• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hijskraanwagens

Resultaten voor

Hijskraanwagens - Import export

 1. MYSCRAPMACHINE

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Myscrapmachine.com is een online marketplace, opgericht door een groep industriële ondernemers en gebaseerd te Luxemburg. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuw en tweedehands materiaal voor de recycling industrie, bouw- en sloopwerkzaamheden. Wij brengen u in contact met kopers en verkopers van een uitgebreid assortiment nieuwe of gebruikte machines, uitrustingen, onderdelen en accessoires uit de hele wereld. Wij bieden de gratis inschrijving en een aanbod voor onbeperkte publicatie tegen een vaste prijs.. Ons platform biedt u een ruimte die volledig gericht is op de gebruiker om uw machines en uitrustingen in de schijnwerpers te zetten en zichtbaar te maken voor duizenden mogelijke kopers. Kijk op myscrapmachine.com of neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. LOCA-GRUE

  België

  Verified by europages badge

  LOCA GRUE is gespecialiseerd in de verhuring van kranen op vrachtwagens in heel België. Onze verschillende arrangementen omvatten de verhuring van kranen voor bouwplaatsen, kranen op vrachtwagens, kranen op opleggers, hoogwerkers of materiaalliften met of zonder bediener. Wij zijn uw ideale partner als u een kraan wilt huren. Wij zijn opnieuw een referentie op het gebied van meubelliften. Kies het arrangement dat past bij uw behoeften!

 3. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIDOLINI FRATELLI S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - uitzonderlijk, Havens en havendiensten, Torenkranen, kraanwagens voor het hijsen van goederen, verhuur hijskranen voor luchtplatformen, Transport - uitzonderlijk, kraanwagen, Havens en havendiensten, en Torenkranen. Het is gevestigd in Udine, Italië.

 4. NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Torenkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijskraanwagens, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Verhuizingen - industrieel, Verhuizingen van kantoren en fabrieken, verhuur kraan, JMG CRANES, verhuur van hijskraanwagens, Hijskraanwagens, en JEKKO CRANES. Het is gevestigd in Legnago, Italië.

 5. PICCOLI AUTOGRU

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PICCOLI AUTOGRU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, kraanwagens voor het hijsen van goederen, vrachtwagens, Bouwliften, en bovengrondse platformen voor het optillen van goederen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAES HOOGWERKERS

  België

  Maes Hoogwerkers is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwerkers op vrachtwagen. Maes Hoogwerkers biedt U een totaalconcept aan. Zowel hoogwerkers op vrachtwagen, zelfrijders, autolaadkranen, mobiele torenkranen als telescoopkranen kunnen worden ingezet. Tevens worden alle randproblemen voor U opgelost nl. rijplaten, schotten, vergunningen, signalisatie, transport van Uw materiaal …Wij verhuren ook autolaadkranen, mobiele torenkranen, telescoopkranen en zelfrijders, ook machineverhuis.

 2. A.L.M.

  België

  ALM is een bedrijf die hoogwerkers, schaarliften en verreikers verkoopt, verhuurt en onderhoudt. Alm is officieel dealer van Genie schaarliften en hoogwerkers. Schaarliften zijn er tot 22m, hoogwerkers tot 40m. Onze transportdienst zorgt ervoor dat de machines zeer snel geleverd worden, over gans België. Een sterke eigen servicedienst zorgt ervoor dat storingen tot een minimum beperkt blijven. Voor langere huurperioden bieden wij bijzondere voorwaarden aan. Er is steeds een ruime keuze tweedehands machines met waarborg.

 3. EURO RENT ANTWERP

  België

  Euro Rent verkoopt en verhuurt machines, toestellen, gereedschappen, werktuigen en benodigdheden voor aannemers, installateurs en doe-het-zelvers. Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar. Wij leveren het materieel af op de werf of bij u thuis. Euro Rent is de absolute marktleider in verhuur en verkoop van goederenliften en personenliften van 300 kg tot 2 ton. Wij verhuren een zéér uitgebreid gamma Layher gevelsteigers, rolsteigers, trappentorens, dakrandbeveiliging en betonondersteuningen. We beschikken ook over een zeer uitgebreid gamma hoogwerkers en schaarliften: Elektrisch en diesel aangedreven, op aanhanger en zelfrijdend, kniktelescoop en telescoop machines. Wij verkopen ook tweedehands machines.

 4. EURORENT VERHUURBEDRIJF

  België

  U kan bij ons terecht voor het huren van machines voor allerlei toepassingsgebieden. We beschikken over een zeer uitgebreide huurvloot gaande van kleine machines tot zeer grote professionele toestellen. We verhuren zowel aan de doe het zelver dan aan de professioneel. U kan bij ons terecht voor het huren van de klassieke parketschuurder of breekhamer tot het huren van grote professionele machines. Zoals u in ons product assortiment kan zien, beschikken wij over een uitgebreide huurvloot van machines. Onze gespecialiseerde technici staan garant voor het onderhoud van het machine park.

 5. NOORDZEE KRANEN & TRANSPORT

  België

  Reeds tientallen jaren staat de firma Noordzee Kranen & Transport garant voor een snelle en correcte afhandeling van uw hijsopdrachten. Om aan ieders wensen te voldoen beschikt de firma over telescopische kranen met uiteenlopende hefcapaciteiten tot 300 ton en met giekhoogtes tot 120 meter zodat vrijwel geen enkele hijsopdracht onmogelijk is. Naast telescopische kranen beschikt ze tevens over verschillende trekkers, opleggers en uitschuifbare diepladers voor het transport van uw zwaar en/of ondeelbaar materieel.

 1. SOFANIE

  België

  Sofanie is gespecialiseerd in het verhuur en verkoop van bijna alles wat nodig is voor het verhuis. We verhuren: Bestelwagens en vrachtwagens ; Hoogwerkers en schaarliften ; Aanhangwagens ; Minigravers en miniladers ; Generatoren en compressoren ; Heftruck + hijs- en hefwerktuigen ; Bouwmateriaal ; Tuinmateriaal ; Interieurafwerking ; Bouwdrogers.

 2. MILS MOUNTING

  België

  Mils Mounting is een kleine bedrijf gespecialiseerd in het verhuur van Hoogwerker op vrachtwagen , Spinhoogwerker en Hoogwerker op lichte vrachtwagen. Alleen voor die laatste is men niet verplicht een bedienaar te huren, ook omdat men maar een Rijbewijs B moet hebben om de lichte vrachtwagen te kunnen rijden.

 1. PADIX

  België

  PADIX is dé specialist in verhuur van schaarliften en hoogwerkers tot 43m werkhoogte. We zijn een van de grotere leveranciers aan de kust (van Brugge tot Knokke, Oostende, Zeebrugge, Nieuwpoort, Middelkerke ...) maar ook in de rest van Vlaanderen en België leveren wij toestellen.We kunnen u telescopische en articulerende zelfrijdende hoogtewerkers aanbieden. Ook schaarliften tot 17m werkhoogte met een platform van 7, 5m op 2, 3m.

 2. RENTALIFT

  België

  Rentalift verhuurt diverse types hoogwerkers, schaarliften, minikranen, verreikers en andere toestellen om personen of lasten hoog te brengen. Wie of wat u ook wilt optillen, in welke omstandigheden dan ook, Rentalift heeft voor u een oplossing.Rentalift is ook exclusief verdeler voor België van Multitel hoogwerkers op bestelwagen en van Jekko mini-telescoopkranen. Rentalift: dé specialist met dé sterkste merken in verkoop en verhuur.

 3. KONECRANES

  België

  Konecranes is een wereldwijd toonaangevende groep van Lifting Businesses™, die een uiteenlopende reeks van opdrachtgevers bedient, zoals de fabricage- en procesindustrie, scheepswerven, havens en terminals. Ongeacht uw hijsbehoeften, is Konecranes toegewijd om u van hijsapparatuur en services te voorzien die de waarde en effectiviteit van uw bedrijf verhogen.

 4. EAV

  België

  EAV is sinds 38 jaar uw gespecialiseerde toeleverancier voor alle ATEX materialen, van de kleinste telefoon tot de grootste hijskraan.

 5. TAYDER ENGINEERING LIFT CO., LTD.

  Turkije

  Het bedrijf TAYDER ENGINEERING LIFT CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren bovengrondse telescoopplatformen voor het optillen van goederen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. LOCOMOBILE

  Wit Rusland

  Het bedrijf LOCOMOBILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren locomotieven, overbruggers, tractor, en vrachtauto. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. FR AUTOTRASPORTI DI FARACI M&G SNC

  Italië

  Het bedrijf FR AUTOTRASPORTI DI FARACI M&G SNC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is gevestigd in Borgaro T.se, Italië.

 8. HYTECH HYDRAULIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf HYTECH HYDRAULIQUE, is een Multi-Category, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische accessoires voor pompen en reservoirs, hijsaccessoires, grijper, en Gemotoriseerd hefmateriaal. Het is gevestigd in Quimper, Frankrijk.

 1. MA.SOL. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MA.SOL. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren kraanwagen, reserveonderdelen voor hijskranen, hydraulische kranen, en reparatie mobiele autokranen. Het is gevestigd in Paderno Ponchielli, Italië.

 2. GEMMA AUTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf GEMMA AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandradpompen, en Tandradpompen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. PUMA MARINE CRANES

  Turkije

  Het bedrijf PUMA MARINE CRANES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijskraanwagens, en Hijskraanwagens. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. OSPINA ALQUILER

  Spanje

  Het bedrijf OSPINA ALQUILER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mandenlift, en Mandenlift. Het is gevestigd in Sant Boi De Llobregat, Spanje.

 5. ASELKON CRANE

  Turkije

  Het bedrijf ASELKON CRANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. GRUPO GRC SRL

  Peru

  Het bedrijf GRUPO GRC SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren telescopische autokranen, en reparatie hijskranen. Het is gevestigd in Lima, Peru.

 7. IKRAN SRL

  Italië

  Het bedrijf IKRAN SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren telescopische autokranen, zelfrijdende terreinkranen, en telescopische elevators. Het is gevestigd in San Paolo, Italië.

 8. ARDEN MANUTENTION

  België

  Het bedrijf ARDEN MANUTENTION, is een Multi-Category, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers, en tweedehandse containers voor opslag. Het is gevestigd in Mande Ste Etienne, België.

 9. ESPAGRUAS SL

  Spanje

  Het bedrijf ESPAGRUAS SL, en actief in de sector Kranen, verrijdbaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen voor de bouw, Bouwplaatsen - machines, Hijskraanwagens, Kranen voor de bouw, Bouwplaatsen - machines, Hijskraanwagens, en torenkraan voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Albolote - Granada, Spanje.

 10. GIULIO AUTOGRU DI GIROLDINI ANDREA

  Italië

  Het bedrijf GIULIO AUTOGRU DI GIROLDINI ANDREA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van hijskraanwagens, verhuur van stellingen, Elektrische kraanwagens, en autokranen. Het is gevestigd in Parma, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis