• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hangars - ijzer en staal

Resultaten voor

Hangars - ijzer en staal - Import export

 1. SCHOBELI DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schobeli Gruppe - In de meer dan 20 jaar dat de Schobeli Gruppe bestaat, hebben wij meer dan 400 projecten gerealiseerd in heel Europa. Onze diensten zijn zeer divers en gericht op een oplossing op lange termijn. Van algemeen projectbeheer tot volledige montage en toezicht op de werf, wij bieden onze klanten een totaaloplossing voor hun specifieke behoeften. Onze 24-7 dienst is altijd snel ter plaatse - in heel Europa. Zo staan wij ook na de eigenlijke bestelling aan uw zijde voor onderhoud en herstelling. Met ons Smart Repair proces herstellen wij oppervlakteschade onzichtbaar en relatief goedkoop. Door intensieve samenwerking met onze partners en leveranciers wereldwijd, maken wij steeds gebruik van de nieuwste technische kennis en de modernste materialen.

 2. HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. GIESERS STAHLBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GIESERS STAHLBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Bocholt, Duitsland.

 4. RÖGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RÖGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Dillenburg, Duitsland.

 5. LAGERTECHNIK STEGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAGERTECHNIK STEGER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Mühlau, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HTS INDUSTRIEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HTS INDUSTRIEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Kefenrod, Duitsland.

 2. DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH, is een Distributeur, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Lippstadt, Duitsland.

 3. DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 4. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bruggen - ijzer en staal, Noodtrappen, Steigers - staal, Aanbouw fabrieken, lichte structuren, Bruggen - ijzer en staal, balustrades, Noodtrappen, en industriële staalbouw. Het is gevestigd in Döbeln, Duitsland.

 5. ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Stollberg, Duitsland.

 1. QINGDAO NEW STRONG IMP. & EXP. CO., LTD

  China

  Qingdao New Strong IMP. & EXP. CO., LTD is een toonaangevend bedrijf in China dat beschuttingen produceert. Producten: tent, carport, bimini, opslagmagazijn, werkplaats, containerschuur, tuinserre, hangar, enz. Als het eerste en vakkundige bedrijf van beschuttingen met meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp en productie, worden onze producten geëxporteerd naar Noord-Amerika, Europa, Japan, Australië, enz., en worden erkend door onze klanten. Dit zijn de vier voordelen die we hebben: 1. We hebben ons eigen ontwerpteam: Alle producten worden door onszelf ontworpen.Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze foto's en modellen op de websites van andere bedrijven, getrouwe kopieën zijn van ons ontwerp.We kunnen ontwerpen maken naar gelang de vereisten van de klanten, of speciale modellen ontwerpen die niemand anders kan maken.Onze producten bezitten het CE-label en de norm ISO9001. 2-We hebben twee grote fabrieken van onszelf 3 .Directe verkoop uit onze fabriek, tegen scherpe prijzen 4-We voorzien altijd van zeer doeltreffende en vakkundige service. U bent welkom onze fabrieken te bezoeken! Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen.

 2. DE STAALBOUWERS

  Nederland

  De Staalbouwers is een innovatief bedrijf dat werkt volgens het constructief verantwoorde ‘Easy Construct’ snelbouwsysteem. Dit systeem maakt ons, samen met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering, uniek. Wij denken graag met u mee en bieden u slimme en praktische oplossingen die aansluiten bij uw wensen, uitstraling en budget. Het Easy Construct kan gerealiseerd worden door te werken met koudgewalst staal. Koudgewalste profielen worden vervaardigd uit thermisch verzinkte staalplaten. Door verzinkt staal te gebruiken is het staal niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar daarnaast ook nog eens erg duurzaam. Duidelijke bouwtekeningen, herkenbare details en heldere markeringen zorgen dat Easy Construct erg geschikt is voor zelfbouw. De Staalbouwers zorgt er voor dat u een duidelijke handleiding met uitgewerkte montagetekeningen krijgt, zodat u meteen aan de slag kunt!

 1. FRISOMAT

  België

  Frisomat schept ruimte. Staalconstructies met korte bouwtijd en lange levensduur. Frisomat zet uw ruimte in een mum van tijd stevig in elkaar. We bouwen ze met koudgewalst staal. De voordelen: U bespaart tijd en kosten Uw staalconstructie is een krachtpatser, maar toch een lichtgewicht. Daardoor kan ze snel opgebouwd worden door twee monteurs op de werf. Uw opties zijn grenzeloos Uw staalconstructie is opgebouwd uit robuuste componenten, die u gemakkelijk kunt personaliseren. Van vloer tot dak. U bent gerust Uw staalconstructie wordt ontworpen, geproduceerd, geoptimaliseerd én geplaatst door Frisomat. Alles is dus doordrongen van onze expertise.

 2. INTERLOODS

  België

  Sinds 1986 biedt Interloods pasklare oplossingen in de vorm van een brede waaier aan loodsen en hallen voor uw al dan niet tijdelijke, logistieke problemen en dit tegen een optimale prijs/kwaliteitverhouding. De loodsen en hallen van Interloods zijn duurzaam maar tegelijkertijd ook flexibel, en komen zo tegemoet aan uw behoefte aan ruimte op maat of u nu kiest voor nieuwbouw, verhuur of renovatie van loodsen. Sinds 2013 werd Interloods opgenomen in de Frisomat Groep - specialist in de bouw van industriële hallen. Hierdoor kan Interloods terugvallen op een eigen fabricatie en een sterke partner om zo een optimale klantenservice te geven. Met meer dan 25 jaar ervaring staat Interloods bekend als een solide en kwaliteitsvolle partner in de petrochemische sector, bouw-en aannemerij en vele anderen. Het is de Interloods filosofie om samen met de klant te zoeken naar snelle, pasklare en betaalbare oplossingen. Interloods verkoopt, verhuurt, monteert, demonteert, verplaatst en renoveert loodsen en hallen. Bovendien zijn onze loodsen en hallen schakelbaar zodat elke oppervlakte gerealiseerd kan worden! Samen met u en binnen uw budget lossen wij uw plaatsgebrek op. Zowel permanent als tijdelijk, maar altijd degelijk.

 3. GLOBAL-STEEL

  Duitsland

  Het bedrijf GLOBAL-STEEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Emden, Duitsland.

 4. DEVA STEEL CORPORATION

  Roemenië

  Het bedrijf DEVA STEEL CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen van staal en metaal, Metalen skeletbouw, Hallen - metaal, Hangars - ijzer en staal, Lassen van staal en metaal, Metalen skeletbouw, Hallen - metaal, en Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Hunedoara, Roemenië.

 5. REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN

  Duitsland

  Het bedrijf REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Kreuztal, Duitsland.

 6. FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Coesfeld, Duitsland.

 7. SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING

  Duitsland

  Het bedrijf SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Dietmannsried, Duitsland.

 8. LP METALLBAU

  Duitsland

  Het bedrijf LP METALLBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Hilpoltstein, Duitsland.

 1. AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ

  Duitsland

  Het bedrijf AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Nersingen, Duitsland.

 2. PKP STROIEX

  Oekraïne

  Het bedrijf PKP STROIEX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 3. BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Warburg, Duitsland.

 4. PNB - PEDRO NUNO BASTOS, UNIP. LDA.

  Portugal

  Het bedrijf PNB - PEDRO NUNO BASTOS, UNIP. LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium gevels, en structuren van metaal. Het is gevestigd in Fiães, Portugal.

 5. HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU

  Duitsland

  Het bedrijf HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Suhl, Duitsland.

 6. INTERMAT

  Frankrijk

  Het bedrijf INTERMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steel construction, modulaire kantoren, tuinhuisje in zelfbouwpakket, en carport voor camper. Het is gevestigd in Illats, Frankrijk.

 7. HARTUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HARTUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Unterwellenborn, Duitsland.

 8. ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren hangar. Het is gevestigd in Kremenchug, Oekraïne.

 9. HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is gevestigd in Bad Salzuflen, Duitsland.

 10. BIG LIMES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIG LIMES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, bewerking van metallurgische producten, en Industriebouw. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis