• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hogedrukreinigingsapparatuur

Resultaten voor

Hogedrukreinigingsapparatuur - Import export

 1. PRISM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PRISM: Sanitaire en microbiële bescherming 100% Frans De firma PRISM (Médical Protect), opgericht in augustus 2020, binnen de context van de sanitaire crisis, is een Franse industriële fabrikant ontstaan uit de ontmoeting tussen ondernemers met ervaring op het gebied van gezondheid en een ontwerper van een machine voor mondkapjes. •Made in France: De onderneming, gevestigd in de buurt van Montpellier, heeft made in France oplossingen ontwikkeld voor economische, ecologisch verantwoorde en duurzame reiniging en ontsmetting. Ze heeft ook een autonome Franse sector gestructureerd op het gebied van wegwerpmondkapjes. •Nieuw in 2023 - bioreiniging: D-VAP 2000 & 5000: reiniging & ontsmetting met stoom zonder chemicaliën. •Onze producten: FFP1, FFP2 en FFP3 mondkapjes: met eendenbekvorm. Chirurgische mondkapjes van het type I, II en IIR in drie kleuren: blauw, wit en zwart. Custom made FFP2 mondkapjes (met logo, boodschap e.d.). Custom made chirurgische mondkapjes (type I, II en IIR) in een kleur of in vierkleurendruk (logo, boodschap e.d.). •Getest en gecertificeerd: Onze FFP1, FFP2 en FFP3 mondkapjes zijn dubbel gecertificeerd: EN 149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR en EN 14683: 2019 + AC: 2019. Chirurgische mondkapjes volgens de norm: EN 14683: 2019 + AC: 2019. D-VAP: norm AFNOR NF T72-110 Bacteriëndodend - Virusdodend - Schimmeldodend Certificeringen PRISM: ISO 13485 (gezondheid), ISO 9001 en LABEL ENVOL. •Om uw catalogus met medische voorzieningen uit te breiden: Ontwikkel uw assortiment en de PRISM-producten. Contact: j.yvanez@prism-medical-protect.fr

 2. SC-TECHNOLOGIE AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SC-TECHNOLOGIE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Frauenfeld, Zwitserland.

 3. G. DREXL GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G. DREXL GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Bad Abbach, Duitsland.

 4. FLOW-TECH PRODUCTS GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLOW-TECH PRODUCTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Ziefen, Zwitserland.

 5. TECHNIK-KUBICK, ANDREE KUBICK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNIK-KUBICK, ANDREE KUBICK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Weyhe, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KARCHER

  België

  Kärcher - wereldwijd aanbieder van reinigingstechniek! Het familiebedrijf Kärcher wordt tegenwoordig beschouwd als wereldwijd toonaangevend aanbieder van efficiënte, milieuvriendelijke reinigingssystemen. Kärcher maakt het verschil door topprestaties, innovatie en kwaliteit. Designprijzen en octrooien De reinigingsapparaten van Kärcher combineren functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en een aantrekkelijke vormgeving. Innovatie en streven naar de betere oplossing zijn kenmerkend voor de onderneming, wat steeds opnieuw wordt bewezen door octrooien en onderscheidingen van gerenommeerde instanties. Meer dan 1300 octrooien en gebruiksmodellen bevestigen de inventiviteit en innovatiekracht van de onderneming. Producten: Kärcher Hogedrukreinigers, Hogedrukreinigers, Stofzuigers, Schrobmachines / zuigmachines, Tapijtreiniger, Uitrusting voor handmatige reiniging, Veeg- en veeg-/zuigmachines, Machines voor gemeenten en openbare ruimte, Sneeuwfrezen, Voertuig reinigingssystemen, Waterrecycling, Stoomreinigers & stoomzuigers, Droogijsreining, Onderdelenreiniging, Drinkwaterdispensers, Tankreiningsystemen, Werbeschermingskleding...

 2. MECLEAN

  Nederland

  Kies bewust, kies meclean… Meclean is producent van professionele reinigingsmachines. Bij het ontwikkelen, testen èn bij de productie van meclean machines is de focus gericht op de gebruiker(s). Of het nu gaat om een stofzuiger, veegmachine, schrobmachine of hogedruktrailer, de nuchtere, doelgerichte benadering van meclean resulteert altijd in uiterst functionele, mechanische reinigingsmachines zonder overbodige elektronica of overbodige functies. Een gedeelte van het meclean leveringsprogramma wordt in opdracht van meclean geproduceerd door derden. Maar ook bij het uitbesteden van productie is de meclean filosofie waarbij functionaliteit en kwaliteit centraal staan leidend. Functionaliteit, kwaliteit en eenvoud garandeert maximale bedrijfszekerheid, toch blijft een professionele, snelle service belangrijk voor professionele gebruikers. Meclean staat garant voor een serviceopvolging binnen 4 uur(! ), in alle EU landen. Meclean heeft eigen servicepunten in België en Nederland, en er zijn meer dan 130 dealers in verschillende EU landen.

 3. PACKO INOX

  België

  Packo Inox NV is een wereldspeler als het gaat om het ontwerp, de productie en installatie van roestvast stalen hygiënische installaties voor de voedingsindustrie en de farmaceutische sector. Ons gamma bevat o.a. melkkoeltanks, centrifugaalpompen, industriële koelinstallaties, cleaning-in-place, procesinstallaties, procestanks en cryogene vriesinstallaties. Daarnaast hebben we ook een ruime ervaring met elektropolijsten van roestvast staal. We zorgen ervoor dat we onze internationale dealers en industriële (B2B) klanten concrete meerwaarde bieden, zodat ook zij zich op hun beurt beter in de markt kunnen positioneren. Onze competentie wordt ondertussen al in meer dan 100 landen sterk gewaardeerd.

 4. DIBO

  België

  DiBO Cleaning Systems is fabrikant en leverancier van allerhande professionele reinigingsmachines en reinigingssystemen. DiBO zoekt samen met u naar een oplossing voor uw reinigingsprobleem. Het ontwerpen en produceren van professionele reinigingsmachines, -systemen en -installaties, om een oplossing te bieden voor reinigingsproblemen van alle aard. We realiseren dit alles in nauw overleg en samenwerking met onze klanten en leveranciers. Door continu onderzoek naar de toepassing van de nieuwste technologieën in onze machines en verbeteringen met het oog op de ergonomie, zijn onze machines energiebesparend, milieuvriendelijk, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Dit past in het streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemingsschap, waar ook onze klanten de vruchten van plukken.

 5. ROHRER GROUP

  Oostenrijk

  De Rohrer Group is al bijna 40 jaar een betrouwbare partner op het gebied van de industrieservice. Wij zijn een internationaal zeer goed gevestigde onderneming en dekken de volgende dienstverleningsgebieden af: Industriële reiniging, industriële steigerbouw, industriële isolatie, katalysator- en reactorservice, montage- en stilstandsmanagement, installatie- en apparatenbouw, industrieel onderhoud. Onze producten en diensten: Gevelsteigers, industrieservice, koeltorenreiniging

 1. FLOW EUROPE GMBH

  Duitsland

  Waterstraal- en abrasiefstraal-snij-installaties voor alle 2D- en 3D-toepassingen; Ultrahogedrukpompen tot 6.500 bar alsmede hogedrukcomponenten

 2. MALDOY

  België

  Groothandel in machines, werktuigen en toebehoren voor de landbouw.

 1. KRÄNZLE BELGIUM

  België

  Voor ieder probleem de perfecte oplossing : Koudwater hogedrukreinigers, warmwater hogedrukreinigers, hogedrukreinigers met benzinemotor, stationaire hogedrukreinigers, industrie stofzuigers...

 2. CLENA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CLENA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stofzuigers - industrieel, hoge druk geiser, hogedrukpompen, hydrische installaties met hoge druk, en Stofzuigers - industrieel. Het is gevestigd in Flensburg, Duitsland.

 3. GNL HANDELS- UND VERWALTUNGS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GNL HANDELS- UND VERWALTUNGS-GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Generatoraggregaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hogedrukreinigingsapparatuur, benzinemotoren, warmwaterwastoestellen, gereedschapsledes, en Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Glinde, Duitsland.

 4. SABVA

  België

  Het bedrijf SABVA, is een Distributeur, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren hogedrukreinigers voor het wassen van auto’s, hogedrukreinigers voor industrieel gebruik, industriële veegmachines, en Nat- en droogzuigers. Het is gevestigd in Profondeville, België.

 5. DIMACO SAT

  Frankrijk

  Het bedrijf DIMACO SAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in CHINON, Frankrijk.

 6. BIBKO® UMWELT- UND REINIGUNGSTECHNIK GMBH - GESCHÄFTSBEREICH PLATZ®

  Duitsland

  Het bedrijf BIBKO® UMWELT- UND REINIGUNGSTECHNIK GMBH - GESCHÄFTSBEREICH PLATZ®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hogedrukreinigingsapparatuur, hogedrukpompen, hogedrukreiniging, en Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Beilstein, Duitsland.

 7. COMET S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COMET S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstuivers - landbouw, zuigerpompen, hydrowasapparaten, pompen voor hoge en zeer hoge druk, en Verstuivers - landbouw. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

 8. MPR MARK PÖTHIG REINIGUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf MPR MARK PÖTHIG REINIGUNGSTECHNIK, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Breitscheid, Duitsland.

 1. FRANK HOCHDRUCK- & DAMPFTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRANK HOCHDRUCK- & DAMPFTECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

 2. KÄRCHER CENTER EISELE KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf KÄRCHER CENTER EISELE KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Kufstein, Oostenrijk.

 3. TAHA TEKNIK INDUSTRIAL WASHING MACHINE PRODUCER

  Turkije

  Het bedrijf TAHA TEKNIK INDUSTRIAL WASHING MACHINE PRODUCER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Hogedrukreinigingsapparatuur, accessoires en reserveonderdelen, Reiniging, industrieel - machines, Hogedrukreinigingsapparatuur, en onderhoud van vacuümpompen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. EXACT HOCHDRUCKREINIGER

  Duitsland

  Het bedrijf EXACT HOCHDRUCKREINIGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren hogedrukreinigers voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Bad Salzdetfurth, Duitsland.

 5. SVG SUPER WASH WASCHANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SVG SUPER WASH WASCHANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Benningen, Duitsland.

 6. FRANKFURTER TECHNIK CENTER INH. JÖRG TEMME

  Duitsland

  Het bedrijf FRANKFURTER TECHNIK CENTER INH. JÖRG TEMME, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 7. KARATAS TEKNOJET MAKINA SANAYI VE TICARET

  Turkije

  Het bedrijf KARATAS TEKNOJET MAKINA SANAYI VE TICARET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. ERGIN MACHINERIE

  Turkije

  Het bedrijf ERGIN MACHINERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visserijbenodigdheden - professioneel, tapijtreiniging, stofferingreinigers, Visserijbenodigdheden - professioneel, en machines voor industriële reiniging. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 9. WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloop - machines en materialen, Singels en sjorriemen, Hogedrukreinigingsapparatuur, Drukregelaars, Sloop - machines en materialen, Singels en sjorriemen, Hogedrukreinigingsapparatuur, en Drukregelaars. Het is gevestigd in Sehnde, Duitsland.

 10. SPEEDYWASH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf SPEEDYWASH GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Landau, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis