• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • honing

Resultaten voor

Honing - Import export

 1. TUCHEL & SOHN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Tuchel & Sohn GmbH is een internationale producent en leverancier van natuurlijke grondstoffen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, evenals de farmaceutische en cosmetica-sector. Vierde en vijfde generatie beheerd door Peter en Mirko Tuchel sinds 2017. Het hoofdkantoor is sinds de oprichting in Hamburg gevestigd. Het assortiment omvat voornamelijk natuurlijke zoetstoffen, die zo natuurlijk mogelijk worden aangeboden. Deze omvatten bijenhoning, verschillende siropen zoals ahornsiroop, agavesiroop, rijststroop, dadelsiroop of kokosbloesemsiroop, evenals andere producten van de bij (was, propolis, stuifmeel), de agaveplant (inuline), de esdoorn (suiker, vlokken) en meer. Dankzij een wereldwijde aanwezigheid en intergenerationele leveranciersrelaties, kunnen Tuchel & Sohn rechtstreeks vanuit hun oorsprong duurzame goederen van de hoogste kwaliteit aanbieden.

 2. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH werd al in 1949 opgericht en is werkzaam als betrouwbare import- en verkooponderneming..Daarnaast hebben wij ons in de laatste drie decennia in hoge mate ontwikkeld in de import op het gebied van kokosnoten, honingpoeder en biologische inuline.Naast een breed assortiment van standaard kokosnootgrondstoffen die we in zes verschillende kwaliteiten hebben op het gebied van kokosmelkpoeder / kokospoeder zijn we één van de grootste importeerders in Europa.Ter aanvulling van de andere standaard- en high-fat-varianten kunnen we onze klanten ook veganistisch en biologisch veganistisch kokosmelkpoeder in verschillende kwaliteiten bieden.Ook op het gebied van honing, handel we in honingpoeder en ook biologisch honingpoeder en dit al tientallen jaren lang.Deze speciale grondstoffen werden in de afgelopen jaren aangevuld door instantpoeder, bilogischeinuline, biologische agave suiker en biologische agave siroop/-diksap.

 3. M-S SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  M.S. Services is opgericht door doorgewinterde ondernemers en belichaamt de visie van een betrouwbare groothandel die sinds 2000 stevig in de markt is verankerd. Onze toewijding aan kwaliteit en productdiversiteit blijft onwrikbaar, omdat we ons bewust zijn van de steeds veranderende behoeften van onze klanten in de agrofoodsector. Als ervaren groothandelaar en distributeur zijn we ver buiten de landsgrenzen actief. We zijn er trots op dat we bedrijven op wereldwijde schaal van dienst kunnen zijn en een betrouwbare levering zonder verrassingen kunnen garanderen. Onze expertise ligt vooral op het vlak van vlees en zeevruchten, waar we uitblinken in het leveren van verse producten van topkwaliteit. Met M.S. Services kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf in handen is van een betrouwbare partner, waar uitmuntendheid een constante is. Neem gerust contact met ons op voor vragen of verzoeken om informatie.

 4. HELENE DELICES GRECS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HELENE DELICES GRECS is een Griekse online kruidenier. Sinds de oprichting in 2015, streven wij ernaar biologische, ambachtelijke en hoogwaardige producten te bieden door onze passie voor een gezonde en smaakvolle landbouw te delen. HELENE DELICES GRECS is bovenal de geschiedenis van een hele familie die wenst de liefde voor het land van zijn voorouders te delen. Onze catalogus omvat zowel hartige producten zoals extra vierge olijfolie of gearomatiseerde oliën, olijven, kruiden en specerijen, kant-en-klaar maaltijden of azijn maar tevens zoete producten zoals honing en jam. Wij bieden tevens biologische BOB feta aan. Wij bieden meer dan 150 referenties. Het is onze taak om u een wereldreis te laten maken via kwaliteitsvolle, originele en authentieke producten van plaatselijke Griekse producenten die hun vakkennis van generatie op generatie doorgeven. Door deze kleine familiebedrijven te steunen, dragen wij bij aan een duurzame en kleinschalige landbouw die rekening houdt met de natuur. Ontdek alle smaken van Griekenland dankzij onze producten! Raadpleeg onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 5. EVL&T GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVL&T GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Suiker. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, zonnebloemolien, gedroogde vruchten, glazen, kapucijners, kipfilets, tarwe, maïs, en koolzaadzaad. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BE2I

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BE2I, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Vis, Eieren, kokosnoten, koriander, peper, tafelolie, cacao, en Honing. Het is gevestigd in Baie-Mahault, Frankrijk.

 2. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het is het resultaat van Apícola Cuartero, een familiebedrijf dat drie generaties geleden is opgericht en zich op de beschutte flanken van de Moncayo bevindt. In meer dan 3000 bijenkorven worden deze 100% Spaanse honingproducten verkregen uit de meest uitstekende bloemen en bloesems van het Spaanse grondgebied. De meer dan twintig verschillende producten komen op natuurlijke wijze tot stand, zonder bestrijdingsmiddelen rond de bloemen, en volgens een traditioneel procedé. Daarom is iedere pot honing anders, ook binnen dezelfde soort. Zo slaagt Mieles del Tío Juan Cruz erin om de papillen aan de vroegere smaak van honing te herinneren, toe die nog rechtstreeks bij de imker gekocht werd. Hier vindt u alle producten van Mieles del Tío Juan Cruz. Ze zijn te verkrijgen in grote potten (940 g) en in kleine potten (470 g); de honingazijn wordt aangeboden in flessen van 250 ml. Bovendien zijn de etiketten in vijf verschillende talen (Spaans, Engels, Frans, Duits en klassiek Arabisch).

 3. GRECOS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Ontdek GRECOS, onze delicatessenzaak gespecialiseerd in Griekse delicatessen. We zijn gepassioneerd door Griekenland en maken er een erezaak van om je uitzonderlijke producten van biologische en duurzame landbouw aan te bieden. We werken nauw samen met kleine, toegewijde Griekse producenten die onze visie van respect voor de bodem, de seizoenen, de producten en de mensen delen. Als professional heb je toegang tot ons hele assortiment en zelfs meer. We begrijpen de specifieke behoeften van cateraars en groothandelaars en daarom bieden we je formaten op maat. Bovendien kunnen we de formaten van de productverpakkingen aanpassen aan je behoeften zodat je je klanten unieke smaakervaringen kunt bieden.

 4. CHERCHEURS D'OR VERT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHERCHEURS D'OR VERT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Honing, vierge olijfolie, olijfolien eerste kwaliteit extra, aromatische specerijen, Delicatessen, gearomatiseerde olien, Biologisch olijfolie, en biologisch extra vierge olijfolie. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. EUROMIEL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Commercialisering, verkoop en export van honing, vers en droog stuifmeel en van was. Wij verkopen uitsluitend de productie van imkers die onze partners zijn. 100% Spaanse producten.

 1. PATAZA PTY LTD

  Australië

  Verified by europages badge

  PATAZA Pty Ltd is een in Australië geregistreerde onderneming. De eigenaars hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de FMCG-industrie in Australië en in het buitenland bij Bluechip-bedrijven zoals Unilever. Zij hebben ook succesvolle Australische bedrijven geëxploiteerd, met diensten voor grote detailhandelaren zoals Coles, Woolworths, 7 Eleven, Metcash, BP, Shell en anderen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. L'ÉTUVERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Franse producenten van zwarte bio knoflook van hoge kwaliteit. Gespecialiseerd in zwarte knoflook, alle producten zijn biologisch en geproduceerd op de boerderij en verpakt in milieuvriendelijke verpakkingen. Altijd op zoek naar vernieuwing worden de grondstoffen met de grootste zorg geselecteerd volgens de veeleisende specificaties van L'étuverie. Onze producten met 100% biologische zwarte knoflook: Hele bol, gepelde teentjes, pasta, honing, mosterd, bier, vloeibaar extract, infusies, aperitiefkoekjes.

 1. PACS CORPORATION

  Spanje

  Verified by europages badge

  PACS International is een Spaanse onderneming gevestigd in Barcelona en gespecialiseerd in de wereldwijde distributie van complete oplossingen voor grondstoffen, ingrediënten, verpakkingen (glas, plastic, aluminium, PVC / PVDC) en de productie in opdracht van derden voor de farmaceutische industrie, cosmetica, lichaamsverzorgingen en levensmiddelen

 2. CULTURE MIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CULTURE MIEL, is een Distributeur, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren honing voedingsmiddel, biologische honing, bijenhoning, en acaciahoning. Het is gevestigd in Villemandeur, Frankrijk.

 3. MAES HONEY SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAES HONEY SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Reformartikelen, Bijenteelt, Import-export - levensmiddelen, honing voedingsmiddel, Dieet- en biologische voeding, Reformartikelen, bijenhoning, en Bijenteelt. Het is gevestigd in Aldeatejada-Salamanca, Spanje.

 4. WILDWAX TUCH GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WILDWAX TUCH GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is gevestigd in Frankfurt Am Main, Duitsland.

 5. LITTLE BEE FRESH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LITTLE BEE FRESH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Honing. Het is gevestigd in Bodolz, Duitsland.

 6. HONIG-WERNET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HONIG-WERNET GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Honing. Het is gevestigd in Waldkirch, Duitsland.

 7. MIEL BULGARIA

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIEL BULGARIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, biologische honing, acaciahoning, gekristalliseerde honing, kastanjehoning, zonnebloemhoning, tijmhoning, doorzichtige honing, en honing uit duizend bloemen. Het is gevestigd in Sliven, Bulgarije.

 8. TRUFFLES

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRUFFLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Honing, truffels, Zwarte truffels, Witte truffels, Specerijen, extracten en kruiden, specerijen en smaakversterkers, specerijen, en berghoning. Het is gevestigd in Patra, Griekenland.

 1. LA MIELLERIE DE CHAMBLAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA MIELLERIE DE CHAMBLAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren honing voedingsmiddel, lindebloesemhoning, honing uit duizend bloemen, en acaciahoning. Het is gevestigd in Chamblac, Frankrijk.

 2. HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH, is een Distributeur, en actief in de sector Honing. Het is gevestigd in Lübeck-Travemünde, Duitsland.

 3. DR SMOKE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DR SMOKE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Etherische oliën en harsaroma's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Suikerwaren, Honing, biologische voedingssupplementen, snoepgoed, Suikerwaren, en Honing. Het is gevestigd in Venissieux, Frankrijk.

 4. MELLIDOR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MELLIDOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is gevestigd in Le Thor, Frankrijk.

 5. GFS LLC / YOGODA

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GFS LLC / YOGODA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - concentraten en poeders, Thee, Honing, Specerijen, Tropische vruchten, thee, Vruchten- en groentesappen en -nectars, Dranken - concentraten en poeders, en drank en sap van exotisch fruit. Het is gevestigd in Zaporizhzhia, Oekraïne.

 6. LA MIELLERIE CHAILAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA MIELLERIE CHAILAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Delicatessen, Voedings supplementen, eucalyptushoning, acaciahoning, tijmhoning, kastanjehoning, berghoning, honing van de sinaasappelboom, en koninginnegelei. Het is gevestigd in Thorame-Basse, Frankrijk.

 7. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Bijenwas, stuifmeel, was, Honing, Bijenwas, verkoop van honing, verkoop van was, en verkoop van stuifmeel. Het is gevestigd in Pinofranqueado-Cáceres, Spanje.

 8. HÖNING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HÖNING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veranda's - metaal. Het is gevestigd in Jesewitz, Duitsland.

 9. YA VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf YA VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Groothandelaar, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren propolis. Het is gevestigd in Balingen, Duitsland.

 10. API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenteelt, bijenproducten, acaciahoning, en honing uit duizend bloemen. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis