• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • handgereedschap- gemotoriseerd - voor metaalbewerking

Resultaten voor

Handgereedschap- gemotoriseerd - voor metaalbewerking - Import export

 1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  EWS werd in 1960 opgericht. De huidige kerncompetentie ligt op het gebied van werktuigsystemen voor CNC-draaimachines (statische en aangedreven werktuigen) en wordt met EWS-Korea tot revolver- en revolverdragersystemen uitgebreid. Meer dan 300 werknemers in de EWS-Group vormen door hun individuele deskundigheid het profiel van de huidige ondernemingsgroep. De producten van EWS zijn made in Germany. Systeempartnerschappen met DMG-Mori Seiki (Trifix en MSQP), INDEX (W-vertanding en V-lijst), Sandvik (EWS Capto), Iscar of Arno (werktuigdragersystemen) zijn uitdrukking van de deskundigheid. Met het snelwisselsysteem (modulair systeem) EWS Varia (wordt vaak onjuist met Vario aangeduid) zet de onderneming maatstaven voor de optimalisering van de set-uptijd. Het systeem werd met de innovatieprijs van Baden-Württemberg onderscheiden.

 2. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Slijpen - zo goed als nieuw: De lange levensduur van de snijgereedschappen zijn de reden waarom onze klanten ons steeds maar weer belasten met de productie van hoogwaardige trekfrezen. Maar ook het beste hulpmiddel van het beste materiaal met perfecte structuur, eersteklas gehard, is onderworpen aan slijtage. Via onze slijpservice die we met dezelfde zorg als de productie van nieuwe naalden uitvoeren, krijgt u een kwalitatief hoogwaardige, nauwkeurige verspaningsapparatuur. Loonslijperijen - wij zijn uw uurwerk: Onze medewerkers zullen er alles aan doen uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren, alsof het onze eigen zijn. Toestelbouw - dit doen we in ieder geval: Levertermijn - voor ons over het algemeen geen probleem. We kunnen echter niet toveren - maar bijna wel. En wanneer wij u eenmaal met onze ongelovige snelheid en flexibiliteit verrast hebben, zult u geloven dat we het echt kunnen.

 3. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als een van de technologisch toonaangevende fabrikanten van systeemoplossingen voor slijpen, frezen, snijden en polijsten, heeft LUKAS-ERZETT GmbH & Co.KG, gevestigd in de regio Keulen in de Oberbergischer Kreis, zich gespecialiseerd in het vervaardigen, verhandelen en adviseren van slijp-, frees-, polijst- en snijgereedschappen, aandrijfmachines en een uitgebreid assortiment accessoires. Alle door LUKAS geproduceerde en verhandelde producten staan ​​voor de hoogste kwaliteit zoals goede samenwerking, lange levensduur, uitstekende ergonomie en de beste resultaten bij slijpen, snijden, frezen, polijsten of precisiebewerking.LUKAS streeft ernaar om kwaliteit en veiligheid te combineren met toekomstgerichte antwoorden. De focus ligt altijd op nieuwe ontwikkelingen en technologieën uit een grote verscheidenheid aan industrieën. Met deze instelling zette LUKAS al heel vroeg maatstaven in de markt.

 4. WOHLHAUPTER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Duitsland

 5. LINHARDT GMBH & CO KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. REALTOOLS SA

  Zwitserland

 2. BLACK-CAT ANTIRUTSCHMATTEN

  Duitsland

 3. LAMINA TECHNOLOGIES DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 4. GRAF HARTMETALL GMBH

  Zwitserland

 5. SAUER SCHLEIF-SERVICE GMBH

  Duitsland

 1. KAFRA TOOLS

  Nederland

  Kafra tools is een klein, vakkundig team dat gespecialiseerd is in het slijpen en leveren van frezen voor allerlei toepassingen: afschuinen, afkanten, soldeer- en lasnaad bewerkingen, ontbramen en egaliseren. Onze kracht en specialisatie ligt bij het naslijpen van frezen: alle vormen kunnen worden nageslepen en zijn weer als nieuw te gebruiken. Dit kan meerdere keren, afhankelijk van het gebruik ervan. Het slijpen gebeurt handmatig door mensen met jarenlange ervaring in het vak. Hiermee bevordert u het hergebruik van de frezen.

 2. WERKZEUGDIENST OLIVER FISCHER GMBH

  Duitsland

 1. LA SALE & SERVICE INH. ANDREAS LORENZ

  Duitsland

 2. SYWO HANDELS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Oostenrijk

 3. A&L TOOL AG

  Zwitserland

 4. WEISS WERKZEUGTECHNIK

  Duitsland

 5. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Duitsland

 6. PI-METÁL

  Hongarije

 7. MECA-NORMAL

  België

 8. TEUFEL PROTOTYPEN GMBH

  Duitsland

 1. QUINCAILLERIE FOUGERE

  Frankrijk

 2. CASTELLANOS Y ECHEVARRÍA-VITORIA, S.A.

  Spanje

 3. IBT INGENIEUR BÜRO THIERMANN GMBH

  Duitsland

 4. FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH

  Duitsland

 5. OCH GMBH

  Duitsland

 6. H&M GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Duitsland

 7. DORSCHEL KG

  Duitsland

 8. LEX GMBH

  Duitsland

 9. HANS-PETER SCHERER

  Duitsland

 10. W. MÜLLER U. CO. GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Handgereedschap- gemotoriseerd - voor metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

12.664 bedrijven