• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • handgereedschap- gemotoriseerd - voor metaalbewerking

Resultaten voor

Handgereedschap- gemotoriseerd - voor metaalbewerking - Import export

 1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EWS werd in 1960 opgericht. De huidige kerncompetentie ligt op het gebied van werktuigsystemen voor CNC-draaimachines (statische en aangedreven werktuigen) en wordt met EWS-Korea tot revolver- en revolverdragersystemen uitgebreid. Meer dan 300 werknemers in de EWS-Group vormen door hun individuele deskundigheid het profiel van de huidige ondernemingsgroep. De producten van EWS zijn made in Germany. Systeempartnerschappen met DMG-Mori Seiki (Trifix en MSQP), INDEX (W-vertanding en V-lijst), Sandvik (EWS Capto), Iscar of Arno (werktuigdragersystemen) zijn uitdrukking van de deskundigheid. Met het snelwisselsysteem (modulair systeem) EWS Varia (wordt vaak onjuist met Vario aangeduid) zet de onderneming maatstaven voor de optimalisering van de set-uptijd. Het systeem werd met de innovatieprijs van Baden-Württemberg onderscheiden.

 2. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Slijpen - zo goed als nieuw: De lange levensduur van de snijgereedschappen zijn de reden waarom onze klanten ons steeds maar weer belasten met de productie van hoogwaardige trekfrezen. Maar ook het beste hulpmiddel van het beste materiaal met perfecte structuur, eersteklas gehard, is onderworpen aan slijtage. Via onze slijpservice die we met dezelfde zorg als de productie van nieuwe naalden uitvoeren, krijgt u een kwalitatief hoogwaardige, nauwkeurige verspaningsapparatuur. Loonslijperijen - wij zijn uw uurwerk: Onze medewerkers zullen er alles aan doen uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren, alsof het onze eigen zijn. Toestelbouw - dit doen we in ieder geval: Levertermijn - voor ons over het algemeen geen probleem. We kunnen echter niet toveren - maar bijna wel. En wanneer wij u eenmaal met onze ongelovige snelheid en flexibiliteit verrast hebben, zult u geloven dat we het echt kunnen.

 3. WOHLHAUPTER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOHLHAUPTER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Frickenhausen, Duitsland.

 4. REALTOOLS SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REALTOOLS SA, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Brügg, Zwitserland.

 5. LAMINA TECHNOLOGIES DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAMINA TECHNOLOGIES DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Staßfurt, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAUER SCHLEIF-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAUER SCHLEIF-SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 2. GRAF HARTMETALL GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRAF HARTMETALL GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Flawil, Zwitserland.

 3. KAFRA TOOLS

  Nederland

  Kafra tools is een klein, vakkundig team dat gespecialiseerd is in het slijpen en leveren van frezen voor allerlei toepassingen: afschuinen, afkanten, soldeer- en lasnaad bewerkingen, ontbramen en egaliseren. Onze kracht en specialisatie ligt bij het naslijpen van frezen: alle vormen kunnen worden nageslepen en zijn weer als nieuw te gebruiken. Dit kan meerdere keren, afhankelijk van het gebruik ervan. Het slijpen gebeurt handmatig door mensen met jarenlange ervaring in het vak. Hiermee bevordert u het hergebruik van de frezen.

 4. LINHARDT GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf LINHARDT GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Geiersthal, Duitsland.

 5. WERKZEUGDIENST OLIVER FISCHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WERKZEUGDIENST OLIVER FISCHER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Hoppegarten, Duitsland.

 1. LA SALE & SERVICE INH. ANDREAS LORENZ

  Duitsland

  Het bedrijf LA SALE & SERVICE INH. ANDREAS LORENZ, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Gütersloh, Duitsland.

 2. BLACK-CAT ANTIRUTSCHMATTEN

  Duitsland

  Het bedrijf BLACK-CAT ANTIRUTSCHMATTEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Riederich, Duitsland.

 1. SYWO HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SYWO HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, artikelen ter voorkoming van ongelukken, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, en Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Neumarkt Im Hausruckkreis, Oostenrijk.

 2. A&L TOOL AG

  Zwitserland

  Het bedrijf A&L TOOL AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Oberriet, Zwitserland.

 3. UGARTE BURDINDEGIA S. L.

  Spanje

  Het bedrijf UGARTE BURDINDEGIA S. L., is een Distributeur, en actief in de sector Scheepsbenodigdheden - algemene toelevering. Het is tevens aanwezig in de sectoren toelevering industriële producten, handgereedschap, en Metaalbewerking - gemotoriseerd handgereedschap. Het is gevestigd in Cestona, Spanje.

 4. GISSTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GISSTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschaphouders, accessoires voor gereedschapsmachines, cnc gereedschap, en hoekige hoofdsteunen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 5. QUINCAILLERIE FOUGERE

  Frankrijk

  Het bedrijf QUINCAILLERIE FOUGERE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bouwbeslag, IJzerwaren - industriële, Bouwbeslag, gereedschap, en Metaalbewerking - gemotoriseerd handgereedschap. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 6. PI-METÁL

  Hongarije

  Het bedrijf PI-METÁL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasersnijmachines, en buigen. Het is gevestigd in Szeged, Hongarije.

 7. MECA-NORMAL

  België

  Het bedrijf MECA-NORMAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bewegwijzering - bouwplaatsen, Bewegwijzering - bouwplaatsen, diamantgereedschap, Metaalbewerking - gemotoriseerd handgereedschap, en metalen ladders. Het is gevestigd in Morlanwelz, België.

 8. WEISS WERKZEUGTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf WEISS WERKZEUGTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Kolbingen, Duitsland.

 1. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIMA CUTTING TOOLS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 2. UTENSILERIA CARLO SPREAFICO SRL

  Italië

  Het bedrijf UTENSILERIA CARLO SPREAFICO SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden voor gereedschapsmachines voor metaalbewerking, hulpuitrustingen en accessoires voor gereedschapsmachines voor metaalbewerking, complete gereedschapsets, en veiligheidsartikelen. Het is gevestigd in Lecco, Italië.

 3. CASTELLANOS Y ECHEVARRÍA-VITORIA, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf CASTELLANOS Y ECHEVARRÍA-VITORIA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren kantfreesmachines, en afschuinmachines. Het is gevestigd in Vitoria-Gasteiz, Spanje.

 4. FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële diamanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Draadsnijden - gereedschapsmachines, Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, en Draadsnijden - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Fürstenfeldbruck, Duitsland.

 5. DORSCHEL KG

  Duitsland

  Het bedrijf DORSCHEL KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Tandheelkunde - installaties en instrumenten, Tandheelkunde - apparatuur en installaties, Preparaten - tandheelkunde, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Tandheelkunde - installaties en instrumenten, Tandheelkunde - apparatuur en installaties, en Preparaten - tandheelkunde. Het is gevestigd in Hellenhahn-Schellenberg, Duitsland.

 6. IBT INGENIEUR BÜRO THIERMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IBT INGENIEUR BÜRO THIERMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Moersleutels, Gereedschap voor het verwijderen van spaanders, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Moersleutels, en Gereedschap voor het verwijderen van spaanders. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 7. OCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriële diamanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Schuurmachines - handgereedschap, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor het zagen, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Schuurmachines - handgereedschap, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, en Gereedschapsmachines voor het zagen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 8. HANS-PETER SCHERER

  Duitsland

  Het bedrijf HANS-PETER SCHERER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - staal- en metaalbewerking, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Zaagmachines - handgereedschap, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Zaagmachines - handgereedschap, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Bramsche, Duitsland.

 9. QUINCAILLERIE BAILLARGEAT

  Frankrijk

  Het bedrijf QUINCAILLERIE BAILLARGEAT, is een Distributeur, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Meubelen - fournituren en accessoires, Bouwbeslag, Meubelen - fournituren en accessoires, gereedschap, en Metaalbewerking - gemotoriseerd handgereedschap. Het is gevestigd in La Teste De Buch, Frankrijk.

 10. MIJALSKI + NASARIAN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MIJALSKI + NASARIAN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Kunststofproducten voor de industrie, Kunststofproducten - huishoudelijk, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Kunststofproducten voor de industrie, en Kunststofproducten - huishoudelijk. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Handgereedschap- gemotoriseerd - voor metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

11.505 Bedrijven