• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hefinrichtingen

Resultaten voor

Hefinrichtingen - Import export

 1. KEM TECH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  KemTech KSF Europe is een Zwitserse fabrikant met meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen van hefoplossingen voor CVC systemen, rolluiken, terrasluifels, gipswanden, glas en materialen. Wij zijn er trots op een toonaangevende uitvinder te zijn op de internationale markt die Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië en Australië dekt. Wij streven altijd naar perfectie en volgen de laatste vernieuwingen binnen de industrie op de voet en trachten aan de meest strenge normen te voldoen. Door de jaren heen heeft KSF solide vaardigheden opgedaan op het gebied van R&D en de productie en kreeg meer dan 200 internationale brevetten toegekend om zo uit te groeien toot marktleider binnen de glasindustrie. Onze digitaal gestuurde werktuigmachines en onze semi-gerobotiseerde systemen worden op zorgvuldige wijze vervaardigd door onze gekwalificeerde professionals in onze fabriek, met behulp van de meest moderne lasapparatuur. KSF verbindt zich er tevens toe zijn klanten een snelle en efficiënte klantenservice te bieden. ONS BEDRIJF: - 45 jaar ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor goederenhantering - Duizenden klanten wereldwijd - Meer dan 200 internationale brevetten - Een compleet assortiment CE-gecertificeerde producten - Hoofdkantoor en showroom gebaseerd in Zwitserland - Oplagplaats en onderhoudscentrum gebaseerd in Frankrijk

 2. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

 3. VACU-LIFT TRANSPORTSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We bouwen VacuLifter®.Made in Germany. Als uitvinder van de vacuümheftechniek ontwikkelen wij al meer dan 50 jaar innovatieve transportsystemen onder de naam VacuLifter®, die productieprocessen vereenvoudigen door hoge efficiëntie in een groot aantal industrieën.We kunnen er met trots op wijzen dat er vandaag de dag meer dan 28.000 VacuLifter® wereldwijd actief zijn in handwerk en multinationals (bijv.Vliegtuigbouw en auto-industrie) zijn in gebruik en VACU-LIFT neemt de leidende positie in op nationaal en internationaal niveau.Dankzij uitgebreide knowhow, professioneel projectbeheer en permanent onderzoeks- en ontwikkelingswerk, hebben we de best mogelijke voorwaarden om u brancheoplossingen op maat te bieden.

 4. AERO-LIFT VAKUUMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AERO-LIFT Vakuumtechnik GmbH werd opgericht in 1992 met een fabriek in Geislingen-Binsdorf, in de Zollernalbkreis, en houdt zich bezig met vacuümlift- en transporttechniek. In het zuidwesten van Duitsland, tussen het Zwarte Woud en de Schwäbische Alb, worden succesvolle hulpbronnen consequent benut. Onze aangename werkomgeving en een harmonieuze atmosfeer worden weerspiegeld in hoge productkwaliteit.Het brede spectrum van deze werkgebieden vormt de grondslag voor grote innovatiekracht en flexibiliteit. De geslaagde combinatie van gemotiveerde, vakbekwame medewerkers en een levendige teamspirit stellen het bedrijf in staat zich voortdurend verder te ontwikkelen. Internationale focus, moderne interne en externe opleidingsprogramma's en een goed klimaat vormen de vruchtbare bodem om de voordelen voor de klant van de eigen producten altijd te optimaliseren.Behalve milieubewustzijn is ook de slogan „citius, fortius, altius“ stevig verankerd in de bedrijfsfilosofie en in de zin van de klant altijd actueel.

 5. ACIMEX

  Frankrijk

  Leader in industrieel lossen en laden van zware ladingen: wij zijn ontwerper en fabrikant van hefapparatuur via vacuüm voor het grijpen van grote onderdelen van beton, staal of PVC. Wij zijn werkzaam op werkplaatsen in de grond-, water, en wegenbouwsector en de bouwsector.Wij zijn werkzaam in de metallurgie voor de luchtvaart. Onze producten worden gebruikt in extreme omstandigheden op moeilijke en gevaarlijke terreinen, smalle ruimten waar hefsystemen anders dan hefbalken met zuignap niet kunnen komen (bijv. tunnelgraafmachine voor het grijpen en het plaatsen van tunnelbekledingen).Wij produceren apparatuur op maat om te heffen, te kiepen, te keren en voor de opslag van grote volumes.Wij ontwikkelen systemen die in staat zijn tot 30 ton op een veilige manier te heffen en te laden en lossen.Onze service omvat ook de uitvoering, de montage en de inbedrijfsstelling van geautomatiseerde gehelen voor diverse productieprocessen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CERRATO SRL

  Italië

  De onderneming CERRATO Srl is sinds 1963 werkzaam binnen de sector van hefinstallaties en telt 55 werknemers verdeeld over de diverse afdelingen van het bedrijf (Verkoop-Ontwerp-Administratie-Fabricage- Montage-Onderhoud- Klantenservice). Onze hoofddoelen zijn het garanderen van de kwaliteit en de veiligheid van onze producten en het bieden van geavanceerde betrouwbare en veilige producten aan onze klanten. Ons team voor technische bijstand verzorgt de inbedrijfstelling van onze installaties en staan altijd zo snel mogelijk voor u klaar.

 2. STERTIL B.V.

  Nederland

  De Stertil Groep maakt deel uit van Citadel Enterprises Ltd, een Nederlandse technologiegroep die marktleider is. De producten van de Stertil Groep worden wereldwijd verkocht via de plaatselijke verkooporganisaties in de VS, het VK, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Brazilië, alsmede via zorgvuldig geselecteerde exclusieve distributeurs

 3. NORDGREIF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NORDGREIF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, Hijswerk - materiaal en accessoires, en laadbakken. Het is gevestigd in Schenefeld, Duitsland.

 4. DALMEC FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf DALMEC FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren takels, manipulerende robotten, manipulatoren, en voorzieningen voor hantering. Het is gevestigd in Argenteuil, Frankrijk.

 5. A.S.M.I. S.N.C. DI MICHELON GIULIANO & C.

  Italië

  Het bedrijf A.S.M.I. S.N.C. DI MICHELON GIULIANO & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren overbelastingsbegrenzer, ladingscellen, balansen en systemen voor industrieel wegen, en mechanische bewerkingen. Het is gevestigd in Pianiga, Italië.

 1. MANUPAC

  Frankrijk

  Het bedrijf MANUPAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buistransport - systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefinrichtingen, en Hefinrichtingen. Het is gevestigd in Villeneuve Sur Yonne, Frankrijk.

 2. TTR HANDLING

  Italië

  Het bedrijf TTR HANDLING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hefzuignappen, en hijsmateriaal. Het is gevestigd in Robecco Sul Naviglio, Italië.

 1. MANIP

  Frankrijk

  Het bedrijf MANIP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefinrichtingen, liftinstallaties, Hefinrichtingen, stelmagneten, en verlading van goederen. Het is gevestigd in Loudun, Frankrijk.

 2. BOYENS MICHEL

  België

  Het bedrijf BOYENS MICHEL, en actief in de sector Kranen, verrijdbaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, Hefinrichtingen, trektractoren voor goederenverlading, Transportapparaten voor zware lasten, Hijswerk - materiaal en accessoires, en Hefinrichtingen. Het is gevestigd in Liege, België.

 3. COMEGE

  Frankrijk

  Het bedrijf COMEGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hefinrichtingen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hefinrichtingen, en Rolbruggen en portaalkranen. Het is gevestigd in Saint-Germain-Du-Plain, Frankrijk.

 4. AXESS INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf AXESS INDUSTRIES, is een Distributeur, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefinrichtingen, Hefinrichtingen, en stellingen. Het is gevestigd in Strasbourg, Frankrijk.

 5. ELETTROMECCANICA PIZZAMIGLIO

  Italië

  Het bedrijf ELETTROMECCANICA PIZZAMIGLIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hijsmateriaal, en onderhoud van portaalkranen. Het is gevestigd in Valeggio Sul Mincio, Italië.

 6. PRO-TEC SRL

  Italië

  Het bedrijf PRO-TEC SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lieren voor gordijnen. Het is gevestigd in Senago, Italië.

 7. ISERCO INDUSTRIES SERVICES ET CONSEILS

  Frankrijk

  Het bedrijf ISERCO INDUSTRIES SERVICES ET CONSEILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - gemotoriseerde voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefinrichtingen, Hefinrichtingen, en wormschroeven. Het is gevestigd in Gondecourt, Frankrijk.

 8. ADC FAYAT GROUP

  Frankrijk

  Het bedrijf ADC FAYAT GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefinrichtingen, Hefinrichtingen, metaalconstructies, heftafels voor goederenverlading, en takels. Het is gevestigd in Parthenay, Frankrijk.

 1. 2M LEVAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf 2M LEVAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kraanwagen, autokranen voor het hijsen van goederen, kraanwagens, en industrie hijswerk. Het is gevestigd in La Charité-Sur-Loire, Frankrijk.

 2. MAPPTOOLS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAPPTOOLS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatisch gereedschap, kleminrichtingen, Pneumatisch gereedschap, pneumatisch gereedschap, en industrieel pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Rho, Italië.

 3. BADT LEVAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf BADT LEVAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefinrichtingen, installatie van loopkranen, en Hefinrichtingen. Het is gevestigd in Le Grand Quevilly Cedex, Frankrijk.

 4. CABLERO SRL

  Roemenië

  Het bedrijf CABLERO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels, gedraaid, Hefinrichtingen, Veiligheidstuig, Takels en lieren, Kabels, gedraaid, Hefinrichtingen, Veiligheidstuig, en Takels en lieren. Het is gevestigd in Iasi, Roemenië.

 5. DAMAC, MATÉRIEL ELECTRIQUE - RADIOCOMMANDES INDUSTRIELLES - VARIATEURS DE TENSION

  Frankrijk

  Het bedrijf DAMAC, MATÉRIEL ELECTRIQUE - RADIOCOMMANDES INDUSTRIELLES - VARIATEURS DE TENSION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiobesturing - systemen en installaties, en Radiobesturing - systemen en installaties. Het is gevestigd in Meylan, Frankrijk.

 6. SMEYERS-TU

  België

  Het bedrijf SMEYERS-TU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, Goederenliften, Goederenliften en hijstoestellen - bouw, heftafels voor goederenverlading, Bouwliften, Goederenliften, en Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Strombeek-Bever, België.

 7. GROUPE DELAUNOIT

  België

  Het bedrijf GROUPE DELAUNOIT, is een Multi-Category, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolbruggen en portaalkranen, Mandenlift, verlading van goederen, Rolbruggen en portaalkranen, zeefapparaten, en Mandenlift. Het is gevestigd in Fleurus, België.

 8. SHT SUHLER HEBEZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SHT SUHLER HEBEZEUGTECHNIK GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is gevestigd in Suhl, Duitsland.

 9. SDML

  Frankrijk

  Het bedrijf SDML, is een Distributeur, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefinrichtingen, en Hefinrichtingen. Het is gevestigd in Vitrolles, Frankrijk.

 10. ACEMIA INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf ACEMIA INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefinrichtingen, transportbanden, Hefinrichtingen, en Podiumbouw. Het is gevestigd in La Chevroliere, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis