• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hek- en rasterwerken en metaalgaas

Resultaten voor

Hek- en rasterwerken en metaalgaas - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is een metaalverwerkingsbedrijf.TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is opgericht in 1997 in de gemeente Águeda.Wij vervaardigen metalen structuren, metalen constructies, balustrades, leuningen, deuren en hekken. Wij maken industriële paviljoens. Wij hebben ook de mogelijkheid om slotenmaker projecten uit te voeren zoals kleine en grote hekken, balustrades en kleine daken. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring op binnenlandse en buitenlandse markten: Spanje, Frankrijk, Angola, Mozambique, en anderen. Wij doen alle soorten werk in ijzer, gelast aluminium of roestvrij staal. Wij hebben een technische afdeling met verschillende ontwerpers en ingenieurs en wij doen aan 3D-modellering. Wij zetten in op uitmuntendheid door gebruik te maken van de beste materialen, uitrusting, methoden en processen en wij beschikken over een bekwaam en gemotiveerd team om uw projecten uit te voeren. Wij hebben lasersnijden, buigmachine, snijden en boren, lassen. Wij zijn een EN1090 en ISO9001 gecertificeerd bedrijf.

 2. DRAHT-BINDER OHG

  Duitsland

  Dankzij meer dan 60 jaar geconcentreerde verdere ontwikkeling van onze kernactiviteit zijn wij vandaag de dag uw specialist. Wij produceren allerlei soorten roosters en weefsels zowel voor de handel als voor de consument. De onderneming werd in 1945 als bankwerkerij met de onderafdelingen tuin- en poortbouw opgericht. Al in de beginjaren ontstond een kleine afdeling machinebouw die draadverwerkingsmachines voor eigen gebruik construeerde. In de jaren 70 ontwikkelde zich de draadweverij tot een gelijkwaardige peiler. In 1978 werd de eerste volautomatische productie-installatie voor vlechtwerk van metaaldraad en stansroosters gebouwd. De onderneming verplaatste zich naar Erkrath, en door de concentratie van de onderneming op de productie van draadweefsels werden nieuwe markten ontsloten. In 1995 werd het productaanbod uitgebreid met de producten puntgelaste roosters en frames. Tegenwoordig wordt op 4 volautomatische productielijnen geproduceerd.

 3. NEGOFILTRES

  Frankrijk

  Négofiltres, de industriële filter op maat. Négofiltres is een Franse onderneming gevestigd in het departement Seine-et-Marne, gespecialiseerd in de fabricage van en de groothandel in industriële filters op maat. Zijn bedrijfsleider, mijnheer Daveau, heeft meer dan 22 jaar ervaring verworven in de internationale industriële sector en heeft een bevoorrechte relatie ontwikkeld met Franse handelspartners en internationale toeleveranciers. Négofiltres vervaardigt alle soorten filters voor de industrie, de bouwsector, architectuur, maar ook voor de farmaceutische industrie en de kunststofindustrie. Neem dan ook snel contact op met de onderneming: u krijgt binnen 48 uur antwoord. Zeer concurrerende prijzen en levering in heel Europa. Grote voorraad industriële filters en filtrerende media in onze fabriek in Fontainebleau. Een overzicht van onze producten: Filters, filterpatronen en metalen filterzeven; Zeven, roosters en filtrerende media van rvs; Papieren filter en kunststoffilter.

 4. O.M.A.F. SRL

  Italië

  O.M.A.F. is gespecialiseerd in de vervaardiging van rvs roosters INOXLINE, verzinkt rasterwerk, metalen afrasteringen en rasterwerk voor de industrie en bouwsector. Al ons rasterwerk wordt d.m.v. geautomatiseerde systemen vervaardigd. O.M.A.F. vult de uitgebreide catalogus aan met producten en accessoires voor de bouwsector: platte rioolputdeksels, vergrendelingen, roosters en putten van roestvrij staal.

 5. GONDREXON INDUSTRIE

  België

  Gondrexon Industrie NV, sinds 1844 trotse fabrikant van 100% maatwerkproducten: metaalweverij, transportbanden &metaalbewerkingsspecialist. In onze vestiging in Zaventem (BE) produceren we draaddoek uit diverse materialen voor filterelementen in de chemische, petrochemische, mijnbouw-, levensmiddelen- en farmaceutische industrie. Naast het weven van metaal voeren we in onze constructieafdeling ook snij-, plooi-, las- en montagewerk uit. We fungeren als one-stop-shop voor onze klanten. ISO 9001: 201

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROTRAMEX

  Spanje

  Belangrijkste fabrikant van metalen roosters. Metalen roosters, treden, latwerk, looproosters. verzinkt, zwart, rvs, GVK. (Roosters van vezel).

 2. MEA METAL APPLICATIONS GMBH

  Duitsland

 3. MM LAGERTECHNIK INHABERIN MARIA MALBASIC

  Duitsland

 4. STEHDRAUF INH. THOMAS BROSZEIT

  Duitsland

 5. FILMEC

  Italië

 1. HABERKORN GMBH

  Oostenrijk

 2. FIBROLUX GMBH

  Duitsland

 1. JÄGER GMBH

  Duitsland

 2. GITTERSTAR GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. K60 - GITTERROST SYSTEME GMBH & GMBH CO. KG

  Duitsland

 4. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Duitsland

 5. FENAU GMBH

  Duitsland

 6. ROTEX METALLBAUTEILE GMBH

  Zwitserland

 7. EUROGRATE GMBH

  Duitsland

 8. ATROW

  Frankrijk

  Onze specialiteit is het ontwerpen en vervaardigen van gelaste vormstukken precies volgens de maten, zoals de bescherming van verlichtingsapparatuur, van bewegende onderdelen, van verwarmingselementen. Componenten van medische apparatuur en artikelen voor laboratoria, alsook elementen voor meubelen. Verder standaarden voor op toonbanken, standaarden van geperforeerde staalplaat, modulaire standaarden en standaarden uit één stuk bestemd voor supermarktrekken, voor winkels en voor de industriële sector.

 1. FEROPLAST D.O.O.

  Kroatië

  De voornaamste activiteit van het bedrijf is de vervaardiging van draadproducten, die op de markt worden gebracht door distributeurs of door verwerkende fabrikanten (huishoudapparaten, meubels). Feroplast producten zijn ontworpen voor de huishouding (rooster, vergiet, stoelen) of zijn te gebruiken als uitrusting (manden, beursstands, containers). De hedendaagse producten en werkwijzen binnen Feroplast zijn milieuvriendelijk. De producten worden volgens onze eigen ideeën gemaakt of volgens reeds ontworpen projecten.

 2. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Ons uitgangspunt is om mensen met onze producten te beschermen en om ervoor te zorgen dat de omgang met machines veilig is. Bovenal is het belangrijk dat iedereen kan profiteren van het gebruik van onze systemen en diensten en daardoor tevredenheid voor zichzelf of bij zijn klanten creëert. Wij zien onze klanten als individuen. Dus streven wij ernaar de behoeften van onze partners en systeemoverschrijdend samenwerkingsproces over te nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze klanten en dat is waarom wij hechten aan een hoge kwaliteitsnorm die alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en geteste componenten in TIEMANN beschermingssystemen gebruikt. Dit is altijd een voordeliger alternatief op de lange termijn. We weten dat wanneer zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten willen voldoen, dit afhankelijk is van de creativiteit, vaardigheden, diversiteit en het teamwork van onze medewerkers.

 3. OMNIMESH BVBA

  België

  Bij Omnimesh zijn we gespecialiseerd in het fabriceren en verwerken van metaalgaas en vlechtwerk, alsook het verwerken ervan tot eindproducten. Kijk bij onze industriële producten en ontdek ons filtergaas, gelaste roosters, gevlochten roosters, geperforeerde platen, schouwroosters, vonkengordijnen en nog veel meer! Als fabrikant metaalgaas hebben wij ons gespecialiseerd in de toepassing van zeef(her)bespanning, zeefdekken en het bekleden van filterelementen. Wij garanderen een topkwaliteit van onze (her)bespanningen! Als u houdt van strak en design kan u terecht bij onze architecturale producten. Deze architecturale producten zijn gericht naar architecten en interieurvormgevers en worden gebruikt als gevelbekleding, afscherming, borstwering, wand- en plafonddecoratie, bij de creatie van speciale verlichtingseffecten, etc. Een grote variëteit en grote voorraad garanderen snelle leveringstermijnen en als het nodig is hebben we een snelservice! Particulieren kunnen ook steeds bij ons bestellen via de webshop: http: //shop.omnimesh.be/ Website Omnimesh: https: //www.omnimesh.be/

 4. METAFAN

  België

  METAFAN BVBA - Gespecialiseerde groothandelszaak in draadproducten, vaste panelen, poorten. De nodige privacy wordt gegarandeerd met een afsluiting in tuindraad met passend assortiment palen (diverse profielen). Of verkiest U de stijlvolle paneelafsluitingen met bijpassende palen en geschikte toebehoren? Gegarandeerd een snelle plaatsing. Als specialist in poederlakwerk kunnen deze paneelafsluitingen in diverse RAL kleuren. Als finishing touch een tuinpoort of schuifpoort met of zonder rail/automatisatie.

 5. AXELENT

  België

  Axelent is een snelgroeiend Zweeds bedrijf dat zich bezighoudt met de productie, verkoop en ontwikkeling van gaaswanden en gaaswandsystemen voor fabrieken en magazijnen. Ons gaas hekwerk en onze gaas afscheidingssystemen worden geproduceerd in onze volautomatische X-line: van buizen en draad tot complete elementen, kant-en-klaar verpakt op pallets. Om de verpakking zo goed mogelijk op maat te kunnen krijgen, worden alle pallets bij Axelent zelf gemonteerd. Wij leveren al onze gaaswanden zorgvuldig verpakt in plastic en op speciaal aangepaste pallets, inclusief bevestigingsmateriaal en montage-instructies. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een ideale magazijninrichting met hekwerk. Bovendien biedt een afsluiting van Axelent u een perfecte machinebeveiliging.

 6. KESTENS MONTAGE

  België

  Vandaag is Kestens Montage een dynamisch bedrijf met een vijftigtal geëngageerde en gemotiveerde medewerkers, gespecialiseerd in verschillende disciplines. Het streeft ernaar om alle werken uit te voeren met eigen personeel. Het is voornamelijk actief in industriële omgevingen en heeft zich toegelegd op de bouw van metaalconstructies in staal, roestvrij staal of aluminium, interne transportsystemen, industriële montage, industrieel onderhoud en industriële verhuizingen.

 7. J HERMANS ET CIE

  België

  De aluminium gevels en Kalwall-gevels van J. HERMANS & C° zijn een vakkundig antwoord op de hoge kwaliteitseisen van een bouwmarkt in evolutie. Voor de realisatie van onze gevels hebben wij een hardwerkend en enthousiast team van medewerkers in huis, vanaf de ontwerpfase, uitvoering tot en met project management. Kwaliteit en service staan centraal doorheen het ganse ontwikkelingsproces

 8. ACOBO

  België

  ACOBO biedt samen met SCHUCO aan architecten, investeerders, woningcorporaties en ontwikkelaars vernieuwende oplossingen, die niet alleen energie besparen en energie opwekken, maar ook de behoefte aan veiligheid, comfort en vrijheid in ontwerpen volledig waarmaken. U kiest daarom voor ACOBO, als producent van SCHUCO, de leverancier van de meest veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige systeemoplossingen in aluminium raamgehelen en solar.

 9. ANKA METAAL

  België

  Anka Metaal realiseert betonijzer, op maat gesneden, geplooid en gevlochten; bouwstaalmatten, metaalconstructies, ijzervlechterij, poutrellen, hoekijzers, buizen; constructiewerk, lassen, boren, branden, metaliseren en verven; deksels en rrosters in aluminium, gietijzer of PVC, spouwhaken, ...

 10. FILTRES GUERIN

  Frankrijk

  FILTRES GUÉRIN, een onderneming die kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring en 3 productie-eenheden, is een marktleider in de sector van metalen filterelementen. Kwaliteit, innovatie en knowhow zijn de waarden van de onderneming Guérin. De doelsectoren zijn zeer uiteenlopend: luchtvaart, agrovoedingsindustrie, auto-industrie, petrochemie, chemie, cryogenie, energie, milieu, kernenergie, farmaceutica (medisch en cosmetisch), kranen en leidingen, en meer in het algemeen industriële installaties.