• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hangars - ijzer en staal

Resultaten voor

Hangars - ijzer en staal - Import export

 1. SCHOBELI DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Schobeli Gruppe - In de meer dan 20 jaar dat de Schobeli Gruppe bestaat, hebben wij meer dan 400 projecten gerealiseerd in heel Europa. Onze diensten zijn zeer divers en gericht op een oplossing op lange termijn. Van algemeen projectbeheer tot volledige montage en toezicht op de werf, wij bieden onze klanten een totaaloplossing voor hun specifieke behoeften. Onze 24-7 dienst is altijd snel ter plaatse - in heel Europa. Zo staan wij ook na de eigenlijke bestelling aan uw zijde voor onderhoud en herstelling. Met ons Smart Repair proces herstellen wij oppervlakteschade onzichtbaar en relatief goedkoop. Door intensieve samenwerking met onze partners en leveranciers wereldwijd, maken wij steeds gebruik van de nieuwste technische kennis en de modernste materialen.

 2. HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG

  Duitsland

 3. REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN

  Duitsland

 4. GIESERS STAHLBAU GMBH

  Duitsland

 5. RÖGER GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HTS INDUSTRIEBAU GMBH

  Duitsland

 2. DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH

  Duitsland

 3. HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU

  Duitsland

 4. LAGERTECHNIK STEGER GMBH

  Duitsland

 5. DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH

  Oostenrijk

 1. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Duitsland

 2. ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN

  Duitsland

 1. QINGDAO NEW STRONG IMP. & EXP. CO., LTD

  China

  Qingdao New Strong IMP. & EXP. CO., LTD is een toonaangevend bedrijf in China dat beschuttingen produceert. Producten: tent, carport, bimini, opslagmagazijn, werkplaats, containerschuur, tuinserre, hangar, enz. Als het eerste en vakkundige bedrijf van beschuttingen met meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp en productie, worden onze producten geëxporteerd naar Noord-Amerika, Europa, Japan, Australië, enz., en worden erkend door onze klanten. Dit zijn de vier voordelen die we hebben: 1. We hebben ons eigen ontwerpteam: Alle producten worden door onszelf ontworpen.Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze foto's en modellen op de websites van andere bedrijven, getrouwe kopieën zijn van ons ontwerp.We kunnen ontwerpen maken naar gelang de vereisten van de klanten, of speciale modellen ontwerpen die niemand anders kan maken.Onze producten bezitten het CE-label en de norm ISO9001. 2-We hebben twee grote fabrieken van onszelf 3 .Directe verkoop uit onze fabriek, tegen scherpe prijzen 4-We voorzien altijd van zeer doeltreffende en vakkundige service. U bent welkom onze fabrieken te bezoeken! Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen.

 2. DE STAALBOUWERS

  Nederland

  De Staalbouwers is een innovatief bedrijf dat werkt volgens het constructief verantwoorde ‘Easy Construct’ snelbouwsysteem. Dit systeem maakt ons, samen met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering, uniek. Wij denken graag met u mee en bieden u slimme en praktische oplossingen die aansluiten bij uw wensen, uitstraling en budget. Het Easy Construct kan gerealiseerd worden door te werken met koudgewalst staal. Koudgewalste profielen worden vervaardigd uit thermisch verzinkte staalplaten. Door verzinkt staal te gebruiken is het staal niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar daarnaast ook nog eens erg duurzaam. Duidelijke bouwtekeningen, herkenbare details en heldere markeringen zorgen dat Easy Construct erg geschikt is voor zelfbouw. De Staalbouwers zorgt er voor dat u een duidelijke handleiding met uitgewerkte montagetekeningen krijgt, zodat u meteen aan de slag kunt!

 3. DEVA STEEL CORPORATION

  Roemenië

 4. GLOBAL-STEEL

  Duitsland

 5. SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING

  Duitsland

 6. FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. LP METALLBAU

  Duitsland

 8. AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ

  Duitsland

 1. PKP STROIEX

  Oekraïne

 2. BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG

  Duitsland

 3. INTERMAT

  Frankrijk

 4. HARTUNG GMBH

  Duitsland

 5. HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC

  Oekraïne

 7. BIG LIMES GMBH

  Duitsland

 8. LTN STAHL- UND HALLENBAU GMBH

  Duitsland

 9. WOLF & SOFSKY FERTIGBETONWERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 10. METALINOV ALLINGES

  Frankrijk