te demonstreren.Daarnaast hebben we een modern magazijn voor machine-onderdelen en gereedschappe

 4. FEIN

  België

  In drie fabrieken (Stuttgart, Schwäbisch-Gmund-Bargau en Sonnenbühl-Genkingen) wordt vandaag de dag bij FEIN, onderzoek gedaan, ontwikkeld en geproduceerd. Het huidige FEIN-programma omvat meer dan 200 verschillende heavy-duty elektrische gereedschappen. Via 5 eigen vestigingen in de Bondsrepubliek verzorgen zij de vakhandel alsmede de FEIN-contractwerkplaatsen. Voorts heeft FEIN eigen vestigingen in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, USA, Canada en Australië. Tevens heeft FEIN in vele landen van de wereld vertegenwoordigingen welke ook nog vele duizenden klanten bedienen.

 5. SAB-BNL

  België

  Uw beste partner in de aanschroeftechnologie .SAB-Bnl staat in voor het ganse proces in de aanschroeftechniek .Vanaf een deskundige analyse van de bouten en moeren naar de analyse van de verbinding in de productie . Van in de ontwikkeling fase tot de bepaling van de parameters in de productie .Volledige rapportering en het uitwerken van de key - on door projecten Studie over projecten die gaan van uitrusting van productielijnen met pneumatische handgereedschappen naar een volledige automatisering en robotisering en met software ondersteuning . Alles onder één dak .Dit steeds in verbinding met inperskrachten of aanschroeftechniek .Concreet zijn wij zowel gespecialiseerd in het boren, slijpen, polieren , monteren en goed meten .De werkpost uitrusting en automatisering zijn onze grote troeven .Vele projecten , bij grote Belgische en andere montage nijverheden hebben ons reeds een naam van competentie opgeleverd .

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JEWE PRODUCTS

  België

  Alles voor de doe-het-zelver. Het JéWé assortiment omvat een omvangrijk aantal producten voor zowel decoratieve als constructieve toepassingen, zoals: traprenovatie, trapleuningen, profielen, timmerhout, meubelpanelen, vensterbanken, vloerplinten, wand- en plafondbekleding, traphekjes en werkbladen.

 2. RUWOMAT

  België

  Wij zijn een toeleveringsbedrijf, gericht naar de bouw-, installateurs- en industriewereld alsook de doe-het-zelver. Ruwomat biedt U: kwaliteitsproducten met garantie, 2000 m² winkelruimte, vakkundig advies, vlotte levering, eigen hersteldienst.

 3. HOBBYRAMA

  België

  Hobbyrama staat synoniem voor een uitgebreid assortiment doe-het-zelf-en tuinartikels, ruwbouwmaterialen en afwerkingsproducten

 4. JD DISCHER VERTRIEB

  Duitsland

  Het bedrijf JD DISCHER VERTRIEB, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Niedenstein, Duitsland.

 5. GERHARD ACH

  Duitsland

  Het bedrijf GERHARD ACH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Pleystein, Duitsland.

 1. BAACK SPATEN INH. SVEN BAACK

  Duitsland

  Het bedrijf BAACK SPATEN INH. SVEN BAACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Hohenlockstedt, Duitsland.

 2. ARTHUR VÖLPEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARTHUR VÖLPEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Burgau, Duitsland.

 1. SBG SCHAUENBURG BAUMASCHINENGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf SBG SCHAUENBURG BAUMASCHINENGESELLSCHAFT MBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Monheim, Duitsland.

 2. SCHNEIDER - POWERTOOLS - HP CLEANERS - INDUSTRIAL WET & DRY VACUUM CLEANERS

  Frankrijk

  Het bedrijf SCHNEIDER - POWERTOOLS - HP CLEANERS - INDUSTRIAL WET & DRY VACUUM CLEANERS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hogedrukreinigingsapparatuur, elektrische hulpmiddelen en installaties, Hogedrukreinigingsapparatuur, en landbouwaccessoires. Het is gevestigd in Chateaulin, Frankrijk.

 3. MOTTEZ

  Frankrijk

  Het bedrijf MOTTEZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuingereedschap, Tuingereedschap, halfbuizen, ijzeren buizen, en verkleinde buizen. Het is gevestigd in Erquinghem-Lys, Frankrijk.

 4. OPTIMA ANGELGERÄTE WILHELM ZIEGLER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf OPTIMA ANGELGERÄTE WILHELM ZIEGLER E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Painten, Duitsland.

 5. TECNOCORTE

  Spanje

  Het bedrijf TECNOCORTE, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Alicante, Spanje.

 6. ZAONE

  Spanje

  Het bedrijf ZAONE, is een Multi-Category, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren internationaal garantiecertificaat, cosmetische producten, schoonheids- en hygieneproducten, parafarmaceutica, en discount kleren. Het is gevestigd in Pontevedra, Spanje.

 7. MAKITA FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf MAKITA FRANCE SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, Handgereedschap zonder motor voor autoreparaties, Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, en Handgereedschap zonder motor voor autoreparaties. Het is gevestigd in Marne-La-Vallée Cédex 3, Frankrijk.

 8. FERM INTERNATIONAL BV.

  Nederland

  Het bedrijf FERM INTERNATIONAL BV., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren handmatige elektrische hulpmiddelen. Het is gevestigd in Zwolle, Nederland.

 1. NOUVEAUX DOCKS

  Frankrijk

  Het bedrijf NOUVEAUX DOCKS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, Timmerwerk - machines en materialen, Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, Timmerwerk - machines en materialen, en isolatiesystemen. Het is gevestigd in Gerardmer, Frankrijk.

 2. WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloop - machines en materialen, Singels en sjorriemen, Hogedrukreinigingsapparatuur, Drukregelaars, Sloop - machines en materialen, Singels en sjorriemen, Hogedrukreinigingsapparatuur, en Drukregelaars. Het is gevestigd in Sehnde, Duitsland.

 3. ZENIT ELECTRIC LTD.

  Oekraïne

  Het bedrijf ZENIT ELECTRIC LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Dnipropetrovsk, Oekraïne.

 4. MBN

  Oekraïne

  Het bedrijf MBN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Krivoy Rog, Oekraïne.

 5. LA CENTRALE

  België

  Het bedrijf LA CENTRALE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, impregnerende verf, papieren bekledingsstoffen voor muren, en wandbekleding. Het is gevestigd in Grace-Hollogne, België.

 6. BÂTISELF

  Luxemburg

  Het bedrijf BÂTISELF, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, Inerte bouwmaterialen, Tuinhuisjes, Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, Inerte bouwmaterialen, sanitaire installaties, en Tuinhuisjes. Het is gevestigd in Foetz, Luxemburg.

 7. ROCHA & BRITO MATERIAL CONSTRUÇAO LDA

  Portugal

  Het bedrijf ROCHA & BRITO MATERIAL CONSTRUÇAO LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Viana Do Castelo, Portugal.

 8. HOFFMANN'S

  Luxemburg

  Het bedrijf HOFFMANN'S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabrikant van verlichtingen en lampen, decoratieve verf, vloerbedekking, en tuinartikelen. Het is gevestigd in Alzingen, Luxemburg.

 9. COMPTOIR DE MATERIAUX

  België

  Het bedrijf COMPTOIR DE MATERIAUX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, ijzerwaren voor de bouwindustrie, Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Chenée, België.

 10. FES MÉS BRICOLAJE

  Spanje

  Het bedrijf FES MÉS BRICOLAJE, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren doe-het-zelf. Het is gevestigd in Girona, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis