• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hooi en stro

Resultaten voor

Hooi en stro - Import export

 1. TRONAGERGAARD STRAW

  Denemarken

  Verified by europages badge

  Tronagergaard Straw is een Deense leverancier van stro een hooi, schorssnippers en bodemmateriaal te gebruiken voor koeien, paarden en talloze exotische dieren. Wij weten dat wij door de beste producten van de markt voor stro, hooi en schorssnippers te leveren de klanttevredenheid kunnen garanderen. Door met ons zaken te doen, bent u zeker van producten die aan de verwachte normen voldoen. Bij Tronagergaard weten wij altijd waar een product vandaan komt, hoe het verwerkt en vervoerd is. Zo vermijden wij schade aan of bederf van het product en voldoen wij aan onze verwachtingen en die van onze klanten. De klanttevredenheid is een grote drijfveer voor ons. Wij steven ernaar onze klanten een zo groot mogelijke efficiënte en geavanceerde en hoogwaardige service te bieden. Tronagergaard Straw werkt samen met transportbedrijven in Denemarken en overige landen in de EU. Neem gerust contact met ons op om de optimale deal af te sluiten en dus de best passende oplossingen voor u te vinden.

 2. EARL DE LA ROMANE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  EARL DE LA ROMANE is een boeren familiebedrijf gevestigd in het departement Le Cher. Wij zijn producenten (zuivere handelaars) van diervoeder van natuurlijke en tijdelijke weiden, bestaand uit rietzwenkgras, kropaar, timoteegras en Engels raaigras. De oogst wordt in uitstekende omstandigheden tijdens de bloei uitgevoerd. Wij vervaardigen vierkante balen van de 240x120x90 cm (wij zijn uitgerust om te werken met zes koorden). Onze hooibalen wegen gemiddeld 400 kilo.

 3. SARL TASCHET

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van voer in kleine en grote bossen. Wij produceren voer van hooi en luzerne in bossen van 90x120x240 en kleine bosjes in pakketten van 14. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Vanaf het maaien tot het hooien, het keren, het binden tot bossen, het transport en het opslaan, alles wordt in het werk gesteld om de kwaliteit van onze productie te handhaven. Onze klanten zijn verkopers-groothandelaars. Wij verkopen onze productie in het buitenland.

 4. FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren eerste kwaliteit stro, geperst stro, tarwestro, tarwehooi, haverhooi, rupsklaver, en veevoeder. Het is gevestigd in La Campana-Sevilla, Spanje.

 5. ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is gevestigd in Dielheim, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UNIVERT FOIN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNIVERT FOIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren stro, rupsklaver, veevoer, stro en hooi, en Hooi. Het is gevestigd in Bouzonville, Frankrijk.

 2. KUHN

  Frankrijk

  De groep KUHN biedt een breed assortiment landbouwmachines om aan alle verwachtingen van landbouwprofessionals te kunnen voldoen. Of u nu landbouwer of ondernemer bent, bij ons vindt u het materiaal dat precies aan uw vereisten voldoet: ploegen met 2 tot 12 scharen, machines voor grondbewerking, alsmede een breed assortiment van producten voor het zaaien. Onze lijnzaaimachines en precisiezaaimachines kunnen aan alle zaadtypes worden aangepast. Daarnaast zijn de combizaaimachines een interessante aanvulling op het assortiment. Voor de bemesting garanderen onze meststofverspreiders precisie en een eenvoudige bijstelling en de meststofverspreiders dragen bij aan een optimaal beheer van de organische stoffen. Onze zeer beroemd merk voor hooioogstwerktuigen, met meer dan 33 maaimachinemodellen, omvat alle nodige machines voor de oogst van voedergewassen. Onze machines en materialen voor de veeteelt en groenonderhoud zullen geschikt zijn voor de meest veeleisende vakmensen.

 3. FA. R. DE REGT

  Nederland

  Bemesting van uw akkers met dierlijke meststoffen vergroot de opbrengst van uw oogst van graan, mais en andere akkerbouw of groente teelten. Ook bemesten van weilanden, sportvelden, parken, golfbanen met dierlijke mestkorrels verbeterd de groei en gezondheid van de grasmat. Wij bieden te koop aan: vaste dierlijke meststoffen, mestkorrels. Deze producten zijn geschikt voor gebruik in uw land.Wij vragen: veevoer in de vorm van tarwekorrels, lucerne. En producten als zaagsel en stro.

 4. DIRK DE BAERE

  België

  Sinds de start van de activiteiten zijn we actief in het toeleveren van stro, hooi, pulp, voederbieten, maïs, … naar de landbouw. Door de steeds betere service die we de klanten wilden garanderen hebben we de activiteiten langzaamaan uitgebreid. Zo hebben we ons meer en meer toegelegd op de paardenwereld door het lossen van stro met kooi-aap, het afvoeren van de paardemest en het verpakken en verdelen van allerlei strooisels en kuilgras.

 5. DUREPAIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf DUREPAIRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder in korrels, en rupsklaver. Het is gevestigd in Verdille, Frankrijk.

 1. ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens - landbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - machines en materiaal, Hooi en stro, Landbouw - machines en materiaal, aanhangwagens, vermenging van groenvoer, en Hooi en stro. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 2. ALFALFA MONEGROS

  Spanje

  Het bedrijf ALFALFA MONEGROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hooi en stro, en Hooi en stro. Het is gevestigd in Sariñena-Huesca, Spanje.

 1. PROFARRATGES BALAGUER S.L

  Spanje

  Het bedrijf PROFARRATGES BALAGUER S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is gevestigd in Balaguer, Spanje.

 2. BARENBRUG FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf BARENBRUG FRANCE, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren gazons, regeneratie grasvelden voor sportterreinen, en biostimulerende middelen. Het is gevestigd in Marne La Vallée Cedex 3, Frankrijk.

 3. TRANSPORT FOURNIER

  Frankrijk

  Het bedrijf TRANSPORT FOURNIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren wegtransport van goederen, Hooi, en graanproducten en graankorrels. Het is gevestigd in Tourtenay, Frankrijk.

 4. COABA

  Spanje

  Het bedrijf COABA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hooi en stro. Het is gevestigd in Barrax-Albacete, Spanje.

 5. CEREALES UTRERA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CEREALES UTRERA, S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hooi en stro, Stro voor vee en gevogelte, en Hooi en stro. Het is gevestigd in Utrera, Spanje.

 6. AGRA INVEST, A.S.

  Slowakije

  Het bedrijf AGRA INVEST, A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hooi, tarwe, gerst, en stro en hooi. Het is gevestigd in Banská Bystrica, Slowakije.

 7. STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische voeding voor dieren, en voeder in korrels. Het is gevestigd in Zahling, Oostenrijk.

 8. ANGERMUND GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf ANGERMUND GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 1. ALEJANDRO MONTES MUÑOZ

  Spanje

  Het bedrijf ALEJANDRO MONTES MUÑOZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is gevestigd in Villodrigo-Palencia, Spanje.

 2. ALBSTREU

  Duitsland

  Het bedrijf ALBSTREU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hooi en stro. Het is gevestigd in Neufra, Duitsland.

 3. SARL DOMAINE DE FRAY

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL DOMAINE DE FRAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren stro, en olijfolie. Het is gevestigd in Saint Martin De Crau, Frankrijk.

 4. SC ELUNOS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC ELUNOS SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Agrarische diensten, Kunstmest, Hooi en stro, Mengvoeder voor vee en pluimvee, Agrarische diensten, Kunstmest, Hooi en stro, en Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Gaesti, Roemenië.

 5. FERME DE HARZE

  België

  Het bedrijf FERME DE HARZE, is een Distributeur, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veevoeder voor kippen, stro en hooi, accessoires voor dieren, en meel voor brood. Het is gevestigd in Harzé, België.

 6. ALVER HOLZ

  Duitsland

  Het bedrijf ALVER HOLZ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hooi en stro. Het is gevestigd in Pirmasens, Duitsland.

 7. RECOPAJA,S.L.

  Spanje

  Het bedrijf RECOPAJA,S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Hooi en stro. Het is gevestigd in Huesca, Spanje.

 8. COLHICANA

  Brazilië

  Het bedrijf COLHICANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is gevestigd in Cajuru, Brazilië.

 9. OVALI YEM SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf OVALI YEM SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, vermenging van groenvoer, veevoer, dierenvoeding en zoötechniek, en Huisdierenvoer. Het is gevestigd in Erzurum, Turkije.

 10. WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, Huisdierenvoer, Vee en pluimvee - voeder, Hooi en stro, Graan voor vee en pluimvee, Huisdierenvoer, Vee en pluimvee - voeder, en Hooi en stro. Het is gevestigd in Hobbersdorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis