• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hijswerk - materiaal en accessoires

Resultaten voor

Hijswerk - materiaal en accessoires - Import export

 1. LEMMENS

  België

  Verified by Europages badge
 2. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  FEZER is familiebedrijf van de derde generatie en is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van vacuümbehandelingstechnologie en geniet wereldwijd een uitstekende reputatie. We garanderen onze hoge klantenservice met kwaliteitsbeheer volgens DIN ISO 9001.Dit stelt ons in staat om onze bedrijfsprocessen permanent te analyseren en perfect aan te passen aan de voortdurend groeiende eisen van de klant. Kies voor de gemakkelijkste hantering, efficiënte, economische productieprocessen en hoogste bedrijfsveiligheid, in overeenstemming met ons leidende principe: simply move more. Fabricage en verkoop van: Vacuüm hefapparatuur en -installaties, vacuüm spantechniek, vacuüm spansystemen, vacuüm zuigers, vacuümwanden, vacuümgenerator, stuurventielen, vacuümfilters, bliktangen, plafondtakels, hangkranen, handlingapparatuur, handlingsystemen, heftoestellen, kraanbanen van aluminium, vacuüminstallaties, vacuümbedden, vacuümejectoren, vacuüm hefapparatuur, vacuüm componenten, vacuümzuigers, vacuümschakelaars, vacuümtechniek, vacuüm transportsystemen, vacuüm ventielen en nog veel meer.

  Website Open In New icon
 3. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De SHZ Saxon Lifting and Lashing Technology GmbH in Großröhrsdorf bij Dresden staat al sinds 2002 voor u klaar als u op zoek bent naar hoogwaardige producten die in Duitsland worden vervaardigd. Wij produceren onder andere spanbanden, slingerriemen en stroppen en behoren in dit opzicht tot de meest vooraanstaande bedrijven in Europa. Niet in de laatste plaats vanwege de kwaliteit van onze spanriemen, de andere producten in ons assortiment en de uitstekende service die wij bieden, zijn we de afgelopen jaren gestaag gegroeid en breiden we ons assortiment en onze serviceportfolio voortdurend uit. U vindt dus een verscheidenheid aan oplossingen voor de volgende gebieden: Ladingbevestiging, textielstroppen, kettingen en touwen, takels.

  Website Open In New icon
 4. HBC-RADIOMATIC GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Om aan de wensen van onze klanten wereldwijd op het hoogste niveau tegemoet te komen, is HBC consequent toegewijd aan de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van zijn eigen producten.Hier is ons handelsmerk: Eersteklas kwaliteit „made by HBC“. De knowhow van onze medewerkers is ons belangrijkste bezit.We ondersteunen dit door training voor onze medewerkers en de beroepsopleiding van jongeren.Elk jaar leren ongeveer 40 leerlingen en studenten bij ons wat voor deze speciale HBC-kwaliteit zorgt.We investeren consequent in de ontwikkeling van onze producten.Met slimme ideeën en baanbrekende technologieën zetten we al tientallen jaren normen in onze branche.Daarbij stemmen we onze ontwikkelingen precies af op de behoeften van de talloze toepassingen van onze klanten, en bieden ze daardoor beslissende concurrentievoordelen.Of het nu gaat om veiligheid, comfort of zuinigheid: Met HBC bent u altijd een stap voor op de markt!

  Website Open In New icon
 5. EMILE MAURIN - ELEMENTS STANDARD MECANIQUES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Emile Maurin Composants, gespecialiseerd adviseur in standaardcomponenten sinds 1871, biedt u oplossingen die aan uw industrieel procedé zijn aangepast. Dankzij onze expertise kunnen wij aan al uw eisen voldoen, op alle mogelijke toepassingsgebieden. Als marktleider biedt Emile Maurin u een diep en breed assortiment met meer dan 59 000 referenties, meer dan 250 000 beschikbare 3D modellen in 90 formaten, vrij toegankelijk op onze website of via onze gratis te downloaden 3D-software. Diverse vormen van technische ondersteuning, gebruiksaanwijzingen, handleidingen om een keuze te maken voor uw technici, inkopers, verkopers enz. Een deskundigenteam voor kwaliteitsservice. Levering binnen 24 uur, zonder verplichte minimumbestelling. Emile Maurin verbindt zich ertoe u kwaliteitsproducten te bieden om de veiligheid en goede werking van uw apparatuur te garanderen. Elke maand komen er tientallen referenties bij om u de meest recente nieuwigheden ter beschikking te stellen die de markt te bieden heeft.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. LIFTEUROP (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Verified by Europages badge

  LIFTEUROP (Groep ALIPA) produceert en verkoopt hijswerkmateriaal en -accessoires van eerste kwaliteit (merk STAS) voor elke tak van de industrie (luchtvaart, automobiel, staalindustrie, leger, enz.). Het assortiment omvat stroppen (kettingen, kabels en textiel), hijstoebehoren (ringen, sluitingen, haken, enz.) en hijssystemen (hijsbalken, plaattangen, balkheffers, enz.). Het hijsmateriaal en de hijsaccessoires van LIFTEUROP voldoen aan de strengste normen. Naast een breed scala aan hefproducten die uit voorraad leverbaar zijn, kan LIFTEUROP aan zeer specifieke eisen voldoen. LIFTEUROP is gecertificeerd ISO 9001 (voortdurende kwaliteitsverbetering), MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), ISO 14001 (minimalisering van de impact van zijn activiteiten op het milieu) en AEO (Authorised Economic Operator). Het bedrijf bezit ook het label "Luxemburg" en maakt deel uit van de MLQE (Mouvement luxembourgeois pour la Qualité et l’Excellence).Neem voor verdere informatie zonder aarzelen contact met ons op!

  Website Open In New icon
 2. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Verified by Europages badge

  Codipro, Europese specialist in topklasse producten, produceert hijsringen van zeer hoogwaardige kwaliteit, voor het hijsen van zeer zware lasten. Alle Codipro ringen zijn geleed en zijn draaibaar terwijl ze belast zijn. CODIPRO biedt een uitgebreid assortiment hefringen en is in staat binnen korte termijnen hefringen op maat te vervaardigen.

  Website Open In New icon
 3. WIMO HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  WIMO Hebetechnik is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in innovatieve apparaten voor het heffen, transporteren en opslaan van zware goederen. We ontwikkelen en produceren exclusief op onze locatie in Woringen en gebruiken hoogwaardige materialen met een testcertificaat. Alle vellen die we gebruiken zijn bijvoorbeeld ultrasoon getest.De individuele oplossingen voor hijstechnologie van WIMO® zijn niet alleen duurzaam, materiaalvriendelijk en veilig voor transportgoederen en werknemers in het bedrijf. Ze bieden innovatieve oplossingen voor een optimale transportstroom.Voor veel industriële bedrijven is dit de beslissende succesfactor in de dagelijkse productie.Omdat zware ladingen vertragingen kunnen veroorzaken, wat tijd en geld kost. Veel van onze producten of productcomponenten zijn gepatenteerd.Niet in de laatste plaats beschouwen wij onszelf als de leider op het gebied van heftechnologie op de wereldmarkt.Met WIMO® kunt u uw goederen efficiënt, snel en veilig vervoeren.

  Website Open In New icon
 4. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Fabrikant van alle soorten kabel of HR-stroppen en verdeelstroppen en textielstroppen zoals touwen, eindeloze vlakke en ronde riemen.Wij produceren kabelschoenen, krimpbuisuiteinden, kabelsplitsingen en laadnetten.Wij zijn distributeur van allerlei accessoires en hijs- en behandelingsapparatuur.Verkoop van bootarmaturen zoals wantspanners, spanschroeven, boeien, karabijnhaken, schakels, etc.

  Website Open In New icon
 5. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by Europages badge
 1. HAACON HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  haacon hebetechnik gmbh, met hoofdkantoor in Freudenberg am Main, is producent van speciale oplossingen voor hijstechnologie. Bedrijfsterreinen zijn Industriële hijstechnologie, technologie voor bedrijfsvoertuigen en hefsystemen. Technisch gezien ontwikkelt haacon takels waarvan de krachtoverbrenging door middel van een spindel, tandheugel of touw plaatsvindt. Haacon concentreert zich op de business units General Lifting Technology, Commercial Vehicle Components en Lifting Systems in de B2B sector. De onderdelen voor bedrijfsvoertuigen worden voornamelijk gebruikt door fabrikanten van aanhangwagens en aanhangwagens (opleggers, constructies en speciale voertuigen). Gespecialiseerde "mobiele" hijstoestellen voor containers worden voornamelijk gebruikt in de logistiek van de krijgsmacht en de hulpdiensten (bijv. het Technisch Hulpverleningsbureau, brandweer, politie). Ze garanderen een zelfvoorzienende werking met weinig of geen bestaande infrastructuur.

  Website Open In New icon
 2. ALLWEB BELGIUM

  België

  Verified by Europages badge

  Fabrikant van hijsbanden, sjorbanden, spanbanden, rondstroppen, one-way slings & hijsnetten - liftnetten onder ons merk BENECA. Lading vastzetsysteem, spanbanden met lus, sjorriemen met klikhaak, ratels, vrachtgordels, hijslengen met triangels, eindloze slings, stroppen, eindloze platte hijsbanden kunnen onderling verwerkt worden, op maat en volgens uw behoefte. Hijsbanden & spanbanden / sjorbanden te bedrukken met tekst en/of firmanaam naar keuze. Alle hijsbanden met versterkte lussen of hijsbanden met doorsteek triangels en eindloze rondstroppen zijn gecertificeerd door VINÇOTTE. Alle hijsbanden & rondstroppen zijn gemaakt volgens de Europese richtlijnen uit hoogwaardige polyester band met kleurencode en opgedrukte werklast. Al onze sjorbanden zijn gemaakt volgens EN 12195-2. Wij confectioneren de sjorbanden in alle afmetingen (diverse haken, klikhaken & ringen). Belgische productie: zeer snelle leveringen en gegarandeerde kwaliteit!

  Website Open In New icon
 3. AEROLIFT INDUSTRIALS B.V.

  Nederland

  Verified by Europages badge
 4. CARL STAHL KROMER - FEDERZÜGE UND GEWICHTSAUSGLEICHER

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. MIRECS TECHNOLOGIEPARTNER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. BLOKSMA-ENGINEERING GMBH MATERIALFLUSSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. 3I HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 8. SFK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 9. FRIEDRICH KÖSTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 10. HOVMAND A/S

  Denemarken

  Verified by Europages badge
 1. TILLER BV

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. HEBETECH AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 3. NOVAMACH ITALIA S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. SÉCURI'OUEST

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 6. SACHS PRODUCTS AND INNOVATIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. LASH + LIFT ZURR- UND HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 8. TRANSPROTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 9. ELECTROELSA S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge
 10. LEIRITZ MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Filters

Resultaten voor

Hijswerk - materiaal en accessoires - Import export

Aantal resultaten

1.212 bedrijven