Leverancier worden Zich identificeren
 • europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hardmetalen mes

Resultaten voor

Hardmetalen mes - Import export

 1. STEINSTOSSER QUALITÄTSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Steinstosser & Schmachtenberg heten de BUCHHOLZ GROUP - Welkom! Consequente sectorspecialisatie, meer dan 100 jaar ervaring en gecertificeerd kwaliteitsmanagement zijn de ideale voorwaarden: staan wij wereldwijd bekend om de constant uitstekende kwaliteit van hun producten. Onze werknemers zijn de basis van ons succes: Zij kennen machines, toepassingsgebieden en hun speciale uitdagingen zeer goed - en adviseren u persoonlijk, doelgericht en snel. Uitstekende service waar je op kunt vertrouwen. De betrouwbare levering van complete messensets inclusief accessoires is een van onze sterke punten. De betrouwbare levering van complete messensets inclusief accessoires is een van onze sterke punten.Bezoek onze webshop op https: //shop.buchholz-gruppe.eu en vind de messen voor uw machine. Wij leveren messen en slijtdelen voor de volgende industrieën: Recycling, wegenbouw, plaatbewerking, bosbouw, staalproductie

 2. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren, slijpen en onderhouden van industriële messen. Sinds 2006, hebben wij een uitgebreide waaier snij- en stansmessen voor de industrie zoals printers, levensmiddelen, verpakking, autobanden- en meubelproductie, metaalplaten snijden en de tabaksindustrie vervaardigd. Onze productiesite is gevestigd in Třebechovice pod Orebem, in de Tsjechische Republiek en wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige Europese materialen voor het vervaardigen van onze messen. Wij bieden productie op maat naargelang de wensen van de klant en bieden slijpdiensten voor industriële messen. Met onze ervaring in het snijden van diverse materialen, bieden wij tevens adviesdiensten en leveren accessoires zoals meshouders, snijstangen en boorbitjes. Naast messen levert MERCEL een keur aan accessoires voor messen, zoals meshouders, plastic snijstangen en boorbitjes voor papier. MERCEL is tevens werkzaam op het gebied van de verkoop van tweedehands machines voor de papierindustire, zoals snijmachines, printers en overige vewerkingsinstallaties. Op onze website kunt u een lijst van tweedehands papierverwerkingsmachines raadplegen. MERCEL is et trots op de laatste CNC en NC machines te gebruiken om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de messenproductie te garanderen. Wij bedienen klanten in heel Europa en staan bekend om voor onze hoogwaardige materialen en moderne technologieën.

 3. BFT HARTMETALL WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  BFT Carbide Tools staat voor de ontwikkeling en productie van precisiesnijgereedschap van het hoogste niveau. Het bedrijf, opgericht door Günter Bröker in 1987, heeft vandaag meer dan 60 mensen in dienst op de site Brande-Hörnerkirchen. Ons aanbod omvat hardmetalen messen voor snijtafels of plotters van Zünd, Roland, Aristo, AXYZ, Bullmer, Mimaki, Graphtec, Summa, Multicam, Esko Kongsberg, Ecocam, Kuris, Gerber, Mutoh, enz. Behoren tot onze productportfolio - net als speciale snijmachines voor chipkaarten, graveerfrezen, tweesnijdende frezen, rechts- of linksdraaiende frezen. Ultrasoon mes voor alle 5/16 '' - 24 UNF-opnamen zoals bijv. AGFM, Dukane, Kuris enz., of voor toepassingen in CFK vervolledigt het honingraatgamma ons brede standaardgamma. Een andere specialiteit zijn (ultrasone) messen en snijders op maat volgens klantspecifieke eisen.Hardmetalen messen met de geometrie volgens de respectieve eis tot 330 mm zijn geen probleem.