• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hooi en stro

Resultaten voor

Hooi en stro - Import export

 1. FODER BIO-TECH

  Polen

  Wij zijn een Europese producent van oliën, meel, cakes en bloem op basis van sojabonen en vlaszaden. Foder bio tech levert ook productieverwerkings- en reinigingsdiensten voor maximaal 99, 99% van alle oliehoudende zaden. Onze toevoegingsmiddelen zijn gegarandeerd en bevestigd door GMP- en EU-BIO-certificaten. Dit betekent dat wij voor onze BIO-producten uitsluitend gecertificeerde zaden gebruiken die voornamelijk op ecologische boerderijen in Polen en andere delen van Europa worden geteeld. Conventionele en biologische koeken, oliën, meel en niet-GGO meel zijn een uitstekende bron van eiwitten en energie in diervoeder. Sinds 1998 werken wij samen met voederproducenten en handelsondernemingen uit de hele wereld. Onze productie is volledig natuurlijk, zonder gebruik van chemicaliën. In het extrusieproces worden de korrels verhit en vervolgens naar de persen gevoerd. Wij zorgen al jaren voor de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Dankzij de gezamenlijke inspanning van alle medewerkers groeit dit familiebedrijf elk jaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. TRONAGERGAARD STRAW

  Denemarken

  Tronagergaard Straw is een Deense leverancier van stro een hooi, schorssnippers en bodemmateriaal te gebruiken voor koeien, paarden en talloze exotische dieren. Wij weten dat wij door de beste producten van de markt voor stro, hooi en schorssnippers te leveren de klanttevredenheid kunnen garanderen. Door met ons zaken te doen, bent u zeker van producten die aan de verwachte normen voldoen. Bij Tronagergaard weten wij altijd waar een product vandaan komt, hoe het verwerkt en vervoerd is. Zo vermijden wij schade aan of bederf van het product en voldoen wij aan onze verwachtingen en die van onze klanten. De klanttevredenheid is een grote drijfveer voor ons. Wij steven ernaar onze klanten een zo groot mogelijke efficiënte en geavanceerde en hoogwaardige service te bieden. Tronagergaard Straw werkt samen met transportbedrijven in Denemarken en overige landen in de EU. Neem gerust contact met ons op om de optimale deal af te sluiten en dus de best passende oplossingen voor u te vinden.

  Alle producten voor "hooi en stro"

 3. EARL DE LA ROMANE

  Frankrijk

  EARL DE LA ROMANE is een boeren familiebedrijf gevestigd in het departement Le Cher. Wij zijn producenten (zuivere handelaars) van diervoeder van natuurlijke en tijdelijke weiden, bestaand uit rietzwenkgras, kropaar, timoteegras en Engels raaigras. De oogst wordt in uitstekende omstandigheden tijdens de bloei uitgevoerd. Wij vervaardigen vierkante balen van de 240x120x90 cm (wij zijn uitgerust om te werken met zes koorden). Onze hooibalen wegen gemiddeld 400 kilo.

 4. SARL TASCHET

  Frankrijk

  Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van voer in kleine en grote bossen. Wij produceren voer van hooi en luzerne in bossen van 90x120x240 en kleine bosjes in pakketten van 14. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Vanaf het maaien tot het hooien, het keren, het binden tot bossen, het transport en het opslaan, alles wordt in het werk gesteld om de kwaliteit van onze productie te handhaven. Onze klanten zijn verkopers-groothandelaars. Wij verkopen onze productie in het buitenland.

 5. DUREPAIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf DUREPAIRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder in korrels, en rupsklaver. Het is gevestigd in Verdille, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren eerste kwaliteit stro, geperst stro, tarwestro, tarwehooi, haverhooi, rupsklaver, en veevoeder. Het is gevestigd in La Campana-Sevilla, Spanje.

 2. ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is gevestigd in Dielheim, Duitsland.

 3. KUHN

  Frankrijk

  De groep KUHN biedt een breed assortiment landbouwmachines om aan alle verwachtingen van landbouwprofessionals te kunnen voldoen. Of u nu landbouwer of ondernemer bent, bij ons vindt u het materiaal dat precies aan uw vereisten voldoet: ploegen met 2 tot 12 scharen, machines voor grondbewerking, alsmede een breed assortiment van producten voor het zaaien. Onze lijnzaaimachines en precisiezaaimachines kunnen aan alle zaadtypes worden aangepast. Daarnaast zijn de combizaaimachines een interessante aanvulling op het assortiment. Voor de bemesting garanderen onze meststofverspreiders precisie en een eenvoudige bijstelling en de meststofverspreiders dragen bij aan een optimaal beheer van de organische stoffen. Onze zeer beroemd merk voor hooioogstwerktuigen, met meer dan 33 maaimachinemodellen, omvat alle nodige machines voor de oogst van voedergewassen. Onze machines en materialen voor de veeteelt en groenonderhoud zullen geschikt zijn voor de meest veeleisende vakmensen.

 4. FA. R. DE REGT

  Nederland

  Bemesting van uw akkers met dierlijke meststoffen vergroot de opbrengst van uw oogst van graan, mais en andere akkerbouw of groente teelten. Ook bemesten van weilanden, sportvelden, parken, golfbanen met dierlijke mestkorrels verbeterd de groei en gezondheid van de grasmat. Wij bieden te koop aan: vaste dierlijke meststoffen, mestkorrels. Deze producten zijn geschikt voor gebruik in uw land.Wij vragen: veevoer in de vorm van tarwekorrels, lucerne. En producten als zaagsel en stro.

 5. ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

 1. ALFALFA MONEGROS

  Spanje

 2. BARENBRUG FRANCE

  Frankrijk

 1. TRANSPORT FOURNIER

  Frankrijk

 2. COABA

  Spanje

 3. PROFARRATGES BALAGUER S.L

  Spanje

 4. FERME DE HARZE

  België

 5. CEREALES UTRERA, S.L.

  Spanje

 6. SC ELUNOS SRL

  Roemenië

 7. ALBSTREU

  Duitsland

 8. ALEJANDRO MONTES MUÑOZ

  Spanje

 1. STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH

  Oostenrijk

 2. AGRA INVEST, A.S.

  Slowakije

 3. DUMONT DANIEL ET FREDERIC

  Frankrijk

 4. COLHICANA

  Brazilië

 5. RECOPAJA,S.L.

  Spanje

 6. ALVER HOLZ

  Duitsland

 7. CHUCHI TRANSPORTES S.L.

  Spanje

 8. WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. OVALI YEM SANAYI

  Turkije

 10. BECK AGRI

  Luxemburg

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis