• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hangars - ijzer en staal

Resultaten voor

Hangars - ijzer en staal - Import export

 1. SCHOBELI DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Schobeli Gruppe - In de meer dan 20 jaar dat de Schobeli Gruppe bestaat, hebben wij meer dan 400 projecten gerealiseerd in heel Europa. Onze diensten zijn zeer divers en gericht op een oplossing op lange termijn. Van algemeen projectbeheer tot volledige montage en toezicht op de werf, wij bieden onze klanten een totaaloplossing voor hun specifieke behoeften. Onze 24-7 dienst is altijd snel ter plaatse - in heel Europa. Zo staan wij ook na de eigenlijke bestelling aan uw zijde voor onderhoud en herstelling. Met ons Smart Repair proces herstellen wij oppervlakteschade onzichtbaar en relatief goedkoop. Door intensieve samenwerking met onze partners en leveranciers wereldwijd, maken wij steeds gebruik van de nieuwste technische kennis en de modernste materialen.

 2. GIESERS STAHLBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GIESERS STAHLBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Bocholt, Duitsland.

 3. HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. RÖGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÖGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Dillenburg, Duitsland.

 5. HTS INDUSTRIEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HTS INDUSTRIEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Kefenrod, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH, is een Distributeur, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Lippstadt, Duitsland.

 2. LAGERTECHNIK STEGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAGERTECHNIK STEGER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Mühlau, Duitsland.

 3. DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 4. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bruggen - ijzer en staal, Noodtrappen, Steigers - staal, Aanbouw fabrieken, lichte structuren, Bruggen - ijzer en staal, balustrades, Noodtrappen, en industriële staalbouw. Het is gevestigd in Döbeln, Duitsland.

 5. ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN

  Duitsland

  Het bedrijf ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Stollberg, Duitsland.

 1. QINGDAO NEW STRONG IMP. & EXP. CO., LTD

  China

  Qingdao New Strong IMP. & EXP. CO., LTD is een toonaangevend bedrijf in China dat beschuttingen produceert. Producten: tent, carport, bimini, opslagmagazijn, werkplaats, containerschuur, tuinserre, hangar, enz. Als het eerste en vakkundige bedrijf van beschuttingen met meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp en productie, worden onze producten geëxporteerd naar Noord-Amerika, Europa, Japan, Australië, enz., en worden erkend door onze klanten. Dit zijn de vier voordelen die we hebben: 1. We hebben ons eigen ontwerpteam: Alle producten worden door onszelf ontworpen.Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze foto's en modellen op de websites van andere bedrijven, getrouwe kopieën zijn van ons ontwerp.We kunnen ontwerpen maken naar gelang de vereisten van de klanten, of speciale modellen ontwerpen die niemand anders kan maken.Onze producten bezitten het CE-label en de norm ISO9001. 2-We hebben twee grote fabrieken van onszelf 3 .Directe verkoop uit onze fabriek, tegen scherpe prijzen 4-We voorzien altijd van zeer doeltreffende en vakkundige service. U bent welkom onze fabrieken te bezoeken! Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen.

 2. DE STAALBOUWERS

  Nederland

  De Staalbouwers is een innovatief bedrijf dat werkt volgens het constructief verantwoorde ‘Easy Construct’ snelbouwsysteem. Dit systeem maakt ons, samen met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering, uniek. Wij denken graag met u mee en bieden u slimme en praktische oplossingen die aansluiten bij uw wensen, uitstraling en budget. Het Easy Construct kan gerealiseerd worden door te werken met koudgewalst staal. Koudgewalste profielen worden vervaardigd uit thermisch verzinkte staalplaten. Door verzinkt staal te gebruiken is het staal niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar daarnaast ook nog eens erg duurzaam. Duidelijke bouwtekeningen, herkenbare details en heldere markeringen zorgen dat Easy Construct erg geschikt is voor zelfbouw. De Staalbouwers zorgt er voor dat u een duidelijke handleiding met uitgewerkte montagetekeningen krijgt, zodat u meteen aan de slag kunt!

 1. GLOBAL-STEEL

  Duitsland

 2. DEVA STEEL CORPORATION

  Roemenië

 3. SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING

  Duitsland

 4. FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN

  Duitsland

 6. AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ

  Duitsland

 7. LP METALLBAU

  Duitsland

 8. BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG

  Duitsland

 1. PKP STROIEX

  Oekraïne

 2. HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU

  Duitsland

 3. HARTUNG GMBH

  Duitsland

 4. INTERMAT

  Frankrijk

 5. ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC

  Oekraïne

 6. HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. BIG LIMES GMBH

  Duitsland

 8. LTN STAHL- UND HALLENBAU GMBH

  Duitsland

 9. WOLF & SOFSKY FERTIGBETONWERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 10. HALLSTEER GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis