• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hout - gezaagd en bewerkt

Resultaten voor

Hout - gezaagd en bewerkt - Import export

 1. ZOLLIKOFER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Zollikofer is een internationaal logistiek en handelsbedrijf voor bijproducten van zagerijen, gebruikt hout, bos- en energiehout met het hoofdkantoor in Bad Wurzach. Met 5 locaties voor houtverwerking en -opslag door heel Duitsland kunnen we snel inspelen op kortetermijnbehoeften. Sinds 1966 zijn we een succesvol bedrijf in de houtlogistiek en de houthandel en we zijn er trots op dat we vandaag een breed scala aan producten en diensten kunnen aanbieden. Naast een breed assortiment aan houtproducten (spaanders, houtsnippers etc.) voor verdere verwerking in de houtmaterialenindustrie en dienstverlening op het gebied van houtverwerking, opslag en transport van diverse goederen, zijn wij nu ook in staat om de opkomende houtenergiemarkt just in time met onze kwaliteitsproducten te voorzien. Maar het is het beste om het gewoon zelf te zien.

 2. DREWNEX POLAND

  Polen

  Zoekt u naar grote hoeveelheden brandhout? Drewnex biedt constante leveringen van hout aan benzinestations, groothandels of winkels. Wij zijn een van de grootste PRODUCENTEN VAN BRANDHOUT IN POLEN. Wij leveren sinds twintig jaar groothandelaars in binnen- en buitenland in meer dan 10 landen waaronder DUITSLAND, OOSTENRIJK, NEDERLAND, BELGIË, FRANKRIJK, ITALIË. Wij gebruiken hoogwaardig hout afkomstig uit de staatsbossen uit heel Polen, die FSC gecertificeerd zijn. Wij verkopen het hele jaar door hout van de meest populaire loofbomen: EIK, BERK, BEUK, ES, HAAGBEUK en naaldbomen DEN en SPAR. Haardhout en brandhout van Drewnex is perfect voor open haard, ketels en houtovens, zowel moderne ecologische en klassieke modellen. Wij verwerken 150.000m3 hout per jaar, de inhoud van onze droogkamer beslaat 2.000m3 en een team van meer dan vijfhonderd werknemers zet zich in voor producten van topkwaliteit. Wij beschikken over een moderne en innovatieve productielijn uitgerust met 10 Hakki Pilke zaagmachines, die ons in staat stelt vrijwel elke bestelling te verwerken. Naargelang de wensen van de klant, worden de houtblokken in drie of meer delen gespleten met een gemiddelde lengte van circa 30 cm. Wij hechten veel belang aan de verpakking en het vervoer van onze producten. Wij hebben hiertoe onze palletbox formule ontwikkeld.

 3. HIT HOLZINDUSTRIE TORGAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. TARTAK EURO PALLETS

  Polen

  TARTAK GALKA is een Poolse onderneming gespecialiseerd in houttransport- en goederentransportdiensten. De groei van onze onderneming heeft na meerdere jaren, in 2013, geleid tot het ontstaan van een partnerschap met Trak-Drew, thans marktleider in de productie van palletplanken. 80% van het hout voor de productie is afkomstig uit de staatsbossen, 100% PEFC gecertificeerd, de verdere 20% van de grondstoffen komt uit Slowakije. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat de onderneming beschikt over een vrachtwagenpark dat het werk veel gemakkelijke maakt en ons in staat stelt te voldoen aan de vraag van onze klanten, die een snelle en veilige levering van hun goederen wensen. Moderne technologie, perfect georganiseerde productie en gecertificeerde grondstoffen hebben gezorgd voor een betere kwaliteit van onze producten, die zijn voorzien van de internationale PEFC certificatie. Wij bevorderen onze ontwikkeling en constante verbetering, zodat onze producten voldoen aan de behoeftes en eisen van onze klanten. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

 5. EUGEN DERING & LOTTE HEINTZENBERG GBR DESKOLONIA

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GÜNTER EISELT GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. SCHULTE&TODT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

 3. TIS EBERT TECHNISCH INNOVATIVE SCHNEIDSYSTEME

  Duitsland

 4. PTP VERTRIEB GMBH

  Zwitserland

 5. ETS WATHELET

  België

 1. FOR GUYANE

  Frans Guyana

 2. BAUDISCOUNT PADERBORN

  Duitsland

 1. RUSSHPALA LLC

  Rusland

  Het Russische bedrijf RUSSHPALA LLC is marktleider in spoorbouw en een nationaal erkende expert in houtimpregnatie.Ons bedrijf biedt niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook een scala aan diensten - van professioneel advies over selectie tot levering aan de klant. Wij zijn de enige producent van geïmpregneerde spoorbielzen met drie fabrieken in verschillende regio's van Rusland en de beste productiecapaciteit in het land. Een geregistreerd handelsmerk garandeert een hoge kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van ons bedrijf.Ons bedrijf beschikt over alle nodige certificaten en conformiteitsverklaringen.Wij zijn de trotse eigenaar van het merk "Made in Russia" van het Russische exportbevorderingscentrum, dat onze goede reputatie zowel in de Russische Federatie als in het buitenland bevestigt.

 2. LES AVIVES DE L'EST

  Frankrijk

  De houtzagerij Les Avivés de l'Est is gespecialiseerd in het verzagen van loofbomen. Onze onderneming biedt u een breed assortiment van wit hout van verschillende loofbomen: Beuk, Es, Esdoorn, Zoete kers, Els, Haagbeuk, Linde. Onze gezaagde producten zijn geklasseerd volgens de geldende normen. Zij zijn PEFC gecertificeerd. Al het wit hout wordt opgeslagen op pvc-latten tot de exploitatie bij het verlaten van de droogruimte. Onze producten zijn bestemd voor handelaars, ambachtelijke en industriële fabrikanten van meubelen of alle andere producten van massief hout.

 3. COOMANS

  België

  Houthandel – Zagerij Coomans NV is gespecialiseerd in zagerij op bestek van eik, en hardhout. Ook de standaardmaten voor o.a. daktimmer zijn mogelijk. Op stam verkrijgbaar. Eik en beuk , alle dikten. Coomans NV beschikt hiervoor over een computergestuurde zagerij. Via onze contacten in Frankrijk, voeren wij door ons geselecteerde eik en beuk rechtstreeks in. Door de beschikbaarheid van onze eigen droogoven, (ook beschikbaar voor derden) hebben we een eigen productie in eik en beuk op stam en ook, van eiken parket op maat en op standaardmaten. Naast de rechtstreekse invoer uit Frankrijk, behoren tropische houtsoorten tot onze specialisatie, waaronder bijzondere aandacht gaat naar: Azobé en Bilinga.

 4. HOUTHANDEL & HOUTZAGERIJ P. VAN MECHGELEN

  België

  Vakkundig advies Kwaliteitsproducten moeten uiteraard op de juiste en passende manier gebruikt worden. Wij helpen u graag verder bij de keuze van het juiste materiaal voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij streven er dan ook naar om steeds de beste oplossing aan te reiken. Ook wat betreft de uitvoering en technische uitwerking kan u steeds op ons rekenen voor het juiste advies. Bij ons is ook de doe-het-zelver aan het juiste adres! Uitgebreid machinepark Dankzij ons uitgebreid machinepark bewerken wij onze producten volgens de wensen van de klant. Met onze CNC gestuurde opdeelzaag verzagen wij met de meeste precisie al uw platen. Onze CNC gestuurde kantenaanlijmer zorgt er dan weer voor dat de verzaagde platen, indien nodig, mooi afgeboord worden. Ook voor zaagwerk, freeswerk (alsook voor het aanbrengen van groeven) en boorwerk kan u bij ons terecht. Eigen leveringsdienst Dankzij onze eigen leveringsdienst en een goed uitgerust wagenpark kunnen wij de door u bestelde materialen met de grootste zorg op de juiste plaats brengen.

 5. HOUTHANDEL HENDRICKX

  België

  Hendrickx Hout is een familiebedrijf met een lange traditie in het verhandelen van hout. Begin de jaren ‘80 heeft het bedrijf zich beginnen specialiseren in Europees Hardhout. De voornaamste houtsoorten zijn Eik en Beuk maar ook Essen, Kastanje, Olm behoren tot de mogelijkheden. Dankzij een jarenlange samenwerking met de beste zagerijen in Oost en West-Europa kunnen wij een compleet gamma aanbieden aan onze klanten. Wij beschikken over ca. 350 m³ droogcapaciteit verdeeld over 8 verschillende kamers. Zo kunnen we ons hout optimaal drogen naar gelang de houtsoort, dikte, hoeveelheid, vochtpercentage, … Ons continu streven naar kwaliteit heeft ons al referenties opgeleverd in diverse sectoren. Zo hebben we klanten in de parket-, trappen- en meubelindustrie. Alsook leveren wij aan fabrikanten van lijsten, ramen en deuren, houthandels, interieurbedrijven, ... Kortom bent U op zoek naar kwalitatief Europees hardhout, dan bent U bij Hendrickx Hout aan het juiste adres.

 6. HOUTHANDEL SEGERS

  België

  Als traditionele houthandel en familiebedrijf zijn wij reeds meer dan 87 jaar actief in Schoten en omstreken. Daardoor combineren wij de voordelen van het grootbedrijf (prijs, assortiment, vlotte leveringen enz.) met deze van het kleinere (o.a. kwaliteit, service, ervaring en vakkundig advies). Elke week staan wij minstens 2 maal met een vrachtwagen in uw buurt. Wij zagen en schaven alles naar uw maten en leveren aan huis. Vanaf € 500 (excl. BTW) materialen is de levering zelfs gratis! Zowel de particulier als de vakman kunnen bij ons terecht. Vraag onze speciale prijzen voor grote hoeveelheden!

 7. HOUT MODEST

  België

  Alle Hout- en plaatbewerkingen - Zagen naar maat - Rijboringen - Scharnierboringen - Schaven - Kantverlijming in fineer melamine en pvc - Keukentabletten in verstek frezen Plaatsklaar Maken van deuren en inkasten Advies bij verwerking van diverse materialen Wij helpen bij het berekenen van de benodigde materialen voor het maken van : - Keukens - Dressings - Veranda's - Daken enz...

 8. MULTIFORM

  België

  UW PROFESSIONELE PARTNER VOOR OP MAAT GESNEDEN VERPAKKINGSMATERIAAL. RECHTSTREEKS VAN FABRIKANT NAAR GEBRUIKER = VOORDELIGE CALCULATIE EN SNELLE LEVERING! +ZAGERIJ - PLAATMATERIAAL - Alle plaatmateriaal: spaanplaat, MDF, OSB, multiplex, hardboard, softboard, ... - Ook de kleinere series - Alle afmetingen: ook en zelfs de extreem kleine dimensies - Schuinzagen en boren - Speciale verpakking volgens de wensen van de klant +ZIJKANTEN EN DEKPLATEN VOOR PALETTEN - Zijkanten en dekplaten voor palletisering uit OSB, spaanplaat, multiplex, MDF, en andere... - Milieuvriendelijk en 100% recycleerbaar - Herbruikbaar dus economisch - Afmetingen volgens de wensen van de klant - Dikte van de plaat op wens van de klant - Zijkanten al of niet geboord en eventueel gekerfd voor verhandeling - De zijkanten kunnen een groot gewicht torsen - Dekplaten zijn voorzien van afgeschuinde hoeken tegen het scheuren van de krimpfolie of ander omgordend materiaal - Geen afdrukken of schade aan de verpakte goederen - Ideaal voor het verpakken van zware rollen voor export

 1. KEMPA

  België

  De centrale bedrijfsactiviteit van Kempa is de productie van keukendeuren. U vindt bij ons dan ook een zeer uitgebreid assortiment deuren in verschillende houtsoorten en MDF. Voor de afwerking van uw deuren doen wij beroep op onze lakkerij. Hier werken wij uw bestelling af naar wens. Met massief hout maken wij zowel klassieke als moderne keukendeuren. U kan steeds een keuze maken uit onze modellen, maar ook uw eigen ontwerp werken wij verder uit. Kempa staat zo garant voor flexibiliteit. Hetzelfde geldt voor onze mdf-deuren. Mdf leent zich bij uitstek voor een meer strak design. Hoewel wij deze uitdaging ook in massief hout niet uit de weg gaan. Lakwerk is voor Kempa van in het begin een basisactiviteit geweest. Wij zorgen er dan ook voor dat onze lakkerij is uitgerust met het beste materiaal en de nieuwste technologie om zo afwerkingen van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Op uw vraag leveren wij bestellingen in grondverf, bijvoorbeeld om ze tijdens transport en stockage te beschermen tegen vocht. Maar ook eindafwerkingen zoals hoogglans, handpatine, uitgeborsteld lakwerk en nog vele anderen zijn mogelijk. Ook uw eigen materiaal kan u bij kempa zonder probleem laten afwerken.

 2. RIGA WOOD GMBH

  Duitsland

  Latvijas Finieris produceert, veredelt en verkoopt berkenhout, synthetische harsen en fenolharsfolies. Daarnaast is Latvijas Finieris actief in de houtkap en bosbouw. De wereldwijde aanwezigheid van Latvijas Finieris wordt gegarandeerd door zakenpartners in meer dan 60 landen waarin berkenmultiplex wordt verkocht.Berkenmultiplex is een materiaal met een hoog potentieel en een schat aan mogelijkheden in de betreffende toepassing.Het is onze ambitie om aan uw wensen te voldoen.Onze visie: We willen de leidende ontwikkelaar, producent en leverancier van berkenmultiplex en aanverwante diensten zijn.Onze roeping: Is de ontwikkeling op de lange termijn van relaties met klanten, boseigenaren, samenwerkingspartners, leveranciers en werknemers van het bedrijf: verantwoord werken, verantwoord verdienen, verantwoordelijk het verdiende inkomen creëren.

 3. STROYLESTORG LLC

  Rusland

  StroyLesTorg LLC - hoogwaardige huizen van Noord-Europees grenen - een productiebedrijf dat sinds 2012 op de markt actief is. We zijn gevestigd in de Vologda-regio met uitgestrekte reserves van milieuvriendelijke noordelijke bossen.Het is voor ons een genoegen om eersteklas Scandinavische houten huizen te bouwen, omdat we van dit vak houden en professioneel bezig zijn met kappen. De technische uitrusting en de omstandigheden waarin het werk wordt uitgevoerd bij de productie van houten huizen zijn belangrijk.Onze timmerlieden zullen in staat zijn om een blokhut van de meest complexe configuratie voor u te kappen, aangezien we alle kaptechnieken verkrijgen.Wij bieden onze medewerkers de beste voorwaarden voor houtverwerking en productie van houten huizen, badhuizen en andere constructies.

 4. OOSTERLINCK

  België

  HOUTHANDEL & FAMILIEBEDRIJF OOSTERLINCK IN WEST-VLAANDEREN EEN DIEPGEWORTELDE TRADITIE IN HOUTBEWERKING In Wingene, in het hartje van West-Vlaanderen, levert de familie Oosterlinck al sinds 1946 vakmanschap af. Als echte Belgische houthandel vervaardigen wij houtproducten met toewijding aan het vak en aan u, onze klant. BELGISCH MAATWERK VAN DE BOVENSTE PLANK Binnendeuren, parket, geschaafd hout en nog veel meer werken we af met oog voor het kleinste detail. Precies zoals u het wenst. Want maatwerk is een van onze sterkste punten, naast de uitstekende kwaliteit waarover we van grondstof tot eindproduct blijven waken. Naast onze eigen producten, vindt u in ons assortiment ook producten terug van vertrouwde partners, zoals tuinhuizen en tuinpoorten.

 5. JANSSENS EN JANSSENS

  België

  De groep JANSSENS EN JANSSENS is als algemene houthandel gespecialiseerd in alle hout, platen & interieurafwerking. Wij verzagen, schaven, plakken af en leveren aan huis. ! ! TEN DIENSTE VAN VAKMAN EN ZELFBOUWER ! ! U kan bij ons terecht voor een ruim assortiment in parket & laminaatvloeren en plafonds. Voor de tuin kan u bij ons kiezen uit allerlei soorten tuinhout, afsluitingen, speeltuigen en terrasplanken. Bovendien is er bij ons een mooie keuze aan wandbekleding en binnendeuren naar ieders smaak en budget. U kunt zich bij ons uitgebreid laten informeren naar isolatie, gevelbekleding in verschillende houtsoorten (eik, padouk, afzelia, ceder, meranti, lariks, …). Wij zijn tevens houder van het FSC®-PEFC certificaat. Wij zijn verdeler van o.a. Eternit sidings-Twinson-Velux-Ursa-Rockwool-Gyproc-Dolle-Deceuninck-Woca-Quick Step-Berry-Meister-Hoebeek-Imberty-Lamett-Trespa-Unilin Formica.

 6. HOUTHANDEL ROGER VAN ACKER

  België

  Op zoek naar hout, isolatie, deuren en nog zoveel meer? Hout Van Acker - Deuren Varip ! De traditionele houthandel is en blijft de hoofdactiviteit van ons bedrijf. Alle mogelijke houtsoorten Bevestigingsmaterialen (schroeven, …) Dakvensters Eigen erkende houtdrenkinstallatie met certificaat FSC-gelabeld hout (met certificaat) Gevelbekleding in diverse houtsoorten en kunststoffen Gipsplaten met al hun toebehoren Hardhout voor buitenschrijnwerkerij (ramen, buitendeuren, terrassen, gevelbekleding…) Houtbeschermingproducten Isolatiematerialen (glaswol en rotswol) Laminaatvloeren Lijmen & siliconen (parketlijm, houtlijm, tec7, …) Melamine en HPL platen Parketten (massief, halfmassief) Plaatmateriaal (multiplex, triplex, OSB, MDF, beplakte platen) PVC in al zijn toepassingen Terrasplanken in verschillende houtsoorten (ipé, padouk, tali, grenen, ..) tot en met kunststof Tuinhout en speeltoestellen Zoldertrappen ...

 7. HOUT - BOIS VAN STEENBERGE

  België

  Hout van Steenberge importeert naaldhout vanuit gans Europa en plaatmateriaal vanuit alle hoeken van de wereld. Dit vertaalt zich op heden in een zeer gespecialiseerd assortiment volledig in functie van onze afzetmarkten en de speciale noden van onze klanten. Tevens kan het hout en de platen door ons worden bewerkt in functie van de specifieke behoeften van de klant. Schaven, kalibreren, drenken, korten op lengte, ... het kan allemaal in-house met de vereiste deskundigheid uitgevoerd worden. Hout-Bois van Steenberge verdeelt zijn producten in de Benelux , Frankrijk, Duitsland en Ierland. Onbewerkte producten in standaard verpakking staan binnen de 24 uur klaar voor afhaling en worden binnen de 48 uur waar ook in België geleverd. Ook in de buurlanden garanderen we een zelfde service dankzij ons netwerk van logistieke partners.

 8. NORDIC WOODS

  België

  Nordic is een Belgische houthandel. Het bedrijf kan u grotendeels uit voorraad en/of op bestelling een uitgebreid productgamma aanbieden van houtsoorten, houtproducten, plaat- en isolatiematerialen, voornamelijk afgesteld op de aannemers in de woning- industrie- stand- en decorbouw alsook voor overheidsinstellingen en particulieren. Nordic beschikt ook over een uitgebreid machinepark, daardoor kan het bedrijf op korte termijn gezaagde, geschaafde, behandelde materialen aanbieden volgens uw wensen en behoeftes. Tevens beschikt Nordic over een door de federale overheid erkend drenkstation. Ten slotte kan Nordic met zijn eigen wagenpark stipte leveringen uitvoeren.

 9. INHOUT

  België

  Een passie voor hout. Dàt is de basis van InHout. Het bedrijf maakt en plaatst alle maatwerk, uitgevoerd volgens uw of hun ontwerp, en zowel voor particulieren als voor architecten en bouwondernemingen. Met vakmanschap en precisie bedenken, ontwikkelen en realiseert InHout enerzijds het interieur van uw woon-, winkel- of kantoorruimte: van badkamer, keuken of meubel op maat tot deuren, vloeren, wanden, plafonds, trappen en het gehele binnenschrijnwerk. Anderzijds nemen het bedrijf ook de buitenafwerking voor hun rekening, zowel wat de houtskeletbouw voor uw passiefhuis en lage-energiewoning betreft, als gevelbekleding en algemeen buitenschrijnwerk.

 10. INTERIEURKE

  België

  Bij Parketvloeren 't Interieurke geven we het vakmanschap al jaren door, van vader op zoon. U krijgt dus altijd ervaren parketleggers over de vloer. Met een passie voor hout én sterke service. Zodat u parketvloeren van topkwaliteit in huis haalt. Onze naam is niet voor niets door de jaren heen een gevestigde waarde geworden. Dat danken we aan u: tevreden aannemer, architect of particulier. Exclusieve parketvloeren, onberispelijk afgewerkt: klinkt het te mooi om waar te zijn? Dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Daar krijgt u meteen vrijblijvend deskundig advies - waarmee uw ideale vloer in parket zó werkelijkheid wordt. We helpen u te kiezen uit de uitgebreide collectie soorten vloeren, sorteringen, motieven en kleurvariaties. Want parketvloeren staan garant voor eindeloze variatie.

Filters

Resultaten voor

Hout - gezaagd en bewerkt - Import export

Aantal resultaten

32.945 bedrijven