• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hoenderachtigen

Resultaten voor

Hoenderachtigen - Import export

 1. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Turkije

  Het bedrijf NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vee en pluimvee - voeder, aanvullend voer voor dieren, pluimvee, Vee en pluimvee - voeder, en Broeden van kippen. Het is gevestigd in Nfa Ilac Kimya, Turkije.

 2. INSAVI

  Spanje

  Het bedrijf INSAVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kippenhokken, uitrustingen voor de bewerking en de verpakking van eieren, box voor duiven kippen en leghennen, en Veevoeder voor leghennen. Het is gevestigd in Alcover, Spanje.

 3. PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA

  Portugal

  Het bedrijf PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA, is een Onderaannemer, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pluimveeteelt. Het is gevestigd in Meirinhas, Portugal.

 4. ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA

  Portugal

  Het bedrijf ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is gevestigd in Fornos De Algodres, Portugal.

 5. DELTA BIOPHARMA

  Egypte

  Het bedrijf DELTA BIOPHARMA, is een Distributeur, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten voor gebruik bij dieren, additieven voor volledige voeding en ontsmettingsmiddelen, en artikelen dierkundige verzorging. Het is gevestigd in Cairo, Egypte.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MIXRITE TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf MIXRITE TURKEY, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur en verkoop van pompen, en voedingsintegratoren voor dieren. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 2. MANCH MOL

  Oekraïne

  Het bedrijf MANCH MOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Ungvár, Oekraïne.

 3. ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY

  China

  Het bedrijf ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is gevestigd in Anping, China.

 4. AYYILDIZ KULUÇKA

  Turkije

  Het bedrijf AYYILDIZ KULUÇKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is gevestigd in Ordu, Turkije.

 5. B.A.K.FARM

  Griekenland

  Het bedrijf B.A.K.FARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kip gefokt in de open lucht, en eieren. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 1. EMILIANI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EMILIANI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Hoenderachtigen, Vlees en vleeswaren, en Hoenderachtigen. Het is gevestigd in Orbetello, Italië.

 2. MORESSI CARNI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MORESSI CARNI S.R.L., en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoenderachtigen, Kippen en kuikens - vers, Hoenderachtigen, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Macerata, Italië.

 1. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoenderachtigen, Kippen en kuikens - vers, Hoenderachtigen, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Malo, Italië.

 2. FRESCHINI SIMONA

  Italië

  Het bedrijf FRESCHINI SIMONA, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoenderachtigen, Eigelen - gedroogd en vloeibaar, Hoenderachtigen, en Eigelen - gedroogd en vloeibaar. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

 3. AVILIZ, LDA

  Portugal

  Het bedrijf AVILIZ, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 4. PAC-DAMAS

  Syrië

  Het bedrijf PAC-DAMAS, is een Distributeur, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vaccins voor dieren, en geneesmiddelen dierkundige verzorging. Het is gevestigd in Damascus, Syrië.

 5. PAVESELLO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PAVESELLO S.R.L., en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoenderachtigen, Kippen en kuikens - vers, Hoenderachtigen, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Pinarolo Po, Italië.

 6. PADOVAN ALBERTO

  Italië

  Het bedrijf PADOVAN ALBERTO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 7. GIORGIO FRATELLI

  Italië

  Het bedrijf GIORGIO FRATELLI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoenderachtigen, Kippen en kuikens - vers, Hoenderachtigen, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Scafati, Italië.

 8. YUKSELIS POULTRY

  Turkije

  Het bedrijf YUKSELIS POULTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. LA FERME DU CANARDIER

  Frankrijk

  Het bedrijf LA FERME DU CANARDIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is gevestigd in Anneville-ambourville, Frankrijk.

 2. MAHUGNON FISH SARL

  Benin

  Het bedrijf MAHUGNON FISH SARL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is gevestigd in Parakou, Benin.

 3. BIOMAX TECHNOLOGIES PTE LTD

  Singapore

  Het bedrijf BIOMAX TECHNOLOGIES PTE LTD, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pluimvee, en biologische meststoffen. Het is gevestigd in Singapore, Singapore.

 4. TEI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TEI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoenderachtigen, Kippen en kuikens - vers, Hoenderachtigen, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Salo', Italië.

 5. NUOVA FOOD S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA FOOD S.R.L., en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoenderachtigen, Kippen en kuikens - vers, Hoenderachtigen, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Striano, Italië.

 6. CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA

  Italië

  Het bedrijf CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoenderachtigen, Kippen en kuikens - vers, Hoenderachtigen, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Terralba, Italië.

 7. EURO ASIA GROUP TRADING

  Griekenland

  Het bedrijf EURO ASIA GROUP TRADING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is gevestigd in Crete, Griekenland.

 8. AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO

  Italië

  Het bedrijf AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoenderachtigen, Kippen en kuikens - vers, Hoenderachtigen, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Rivarolo Mantovano, Italië.

 9. ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE

  Italië

  Het bedrijf ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoenderachtigen, Kippen en kuikens - vers, Hoenderachtigen, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Carceri, Italië.

 10. ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA

  Italië

  Het bedrijf ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoenderachtigen, Kippen en kuikens - vers, Hoenderachtigen, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Credaro, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis