• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hijswerk - materiaal en accessoires

Resultaten voor

Hijswerk - materiaal en accessoires - Import export

 1. LEMMENS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEMMENS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Singels en sjorriemen, Takels en lieren, Koorden en touwen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Touwen en draden, Draad en kabels - staal, Singels en sjorriemen, Takels en lieren, en metalen kabels. Het is gevestigd in Sprimont, België.

 2. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Codipro, Europese specialist in topklasse producten, produceert hijsringen van zeer hoogwaardige kwaliteit, voor het hijsen van zeer zware lasten. Alle Codipro ringen zijn geleed en zijn draaibaar terwijl ze belast zijn. CODIPRO biedt een uitgebreid assortiment hefringen en is in staat binnen korte termijnen hefringen op maat te vervaardigen.

 3. LIFTEUROP (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  LIFTEUROP (Groep ALIPA) produceert en verkoopt hijswerkmateriaal en -accessoires van eerste kwaliteit (merk STAS) voor elke tak van de industrie (luchtvaart, automobiel, staalindustrie, leger, enz.). Het assortiment omvat stroppen (kettingen, kabels en textiel), hijstoebehoren (ringen, sluitingen, haken, enz.) en hijssystemen (hijsbalken, plaattangen, balkheffers, enz.). Het hijsmateriaal en de hijsaccessoires van LIFTEUROP voldoen aan de strengste normen. Naast een breed scala aan hefproducten die uit voorraad leverbaar zijn, kan LIFTEUROP aan zeer specifieke eisen voldoen. LIFTEUROP is gecertificeerd ISO 9001 (voortdurende kwaliteitsverbetering), MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), ISO 14001 (minimalisering van de impact van zijn activiteiten op het milieu) en AEO (Authorised Economic Operator). Het bedrijf bezit ook het label "Luxemburg" en maakt deel uit van de MLQE (Mouvement luxembourgeois pour la Qualité et l’Excellence).Neem voor verdere informatie zonder aarzelen contact met ons op!

 4. HBC-RADIOMATIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Om aan de wensen van onze klanten wereldwijd op het hoogste niveau tegemoet te komen, is HBC consequent toegewijd aan de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van zijn eigen producten.Hier is ons handelsmerk: Eersteklas kwaliteit „made by HBC“. De knowhow van onze medewerkers is ons belangrijkste bezit.We ondersteunen dit door training voor onze medewerkers en de beroepsopleiding van jongeren.Elk jaar leren ongeveer 40 leerlingen en studenten bij ons wat voor deze speciale HBC-kwaliteit zorgt.We investeren consequent in de ontwikkeling van onze producten.Met slimme ideeën en baanbrekende technologieën zetten we al tientallen jaren normen in onze branche.Daarbij stemmen we onze ontwikkelingen precies af op de behoeften van de talloze toepassingen van onze klanten, en bieden ze daardoor beslissende concurrentievoordelen.Of het nu gaat om veiligheid, comfort of zuinigheid: Met HBC bent u altijd een stap voor op de markt!

 5. WIMO HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WIMO Hebetechnik is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in innovatieve apparaten voor het heffen, transporteren en opslaan van zware goederen. We ontwikkelen en produceren exclusief op onze locatie in Woringen en gebruiken hoogwaardige materialen met een testcertificaat. Alle vellen die we gebruiken zijn bijvoorbeeld ultrasoon getest.De individuele oplossingen voor hijstechnologie van WIMO® zijn niet alleen duurzaam, materiaalvriendelijk en veilig voor transportgoederen en werknemers in het bedrijf. Ze bieden innovatieve oplossingen voor een optimale transportstroom.Voor veel industriële bedrijven is dit de beslissende succesfactor in de dagelijkse productie.Omdat zware ladingen vertragingen kunnen veroorzaken, wat tijd en geld kost. Veel van onze producten of productcomponenten zijn gepatenteerd.Niet in de laatste plaats beschouwen wij onszelf als de leider op het gebied van heftechnologie op de wereldmarkt.Met WIMO® kunt u uw goederen efficiënt, snel en veilig vervoeren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VEGA

  Turkije

  Verified by europages badge

  VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. is een toonaangevende onderneming op het gebied van vorkheftrucks, stapelmachines en pompwagens. Het hoofdkantoor is sinds 1978 gevestigd in Istanbul (Turkije). We hebben een uitgebreid assortiment aan stapelmachines, pompwagens en reserveonderdelen, waaronder diesel- en lpg-vorkheftrucks, elektrische vorkheftrucks, elektrische pompwagens met plateau, elektrische palletwagens, handmatige hydraulische pompwagens, volledig automatische accumachines, halfautomatische accumachines en handmatige laadplatforms. Ontdek ons volledige productaanbod op onze website! Naast onze machines produceren we ook polyamide wielen, zwenkwielen en rolwielen van rubber voor stapelmachines en pompwagens. Onze onderneming stelt klanttevredenheid en ethische en morele waarden centraal om de tevredenheid van al onze stakeholders te waarborgen. We streven naar een uitstekende dienstverlening op het gebied van transport- en stapelmachines door aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen. Het is onze visie om door middel van innovatieve methoden bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector. We willen wereldwijd de eerste keus voor klanten worden. We hebben meer dan veertig jaar ervaring, leveren hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en betalingsvoorwaarden, staan garant voor een soepele en tijdige levering en hanteren een mvo-beleid dat gericht is op economisch, ecologisch en maatschappelijk bewustzijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De SHZ Saxon Lifting and Lashing Technology GmbH in Großröhrsdorf bij Dresden staat al sinds 2002 voor u klaar als u op zoek bent naar hoogwaardige producten die in Duitsland worden vervaardigd. Wij produceren onder andere spanbanden, slingerriemen en stroppen en behoren in dit opzicht tot de meest vooraanstaande bedrijven in Europa. Niet in de laatste plaats vanwege de kwaliteit van onze spanriemen, de andere producten in ons assortiment en de uitstekende service die wij bieden, zijn we de afgelopen jaren gestaag gegroeid en breiden we ons assortiment en onze serviceportfolio voortdurend uit. U vindt dus een verscheidenheid aan oplossingen voor de volgende gebieden: Ladingbevestiging, textielstroppen, kettingen en touwen, takels.

 3. DEAL LEVAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Deal Levage, uw vertrouwde partner voor al uw hijsband-, tros-, ketting- en touwbehoeften op maat, bekleed of niet. Onze expertise in maatwerk garandeert u oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. In onze gespecialiseerde werkplaats maken we lussen en splitsen met precisie en vakmanschap, zodat de kwaliteit en veiligheid van uw hijsmiddelen gegarandeerd zijn. Maatwerk staat centraal in onze aanpak, omdat we begrijpen dat elk project uniek is. Naast maatwerk leveren we alle accessoires die nodig zijn voor het hijsen. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan takels en sluitingen, maar ook oplossingen zoals brede bekken, haken, ringen en nog veel meer. We zijn er om aan al uw behoeften te voldoen, hoe complex uw project ook is. Dankzij onze grote voorraad kunnen we zeer reactief zijn in Frankrijk en Europa. Of het nu gaat om een noodgeval of een geplande aanvraag, we kunnen snel het materiaal leveren dat u nodig hebt. We zijn ook uitgerust om het hele jaar door controles, revisies en reparaties uit te voeren. Onze diensten omvatten een breed scala aan apparatuur, waaronder stroppen, takels, dynamometers, load cells en nog veel meer.

 4. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Fabrikant van alle soorten kabel of HR-stroppen en verdeelstroppen en textielstroppen zoals touwen, eindeloze vlakke en ronde riemen.Wij produceren kabelschoenen, krimpbuisuiteinden, kabelsplitsingen en laadnetten.Wij zijn distributeur van allerlei accessoires en hijs- en behandelingsapparatuur.Verkoop van bootarmaturen zoals wantspanners, spanschroeven, boeien, karabijnhaken, schakels, etc.

 5. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Kabels - toebehoren, Kettingen, Takels en lieren, Veiligheidstuig, Singels en sjorriemen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, en Kabels - toebehoren. Het is gevestigd in Bettembourg, Luxemburg.

 1. DAL FORNO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Complete levering van installaties en uitrusting voor het heffen en verplaatsen van materiaal, inclusief zuignappen voor marmer en graniet, zwenkkranen, hangende systemen, elektrische kettingtakels, vacuümhefsystemen en uitrusting voor verplaatsing. Onze producten zijn ontworpen overeenkomstig de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen, die gegarandeerd worden door vele jaren praktijkervaring en toewijding in de sector van het vacuümheffen.

 2. 3I HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3I HANDHABUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Kaufungen, Duitsland.

 1. FRIEDRICH KÖSTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDRICH KÖSTER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Heide, Duitsland.

 2. HOVMAND A/S

  Denemarken

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOVMAND A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren hefpoten. Het is gevestigd in Køge, Denemarken.

 3. HEBETECH AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEBETECH AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Altendorf, Zwitserland.

 4. SFK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SFK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Weilmünster, Duitsland.

 5. SACHS PRODUCTS AND INNOVATIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SACHS PRODUCTS AND INNOVATIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Engen, Duitsland.

 6. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromagneten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, magnetische afscheiders, magnetische hijswerk, hefmagneten, en Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Villers La Montagne, Frankrijk.

 7. TRANSPROTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSPROTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Ahrensburg, Duitsland.

 8. PLANETA FRANCE SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLANETA FRANCE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Takels en lieren, Takels en lieren, heftrucks voor transport, Elektrische kettingtakels, en Elektrische takels voor bouwterreinen. Het is gevestigd in Couëron, Frankrijk.

 1. GERMANY DALMEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERMANY DALMEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Aying, Duitsland.

 2. ALLWEB BELGIUM

  België

  Fabrikant van hijsbanden, sjorbanden, spanbanden, rondstroppen, one-way slings & hijsnetten - liftnetten onder ons merk BENECA. Lading vastzetsysteem, spanbanden met lus, sjorriemen met klikhaak, ratels, vrachtgordels, hijslengen met triangels, eindloze slings, stroppen, eindloze platte hijsbanden kunnen onderling verwerkt worden, op maat en volgens uw behoefte. Hijsbanden & spanbanden / sjorbanden te bedrukken met tekst en/of firmanaam naar keuze. Alle hijsbanden met versterkte lussen of hijsbanden met doorsteek triangels en eindloze rondstroppen zijn gecertificeerd door VINÇOTTE. Alle hijsbanden & rondstroppen zijn gemaakt volgens de Europese richtlijnen uit hoogwaardige polyester band met kleurencode en opgedrukte werklast. Al onze sjorbanden zijn gemaakt volgens EN 12195-2. Wij confectioneren de sjorbanden in alle afmetingen (diverse haken, klikhaken & ringen). Belgische productie: zeer snelle leveringen en gegarandeerde kwaliteit!

 3. KEDY

  Turkije

  De standaard is vaak onvoldoende; elke dag worden in bedrijven kostbare middelen verspild door een gebrek aan passende hefoplossingen. Bovendien leidt slecht tillen vaak tot kostbare en vermijdbare schade. Leer hoe u onze advieskennis kunt gebruiken om de procedures van uw bedrijf niet alleen veilig, maar ook sneller en milieuvriendelijker te maken. Het eindresultaat van ons overleg zal in alle opzichten aan uw verwachtingen voldoen.Al meer dan 10 jaar is KEDY®, op het gebied van apparatuur voor gewichtsverwerking, uw projectpartner en probleemoplosser. De gespecialiseerde heftechnische oplossingen van KEDY® zijn niet alleen duurzaam, maar ook vriendelijk voor het materiaal, veilig voor gebruik bij vrachtvervoer en gemakkelijk te gebruiken door het personeel. Of het nu gaat om een kosteneffectieve standaardoplossing of een unieke aanpassing, KEDY® ontdekt het beste antwoord voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. I.O.T.

  België

  I.O.T. (Innovatie-Optimalisatie-Technologie) is de ideale partner om u optimaal te adviseren bij de integratie van magnetische- en/of vacuümtechnologie in uw productie. Toonaangeven bedrijven zoals Tecnomagnete en Horst Witte zijn al jaren onze vaste partners. Met een eigen service dienst garanderen we u een vlekkeloze productie. Voor het manipuleren van ijzerhoudende ladingen hebben we een uitgebreide keuze hefmagneten in ons programma. Naar gelang de toepassing wordt geopteerd voor permanente hefmagneten, elektro hefmagneten of elektro permanente hefmagneten. Jarenlange ervaring stelt ons in staat u correct te adviseren in de keuze van de juiste hefmagneet. Magneettafels zijn de ideale oplossing voor het klemmen van Ferro-werkstukken op verspanende- en niet verspanende werktuigmachines zoals freesmachines, bewerkingscentra, draaibanken, slijp- en vonkerosiemachines. Met betrekking tot de effectieve aantrekkingskracht en te verwachten magnetische booghoogte zijn we de ideale partner om u te adviseren bij de keuze van de juiste magneetplaat.​ Daarnaast hebben we een compleet programma magnetische snel-wisselsystemen voor het opspannen van matrijzen op spuitgietmachines en stans-persen met als doel de gerelateerde stilstand tijden te minimaliseren. Voor het klemmen van non-ferro producten zoals aluminium, kunststoffen enz... kunnen we u een ruim assortiment vacuümtafels- en pompen aanbieden. Onze ervaring helpt u de correcte keuze te maken.

 5. JAY ELECTRONIQUE

  Frankrijk

  Al meer dan 35 jaar, ontwikkelt JAY Electronique, één van de Europese leiders op de markt, aangepaste oplossingen voor afstandsbedieningen. Lancering dit jaar van een nieuwe generatie van oplossingen op afstand bestemd voor talrijke toepassingen. Modern productassortiment dankzij het scherm, de navigatiemenu's en de bidirectionele communicatie, gemakkelijk te installeren en te onderhouden, robuust, integreert het een superieur veiligheidsniveau met normatieve vereisten en een ergonomie die uitgedacht is voor de gebruikers.

 6. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  FEZER is familiebedrijf van de derde generatie en is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van vacuümbehandelingstechnologie en geniet wereldwijd een uitstekende reputatie. We garanderen onze hoge klantenservice met kwaliteitsbeheer volgens DIN ISO 9001.Dit stelt ons in staat om onze bedrijfsprocessen permanent te analyseren en perfect aan te passen aan de voortdurend groeiende eisen van de klant. Kies voor de gemakkelijkste hantering, efficiënte, economische productieprocessen en hoogste bedrijfsveiligheid, in overeenstemming met ons leidende principe: simply move more. Fabricage en verkoop van: Vacuüm hefapparatuur en -installaties, vacuüm spantechniek, vacuüm spansystemen, vacuüm zuigers, vacuümwanden, vacuümgenerator, stuurventielen, vacuümfilters, bliktangen, plafondtakels, hangkranen, handlingapparatuur, handlingsystemen, heftoestellen, kraanbanen van aluminium, vacuüminstallaties, vacuümbedden, vacuümejectoren, vacuüm hefapparatuur, vacuüm componenten, vacuümzuigers, vacuümschakelaars, vacuümtechniek, vacuüm transportsystemen, vacuüm ventielen en nog veel meer.

 7. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Altrad International is een firma van de groep Altrad. De firma is gespecialiseerd in de commercialisering van alle binnen de groep wereldwijd vervaardigde producten. De groep ALTRAD onderhandelt vandaag met klanten over de hele wereld: EUROPA, AZIË, AFRIKA, AMERIKA, enz. De onderneming biedt een catalogus met betrouwbare producten van kwaliteit tegen optimale prijzen en met korte leveringstermijnen. Het uitgebreide assortiment van producten vervaardigd door de Groep omvat bouwplaatsmaterieel (kruiwagen, steiger, bekisting, stutwerk, betonmolen, trilstampers, trilplaten, spuitmachines, betonkipbakken, ladders...), maar tevens betonzaag- en betonbewerkingsmachines (trilnaalden, omzetters, enz.) en materieel voor openbare instellingen (tribunes, feesttenten, speeltuin, toneel, tafels, enz.). De firma biedt tevens een volledig dienstenpakket aan zijn klanten: logistiek, inkoop en tevens een Klantendienst, die constant ter beschikking staat van de klant.

 8. PEINER SMAG LIFTING TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Het assortiment omvat producten voor het verwerken van alle soorten bulkgoederen, containers en speciale hijsapparatuur.Gerichte actieterreinen zijn havens, overslagbedrijven, fabrikanten van kraan- en bouwmachines, staalfabrieken, recyclingbedrijven en afvalverbrandingsinstallaties.In 2015 werd de portefeuille uitgebreid met een overname door Spreader.De fabrieken in Salzgitter, Duitsland, Shanghai, China en Chennai, India (Greifer) en Changshu, China (Spreader) ontwikkelen en produceren lastafhandelingsapparatuur voor alle afhandelingstaken op basis van de bewezen PEINER-knowhow.Meer dan 65 jaar industriële ervaring in combinatie met innovatieve, praktische ontwikkelingsprocessen hebben ertoe geleid dat PEINER Greifer zijn leidende positie op de internationale markt heeft bereikt.PEINER-grijpers zijn overal te vinden waar materialen worden gehanteerd, verplaatst of gepositioneerd.Vooral op het gebied van grijpers voor het laden en lossen van bulkcarriers, is het merk de wereldleider.

 9. HAACON HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  haacon hebetechnik gmbh, met hoofdkantoor in Freudenberg am Main, is producent van speciale oplossingen voor hijstechnologie. Bedrijfsterreinen zijn Industriële hijstechnologie, technologie voor bedrijfsvoertuigen en hefsystemen. Technisch gezien ontwikkelt haacon takels waarvan de krachtoverbrenging door middel van een spindel, tandheugel of touw plaatsvindt. Haacon concentreert zich op de business units General Lifting Technology, Commercial Vehicle Components en Lifting Systems in de B2B sector. De onderdelen voor bedrijfsvoertuigen worden voornamelijk gebruikt door fabrikanten van aanhangwagens en aanhangwagens (opleggers, constructies en speciale voertuigen). Gespecialiseerde "mobiele" hijstoestellen voor containers worden voornamelijk gebruikt in de logistiek van de krijgsmacht en de hulpdiensten (bijv. het Technisch Hulpverleningsbureau, brandweer, politie). Ze garanderen een zelfvoorzienende werking met weinig of geen bestaande infrastructuur.

 10. SEILEREI VOIGT SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  De touwslagerij Seilerei Voigt Seil- und Hebetechnik GmbH is uw specialist in draad, frees- en kunststofdraadwerk, alsook voor alle oplossingen rond touw. Ons productpallet bestaat uit de volgende 5 productsectoren: Vezeltouw, staaldraad en kettingen/aanslagmateriaal/valbeschermings-PSA /zekeren van ladingen - sjortechniek/hefmiddelen - dragende middelen. Daarnaast bieden we ook verschillende services, zoals een reparatie- en testservice, verhuur van apparaten, een montageservice en verschillende cursussen en seminars. In onze 4 productiehallen, die worden gekenmerkt door hoge technische en innovatieve standaarden, fabriceren we onze kwalitatief hoogwaardige producten. Om onze klanten snelle verwerking en levertijd te garanderen, hebben we onze producten in 3 magazijnen in opslag, voor hoge kwaliteit en snelle levering.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Hijswerk - materiaal en accessoires - Import export

Aantal resultaten

1.103 Bedrijven