• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • herbebossing

Resultaten voor

Herbebossing - Import export

 1. SIMON CLAEYS BV

  België

  Rioleringswerken behoren al jarenlang tot onze dienstverlening. En dat in alle mogelijke hoedanigheden. Oud rioleringstel uitbreken, verwijden en/of vernieuwen van oude waterput, plaatsen van gescheiden rioleringsstelsel…, etc. Ook tuinaanleg en onderhoud behoren al jaren lang tot 1 van ons specialiteiten. Daarnaast doen wij ook nog verhardingswerken: asfalteren, betonneren, klinkeren, tegelen. Afbraakwerken en grondwerken moeten efficiënt worden uitgevoerd: ze vormen letterlijk de basis voor de daaropvolgende bouwwerken. U kan bij ons terecht voor het nivelleren, afgraven of ophogen van terreinen, putten steken, … etc. En ten slotte kunt u ook voor de strooidienst bij ons terecht. Dat kan per oproep, maar ook met een contract - op die manier staat u ’s morgens nooit voor onaangename verrassingen. Wij zijn uitgerust met vrachtwagens met eigen strooier en sneeuwschuif, een minitractor met eigen strooier en sneeuwschuif, en we hebben een opslagplaats voor eigen zout.

 2. ANKARA MAVI LADIN

  Turkije

  Het bedrijf ANKARA MAVI LADIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Herbebossing. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. YENICECEVIZ

  Turkije

  Het bedrijf YENICECEVIZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Herbebossing. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 4. INKA FOREST EXPORT S.A.C

  Peru

  Het bedrijf INKA FOREST EXPORT S.A.C, is een Groothandelaar, en actief in de sector Herbebossing. Het is gevestigd in Lima, Peru.

 5. FORÊT ET NATURE

  Luxemburg

  Het bedrijf FORÊT ET NATURE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Herbebossing, hakken van gevaarlijke bomen, onderhoud van de bossen, Herbebossing, en uitzagen van hout. Het is gevestigd in Grosbous, Luxemburg.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CO2 GESTIÓN

  Spanje

  Het bedrijf CO2 GESTIÓN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Herbebossing. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies sector bosbouw. Het is gevestigd in Molinos De Duero, Spanje.

 2. BIZZOTTO STEFANO

  Italië

  Het bedrijf BIZZOTTO STEFANO, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Cassola, Italië.

 3. PURICELLI AMBIENTE VERDE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PURICELLI AMBIENTE VERDE S.R.L., en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Jerago Con Orago, Italië.

 4. COOPERATIVA AGRICOLA DI S. BIAGIO - SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf COOPERATIVA AGRICOLA DI S. BIAGIO - SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Faenza, Italië.

 5. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW ŚWIĄTKOWSCY

  Polen

  Het bedrijf SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW ŚWIĄTKOWSCY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Herbebossing. Het is tevens aanwezig in de sectoren pootgoed voor naaldbomen, en bosaanplantwerkzaamheden. Het is gevestigd in Choceń, Polen.

 1. ARCO DEL LAVORATORE

  Italië

  Het bedrijf ARCO DEL LAVORATORE, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Roddino, Italië.

 2. LA FORESTA SOC. COOP.

  Italië

  Het bedrijf LA FORESTA SOC. COOP., en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Susa, Italië.

 1. G.T.R. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf G.T.R. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Olbia, Italië.

 2. GEBRUEDER GAMPER DES GAMPER MICHAEL & CO. OHG

  Italië

  Het bedrijf GEBRUEDER GAMPER DES GAMPER MICHAEL & CO. OHG, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Velturno, Italië.

 3. PICCATO MICHELE

  Italië

  Het bedrijf PICCATO MICHELE, is een Distributeur, en actief in de sector Herbebossing. Het is gevestigd in torino, Italië.

 4. LETTIERI ESTERINA

  Italië

  Het bedrijf LETTIERI ESTERINA, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Capaccio Paestum, Italië.

 5. TERRATECH SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

  Het bedrijf TERRATECH SOCIETA' COOPERATIVA, is een Onderaannemer, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 6. FIDELI FLAVIO PIERFRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf FIDELI FLAVIO PIERFRANCESCO, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in San Teodoro, Italië.

 7. AGRICOLA F.LLI ANNIBALI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AGRICOLA F.LLI ANNIBALI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Gualdo Cattaneo, Italië.

 8. LEATIMONTES SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italië

  Het bedrijf LEATIMONTES SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 1. AGRIVERDE S.N.C. DI SALVAGNINI GIANCARLO E FIGLI

  Italië

  Het bedrijf AGRIVERDE S.N.C. DI SALVAGNINI GIANCARLO E FIGLI, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Porto Viro, Italië.

 2. TOMASELLA FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf TOMASELLA FRANCESCO, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Codogne', Italië.

 3. EUROPEAN GLOBAL SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROPEAN GLOBAL SERVICE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Gualdo Cattaneo, Italië.

 4. CONSORZIO COMUNALIE PARMENSI

  Italië

  Het bedrijf CONSORZIO COMUNALIE PARMENSI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Borgo Val Di Taro, Italië.

 5. F LLI SIMONCELLI DI SIMONCELLI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf F LLI SIMONCELLI DI SIMONCELLI S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Ceresara, Italië.

 6. AZ.AGR. V.T.M. VIVAI TOLLIO MANUEL

  Italië

  Het bedrijf AZ.AGR. V.T.M. VIVAI TOLLIO MANUEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Herbebossing. Het is tevens aanwezig in de sectoren boomkwekerij. Het is gevestigd in Villafranca Padovana, Italië.

 7. ROSATELLO GOODFRUIT SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italië

  Het bedrijf ROSATELLO GOODFRUIT SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Lagnasco, Italië.

 8. RICCI

  Italië

  Het bedrijf RICCI, is een Onderaannemer, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Faenza, Italië.

 9. COMPARIN F.LLI S.N.C. DI COMPARIN LUCA - STEFANO E UMBERTO

  Italië

  Het bedrijf COMPARIN F.LLI S.N.C. DI COMPARIN LUCA - STEFANO E UMBERTO, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Cerro Al Lambro, Italië.

 10. MARCHIORI GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARCHIORI GROUP S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beplantingen, Herbebossing, Beplantingen, en Herbebossing. Het is gevestigd in Campolongo Maggiore, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis