• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hondenvoer

Resultaten voor

Hondenvoer - Import export

 1. BECKERCOMPLAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In 1999 besloot ik een bedrijf te beginnen. BeckerComPlanGmbH. Maar we hadden weinig tot niets te maken met veevoer. Aangezien mijn jarenlange beroepsleven veel te maken had met controle en kostenvermindering, besloot ik een bedrijf op te zetten dat veel andere bedrijven inkoopvoordelen bood. Aangezien ik van jongs af aan ben opgegroeid met dieren en dieren als honden, paarden en katten altijd een grote rol hebben gespeeld in mijn leven en dat van mijn familie, en mijn voedingsgedrag werd beïnvloed door reclame, besloot ik mij te verdiepen in diervoeding en uit te zoeken wat ik mijn dieren misschien aandoe met een of ander product. Ik heb de voeding van honden, paarden en katten bestudeerd, evenals de voederwetgeving en de ingrediënten in de verschillende soorten voer.Ik heb gesproken met voedingsdeskundigen, dierenartsen en dierengenezers.Ik bezocht veel voederfabrieken en bestudeerde voedingsfysiologie. Maar het belangrijkste was voor mij het besef dat het ene of het andere ingrediënt voor mij niet in een voeder thuishoort, hoewel velen het gebruiken.Vandaag hebben we 15 soorten droogvoer, 7 soorten natvoer - enkelvoudig eiwit en 100% vlees. Dezelfde filosofie voor kattenvoer, 8 soorten 100% vlees, droogvoer en paardenvoer, evenals natuurlijke supplementen en accessoires voor huisdieren.

 2. PRIMOFOOD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRIMOFOOD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, zootechnisch voeder, dierenvoer, integrators voor honden, Hondenvoer, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Rottenburg, Duitsland.

 3. COLONEL GUSTAVE

  België

  Verified by europages badge

  Colonel Gustave is een project dat zorg draagt voor de planeet. Onze producten worden in België geproduceerd en bestaan voor 95% uit lokale grondstoffen. Ons recept, uitgewerkt door een deskundige in hondenvoeding, is voor 45% gebaseerd op vers kippenvlees (zonder bekken, botten of kraakbeen), aangevuld met lokale vruchten en groenten: bieten, erwten, peren, cichorei, brandnetels... "Wij bieden een assortiment brokken voor honden en katten, aangepast aan de voedingsbehoeften van ieder dier en met een unieke smaak. Onze verpakkingen bestaan uit composteerbare materialen, zonder plastic en zijn compleet recycleerbaar. Wij bieden professionals uit de gezondheidssector voor dieren (dierenartsen, kwekers enz.) en detailhandelaren (tuincentra, dierenwinkels, distributeurs van ecologisch verantwoorde producten enz.) natuurlijke en ethische kwaliteitsproducten. Wij kunnen u diverse soorten verpakkingen bieden en leveren ook bulkproducten... Wenst u een ethisch Belgisch merk van dierenvoeding te vertegenwoordigen? Wilt u graag onze brokken verpakt of onverpakt in uw winkel aanbieden? Wenst u onze brokken onder uw eigen merk te verkopen? Aarzel dan niet langer om uw project met ons te bespreken. Wij werken in heel België, Luxemburg en in het noorden van Frankrijk.

 4. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Ontdek CHAMP, een uitzonderlijk hondenvoermerk dat kwaliteit biedt tegen een exportvriendelijke prijs. CHAMP is met precisie ontworpen en voldoet aan de strenge ISO 9001 en H.A.C.C.P. normen.In het bijzonder sluiten onze formuleringen naadloos aan op de veeleisende normen van het Amerikaanse NRC en Aafco, wat onze toewijding aan het voldoen aan de hoogste benchmarks onderstreept. CHAMP bevat een superieure samenstelling van hoogwaardige eiwitten en vetten, zorgvuldig uitgebalanceerd om uw hond de optimale mix van voeding te bieden. Essentiële vitamines zijn geïntegreerd, wat zorgt voor een complete en goed afgeronde voeding. Door een vakkundige combinatie van grondstoffen en een extrusieproces bereikt CHAMP een uitzonderlijke verteerbaarheid, wat de weg vrijmaakt voor een betere opname van voedingsstoffen. De hoogtechnologische productietechnieken die gebruikt worden bij het maken van CHAMP, in combinatie met de selectie van ingrediënten, garanderen een smakelijkheid die honden graag omarmen.CHAMP is de keuze bij uitstek voor hondeneigenaren die op zoek zijn naar een droogvoerlijn die hun hond energie geeft en stimuleert. Naast consumenten richt CHAMP zich ook op professionals op verschillende gebieden, waaronder instellingen zoals militaire en politie-eenheden. Fokkers en winkelketens vertrouwen ook op de consistente kwaliteit en betrouwbaarheid van CHAMP.Champ is dagelijks beschikbaar in 22 landen zoals Egypte, Saoedi-Arabië, Qatar, Koeweit, Malazië Om meer te weten te komen over CHAMP en ons aanbod, nodigen we je uit om onze website te bezoeken. CHAMP DE KEUZE VAN PROFESSIONALS

 5. NUOVA FATTORIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Nuova Fattoria SRL produceert compleet honden- en kattenvoer 'Certified Made in Italy 100%', op basis van maïs, varkensvleesmeel, varkensvet, vitaminen en mineralen waarmee het dier alle essentiële elementen voor een correcte stofwisseling binnenkrijgt. De productie maakt gebruik van selectieve extrusietechnologie en vindt voornamelijk plaats onder het merk NUOVA FATTORIA. Het bedrijf stelt haar knowhow en productietechnologieën ter beschikking ten behoeve van het creëren van private labels.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZAREA SP Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAREA SP Z.O.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, kroketten voor dieren, hondensnoepjes, Huisdierenvoer, Dieetvoeding voor honden, Kluiven voor huisdieren, botten voeding, en droge voeding. Het is gevestigd in Oborniki, Polen.

 2. ARGOS

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARGOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, hondensnoepjes, Huisdierenvoer, Verkoop van hondenvoer, natuurvoeding voor honden, en botten voeding. Het is gevestigd in Kria Vrisi, Griekenland.

 3. NATURAL GREATNESS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NATURAL GREATNESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is gevestigd in Aielo De Malferit, Valencia, Spanje.

 4. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Gedroogde vruchten, zootechnisch voeder, voeder voor paarden, deegklompen voor vogels, droge groenten, grondstoffen honden- en kattenvoer, Huisdierenvoer, en Gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Altrip, Duitsland.

 5. HAUSMANNS TIERISCHE FEINKOST MANUFAKTUR INH. U. RIEDEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAUSMANNS TIERISCHE FEINKOST MANUFAKTUR INH. U. RIEDEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is gevestigd in Ronnenberg, Duitsland.

 1. VITALIZE SAINTHUBERT SAS BOYER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VITALIZE SAINTHUBERT SAS BOYER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder voor honden, hondebrokjes, kattebrokjes, en kroketten voor dieren. Het is gevestigd in Beleymas, Frankrijk.

 2. NOACK DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NOACK DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is gevestigd in Warendorf, Duitsland.

 1. BIONIC NATURE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIONIC NATURE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is gevestigd in Wehringen, Duitsland.

 2. SDGA CROQUETTES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SDGA CROQUETTES, is een Distributeur, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, accessoires voor honden, en natuurvoeding voor honden. Het is gevestigd in Saint-Genest-Lerpt, Frankrijk.

 3. OLLY & MOLLY

  België

  Olly & Molly is een bedrijf dat zich richt op natuurlijke ondersteuning en ontwikkelt voedingssupplementen voor honden. Met 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van natuurlijke supplementen voor verschillende dieren (Herbavita), legt Olly & Molly de nadruk op het bieden van zorg en ondersteuning aan jouw geliefde viervoeters. Onze producten zijn plant-based (planten en kruiden), en bieden versterkende stoffen die de weerstand van honden op een gezonde en natuurlijke manier kunnen verbeteren. Onze inhouse R&D- en productiefaciliteit heeft strenge kwaliteitscontroles om betrouwbare producten te garanderen. Met een focus op het stimuleren in plaats van onderdrukken van de gezondheid van honden, streeft Olly & Molly ernaar om hun klanten en hun honden te voorzien van hoogwaardige, natuurlijke supplementen. Er is tevens een constante drang om te innoveren en verbeteren.

 4. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks produceert diervoeder voor vee en pluimvee, biologisch actieve voedingssupplementen, geperst alles-in-een veevoeder en mengvoederadditieven voor pluimvee en alle andere boerderijdierrassen. Het productassortiment van de onderneming omvat onder meer voeder voor dubbeldoel kippenkwekerijen, vleeskuikens en kwartels; voeder voor eenden en andere watervogels; voederadditieven voor paarden. Door extrusie is het mogelijk de celwanden te vernietigen, de chemische bindingen te verbreken en de fysieke en moleculaire structuur van grondstoffen te wijzigen om diervoeder te maken dat nuttiger is, beter voedt en gemakkelijker te verteren is. Alle producten van de onderneming zijn zonder groeistimulerende middelen en antibiotica. De veevoeders van SD-Becks zijn gebaseerd op de wetenschap dankzij een nauwe samenwerking van de onderneming met de Kuzbass State Agricultural Academy (Academie van Landbouw) aan wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de invoering van geavanceerde technologieën in de veevoederindustrie. SD-Becks maakt gebruik van specifiek aangepaste software om nauwkeurig geformuleerde diervoeders samen te stellen.

 5. EFFEKTRI

  Nederland

  De nummer 1 omega-3 olie voor paarden en honden in Nederland en Finland! Effektri is een Nederlands bedrijf dat sinds 2014 actief is op de markt voor voedingssupplementen voor honden en paarden. Ons belangrijkste supplement is de omega-3 olie op basis van visolie, aangevuld met natuurlijke antioxidanten en vitamine D. Deze olie produceren we in Duitsland en wordt verkocht in Nederland, Finland, Noorwegen, Zweden, Duitsland en Canada. De visolie die wij gebruiken is farmaceutische kwaliteit en is geproduceerd in overeenstemming met de strikte kwaliteitsnormen van de Europese Unie. Onze producten zijn natuurlijk en bevatten geen stoffen die op de FEI-dopinglijst voorkomen. De producten van Effektri zijn de perfecte mix van essentiële omega -3 vetzuren (DHA en EPA uit gezuiverde vis olie), antioxidanten en vitamine D. Voor een gezonde huid- en vachtconditie en bij bewegings- en luchtweg problemen bij paarden en honden. De Effektri producten zijn zowel preventief als indicatief te gebruiken. U kunt de olie bij bepaalde klachten aan het paard voeren om de klachten te verminderen dan wel te laten verdwijnen. U kunt ook in een lagere dosering de olie voeren om bepaalde gezondheidsproblemen te voorkomen. Onze supplementen zijn verkrijgbaar bij www.effektri.com, via aangesloten specialisten, (dieren)winkels en dierenartsen.

 6. BIB PETFOOD

  Spanje

  Bib Petfood werd opgericht in 2003. Wij zijn producent van voer voor honden en katten, voer voor puppy's en kittens, specifiek voer voor professionele honden, etc. Al onze producten worden vervaardigd na ontvangst van de bestelling en in recordtijd. Dit zorgt ervoor dat onze klanten de goederen zo snel mogelijk in hun winkels ontvangen. In een constant evoluerende sector biedt Bib Petfood een grote flexibiliteit, persoonlijke en onmiddellijke service. Bij Bib Petfood hebben we een grote verscheidenheid aan merken die variëren van de meest eenvoudige productlijn tot super premium segmenten: First Level, FUTURE, H.Q., HUNDERSPORT en NAF. Voor elk van hen bieden we een maximale garantie van productkwaliteit en stabiliteit. Bij Bib Petfood werken we niet alleen aan onze merken maar ook aan die van onze klanten en stimuleren zo de ontwikkeling van private labels.

 7. LEO LÖWENHERZ GMBH

  Duitsland

  Superfood voor superdogs – Echt waar. Transparant. Gezond De jonge start-up richt zich op de gezondheid en het welzijn van honden. Het oprichtingsduo heeft hart voor hun zaak. . De nadruk ligt op voedingssupplementen en verzorgingsproducten op natuurbasis. Functionele, gezonde traktaties op basis van insecten: Het hoofdingrediënt van de sappige hartvormige traktaties is het licht verteerbare insecteneiwit van de soldaatvlieg - een duurzaam alternatief voor vis en vlees. Gecombineerd met zoete aardappel en diverse superfoods is het resultaat een wilde smaak die honden onweerstaanbaar vinden. Het is vooral zeer goed voor viervoeters met allergieën/intoleranties. Want het vermijden van vlees, granen, suiker, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen is een basisregel bij LEO LÖWENHERZ.Oliën, kruiden en poeders - afstemmen voor de voederbak: Met een gezonde bakinhoud krijgen honden meestal alle belangrijke voedingsstoffen binnen. Maar zelfs het beste voedsel kan niet altijd de individuele behoefte aan vitaminen, mineralen & co. dekken. Daarom heeft LEO LÖWENHERZ waardevolle supplementen voor de dagelijkse voeding ontwikkeld, zoals natuurlijke oliën, kruiden en poeders. Vastberadenheid loont: Een van onze belangrijkste doelen: 100 % Made in Germany“. We zijn er trots op dat we onze klanten echte Duitse kwaliteit kunnen bieden." In juni 2022 werd een nieuwe mijlpaal bereikt met de certificering als "klimaatneutraal bedrijf".

 8. NULAM PET NUTRITION

  Nederland

  Nulam Hondenvoeding is 100% natuurlijk. Wij hebben een zeer compleet assortiment hondenvoeding -, vers vlees & snacks. Al onze voedingen worden daarom samengesteld uit een strenge selectie kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Alle voedingen bevatten Omega 3 & 6 vetzuren en prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide), voor een gezonde huid, glanzende vacht, vitaliteit, een gezonde darmflora en als ondersteuning van de natuurlijke weerstand. Onze voedingen bevatten géén chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.

 1. ANIMAL LOVERS

  Nederland

  Animal Lovers is gespecialiseerd in het produceren van premium gebakken beloningsartikelen voor honden, paarden en knaagdieren. Al onze producten worden geproduceerd op basis van grondstoffen van humane kwaliteit. De kracht van Animal Lovers is dat zij complexe producten weet te vertalen in voor de mens perfect uitziende “snacks” met een extreem hoge acceptatiegraad door het dier. Al ruim 25 jaar biedt Animal Lovers haar klanten een breed assortiment van gebakken beloningsartikelen, flexibele diensten, creatieve en betrouwbare samenwerking. Animal Lovers is bekend in de markt met haar bulk assortiment. Sinds 2008 presenteert Animal Lovers een nieuwe lijn exclusieve gebakken koekjes voor honden onder eigen merk in diverse kleinverpakkingsvormen: Exclusive Dog Biscuits.

 2. CHEVIDECO

  België

  Tot op vandaag worden levende paarden op selectieve basis aangekocht en verwerkt volgens de aanbevelingen van de klant. Daarnaast wordt ook vers gekoeld en bevroren paardenvlees ingevoerd vanuit verschillende continenten, en geleverd aan klanten in Europa en daarbuiten. Kortom, Chevideco verzorgt een service van "producent" tot "consument". In de toekomst wenst Chevideco succesvol te innoveren door nog meer in te spelen op klantwensen. Chevideco ondersteunt ketenpartners en deelsectoren bij het onderzoeken en analyseren van nieuwe marktsegmenten en speelt hierop in met gerichte initiatieven in samenwerking met de sector. Sinds kort is Chevideco ook actief in een nieuwe tak van de de vleesindustrie nl. de verwerking van het slachtafval tot petfood.

 3. NATURAL DOG UNIVERSE

  België

  Natural Woopies is een natuurlijk en vers voedingssupplement voor alle soorten honden. Natural Dog Universe heeft zich tot doel gesteld, natuurlijke producten te vervaardigen voor een betere gezondheid en vitaliteit van uw honden. Natural Woopies, ons sterproduct, is een natuurlijk vers cakeje met vlees van hoogwaardige kwaliteit, bestemd voor honden. Ze vinden ze heerlijk want Natural Woopies zijn vers, mals en lekker.

 4. AVALON PETFOOD

  Nederland

  Avalon Petfood is a 100% Dutch petfood brand with a range consisting Dog and catfood products. Avalon Petfood products are established through years of experience in the professional industry of training K9 police dogs. Together with Pets lovers, professionals and vets Avalon Petfood have created a revolutionary product range for dogs and cats. Are you interested in our products? Feel free to contact us!

 5. XAVER SCHEULE GMBH

  Duitsland

  Wij – de Xaver Scheule GmbH – zijn gevestigd in Kirchheim, midden in het mooie Allgäu. Al meer dan 90 jaar houden wij ons bezig met de ontwikkeling en productie van diervoeders voor landbouwdieren en paarden. Met meer dan 10 miljoen jaaromzet en meer dan 50 medewerkers behoren wij tot de bekendste middenstanders in de regio.

 6. HETWERVELD

  Nederland

  Hetwerveld is de online dierenwinkel waar u hoogwaardige producten vind voor u huisdier. Het hondenvoer en kattenvoer is op natuurlijke basis geproduceerd zonder geur, kleur of smaakstoffen. De honden en katten manden en krabpalen zijn A merk producten. Het vers vlees voor de hond is geproduceerd in Nederland en voldoet aan alle eisen. Op alles geld niet goed geld terug. De webwinkel heeft een Keurmerk en u kunt via i-deal of PayPal ook achteraf afrekenen.

 7. PAVAN

  België

  Al meer dan 25 jaar heeft Carfil Quality (België) slechts één doel voor ogen : Betaalbare kwaliteitsvoeding voor honden. Het assortiment Carfil hondenkorrels biedt de hondenliefhebber de keuze uit verschillende samenstellingen, aangepast aan de behoefte van uw trouwe viervoeter. Het is een volledig natuurlijke voeding, zonder toevoeging van kleur- en smaakstoffen, onderworpen aan strenge kwaliteitsnormen.

 8. FIDES PETFOOD

  België

  Fides Petfood is een Belgische producent van private label honden- en kattenvoeding. Het biedt een breed gamma van producten aan, bestemd voor diverse klanten in de distributiesector van hyper- en supermarkten en speciaalketens voor dier en tuin. Fides Petfood is gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte droge honden- en kattenvoeding. Naast private label producten hebben we tevens ook onze eigen merken zoals Euro Premium, Fides Breeder line, Premium line Cat, Mister Dog, …

 9. COIFFURE ARTHUR

  België

  Coiffure Arthur is een hondenkapsalon waar je terecht kan voor een volledige verzorging van jouw hond.

 10. CHIRO PRO PETFOOD

  Nederland

  leverancier in honden en kattenvoer honden en kattenbrokken gestoomde worsten kvv kant en klaar vers vlees powerfood supplementen

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis